dilluns, 10 de març del 2008

Tots els resultats de les eleccions a Molins de Rei

Com a grup municipal ens han facilitat totes les dades completes de les eleccions generals d'ahir diumenge. Aquí us penjo els resultats:

Vots totals Candidatures
Vots per candidatura
Candidatures_per_mesa
Resultats generals a Molins de Rei

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Reprenen el debat de sobre l'abstenció...

Ara explica per a què serveix.

Estàs satisfet?
Tens uns bons resultats?
Et servirà de molt durant aquests quatre anys defensar-la?
Que n'obtindràs?

Disculpa, però és que crec que em de defensar els nostres ideals i la nostra cultura al màxim que podem o que el sistema ens deixa... i callant, no defensem res.

Lu ha dit...

Anònim... amagant la cara tampoc es defensa res... tanmateix, i sense saber a qui parlo... abstenir-se no és callar, és una manera més de parlar que fins i tot apareix als formatgets de tots els diaris..

..aquesta abstenció ha de fer reflexionar a tothom, fins i tot a la CUP mateixa.

Àlex, salut i una forta abraçada!!

Àlex Maymó i López ha dit...

Primer de tot com ja hauràs pogut comprovar des de la CUP de Molins de Rei no hem fet campanya durant aquestes eleccions perquè vàrem creure més important dedicar temps a la política local.

Com ja he dit per aquí no es que defensi l'abstenció sempre sinó que simplement per aquestes eleccions no hi havia cap formació política que em representés i per tant vaig decidir no anar a votar. Avui en dia les CUP son una formació petita i la nostra política no és presentar-nos perquè si. Al igual que només ens presentem en pobles on hi tinguem una certa implantació i unes certes garanties d'èxit en altres eleccions de moment no ens presentarem. Suposo que entendràs que això suposaria una gran mobilització de personal i de mitjans que avui en dia no està organitzat.

Les CUP com son unes candidatures plurals no van defensar l'abstenció sinó que es demanava que no es votés als partits amb representació parlamentària i per tant hi tenien cabuda el vot en blanc, el vot nul o l'abstenció o fins i tot votar a formacions més petites.

No negaré que les eleccions generals tenen importància però per nosaltres de moment és més important consolidar el nostre projecte. Sempre estaria bé arribar a tot arreu però no sempre això és possible.

Salut!

Anònim ha dit...

Jo mai votaré a les eleccions del país veí, si vull que em respectin jo també ho faré amb ells no intercedint amb el que vulguin fer al seu país!!

Encara que si presentés la CUP no la votaria!!

Tots els catalans hauriem de passar a les eleccions espanyoles!!

Anònim ha dit...

Si els catalans passéssim de les eleccions espanyoles a Catalunya no es parlaria en català, l'ensenyança seria en castellà, l'aigua de l'Ebre seria pels camps de golf de la comunitat valenciana... segueixo?

Soc catalanista i independentista. Estimo el meu país i per això voto. Perquè vull que els espanyols sàpiguen que hi som, que defensem els nostres drets, que no ens deixem vèncer, que tenim una cultura i una llengua...

Respecto els espanyols i crec que s'ha de lluitar perquè ells aprenguin a respectar Catalunya, que ara per ara, això no és així.

Per cer lu. No es tracta d'amagar la cara. Puc escollir una identitat per accedir a aquest blog i escullo l'anònim perquè sóc lliure de fer-ho i perquè em deixen triar. No et fa res, oi? ;·)

I per últim, quan la CUP es presenti a les eleccions generals espanyoles, si això passa alguna vegada, jo els votarè, perquè tot i que no estic d'acord amb algus dels termes d'aquest partit, és el que més s'acosta als meus ideals;
a banda d'això conec la política local i m'agrada molt com treballa per Molins de Rei. Seguiu així.

Àlex Maymó i López ha dit...

És evident que ara per ara moltes coses es decideixen a Madrid però a vegades és més decisiu un ampli moviment popular que no pas el que puguin fer 10 o 3 diputats en un Congrés de 350 diputats.

El tema del transvasament és un clar exemple. Sense oposició popular s'hagués fet la obra igualment.

Per exemple jo sempre he valorat molt més l'actitud d'una persona que es consideri anarquista i estigui implicada en moviments populars i que no ens voti que no pas l'actitud d'una persona que només vagi a votar cada 4 anys i que ens hagi votat.

Cadascú és respectable i pot fer el que vulgui però prefereixo una societat activa i crítica.

Sobre el tema de l'anonimat a mi m'és igual si firmes amb un nom o no. El que m'interessa més es el debat i gràcies a gent com tu en podem tindre en aquest bloc.

Vinga, salut!

Anònim ha dit...

Estem d'acord. Tots volem el mateix el que passa és que creiem que tenim camins diferents per aconseguir-ho.

Només cal que siguem coherents.

Apa! que sigueu tots molt feliços!