dijous, 27 de març del 2008

Propostes de la CUP pel PAM

La CUP de Molins de Rei ha presentat a l'equip de govern un seguit de propostes que creiem que ha d'incloure el Pla d'Actuació Municipal (PAM) pel període 2008-2011 per tal de que la CUP pugui posicionar-se a favor.

També hem fet arribar a l'equip de govern un posicionament de com ha d'estar redactat el PAM per complir els criteris de transparència que sempre hem defensat des de la CUP. En els propers dies fins al proper ple municipal del 2 d'abril estem disposats al diàleg per tal de poder decidir quin serà el nostre vot.

Malgrat que el PAM sigui un document important i després d'aquesta negociació no s'aconsegueixi incloure les nostres propostes, des de la CUP seguirem treballant en el dia a dia per aconseguir que cada una de les nostres propostes pugui ser realitat en el moment que es tracti cada tema.

Veure Propostes de la CUP de Molins de Rei sobre el PAM
Veure Posicionament previ de la CUP de Molins de Rei sobre el PAM


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ojalà que aquests "carcas" de l'ajuntament es llegeixin el vostre programa i l'afegeix al PAM. Les vostres propostes es veu que estan fetes tocant de peus a terra i amb mentalitat jova i progressista, no com les de l’equip de govern que per la manera que tenen d’actuar ens recorden els temps franquistes, SON PREPOTENTS I VELLS DE MENT.

Encara que el més vell és el Sr Franch que ja tindria de pensar en retirar-se (amb 60 anys i el carreron que porta faria bé d’anar-se’n a casa a cuidar els nets si es que en té i si es que els hi deixen veure, que millor que no, ES UNA MALA INFLUENCIA... POBRES NENS...) doncs això, que tots són de mentalitat d’altres temps sense aire nou ni idees engrescadores i progressistes.

Al final els perjudicats som els molinencs i no tenim de permetre que quatre brètols que només són a la política per figurar i cobrar sous desproporcionats ens deixin el poble mort. Quina diferència de quan hi havia la Castellana !!!

Jo crec que el PSUC de la Castellana és mort, i ara és la CUP la que pot renovar el poble. La gent d’iniciativa d’altres temps ja no és al partit o s’ha pervertit i s’ha tornat un funcionari buròcrata que només mira per ell mateix. La gent jova (d’edat que no d’esperit) que hi ha ara a Iniciativa són tots uns aprofitats que només volen PODER, PODER I PODER.