dissabte, 24 de gener del 2009

Em querello contra la Jutgessa Isabel Gallardo

Com han fet altres companys regidors i regidores de diferents CUP he signat la querella contra Isabel Gallardo, la jutgessa que vol empresonar a en David de Vilafranca. Ja n’he parlat en algun article en el bloc però el cas es tracta de voler empresonar a en David basant-se en uns antecedents per insubmissió de l’any 1993.

La querella per prevaricació va presentar-se al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el 14 de gener, i anava subscrita per David Sànchez, els sindicats Intersindical-CSC i la Coordinadora Obrera Sindical, l'entitat de cooperació Solidària i els regidors de la CUP de Vilafranca, Xavier Navarro i Otger Amatller. En els propers dies hi ha previst de fer una ampliació dels querellants, i diverses entitats i organitzacions i regidors/es de la CUP d'altres municipis han expressat la voluntat de subscriure-la.

La defensa considera que Isabel Gallardo ha comès un delicte de prevaricació judicial en dictar la detenció i ingrés a presó de Sànchez disposant la seva cerca i captura, sense haver notificat prèviament el desarxiu de la causa i la denegació de l'indult sol•licitat per l'Ajuntament de Vilafranca. Una actuació que situava Sànchez en clara indefensió, segons la defensa. En la querella també es fa constar que la jutgessa comet prevaricació en considerar com a antecedents penals una condemna per un delicte contra la prestació del servei militar obligatori que hauria d'estar cancel•lada d'ofici.

Més informació del cas a: http://davidvilafranca.blogspot.com

Vilaweb entrevista a en David:

1 comentari:

Josep A. Vilalta ha dit...

Jo també. Crec que cal donar suport a totes les iniciatives (amb perdó) contra la repressió. Els aprenents de Torquemada només tenen èxit si les seves agressions troben un poble submís i callat, en la mesura que trobin una resposta organitzada, i que arribi a la societat, no només els falla l'operació repressiva en curs, sinó que s'han de replantejar la persecució de la disidència política en el futur.

Salut!!