divendres, 26 de setembre del 2008

Bona Festa Major!

Ahir dijous es va realitzar el pregó de Festa Major, a càrrec d’en Joan Domènech, del Cine Club Hall 2002 de Molins de Rei. Va ser un pregó interessant des del punt de vista de l’història local de la nostra vila, aquesta vegada més encarada al món del cinema. Ja coneixia que en el passat hi havia molts cinemes a Molins i també es feia un festival amb ressò a nivell nacional i estatal però vaig poder escoltar en aquest pregó aspectes i detalls que no coneixia.

A partir d’avui divendres comencen el gran gruix d’activitats de la Festa Major. Hi ha activitats per tots els gustos però d’entrada crec que no em perdré cap de les activitats que intento participar-hi cada any com son les Matines del Camell, l’Estirada de Corda, els concerts, el sopar popular i totes les altres activitats que pugui. També aquest any col•laboraré en la barra de l’Assemblea de Festes Populars de la plaça de la Llibertat.

El diumenge també participaré en la Cursa Popular de Sant Miquel, en el recorregut de 10 kms, que sortirà a les 9 del matí de la Plaça de la Llibertat. Mai he fet una cursa a peu tan llarga però espero poder acabar dignament i que no tingui gaires “agulletes” en els propers dies. Tenim una hora de temps per realitzar dues voltes a tot el poble i només porto 3 dies entrenant però suposo que patint no hi haurà gaires problemes.

En definitiva crec que la de Molins és una bona festa major perquè hi ha moltes entitats que realitzen les seves activitats i això fa que sigui una festa participativa i popular. Sempre és millorable però s’ha de tenir clar que si mirem al voltant, és de les millors festes majors.

No m’enrotllo més i us desitjo a tots i totes una bona Festa Major!

Programa de la Festa Major de Molins de Rei 2008


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Alex!!!!!!!!!!!!. Otra cagada del Frank!!!!!!!!!!!!. Agencia catalana de protección de datos a abierto un expediente al ayuntamiento de Molins de Rey por incumplimiento de la ley de protección de datos de caracter personal Pide el escrito 18051

ACCOUNTABILITY

Anònim ha dit...

Perdona que ho escrigui en aquest post, tot i que no té res a veure amb la noticia de la festa major. M’han arribat veus, tot i que dins l’ajuntament deu ser conegut per tothom, que el comitè d’empresa de l’ajuntament vol anar al ple de l’ajuntament que es farà el dimecres que ve per fer força (no sé si a boicotejar-lo), si no vaig errat. Entenc que tot plegat és a causa de que les negociacions pel conveni estan aturades o no avancen proa.

Només Rull dir una cosa, aquest conveni que estan negociant, es votarà com l’anterior sense deixar-lo llegir prèviament fent gala d’un tipus de democràcia molt curiós? La veritat em faig creus que ningú hagi dit res sobre iaxò o si ho han dit, ha estat en veu baixa.

Anònim ha dit...

La noticia es cierta. OTRA "CAGADA" DEL FRANK.
ANTES DEFENDIA A LOS TRABAJADORES DE GALLINA BLANCA Y AHORA, EN LA POLTRONA DE LA PATRONAL, LOS MACHACA.

Àlex Maymó i López ha dit...

Suposo que quan et refereixes a l'escrit 18051 és el número de registre d'entrada de l'ajuntament?

Respecte al tema de la concentració del Ple Municipal ja he escrit un article.

Salutacions i gràcies per la informació! Ja us informarem de com està el tema.

Anònim ha dit...

Alex!!!!!!

MI INFORMADOR ME CONFIRMA QUE ES EL NUMERO DE REGISTRO DE ENTRADA.

ACCOUNTABILITY

Àlex Maymó i López ha dit...

Ja he sol·licitat a data d'avui (1 d'octubre de 2008) el document que va entrar el dia 22 de setembre a l'ajuntament i que sembla ser un expedient sancionador contra l'ajuntament per un tema de protecció de dades.

A veure quan tarden en facilitar la informació. Ja us informaré.