divendres, 28 de març del 2008

Núria Artés serà l'assessora d'alcaldia

A partir de l'1 d'abril Núria Artés Cornellas s'incorporarà a la plantilla de l'ajuntament com a Assessora de l'alcalde Ivan Arcas. En les eleccions municipals va ocupar la 10ena posició en la llista d'Iniciativa i Esquerra (IiE) i a partir d'ara podrà ocupar aquest càrrec de confiança amb un sou de 3.300 € bruts mensuals.

Segons la mateixa plana web d'aquesta formació política aquesta persona és:

La Núria té 34 anys, és Arqueòloga i Màster en direcció d’empreses. Ha estat treballant 7 anys a l’estranger, concretament a Anglaterra i a Xile, com a gerent d’una empresa anglesa. Ara ha tornat a Catalunya, on actualment treballa com a delegada a Girona del COPCA. El Consorci de Promoció Comercial de Catalunya.

La seva experiència professional, vinculada al món comercial i empresarial internacional, ben segur que ens ajudarà a entendre moltes realitats pròpies. La seva aportació serà important. El seu lema preferit és “escoltar molt i treballar més”.

Aquesta descripció es va fer abans de les eleccions i ja semblava una premonició del que ha passat. El que també serà important és el cost econòmic per Molins de Rei que suposarà la creació del càrrec d'assessor d'alcaldia.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi em sembla que una persona amb aquest curriculum 'tan fabulòs' es ven molt barata. No ho dic en broma. Si fos tot tan meravellós com ho pinten, a qualsevol lloc cobararia més (i treballant més).

Estaria bé saber que ha fet a les empreses on ha treballat que hagi anat a favor de la conservació i millora del medi, que per alguna cosa és verda i el nostre ajuntament també.

Per cert, quína feina fa una assessora en un ajuntament?

Núria

Anònim ha dit...

Tota la gent d’Iniciativa que no té feina i no serveix per res l’enxufen a algun lloc, a la diputació, a l’agencia catalana de l’aigua (ACA), a CC OO, etc

Faig la llista i segur que em deixo algú:

Genoveva Català
Merce Sellés
Josep Janés
Manel Hernandez
Carles Martínez
Jordi Romeu
... i ara la Nuria Artés

I això no s’acaba, quan perdin l’alcaldia ja s’inventaran algun lloc per col•locar-los i ....A PAGAR-HO ENTRE TOTS QUE PER AIXÒ ESTEM ELS CONTRIBUENTS !!!

O us creieu que ens volen per a alguna cosa més?

Àlex Maymó i López ha dit...

A mi el que realment em fa rabia és que tots els que has anomenat a la llista diuen que son d'esquerres i cobren uns sous molt elevats.

Sembla que aquesta gent d'ICV no accepten treballs on cobrin menys de 3.000 € mensuals. Després entren en governs on no solucionen molts dels problemes que té la gent. Això si, la seva vida se la solucionen ràpid enriquint-se gràcies a tots nosaltres que paguem impostos.

Anònim ha dit...

Aquí només veig molta xerrameca i molt d'odi cap a ICV,quina llàstima! Maymó t'oblides que ICV i la CUP aneu plegats a la Garrotxa, a palamós o al Baix Gaià? Senyal que no esteu tant lluny... La veritat és que em recordes molt aquells que voltaven per l'MDT fa vint anys i ara,ves per on, escalfen poltrona. No seràs un d'aquests, fent mèrits i rodatge ara per després aterrar comodament?

Àlex Maymó i López ha dit...

Primer de tot dir-te que no tinc odi cap a ICV. Simplement opinem sobre el que no estem d'acord.

Les CUP a nivell local tenen autonomia i fa 4 anys va haver-hi algunes aliances amb ICV però a hores d'ara totes ja s'han trencat. En el cas de la Garrotxa es va trencar perquè els regidors d'ICV van incomplir els acords d'Alternativa per la Garrotxa.

Per l'MDT van passar-hi milers de persones i ara hi ha gent que està en alguna poltrona però a la CUP també hi ha gent que estava a l'MDT que no han canviat de camisa i no tenen cap poltrona.

Per gent que té poltrona podríem parlar de molts militants d'ICV que estan vivint de la política amb uns sous excessius tant als ajuntaments, com a la Generalitat de Catalunya. A les CUP no n'hi ha ni una persona amb poltrona.

Com diu l'expressió: "se cree el ladrón que todos son de su condición"