divendres, 16 de maig del 2008

La CUP de Molins de Rei presenta una moció per la llibertat d’en Franki

La CUP de Molins de Rei ha presentat una moció que serà sotmesa al debat en el proper ple municipal del dimecres 28 de maig i que demana l’adopció dels següents acords:

  1. Demanar la immediata posada en llibertat d’en Francesc Argemí que actualment es troba sota privació de llibertat a la presó de Can Brians 2; entenent així que aquest ajuntament es suma al suport que des d’arreu dels Països Catalans s’està duent a terme, per evitar que accions repressives d’aquest tipus es tornin a repetir.
  2. Instar al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya perquè estudiï d’immediat l’empresonament i es faci efectiva la revisió del cas del jove Francesc, i alhora, exigeixi la seva llibertat sense dilacions.
  3. Instar a la Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya, així com a la Direcció General d’Institucions Penitenciàries perquè es manifestin en el mateix sentit.

Des de la CUP continuem convençuts i convençudes que la mobilització popular és bàsica per aconseguir la llibertat d’en Franki i per això fem una crida a estar atents a les properes convocatòries. En aquest sentit valorem molt positivament la concentració realitzada el passat dijous 15 de maig a Martorell, on van participar-hi unes 70 persones. L’acte fou convocat per la Coordinadora de l’Esquerra Independentista del Montserratí (CEIM) i per la CUP de Martorell.

Veure moció de la CUP per la llibertat d'en Franki