dimecres, 11 de juny del 2008

Polèmica en la contractació de monitors de l'escola taller

Ahir dimarts hi havia dues persones a les portes de l'ajuntament denunciant que l'Ajuntament de Molins de Rei no respecta els drets laborals. El cas en qüestió es tracta de la contractació dels monitors de l'Escola Taller. Un dels monitors que hi ha treballat en els 2 últims anys denúncia que no se l'ha tornat a contractar perquè el regidor de CiU Joan Ramon Casals i Mata ha pressionat perquè contractin la persona que ell ha volgut. Segons el treballadors, afiliat a la CNT, fa un temps el varen trucar de l'Ajuntament per saber si ell volia continuar treballant, cosa a la que va dir que si i li varen dir que ja el trucarien. Com que el temps ja passava i no li deien res es va posar en contacte amb l'ajuntament i es va adonar de que tenien previst contractar a una altre persona.

Per saber-ne més amplieu la imatge, on veureu el fulletó que repartien. Des de la CUP preguntarem sobre aquest nou cas poc transparent en la política de personal d'aquest ajuntament, on els 3 partits polítics que el governen col·loquen als seus coneguts.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Se comenta que es el Ivan Arcas el que estaba presionando al Casals para meter a una persona que le debia un favor. Ya hay demasiado favoritismo en el equipo de gobierno con su gente, primero la asesora de alcaldia, ahora esto y de lo que no nos entaramos. Si no fuera por este bloc que es el más activo de todos no nos enterariamos de la misa la mitad.
Buen trabajo Alex seguir así los de la CUP

Anònim ha dit...

Cal tenir cura alhora d'emetre judicis . uns dels principis abans de jutjar es escoltar a les parts. Com es diu" las cosa son dl cristal con que se mira..."
Les persones tenim drets i fer fulletons denunciant és lícit però s'hauria de tenir cura al qualificar. Vivim uns temps que se'ns calenta massa aviat la boca i no afavoreix a ningú.
Denunciar és convenient, que la oposició controli al govern és la seva obligació, si no ho fa demostra irresponsabilitat. Però aprofitar a tort i a dret per "enfonsar" o fer-se ressó i altaveu d'escampar ens afecta a tots els molinecs.

Anònim ha dit...

la semana pasada hice un comentario en el bloc de Casals sobre este tema, porque conozco al implicado e incluso le dije que no lo publicaria y por supuesto no lo publico. No os dais cuenta del trafico de influencias que tienen los tres partidos que gobiernan. Sólo se salva el Xavier Montserrat.

Àlex Maymó i López ha dit...

Com diu l'últim comentari això no és un cas aïllat i en l'any que portem a l'ajuntament han passat casos similars amb bastanta freqüència i que hem anat denunciant cada vegada. En aquesta cas he pogut escoltar les dues parts i ja t'asseguro que hi ha irregularitats per part de l'ajuntament totalment demostrables.

Anònim ha dit...

no es un caso aislado que en poco menos de un año lo primero es subirse los sueldos, lugo viajes a Indonesia, comidas con buen vino y cohibas, asesora de 3300€ de ICV, escola taller, cuelgas sus carteles fuera de los plafones, tienen la pagina Web y el casa de la vila como si fueran de ellos y etc,etc

Anònim ha dit...

Y el nuevo jefe de la policia local? Ha sido nombrado a "dedo", sin convocatoria pública.

Anònim ha dit...

Maimo. tu cuanto cobras por ser concejal?

Àlex Maymó i López ha dit...

Doncs en teoria cobro 525,54 € com a regidor i 306,00 € com a portaveu. Per tant, son 831,54 € mensuals.

D'aquests diners només em quedo amb 300 € i la resta van a la CUP, i una part d'ells els retornem a les entitats mitjançant el Certamen Millorem Molins.

Anònim ha dit...

Ostres! dons jo, de gran, no vull ser regidor de la CUP. Paguen massa malament per tant feina!

Anònim ha dit...

"el ladron piensa siempre que todos son de su condición". Que tu quieras colocar a los tuyos, no quiera decir que los demas lo hagan.

Anònim ha dit...

ein?

estava afalagant la feina de l'Alex!

Molta feina per tanta poca pasta!

Que la gent ha de viure!!!! i amb 300 euros NINGÚ viu!

Anònim ha dit...

digo yo que tindra una altre feina no? No crec que visqui amb 300 euros

Anònim ha dit...

ui!no et descuides els 800 euros de la aportacio al grup municipal, que tambe la cobra el seu unic regidor?

Àlex Maymó i López ha dit...

Com bé comenta algú també tinc una altre feina i els 300 euros va ser una proposta meva perquè sinó en teoria em podria quedar amb els 800 euros però no ho trobo ètic cobrar tants diners quan la feina de regidor de l'oposició no suposa tantes hores com una feina normal i a més també considero que una part de les hores que hi dedico ho faig perquè vull i sense cobrar al igual que si les dediqués a una entitat per exemple.

Els altres 800 euros que es cobren cada mes van al grup municipal. Si us mireu els dos últims butlletins que vàrem enviar està explicat en què gastem els diners.

Anònim ha dit...

primer de tot voldria dir que em sembla massa fàcil parlar quan el tema no va amb tu...

a tothom se li omple la boca criticant als polítics (dic en general) pero ningú realment es planteja el que aquesta professió significa... i potser que us ho deixi clar: no existeixen els caps de setmana, ni les nits, ni el temps per tu... la dedicació parcial o exclusiva acaba siguent un tòpic pq la política municipal exigeix, exigeix i mai et dona cap premi... la única sort que es pot tenir és que no hi hagi cap desaprensiu que a més es dediqui a criticar el teu esforç i dedicació. i malauradament passa.

si sabeu el que és un concurs públic, us deixareu estar de collonades i de falses acusacions, pq és un tribunal el que tria... no l'alcalde ni un regidor!
deixeu de banda la corrupció de la que parleu, i si de debó en teniu ganes aneu a mirar la gestió d'administracions amb recursos, no la d'un poble de 24.000 hab on francament l'ajuntament tampoc es que tingui un gran pressupost per poder malversar!

desperteu gent, que aixó no és CSI!

Àlex Maymó i López ha dit...

La professió de polític té els seus avantatges i els seus incovenients, com qualsevol altre....

Perquè molts polítics, un cop deixen la seva feina a l'empresa privada mai hi tornen sinó que acaben saltant d'administració en administració?

Si busquem feines on treballin moltes hores i en pitjors condicions en podem trobar moltíssimes i a sobre molt pitjor pagades.

També hi ha molta gent que treballa altruistament en entitats i associacions en els seu temps lliure després de treballar tot el dia.

Sobre els concursos públics hauries de saber que es poden adaptar perquè pugui guanyar alguna persona en concret posant unes condicions concretes. Perquè en el cas d'aquest treballador en concret primer se'l va trucar per preguntar-li si estava interessat i se li va dir que l'avisarien i després no va ser així? A l'Ajuntament no es fan les coses tan bé com diuen. Alguns diuen que l'Ajuntament no hi té res a veure però el Sr. Torremarin era el que es posava en contacte amb el treballador. En la mateixa àrea on treballa, en el SOL, ja van acomiadar l'anterior legislatura al Joan Tamayo i l'Ajuntament va haver de pagar-li 5 milions de ptes per acomiadament improcedent.

La CUP de Molins estem a Molins i treballarem per Molins. Així que les altres administracions les seguirem més d'aprop quan hi tinguem representació.

Anònim ha dit...

Té raó l'Alex. Es fan concursos, però "s'arreglen" perquè els guanyi qui interessa.

Anònim ha dit...

Me imagino que el o la que ha escrito esos dos comentarios o está en el gobierno municipal o es afín a Iniciativa o CIU, pero el caso es que las irregularidades han existido incluos estaban compinchados con la INEM de Sant Feliu que no les dejaban incluso ni entregar los curriculums.

Anònim ha dit...

Pues es verdad, porque hay personas de Inicativa que trabajan en el Ayuntamiento de Sant Feliu, incluido su presidente y pueden hacer algunas maniobras incluso en la misma INEM

Anònim ha dit...

no nois... jo soc la persona que ha escrit el text, i ni soc de CiU ni d'ICV... res més lluny de la meva posició i a més no soc ni de Molins... vaug caure a aquest blog per casualitat per la BTT o sigui que no heu encentat. l'unica cosa que estic fart de critiques gratuites i quan alguna cosa no em sembla justa la dic.

Anònim ha dit...

No entenc per què la CUP no es pot fer ressò d'una possible irregularitat comesa per algú del meu ajuntament. En cap moment m'ha semblat que s'hagi comportat com un jutge. Tot el que ha fet ha estat donar veu a qui li cal. I espero que ho continui fent. Fòra bo que la resta de partits també ho fes. Sigui quin sigui el resultat estic segura que ho publicaran.

En quant als polítics, en general, per la manera que es comporten sembla que les recompenses són moltes. Ningú no em negarà que tots pensem que estan ben agafats a la poltrona i que només treballen per continuar en ella. A mi també em toca tenir disponibilitat horària i no m'apugen el sou un 130%, ni tan sols el 13%.
Aprofito per felicitar a l'Àlex i a les seves companyes i companys de partit per la bona feina feta durant aquest primer any.
Núria

Àlex Maymó i López ha dit...

En tot cas comentar-te que les acusacions no son gratuïtes i en aquest cas com en altres casos existeix més informació que no he fet pública perquè no és demostrable però que no per això vol dir que no sigui falsa.

Normalment el problema en la política de personal de l'ajuntament no és que ho facin il·legalment però si que hi manca molta transparència i això si que és exigible.

Anònim ha dit...

Només dir-li a la Duran que si no vol signar quan escrigui aquí, que com a mínim canviï el discurs quan l'entrevistin a la tele.
El CSI mai descansa.