dilluns, 29 de desembre del 2008

Sortida malgrat la pluja

Portem uns dies sota unes condicions meteorològiques no gaire habituals en el nostre país ja que porta 4 dies seguits plovent. Ahir diumenge, malgrat que les previsions eren dolentes ja tenia ganes de sortir en bici passés el que passés. Vaig quedar amb el Xavi Òdena i un altre company del Montjuic i vàrem sortir malgrat que al principi plovia una mica. Eren les 9 del matí i vàrem anar per la carretera de la costa del Garraf en direcció a Sant Pere de Ribes.

Un cop vàrem esmorzar vam fer una mica de volta per l'antic Casino de Sant Pere de Ribes i Vilanova i vam tornar un altre cop per Sitges i el Garraf. A l'autovia de Castelldefels els altres 2 companys van seguir recte direcció Barcelona i jo vaig tornar per Sant Boi i de pas vaig pujar a l'Urbanització Cesalpina (entre Santa Coloma i Torrelles) per allargar una mica el recorregut.

Al final em van sortir 107 kms, que no son molts però aquesta és la quarta sortida després del "parón" d'aquest hivern. A l'anada quasi no ens va ploure però a la tornada si que ens va ploure en el tram de les costes però no vaig passar gaire fred. Si que feia molt vent en alguns trams.

Això si, en un diumenge qualsevol fent aquest recorregut hauríem vist centenars de ciclistes i només vam veure un!!! Nosaltres ens la vam jugar i ens va sortir bé. Si m'hagués quedat a casa tampoc hauria guanyat res!

Demà dimarts espero poder tornar a sortir i ara ja tocarà fer sortides de més de 150 kms per anar agafant una mica de fons.

SI CLIQUEU LA IMATGE VEUREU LA GRÀFICA DEL XAVI

1 comentari:

Anònim ha dit...

150 qm. ja,ja

jo els faig un cop l' any!

carles