dijous, 6 de març de 2008

El diumenge hi haurà 4 taules pel Dret a Decidir


Aquest diumenge, aprofitant les eleccions, es muntaran 4 taules per recollir signatures pel dret a decidir. Molins de Rei serà un dels molts pobles dels Països Catalans que s'han sumat a la iniciativa Decideixo Decidir.

Si algú està interessat en fer un torn de 2 hores es pot posar en contacte a través del correu electrònic ignasi@cal.cat o trucant al telèfon 686.61.21.59. Els torns són de 10 a 12, de 12 a 2, de 4 a 6, o de 6 a 8.

Des de la CUP hi participarem en aquesta campanya impulsada per l'Ateneu Mulei perquè entenem que el dret a decidir és un dret que ha de tenir qualsevol poble, no només per decidir sobre el seu alliberament nacional sinó també per decidir com s'estructura socialment i econòmicament el nostre poble. Podríem dir que la participació ciutadana i el dret a decidir son dos termes que podrien definir el mateix. Però sempre entenem que en qualsevol dels casos ha de ser la societat civil qui prengui la iniciativa i no haguem d'esperar a que la classe política mogui un dit, perquè això serà difícil.

Les taules estaran situades en principi en els següents llocs, sempre i quan els mercenaris de la Policia Nacional o Mossos d'Esquadra hi posin problemes:

1- Pati del Palau de Requesens
2- Plaça del Mas (davant del col·legi Alzina)
3- Pavelló poliesportiu
4- Barri del Canal (davant de l'AVV El Canal)

A partir de les 8 del vespre es farà el seguiment de les eleccions i del recompte de signatures a l'Ateneu Mulei. Us hi esperem!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Àlex, crec que t'has deixat de dir quines són les altres entitats que hi donen suport.
No podeu anar solets en aquesta lluita!!!!!

Llucià R.

Alexandre Maymó López ha dit...

A nivell local de Molins de Rei també hi participa la gent d'ERC i gent a títol individual.

A veure si d'aquí a diumenge s'hi suma més gent i es poden fer 5 taules en comptes de 4!

Anònim ha dit...

Gràcies.

Llucià R.