dissabte, 1 de març del 2008

L'alcalde a Singapur

Avui he comprat la revista el Llaç i m'ha sorprès veure una notícia que deia que l'alcalde Ivan Arcas ha participat en unes Jornades d'Estudi del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona que s'han realitzat entre el 27 i el 31 de gener a SINGAPUR. De tot això la CUP no ens sabíem res.

Davant d'aquest fet tinc varies preguntes a fer:

1- Perquè es comunica aquest fet a la premsa i no als grups municipals?
2- M'imagino que el viatge no ho haurà pagat l'ajuntament. Per tant, qui ho ha pagat?
3- Perquè van a discutir una sèrie d'alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de l'Àrea Metropolitana a Singapur?
4- M'imagino que això ho ha pagat alguna administració. Si es així ho trobo escandalós aquesta despesa desorbitada en unes Jornades que es poden fer a Barcelona.

Ja us informarem com ha anat el tema però tot plegat no trobo gens lògic que com a mínim no se'ns digui res als grups de l'oposició. L'alcalde va estar 5 dies fora de la vila i segurament es va nomenar com a alcalde accidental al Víctor Puntas i no sabíem res.

5 comentaris:

gorri70 ha dit...

Potser sí que necessita un/a assessor/a d'alcaldia.... però de sentit comú. Una persona que li digui que ha d'avisar dels seus viatges, com a mínim, als altres partits. I també que no vagi als actes de partit en el cotxe de la policia local, etc.
Però aquest/a assessor/a no cal que cobri 3.300€ al mes, un/a nen/a de primària li pot fer la feina de franc.

Anònim ha dit...

Quanta corrupció !!!

Això ho deu pagar la diputació (PSC-PSOE), així els tenen contents i moralment deutors del k en psicologia en diríem la figura paterna.

És allò k cantàvem quan anàvem d’excursió:

“QUE BUENAS SON LAS HERMANAS URSULINAS... QUE BUENAS SON QUE NOS LLEVAN DE EXCURSIÓN”

En psicologia a l’Ivan el podríem definir com un pobre noi que encara busca l’aprovació del pare, i tot el que sigui afalagar-lo i demostrar-li que l’estimes funcionarà...com ens passa a tots els humans... però ell més. És el seu punt feble.

Segur que aquest viatge a part de pagar-lo com a contribuents catalans, també el pagarem com a ciutadans de Molins amb decisions que l’Ivan pugui prendre en un futur.

Una recomanació: Com més sapigueu de psicologia i sobretot dels punts febles de vosaltres mateixos menys us la fotran. Però si us plau utilitzeu-ho per fer el bé, no com el Frank k ho utilitza per manipular.

Salut

Àlex Maymó i López ha dit...

La veritat és que en món dels polítics no se si és bó fixar-se gaire en la psicologia, perquè molts cops les aparences i la realitat són molt diferents.

Jo ja no se que pensar en alguns temes perquè la veritat és que certes decisions son per desconcertar-se...

Anònim ha dit...

Precisament per no estar desconcertat és pel k serveix comprendre la ment humana i els ressorts inconscients pels k ens movem les persones.

I, tenint en compte k la majoria dels líders dels partits polítics tenen una personalitat amb un gran component PSICOPÀTIC com ja es va explicar en un comentari anterior, és convenient entendre una mica de psicologia.

Avui en dia els partits politics importants tenen més assessors especialistes en antropologia, sociologia i psicologia k assessors econòmics. A veure kina preparació tindrà l’assessor de l’alcalde....ja m’ho explicareu.

El k sap com manipular la ment dels altres tant a nivell individual com a nivell de col•lectiu té tots els números per guanyar.

Això ho fan molt bé els EE UU, generen por en els ciutadans, i una persona acovardida la pots fer anar per on vulguis.

Un altre exemple són els anuncis: Saben tocar les parts vulnerables de la psique de les persones i d’akesta manera generar necessitats k en realitat no ho són.

Vigileu amb la psicologia empleada amb finalitats perverses.

Anònim ha dit...

A mi em sembla que la psicologia dels polítics és ben secilla i coneguda: agafa tot el que puguis mentres puguis.

L'enginy l'utilitzen per fer fora els seus competidors. L'estratègia és dir-nos el que volem sentir. I el que volem sentir ha estat prèviament manipulat pels mitjans infomatius. Tots els mitjans infomatius.

El problema ja el coneixem, algú sap la solució?

Per cert, qui és el Frank?

Núria