dijous, 6 de març del 2008

El diumenge hi haurà 4 taules pel Dret a Decidir


Aquest diumenge, aprofitant les eleccions, es muntaran 4 taules per recollir signatures pel dret a decidir. Molins de Rei serà un dels molts pobles dels Països Catalans que s'han sumat a la iniciativa Decideixo Decidir.

Si algú està interessat en fer un torn de 2 hores es pot posar en contacte a través del correu electrònic ignasi@cal.cat o trucant al telèfon 686.61.21.59. Els torns són de 10 a 12, de 12 a 2, de 4 a 6, o de 6 a 8.

Des de la CUP hi participarem en aquesta campanya impulsada per l'Ateneu Mulei perquè entenem que el dret a decidir és un dret que ha de tenir qualsevol poble, no només per decidir sobre el seu alliberament nacional sinó també per decidir com s'estructura socialment i econòmicament el nostre poble. Podríem dir que la participació ciutadana i el dret a decidir son dos termes que podrien definir el mateix. Però sempre entenem que en qualsevol dels casos ha de ser la societat civil qui prengui la iniciativa i no haguem d'esperar a que la classe política mogui un dit, perquè això serà difícil.

Les taules estaran situades en principi en els següents llocs, sempre i quan els mercenaris de la Policia Nacional o Mossos d'Esquadra hi posin problemes:

1- Pati del Palau de Requesens
2- Plaça del Mas (davant del col·legi Alzina)
3- Pavelló poliesportiu
4- Barri del Canal (davant de l'AVV El Canal)

A partir de les 8 del vespre es farà el seguiment de les eleccions i del recompte de signatures a l'Ateneu Mulei. Us hi esperem!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Àlex, crec que t'has deixat de dir quines són les altres entitats que hi donen suport.
No podeu anar solets en aquesta lluita!!!!!

Llucià R.

Àlex Maymó i López ha dit...

A nivell local de Molins de Rei també hi participa la gent d'ERC i gent a títol individual.

A veure si d'aquí a diumenge s'hi suma més gent i es poden fer 5 taules en comptes de 4!

Anònim ha dit...

Gràcies.

Llucià R.