dilluns, 28 d’abril del 2008

Els sindicats de l'Ajuntament de Molins de Rei critiquen durament a l'equip de govern

Tots els sindicats de l'ajuntament de Molins de Rei (CCOO, UGT, CGT, SFP) han emès un comunicat en què es fa un repas molt crític en relació a la política de personal i de despesa pública.


En el comunicat es parla d'un suposat cas d'amiguisme al contractar una empresa "amiga" per fer tasques d'assessorament. També es parla dels sous dels polítics, de l'augment d'impostos, de l'increment excessiu de la plantilla, de la mala gestió econòmica i en definitiva de molts altres temes. Us recomano que llegiu la nota clicant en l'enllaç que trobareu al final de l'article.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,
és increïble com es gasten els nostres diners en dinars, viatges, contractes a amics i empreses amigues sense concurs públic...Fora interessant que aquests sindicats, o quí sigui, fessin arrivar aquest escrit a totes i cadascuna de les vivendes de Molins de Rei.
Per altra banda, l'equip de govern hauria de rectificar el seu comportament i corretgir el que pugui haver fet de manera incorrecta. Si no ho fa així, d'aqui a uns tres anys i amb la població ben informada, podria ser que es trobés amb una sorpresa...anar tots a l'atur.

Salut i endavant,

Núria