dijous, 31 de juliol del 2008

La CUP presenta al·legacions al Projecte d’Urbanització de Vallpineda

La CUP de Molins de Rei ha presentat al·legacions al Projecte d’Urbanització de Vallpineda dins del període d’exposició pública per tal d’aturar un projecte que considerem que no respecta l’entorn natural del futur Parc Natural de Collserola.

Des de la CUP sempre hem apostat per unes viles i ciutats compactes que creixin verticalment i no pas horitzontalment. Creiem que cal aplicar una moratòria en la construcció d’urbanitzacions en tota l’àrea metropolitana. Això no treu que des de la CUP estem d’acord en què cal dotar dels serveis mínims les urbanitzacions ja existents.

Veure Al·legacions de la CUP al Projecte d'Urbanització de Vallpineda

En el cas de Vallpineda i la Rierada estem parlant d’urbanitzacions formades per cases unifamiliars que en la majoria dels casos no disposen dels serveis mínims (aigua i clavegueram) cosa que provoca afectacions a l’entorn natural.

No és acceptable però que encara avui no s’hagi modificat substancialment el Pla General Metropolità (PGM) amb l’objectiu de preservar Collserola i evitar la construcció de zones actualment forestals. A l’hora d’urbanitzar zones ja habitades com Vallpineda i la Rierada creiem que cal apostar per models d’urbanització toves.

També han preservat al·legacions a aquest projecte la Plataforma de Defensa de Collserola amb el suport de diferents entitats de la vila.

2 comentaris:

Ikertxo ha dit...

Aupa Alex soy el hermano de Iñaki, Iker... Aquel chico que conociste hace un par de veranos, recuerdas? Pues eso, que intento leer las cosas que escribes y la verdad que te lo curras e? A la siguiente te dejare un comentario en catalan que ya tenemos traductor y aparte estoy aprendiendo algo poco a poco... Bueno, que sigas bien! Un abrazo!

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Iker,

Gracias por el comentario y ya que vaya todo bien por alli! Salut!