dimecres, 11 de juny del 2008

Ja han habilitat l'aparcament de motos a la plaça de l'Ajuntament

Com veieu a la foto, el passat divendres van pintar el nou aparcament de motos de la plaça de l'Ajuntament per intentar evitar que l'aparcament de bicicletes no hi aparquin les motos. Veig que s'han donat pressa des de l'ajuntament després que portàvem 4 mesos demanant-ho a les comissions informatives i un cop ho vàrem fer públicament en un Ple Municipal no han tardat ni 2 setmanes. Els primers dies la mesura ha funcionat i ja són molt poques les motos que encara estacionen en l'aparcament de bicicletes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Compleix la llei aquest aparcament? Creia que les voreres eren per als vianants. Fora vehicles de les voreres!

Núria

Àlex Maymó i López ha dit...

En la plaça Catalunya, al costat mateix d'aquest aparcament de motos hi aparquen cotxes també sobre de la vorera (plataforma única) i per tant molt il·legal no crec que sigui.

Suposo que quan van disenyar la plaça ja van preveure que els cotxes aparquessin sobre la vorera en comptes de fer la zona asfaltada més ample.

Jo sincerament no trobo que l'aparcament de motos estigui en mal lloc, perquè malgrat ser vorera està en un lloc que no hi passava la gent.

Anònim ha dit...

Doncs asfalte-m'ho tot! és molt més barat de fer i de mantenir.
A cap lloc realment civilitzat m'he trobat amb aquesta situació. Amsderdam, en aquest sentit, és una meravella. Molins s'assembla més a El Caire.

Núria

Anònim ha dit...

No tinc clar si s'ha fet perquè la gent aparquem en zona blava (més diners per l'ajuntament), o perquè el Sr. Maymo pugui aparcar la seva bici davant de l'ajuntament. Les dues raons són lamentables.

Àlex Maymó i López ha dit...

Resposta per l'últim comentari:

1- Fins ara les motos estaven aparcant en un dels únics aparcaments de motos que hi ha en el poble desmostrant poc respecte.

2- El nou aparcament de motos era fins ara un lloc on aparcaven cotxes per fer gestions a l'ajuntament.

Si no vols pagar zona blava doncs et pots moure amb bici i no hauràs de pagar. Si a la Plaça de l'Ajuntament hi ha un aparcament de bicis el més lògic és que sigui per bicicletes. Si està ple de motos també les podem lligar a qualsevol arbre o farola, cosa que no et poden multar. En tot cas, el més lògic és que poguem aparcar en el de bicis.