dimarts, 6 de maig del 2008

Aquest dijous concentració per la Llibertat d'en Franki

Aquest dijous, dia 8 de maig de 2008, està convocada una concentració davant de l'Ajuntament de Molins de rei per demanar la llibertat d'en Franki de Terrassa, condemnat a 2 anys i 7 mesos de presó per ultratge a Espanya i atemptat a l'autoritat. Com podeu llegir en aquest article es tracta un cop més d'un judici polític contra una persona activa dels moviments socials.

La concentració es farà doncs aquest dijous a partir de les 20:30 hores i tindrà caràcter comarcal. Avui dilluns ens hem reunit en assemblea diferents col·lectius de la comarca i especialment de Molins de Rei per començar a organitzar una campanya a la nostra comarca per donar a conèixer el cas i per exigir la llibertat d'en Franki. Els col·lectius participants som Ka la Banya, el CSO l'Eskondite, Endavant, la CUP, l'Ateneu Mulei i també col·lectius de la comarca, de Martorell, Esparreguera, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Corbera de Llobregat i d'altres poblacions que avui no han vingut però que també s'hi afegiran.

La concentració d'aquest dijous és un acte important perquè aquest cas és un nou exemple de la poca justícia que existeix en aquest estat quan es tracten temes polítics. Han deixat actuar a un jutge de la dictadura franquista perquè intenti justificar una sentència sense proves i la classe política i els mitjans de comunicació han callat i ham mirat cap a una altre banda. Així doncs us animo a participar aquest dijous a la concentració i el dissabte en la manifestació de Barcelona, a les 18:00 hores a la plaça Universitat.

CONCENTRACIÓ: dijous 8 de maig a les 20:30 Plaça Ajuntament de Molins de Rei

MANIFESTACIÓ: dissabte 10 de maig a les 18:00 Plaça Universitat de Barcelona

Plana web per la llibertat d'en Franki
Especial Kaosenlared sobre en Franki

1 comentari:

Anònim ha dit...

Franki Llibertat!

Dijous tots a la concentració, dissabte tots a Barcelona!