diumenge, 13 d’abril del 2008

Cap de setmana d'activitats i reivindicació

Aquest cap de setmana ha estat intens a nivell social i reivindicatiu en la nostra vila. Un cinefòrum, una concentració i una caminada han destacat en aquest final de setmana.

El divendres vàrem realitzar un Cinefòrum i projecció de la pel·lícula "Coronel Macià" al local de la CUP que va comptar amb la presència d'unes 15 persones. Un cop acabada la projecció es va iniciar un interessant debat al respecte de la transformació que va fer un coronel de l'exercit espanyol que va anar polititzant-se i passant del nacionalisme moderat a un independentisme d'esquerres bastant lligat al sindicalisme de classe. L'acte va comptar amb la presència de 3 independentistes canaris que van també exposar la situació de l'esquerra independentista canaria i de la qual us recomano la plana web www.canariaslibre.com.

El dissabte al matí es va realitzar una concentració per un Casal Autogestionat de Joves davant de l'ajuntament que va comptar amb la participació d'uns 50 joves, que tot fent activitats lúdiques diverses van fer palès que a Molins de Rei hi ha un jovent que es mou però que no disposa d'espais adequats per a desenvolupar-los. Des de la CUP també hi vàrem donar suport i també vàrem estar tot el matí recollint firmes per la Campanya Quins $ous, que ja en portem 300!

Diumenge al final per compromisos familiars no vaig poder assistir a la Marxa Popular en Defensa de Collserola però que segons m'han informat ha estat un èxit en la qual hi han participat 500 persones segons els mitjans de comunicació (10.000 si ho comptés la AVT). Malgrat el silenci dels mitjans de comunicació i la nul·la participació de les administracions s'ha demostrat que encara hi ha gent que vol preservar un espai com Collserola, constantment amenaçada per múltiples agressions. (Veure notícia a Vilaweb) (Veure notícia i crònica a Llibertat.cat)

(Veure fotos de la Marxa)

*IMATGE DE LA BANDERA INDEPENDENTISTA CANARIA


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!

Tuve el placer de ser uno de esos tres independentistes canaris! Y la verdad es que nos llevamos una muy buena impresión no solo de Catalunya sino sobre de todo de Molins de Rei y la CUP. Gracies per tot, y gracies a Alex por nombrarnos en el blog.

CANARIES AMB PPCC

¡VISCA LA TERRA!