diumenge, 25 de gener del 2009

3 dies seguits en bici

Divendres 23 de gener de 2009
Després de la Junta de Portaveus de les 8:30 del matí i de la meva intervenció setmanal a Radio Molins vaig sortir a les 10:30 amb en Xavi Òdena aprofitant les 3 hores que tenia lliures. En una jornada amb bastant vent vàrem pujar el coll de l'Ordal i després cap a Vilafranca del Penedès i tornada per Sant Sadurní d'Anoia, Gelida i Martorell.

En total 73 kms en 2 hores 50 minuts a un ritme tranquil, ideal ara a l'hivern per anar agafant la forma física i de pas per anar petant la xerrada.

Dissabte 24 de gener de 2009
Malgrat el temporal espectacular de vent vàrem sortir en Xavi Òdena, Lluis Tirapu i jo quan en veritat havíem de ser bastants més. El vent era molt fort tota l'estona i extremadament fort en trams entre Masquefa i Sant Sadurní. Primer vàrem intentar anar per la carretera de Gelida però com havien caigut pins els Mossos no ens van deixar passar. Com a alternativa vàrem anar per la carretera de la Beguda i Masquefa, on encara feia més vent.

El pitjor tram va ser passat Masquefa, on el vent ens va llençar cap a la voravia de l'altra banda i fins i tot al Xavi el va tirar al terra. Un tram d'uns 100 metres el vam fer caminant i després ja vam poder tornar a pujar a la bici. Esmorzar a Sant Sadurní d'Anoia i tornada per Gelida. Abans de Martorell vam atravessar 2 pins caiguts que travessaven la carretera però pel demés el vent ja no ens va treure més de la carretera.

Al final van sortir 73 kms en 3 hores i 30 minuts i una mitja de només 21 km/h! El dia comportava el seu risc però tot en aquesta vida és perillós depen de com es miri. El vent va fer que la sortida fós molt més dura del que seria en condicions normals. Pujant cap a Masquefa vaig arribar a pujar a 10 km/h, una velocitat típica de ports com el Mortirolo però d'una pujada molt suau com aquesta.

Diumenge 25 de gener de 2009
Sortida amb el Club Ciclista de Molins de Rei. Avui erem 10 ciclistes: Santi Prat pare, Santi Prat fill, Jaume Papiol, Carles Nadal, Sergi Tudela, Víctor Beltran, Toni Torà, Miquel Bofill, Joan Antoni Ollé i jo mateix.

Sortida fins a peu de costes a ritme tranquil comentant la sortida d'ahir, que per cert, en Santi pare també va sortir malgrat el vent. A les costes del Garraf el ritme s'ha incrementat molt com és habitual. En Santi pare ha atacat força aviat però l'hem agafat i ho he provat jo però tampoc he aconseguit marxar-me. I ja quan quedava poc per coronar la Maladona he atacat i he aconseguit coronar primer, en Santi fill segon, Santi Prat tercer i en Toni quart. Després fins a Sant Pere de Ribes el ritme ha estat més tranquil.

Malgrat que en general la sortida ha estat a ritme tranquil sempre va bé aquestes petites "acceleracions" per veure l'estat de forma. Un altre cop he arribat a dalt de la Maladon bastant asfixiat i de cames encara em falten hores d'entrenament perquè muscularment em venen bastant ràpid les rampes després, tot i que avui després no n'he tingut.

Després d'esmorzar hem tornar per Canyelles, Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia, Gelida, Martorell i allà hem pujat els Onze i hem baixat per Castellbisbal fins a Molins. En total 111 kms en poc més de 4 hores.

En total aquesta setmana m'han sortit 257 kms en 3 sortides. La propera és la Fira de la Candelera i per tant a veure quan puc sortir però ara ja tocarà en les properes setmanes anar incrementant el número de kms de cada setmana.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu n'hi do com va atacar en Santi pare... jo era a roda, i de cop i volta era a 5 metres...
vaig intentar agafar-lo, però res de res. després em veu passar vosaltres tres...apretant, apretant vaig coronar a uns 10 metres de la grupeta, allà vaig fer mitja volta i vaig tornar pel passeig de Castelldefels i autovia fins el Prat... a mi em van sortir 71 qm en 2:30Carles "Bluesbiker"

Anònim ha dit...

Alex: Que et va pasar a Castellbisbal que no ens vas poder seguir ni al Toni ni a mi, i vas arribar a Molins amb el grup de reçagats? de tota manera no et preocupis el santi fill tambe va petar i tampoc va arribar amb "els bons" del club es a dir la generacio dels 60. A veure si entrenem mes, que ultimament nomes vas be a la maladona, jajaja
"de bon rotllo eh?"

Anònim ha dit...

Alex: Que et va pasar a Castellbisbal que no ens vas poder seguir ni al Toni ni a mi, i vas arribar a Molins amb el grup de reçagats? de tota manera no et preocupis el santi fill tambe va petar i tampoc va arribar amb "els bons" del club es a dir la generacio dels 60. A veure si entrenem mes, que ultimament nomes vas be a la maladona, jajaja
"de bon rotllo eh?"
Santi -Pare-

Àlex Maymó i López ha dit...

Després perquè diguin que la gent jove som uns "picats"...jejeje.

A Castellbisbal vaig baixar tranquil amb en Jaume i en Miquel. Tot i que no baixo molt bé tranquil que en aquella baixada no m'haguessiu deixat i molt menys en el pla, que és la meva especialitat, que jo soc rodador!

Tu no et queixis, que en els últims 2 anys has estat més fort que jo i al menys deixa'm guanyar-te a la Maladona amb atacs demolidors...jajaja

Vinga, salut i fins la propera!

Anònim ha dit...

Apa que no has millorat baixant...
A Larrau no et podia seguir baixant...

ara que en aquell que era moll i ple de grava i sots tú no em seguies...

je,je

Carles "Bluesbiker"

Àlex Maymó i López ha dit...

No et pensis que he millorat gaire. Sempre baixo amb precaució per no caure, que ja tinc prou marques en el cos...jeje.

La baixada de Larrau està bé la carretera però la baixada d'Arnostegi era una autèntica emboscada i allà no val la pena arriscar gens...

Anònim ha dit...

vah vaah... maymo!! quien te ha visto y quien te ve!! On son aquells atacs warros quan passava un cotxe??

Que no que no.. que ets mes ruedero que el roca!! jaja

Santi Fill

P.D: el proxim dia la maladona sera meva! ;)

Àlex Maymó i López ha dit...

Jo no he fet mai atacs warros...jajaja.

A la Maladona vaig fer un atac als teus morros i et vas quedar clavat...jaja.

El proper dia a la Maladona com no vinguis en moto o surtis 15 minuts abans amb el B ho tens dificil... A més, ton pare vindrà preparat per matxacar-te... és el que se'n diu "amor de padre"...jeje.