diumenge, 13 d’abril del 2008

El dissabte vinent hauré de fer 300 kms en bici

Aquest diumenge he sortit amb el Club Ciclista Molins de Rei i he fet una sortida de 95 kms amb parada a esmorzar a Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès). L'anada ha estat per Martorell - Piera - Capellades - Coll de Guixera i la tornada ha estat per Sant Sadurní d'Anoia - Gelida - Martorell. Avui no he pogut fer més quilòmetres perquè havia d'estar a les 12:30 a casa. Avui hem estat 7 ciclistes en el grup A i 7 ciclistes en el grup B. La casualitat ha fet que em trobés a en Jordi i la Maria de Gelida en el bar de Sant Quintí (a vegades el món és petit).

El dissabte vinent hi ha la brevet de 300 kms de Manresa, obligatòria per poder fer la Ciclomarató Barcelona - Perpinyà - Barcelona, que seran 600 kms el 24 i 25 de maig. Aquest any no he passat encara dels 170 kms però espero que la grupeta que farem en Jordi de Torà, Xavi Òdena, Lluis Tirapu i en Ruben sigui de les bones (ritme constant però no gaire fort). Quan es fan aquestes distàncies tan llargues sense estar gaire entrenat és millor no arriscar-se perquè el recorregut és dur. De moment a la Brevet hi ha molts inscrits i segurament serem més de 100. A la BPB ja som 77 inscrits! El diumenge ja us penjaré la crònica i fotos de la brevet.

CLIQUEU SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL RECORREGUT DE LA BPB (615 KMS)

6 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

salut alex.
.... buff, el que ens espera!!!.... anar fent, pim pam.
records i ens veïem xavalote.

Àlex Maymó i López ha dit...

Amb lo fort que estàs tu si que no t'has de preocupar gens!

Vinga, salut i fins dissabte!

SANTI PONS ha dit...

Sort en els entrenaments Alex, na fent ... vosaltres rai que esteu forts!ah, per cert, el dia 17 crec que es fa aqui a Berga una cronoscalada al Santuari de Queralt, jo no hi sere perque estare a l'ampolla veient l'ironcat pero si vols et dono informacio, vens i reventes la prova!jejeje ... Salutacions

Àlex Maymó i López ha dit...

Ei, bones,

Ja m'ho diràs si es fa o no. Si hi vaig no crec que guanyi, que tampoc estic tan fort! Espero anar agafant la forma a l'estiu.

Vinga, salut!

Javi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Javi,

Deu n'hi do els teus reptes que tens preparats. Tu els faràs amb una cama! Que estàs molt fort!

Vinga, que vagin bé les curses!

Salut!