divendres, 28 de març del 2008

El viatge de l'alcalde a Singaput l'ha pagat l'Ajuntament de Molins de Rei

Com ja us informava en l'article del dia 1 de març, l'alcalde Ivan Arcas va participar en unes Jornades d'Estudi del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona que es va realitzar entre el 27 i el 31 de gener a SINGAPUR.

Avui, a la Junta de Portaveus, hem preguntat al respecte:

PREGUNTA: Perquè no es va informar a la CUP del viatge de l'alcalde durant 4 dies laborables a Singapur?
RESPOSTA: L'equip de govern no té perquè informar dels viatges que realitza l'alcalde. (VISCA LA TRANSPARÈNCIA!!!!)

PREGUNTA: Qui ha pagat el viatge a Singapur?
RESPOSTA: Ho ha pagat l'Ajuntament de Molins de Rei

Per setmana santa se'ns ha comunicat que els alcaldes accidentals van ser el Víctor Puntas i el Joan Ramon Casals durant uns dies. En canvi, durant aquest viatge de 4 dies a Singapur no se'ns ha dit res. Això només té un nom: OCULTAR LA INFORMACIÓ.

Personalment ho trobo molt greu. Estem 4 dies amb l'alcalde a Singapur i l'oposició no en sabem res. Les despeses del viatge les ha pagat l'Ajuntament de Molins de Rei i ara hem demanat el cost total. Per tant ja us informarem de quan ha costat tot.

Com a mínim ja sabem que l'any vinent aquestes Jornades es realitzaran als països nordics. Molts cops ens hem preguntat si realment serveixen d'alguna cosa institucions com la Diputació i ara estem veient que serveixen per anar-se'n de viatge amb els diners públics...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Els dos cervells grisos de l’ajuntament (cateura i franc) envien el nen (ivan) a colònies amb els amiguets i així el tenen content, perquè el nen es creu important anant d’excursió amb senyors “tant importants com ell”.

Són com criatures, els hi poses un traje, una corbata, els puges a un avió i diran AMEN a tot el que els hi proposin.

Mentrestant ells van fent el que els hi dona la gana, mangonejant tant com poden i els molinencs a pagar.

Anònim ha dit...

¿Y los socialistas que han dicho?

Estan muy callados ultimamente.

¿El tripartito de Catalunya manda también en Molins?

Àlex Maymó i López ha dit...

El PSC-PSOE no ha dit res del tema perquè la majoria dels alcaldes que van anar a Singapur són d'aquest partit, com per exemple l'alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts.

En el dia a dia es demostra que el PSC només és oposició quan els interessa per poder arribar algun dia a tenir l'alcaldia de Molins però en molts temes com els sous, l'assessora i el viatge a Singapur es posen d'acord.

El divendres al matí, en acabar la Junta de Portaveus, l'Ivan Arcas i el Xavi Paz van anar a esmorzar junts. Que cadascú en tregui les conclusions...

Anònim ha dit...

i què representa que hi van anar a fer a singapur?

Anònim ha dit...

Alex, en el proximo Pleno Municipal se le tendria que preguntar al tal'Ivan el motivo, contenido y conclusiones del viage. Que explique qué sentido tiene que el Alcalde de Molins de Rey haga un viage a Singapur, a cargo de las "Arcas" municipales.

Àlex Maymó i López ha dit...

En el ple del dimecres 2 d'abril farem una pregunta al respecte per saber tot el que tu preguntes perquè la veritat és que no entenem gaire la finalitat del viatge i encara menys que ho hagi de pagar l'ajuntament de Molins de Rei.