dimarts, 3 de juny del 2008

Nova concentració per la llibertat d'en Franki aquest divendres

Ja fa 1 mes de l'empresonament d'en Franki i res no ha canviat per ell. Continua en la mateixa situació des de que va entrar a la presó de Can Brians II malgrat les nombroses mobilitzacions i els diferents ajuntaments que n'han demanat la seva llibertat. Aquí a Molins vàrem realitzar una concentració de 100 persones, de les més nombroses que es recorden a la nostra vila, i també es va aprovar la moció que vàrem presentar la CUP amb els vots a favor de tots els partits excepte el PP.

Ara toca mantenir la flama encesa perquè no s'ha d'oblidar aquest cas, ja que en Franki continua empresonat injustament. A nivell local hem vist com fins i tot el PSC ha hagut de posicionar-se a favor de la seva llibertat veient les evidents irregularitats del cas i ara toca incrementar aquesta pressió i mobilització perquè el Govern Tripartit i el Govern de l'estat espanyol alliberin en Franki.

Per tot això us animo a que participeu en els següents actes:

CONCENTRACIÓ
divendres 6 de juny
19:30 Plaça de l'Ajuntament
MOLINS DE REI

MANIFESTACIÓ i ACTE POLÍTIC
dissabte 7 de juny
17:00 Plaça del Diamant
Gràcia - BCN

Més informació a: http://llibertatfranki.org/


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia,

aquest matí a RAC 1 han expicat que una colla de companys d'en Franki eren al carrer Aragó de Barcelona, al Departament de no sé qué de penitenciaris de la Gene. M'he passat una estona per allà. Hi havia uns quinze manifestants, un noi pujat a un arbre i una noia a un cartell lluminós d'un parquing. També hi havia força fotògrafs i periodistes, una mica avorrits, això sí. I polis, també n'hi havia.
M'han explicat que en Franki no està del tot malament, dins de la seva situació. Creuen que el fet de que, encara, sigui mediàtic fa que el tractin bé.
Per una altra banda, la manifestació a la plaça del Diamant em sembla una trampa. Faran tot el possible per tal que hi hagi violència i així acabar amb el moviment, si més no, amb la simpatia de la gent. Manifestacions a Gràcia i violència són sinònims d'okupes degradats i aquesta és l'imatge que volen vendre a les televisions. S'haurà d'anar conscienciada/at de fer ressistència passiva.
A reveure,
Núria

Anònim ha dit...

Jo crec que tampoc n'hi ha per tant, no? A Gràcia s'han fet moltíssimes manifestacions antirrepressives, i moltes d'elles han transcorregut normalment. Tampoc crec que a interior o a la policia els interessi massa que es liï a la manifestació. Amb lo de l'Ebre, i lo de la MAT, ara només els faltaria obrir un nou front als d'Iniciativa!
Ens veiem divendres a Molins i dissabte a Gràcia! Llibertat Franki! Llibertat presos!

lulu21 ha dit...

EI.....

La veritat que és molt fàcil parlar desdes la barrera,com jo!!!

Jo no hi aniré..... però si podeu crideu per mi!!!

LLIBERTAT!!!!!!!!!

No,nomès per aquest fet...

Estem en una puta dictaura!!!

LLIBERTAT!!!

lulu21 ha dit...

EI.....

La veritat que és molt fàcil parlar desdes la barrera,com jo!!!

Jo no hi aniré..... però si podeu crideu per mi!!!

LLIBERTAT!!!!!!!!!

No,nomès per aquest fet...

Estem en una puta dictaura!!!

LLIBERTAT!!!