dilluns, 19 de maig del 2008

Primer "doblete" en cap de setmana

Aquest cap de setmana és el primer de l'any que he sortit en bici tant dissabte com diumenge, cosa que feia habitualment abans però que ultimament no feia perque sempre tenia algun compromís relacionat amb la política.

Dissabte
El dissabte vaig sortir amb en Toni Roca. Vàrem fer 130 kms fent el següent recorregut: Molins - COLL DE L'ORDAL - Vilafranca - La Bisbal del Penedès - COLL DE L'ARCA - Pla de Manlleu - COLL DE LA CREU DE SAPERA - Torrelles de Foix - Vilafranca - COLL DE L'ORDAL - Molins.

La zona és una de les meves preferides perquè el Penedès té racons molt atractius per anar en bicicleta. A més li vaig ensenyar al Toni les dures rampes del 17% del Coll de l'Arca. La sortida va ser accidentada perquè vaig punxar 3 vegades i vaig fer un tall a la coberta. A més a més ens va ploure bastant.

Diumenge
Sortida amb el Club Ciclista Molins de Rei, també de 130 kms amb parada a esmorzar a la Llacuna (Anoia). Ahir vàrem sortir 7 ciclistes durant tot el recorregut més en Xavi Paz que ens va acompanyar fins a Avinyonet. Per cert, el recorregut va ser: Molins - COLL DE L'ORDAL - Vilafranca - Sant Martí Sarroca - COLL DE CASTELLAR - La Llacuna - Rofes - Sant Quintí de Mediona - Sant Sadurní - Gelida - Martorell - Molins.

Per sort el temps va acompanyar i no ens va ploure. Tan l'Ordal com la pujada a la Llacuna la vàrem fer bastant ràpid. La pujada a la Llacuna té 15 kms encara que és bastant suau i allà vàrem poder gaudir dels constants atacs d'en Marcos, que li agrada "morir" atacant. Com sempre, una sortida entretinguda i ara aquesta setmana sortiré algun dia a estirar les cames per estar a punt per un dels reptes de la temporada: La Ciclomarató Catalana de 600 kms del proper dissabte 24 de maig.