dissabte, 14 de febrer del 2009

L'expulsió del provocador Luis Herrero

Avui el govern de Venezuela ha expulsat del país a l'eurodiputat del PP Luis Herrero després que aquest es dediqués a fer unes declaracions on acusava de dictador al president Hugo Chávez i on deia que aquest referendum serviria per perpetuar-se en el poder.

Primer de tot, el Sr. Hugo Chávez ha guanyat totes les eleccions presidencials amb un percentatge de vot superior al 50%, cosa no ha aconseguit mai el Sr. Aznar. Després cal recordar que aquest referendum és simplement perquè qualsevol candidat es pugui presentar tantes vegades com vulgui a unes eleccions, tal i com ja està establert a l'estat espanyol.

Tot això el Sr. Luis Herrero ja ho sap però ha anat a Veneçuela a donar suport a l'oposició colpista tal i com va fer el Sr. Aznar quan va donar suport al cop d'estat perpetrat contra el president Hugo Chávez.

Segurament no ha estat la millor forma de fer fora a aquest provocador ja que utilitzarà l'expulsió per fer-se la víctima però no ens enganyem, el Sr. Luis Herrero és un personatge perillós ja que ultilitza la mentida de forma intencionada. Aquest eurodiputat ha donat suport al tancament de mitjans de comunicació a l'estat espanyol com el diari Egin i Egunkaria.

Segurament repassant el passat franquista de la seva família entendrem que amb l'educació que va rebre sigui normal que doni suport a colpistes i acusi de dictadors a qui ha arribat al poder guanyant clarament unes eleccions. El millor que pot fer el Sr. Luis Herrero és quedar-se a casa seva!

Presidente confía en que expulsión de eurodiputado no empañe relaciones con España (ABN)

Eurodiputado expulsado de Venezuela es de arraigo fascista (ABN)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No crec que pel fer de guanyar eleccions es sigui més demòcrata (Hitler una vegada al poder le va guanyar totes i era un criminal) el que perd a segons quins "demòcrates" son les formes, sense igualtat d'oportunitat a totes les formacions politiques no es pot parlar de democràcia.

Àlex Maymó i López ha dit...

La veritat és que no se de que parles quan dius lo de la igualtat d'oportunitats.

A Venezuela l'oposició compta amb el suport de les classes econòmiques més poderoses i amb molts mitjans de comunicació. Mentre alguns sectors reaccionaris des d'Europa volen vendre la imatge d'una oposició perseguida no parlen què tots els observadors internacionals i el Centre Carter per exemple han avalat tots els processos electorals.

El que fa el Sr. Luis Herrero és lamentable perquè menteix deliberadament. El Sr. Hugo Chávez té unes formes estrambòtiques però diu veritats que alguns polítics cobards no diuen per no quedar malament.