dimecres, 18 de febrer del 2009

Diumenge 22-F 17:00h Assemblea Oberta de la CUP de Molins de Rei

Volem que viure a Molins no sigui un luxe!
Volem recuperar la nostra memòria de lluita!
Volem explorar noves eines de participació popular!

Aquest mes de gener ha fet 2 anys de la constitució de la CUP de Molins de Rei. Ha estat un període principalment d’aprenentatge per tots aquells i aquelles que en formem part ja que mai havíem treballat dins de les institucions. Amb els nostres encerts i errors (que també n’hem tingut) hem intentat fer arribar la nostra veu tant a dins com a fora de l’Ajuntament. Ara però volem encetar un període més propositiu i després d’aquest període d’aprenentatge del funcionament de la “maquinària” municipal volem començar a formular encara més propostes concretes en diferents temes.

Perquè ens entenguem es tracta de plasmar a la pràctica el nostre programa electoral i també, com no, les propostes dels moviments socials i populars. Per fer aquest pas també creiem que necessitem la participació activa (cadascú amb la mesura del que pugui assumir) de totes i tots els que creiem en el projecte de la CUP.

Per tot això us convidem a participar en l’Assemblea Oberta del proper diumenge 22 de febrer a les 17:00h al local de la CUP de Molins de Rei (C/ Verdaguer 62). Hem escollit tres temes que creiem que són importants per treballar en els propers mesos però també farem un petit anàlisi de la feina feta en els últims mesos i de les activitats a realitzar properament.

L’ordre del dia de l’assemblea serà el següent:

1.- Repàs de la feina feta en els últims mesos
2.- Debat i aprovació de campanyes:
  • Habitatge: primer de tot cal conèixer amb exactitut l’abast del problema realitzant un cens d’habitatges desocupats i sabent quina demanda hi ha i després caldrà proposar alternatives a l’actual model per tal d’aconseguir un accés a l’habitatge molt més digne (cooperatives amb dret d’ús, masoveria urbana, reglament d’habitatges desocupats,..). Per avançar en aquesta línia caldrà generar una dinàmica de conscienciació i mobilització entre la ciutadania.
  • Memòria històrica: volem impulsar un exercici de recuperació col•lectiva de la memòria del període de la Transició a Molins de Rei i al Baix Llobregat. Per això ens caldrà contactar i implicar alguns/es dels protagonistes d’aquell moment. Destacarem la perspectiva política de la memòria centrant la mirada en el valor de l’organització popular i l’acció col•lectiva en la conquesta de la llibertat i la construcció d’espais democràtics.
  • Participació ciutadana: En els propers mesos s’aprovaran els Reglaments de Participació i el Reglament Orgànic Municipal i es constituirà el Consell de Vila. Caldrà treballar-hi per impulsar propostes en aquests aspectes que siguin realment participatives per tal que la ciutadania participi activament tant en la defensa d’aquestes propostes com en els posteriors debats del dia a dia que s’aniran donant en la nostra vila.
3.- Calendari de properes activitats
4.- Torn obert de paraules

Aquestes son algunes de les idees que tenim des de la CUP en aquests temes però evidentment en l’assemblea es tractaran amb més profunditat i debatrem entre tots i totes com posar fil a l’agulla en cada tema i com encarem cada temàtica amb l’objectiu bàsic d’aconseguir implicar gent més enllà de la CUP per tirar endavant aquestes campanyes.

Aquesta assemblea és oberta a TOTHOM i així ho fem perquè creiem que tots i totes hem de posar el nostre gra de sorra perquè de veritat el projecte de la CUP sigui participatiu.


Salutacions i fins diumenge,


CUP Molins de Rei
C/ Verdaguer 62
08750 Molins de Rei
Telèfon 615 603 425
molins@cup.cat
www.molins.cup.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

allà ens veurem!!!!