dijous, 8 de maig del 2008

El viatge de l'alcalde Ivan Arcas a Singapur ha costat 3.941,60 €

En el passat ple municipal del 30 d'abril l'alcalde Ivan Arcas va respondre a un pregunta de la CUP que vàrem formular en el ple del dia 2 d'abril referent al viatge de l'alcalde a Singapur per participar en unes jornades d'estudi del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona.


Si mireu la resposta podreu veure com no feia falta que tots els alcaldes de l'àrea metropolitana de Barcelona viatgessin a Singapur amb els diners dels ciutadans que paguem impostos. Amb els mitjans d'avui en dia tenim instal·lacions a Barcelona per fer aquestes jornades d'estudi i es pot passar un reportatge sobre Singapur i convidar algú d'aquest país perquè expliqui el que es vulgui.

A l'Ajuntament de Molins de Rei aquest viatge de l'alcalde durant 4 dies a Singapur li ha costat 3.941,60 € en concepte de viatge i allotjament. Això si ho multipliquem per tots els alcaldes i altres assistents a aquestes jornades són molts diners que podrien anar destinats a altres prioritats socials.

Cliqueu sobre les imatges per veure les factures:


6 comentaris:

Anònim ha dit...

ja hi som un altre cop! Quina vergonya

Anònim ha dit...

TINDREU QUE FER UN PONT A L'ENTRADA DEL POBLE QUE POSSI MARBELLA , AI! PERDÒ MOLINS DE REI.

Anònim ha dit...

Hi ha alguna manera de saber quants i quins alcaldes més van anar de viatge?

Àlex Maymó i López ha dit...

Ja ho preguntaré com i qui pot donar aquesta resposta però ja t'avanço que pot ser dificil que em donin aquesta informació.

De la zona se que van anar-hi l'alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts i l'alcalde del Papiol però suposo que tots els altres de la zona també.

Anònim ha dit...

Els tens ben possats per enfrontar-te a tant hipocrete!
Sempre dic que a tv Molins de rei,trionfaria un polònia molinenc..em sembla que flipariem tots plegats!

Àlex Maymó i López ha dit...

Si que seria divertit un Polonia molinenc però em sembla que alguns polítics locals no ho acceptarien. Per mi cap problema en que facin broma de mi, això no em molesta.