dimecres, 4 de juny del 2008

Pregunta sobre l’aparcament de bicicletes de la Plaça Catalunya

En el passat ple municipal del dimecres 28 de maig des de la CUP vàrem realitzar una pregunta sobre l’aparcament de bicicletes de la plaça Catalunya, que habitualment està ple de motos i és impossible aparcar-hi la bicicleta.


Jo molts cops vaig a l’Ajuntament en bicicleta i he pogut constatar com habitualment és molt dificil aparcar-hi. En les últimes 4 Comissions Informatives de l’Àrea d’Economia i Serveis Generals li he demanat al regidor Enric Franch que facin alguna actuació per solucionar el problema. La resposta semp
re ha estat que passaran nota a la Guàrdia Urbana però el problema ha continuat.


Així doncs, després de 4 mesos sense solució vàrem fer la pregunta al Ple i al finalitzar el mateix regidor ja em va dir que mirarien de fer un aparcament de motos i un per bicicletes en la mateixa plaça i així diferencien clarament l’espai. Espero que això es porti a terme properament. El que no entenc és perquè no s’actua sinó es fa pública en un ple la queixa. Si a mi no em fan cas inicialment, quin cas li faran a un ciutadà qualsevol?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

És que hi hauria d' haver aparcament per a bicis, i també un delimitat per a motos.
Encara que no sigui l' ideal, és més sostenible anar en moto que en cotxe.

( es nota que tinc moto, eh...?)

CARLES "BLUESBIKER"

Àlex Maymó i López ha dit...

Es tracta de que cada vehicle tingui el seu espai per aparcar però si l'espai és limitat han de tenir preferència les bicis i si l'aparcament de motos no hi cap a la plaça de l'Ajuntament hauran d'anar a aparcar a algun altre lloc proper i que caminin una mica com fa tothom.

lurr ha dit...

parafrasejant algu, considero que la meva moto s'assembla mes a una bicicleta que a un cotxe, i per tant segueixo les normes que regeixen les bicicletes (que al seu torn segueixen les que regeixen els peatons)

no se d'on dec treure aquestes idees jajaj?

Anònim ha dit...

Bé, us han fet cas i han posat un aparcament de motos...sobre la vorera! Fantàstic! Sempre contra el vianant. A qualsevol país civilitzat tenen prioritat els més dèbils, aquí encara estem (estan) per civilitzar. Espero que les bicis, les motos i les motos que s'assemblen tant a les bicis circulin per la calçada i només pujin a les voreres per aparcar, amb el motor apagat. I que consti que a casa tenim moto. Fora tots els vehicles de les voreres!

Núria

Anònim ha dit...

Dissabte passat l'aparcament de motos era inaccesible perque els cotxes estaven aparcats al davant.

ja et vaig ensenyar la foto...

carles BLUESBIKER

Alicia Cañellas ha dit...

Si volgués cursar una solicitud per a que instalesin un aparcament de bicis en un punt concret de la vila, què hauria de fer? Calen signatures i fer pinya entre varies persones, o la solicitud d'un sol vilatà o vilatana ja valdria o, almenys, ja es tindria en compte per estudiar la proposta?
Dispenseu la meva desconeixença, potser no és el millor lloc on exposar la meva consulta, però no perdo res en intentar-ho.
Penso que s'hauria de potenciar més l'ús de la bici a Molins.
Salutacions cordials.

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Alícia,

No es necessita fer cap tipus de mecanisme sinó que tot depèn de la presió que podem fer i de les ganes de l'Ajuntament de treballar per aquest tema.

En els propers mesos s'ha de debatre el Pla de Mobilitat i des de la CUP un dels temes que volem impulsar és el tema de les bicicletes, tant en carrils bici com en aparcaments.

Si tens alguna idea d'ubicació ens ho pots enviar al nostre mail: molins@cup.cat

O sino també ens pots enviar propostes sobre qualsevol tema a través de la web www.milloremmolins.cat

Salutacions

Alicia Cañellas ha dit...

Ostres! Perfecte!
Moltes gràcies!