dijous, 6 de març del 2008

Nou exemple de mala gestió econòmica de l'equip de govern

Només fa un mes que es van aprovar els Pressupostos Municipals del 2008 i avui els sindicats han posat en evidència la manca de previsió i la mala gestió d'aquest equip de govern i en especial de l'Àrea que dirigeix el Sr. Enric Franch (ICV).

En la partida de personal no han previst l'increment dels salaris que ja estaven pactats amb els sindicats anteriorment i ara això no es podrà consolidar fins al 2009. Mai hi ha diners per pujar el salari als treballadors/es de l'ajuntament però si que els hi surten diners de sota les pedres per augmentar el sou dels polítics o crear la plaça d'un assessor d'alcaldia que cobra 3.300 € mensuals.

Us recomano que llegiu la nota informativa que ha elaborat la Junta de Personal i el Comitè d'Empresa.

Veure nota informativa de la Junta de Personal i el Comitè d'Empresa.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

NUEVO EJEMPLO DE MALA GESTIÓN ECONÓMICA DEL EQUIPO DE GOBIERNO:

Otro funcionario que abandona el barco. En esta ocasión le ha tocado el turno al Interventor Municipal. Se va, se va, se va...........

JA ES HORA DE EXIGIR RESPONSABILIDADES AL FRANCH DE TODO LO QUE ESTA OCURRIENDO.

Anònim ha dit...

HASTA QUE EL ROMEU NO SE HAGA CARGO DE LA CARTERA DEL FRANCH, ESTO NO TIENE ARREGLO.

Àlex Maymó i López ha dit...

La veritat és que el tema del interventor no se els motius pels quals marxa. Sembla que tu ho sàpigues millor però jo no tinc cap informació per poder afirmar que marxa perquè estava cremat o perquè ha trobat alguna cosa millor.

Pel que fa al Jordi Romeu dubto molt que torni a ocupar aquestes responsabilitats perquè ja va estar una època.

Anònim ha dit...

Relevar al Franch? ROMEU, LA SOLUCIÓN.

Anònim ha dit...

ALEX, la respuesta es muy sencilla: el Franch quema a los profesionales. Le duran menos que un caramelo a la puerta de un colegio.

Toranesa ha dit...

No paren de fer el ridícul aquesta gent.

Sort que hi ha algú que ho destapa.


Salut.

Mercè

Anònim ha dit...

Simplemente haz de hacer un recuento de las altas y las bajas de funcionarios en el período en que Franch ha sido el responsable d'ESG.

Con el Romeu, ésto no ocurria.

Anònim ha dit...

Por cierto, ALEX, no cambies. Lo estas haciendo muy bien.

ACCOUNTABILITY

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Toranesa,

Em sembla que ens coneixem sinó vaig equivocat. Records per la gent de Torà!

El tema d'ESG no crec que canviïn a l'Enric Franch perquè si es confirmen els rumors de les desavinences internes dins d'IiE el fet de cessar-lo seria un problema intern molt gran.

Nosaltres seguirem treient a la llum pública tots aquests temes, ja que sembla que la resta de l'oposició no els hi preocupa gaire.

Anònim ha dit...

El principal problema que tienen con el Franch, es que después de haber aceptado el finiquito de la Gallina Blanca (18 millones de las antiguas pesetas), donde va a ir a trabajar? Este individuo tiene que explotar el filón del Ayuntamiento hasta sus últimas consecuencias.

Toranesa ha dit...

Hola Àlex:

No vas equivocat. I tant que ens coneixem!

Només us faltava això: més assessors a 3000 euros...

Records des de Torà!

Mercè.

Anònim ha dit...

El Franch no tiene mas apoyo que el suyo y el de su novia la Cateura., en ICV ya están hartos de sus payasadas y de su egolatría. Todo lo que toca lo estropea porque es un vago al que le gusta mucho mandar y salir en todas las fotos pero sin trabajar y el Ivan ya se ha cansado.

Pronto se cansará también la Cateura cuando vea que él la utiliza y que el Franch solo sirve para intrigar sin construir nada en positivo. Se pelea con todos sus colaboradores y el ambiente en su área es insoportable.

¡¡¡¡¡¡¡¡ QUE VUELVA EL ROMEU !!!!!!!!

Anònim ha dit...

El millor que podria fer l’Ivan és treure-li la regidoria al Franc i donar-li a algú més preparat i amb una capacitat de diàleg superior, si es que vol salvar la legislatura. El Sr. Franc ja té edat de jubilar-se (ja té més de 60 anys) i deixar pas a gent més preparada que ell.

No dubto que el senyor Franc sigui intel•ligent, però el que no sap fer de cap manera és tenir persones al seu càrrec. No sap tractar al personal, només sap maltractar-lo, i això a Iniciativa els hi pot costar l’ajuntament.

Les persones que veiem en la CUP una esperança de futur, però que som conscients que és molt difícil que la CUP tingui majoria absoluta a les properes eleccions, voldríem que l’ajuntament pogués estar format per una coalició d’esquerres de veritat amb un partit que a nivell local fos coherent amb el seu programa, però això no és possible amb indesitjables com el Sr. Franc.

Ivan, fes neteja i salva el poble de Molins, encara queden 3 anys per les properes eleccions i ets a temps de fer-ho. Demostra que el que vols és el millor pel teu poble i que no et mouen interessos personals......O si?

Anònim ha dit...

ESTO HUELE MUY MAL.........

El Franch es el responsable de Economia y Servicios Generales.........

El Interventor dimite de su cargo y se va a trabajar a otro Ayuntamiento..........

!!!!!! QUE RARO........!!!!!!!

Anònim ha dit...

BAJO LA DIRECCIÓN DEL ENRIC FRANCH, LOS BUENOS PROFESIONALES NO VEN FUTURO. POR DONDE PISA, TODO SON DIMISIONES............ SECRETARIO, INTERVENTOR, ASESORES JURÍDICOS, JEFE DE POLICIA, ............