dijous, 12 de febrer del 2009

Com canvien les costums a l'altra banda del riu...

Avui m'ha arribat a les mans l'últim butlletí de la secció local d'ERC a Sant Vicenç dels Horts. Hi ha un article en el qual es parla que han donat 100 € a una entitat perquè entenen que cobren massa diners de l'Ajuntament.

Això hem fet precisament la CUP de Molins de Rei a través del Certamen Millorem Molins i des d'ERC de Molins de Rei se'ns va acusar de voler comprar a les entitats i que això era populisme i que no entrava dins dels valors d'honestitat del republicanisme.

En el cas de Sant Vicenç donen els diners a l'entitat que ells creuen oportú. En canvi, des de la CUP vàrem delegar aquesta responsabilitat a un jurat independent de la CUP i a les votacions per internet.

Nosaltres en cap cas criticarem aquesta acció en concret d'ERC a Sant Vicenç dels Horts ja que les entitats son prou lliures per acceptar o no els diners però ens agradaria que el Sr. Víctor Puntas actués en conseqüència i llavors té dos opcions: rectificar la seva postura o també criticar durament als seus companys i companyes de partit de l'altra banda del riu Llobregat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Àlex!

caram, no ho sabia això de la teva 'caiguda', ara ho he vist! suposo que ja deus fer una altra cara a dia d'avui...tela quin careto que et va quedar, no?
ja has anat dentista?
hi té alguna cosa a veure l'Ivan? (jeje)

apali,

recupera't aviat, que et vull veure passar a tota velositat travessant el Penedès....

una abraçada

Glò

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Glòria,

Gràcies pel missatge. Ara ja estic millor però encara no tinc la dent perquè m'han de fer una radiografia.

Tranquila, que d'aquí poc ja estaré de nou sobre la bici.

Vinga, salut!