dimecres, 11 de febrer del 2009

Motius per aconseguir ja un acord en el conveni

Ahir dimarts hi havia assemblea de treballadors/es municipals i a hores d'ara no se què hauran decidit però hi ha coses en aquesta negociació del conveni que són bastant escandaloses. Aquests son alguns motius pels quals l'equip de govern (IiE, ERC i CiU) han d'aconseguir un acord immediatament:
  1. El Sr. Enric Franch (ICV) vol desgastar als sindicats amb retards o cancelacions de les reunions sense justificació. Molts dies la reunió estava convocada a les 10 del matí i els representants de l'ajuntament arribaven a les 12 mentre els altres estaven esperant. Aquestes hores d'espera, més les hores de reunió en les quals l'equip de govern només mareja la perdiu, són hores que costen diners a l'ajuntament perquè han de contractar treballadors per suplir les places dels delegats sindicals. Algú ens diu que això pot representar més de 2.500 € per reunió gràcies a les "brometes" i "jocs" del Sr. Franch.
  2. S'han de solucionar temes escandalosos en els horaris dels treballadors/es municipals. Per exemple, ara per ara, al cementiri municipal estan treballant 12 dies seguits i 1 dia de descans. L'ajuntament es nega a contractar un tercer operari, cosa que faria que els horaris no fossin tan impresentables...
  3. A la Guàrdia Urbana, com que no es cobreixen les places previstes, estan fent moltíssimes hores extres. Fins i tot hi ha agents que doblen jornada i això està creant molt mala maror dins del cos...
  4. Hi ha un compromís per escrit que diu que hi haurà un acord de conveni (en el tema econòmic) abans de l'aprovació del pressupost municipal del 2009, que en teoria s'ha d'aprovar el mes de març. Ja veurem si després d'un any ara en un mes faran tota la feina que no han fet en 12 mesos...
Podríem continuar amb més arguments però el més preocupant és que el Sr. Enric Franch (ICV) i tot l'equip de govern en conjunt no estan demostrant voler arribar a un acord en el conveni després de més d'un any de negociacions. Encara és més greu que aquestes "triquimanyes" estan costant diners de l'ajuntament.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

EL FRANCH, SIEMPRE EL FRANK......

LA TÀCTICA DE ALARGAR LAS NEGOCIACIONES PARA QUEMAR AL ADVERSARIO ES UNA ESTRATEGIA TÍPICA DEL FRANK, ABALADA POR TECNICOS DE LA DIPUTACION.

ANTE TAL ACTITUD, LA MEJOR ESTRATEGIA ES SOLICITAR AL ALCALDE UN CAMBIO DE INTERLOCUTOR POLITICO, DADO QUE EL FRANK ES INCAPAZ DE GESTIONAR LA FIRMA DE UN CONVENIO CON LOS TRABAJADORES MUNICIPALES, CONVENIO QUE POR OTRO LADO ES RIDÍCULO PUESTO QUE SOLO IMPLICA A LAS ARCAS MUNICIPALES UN 2% DE AUMENTO -IPC CATALAN-.

SI EL FRANK NO SIRVE, QUE NO SIRVE, FUERA, Y QUE SEA OTRO EL QUE NEGOCIE. POR EJEMPLO EL ROMEU, QUE ES UN PROFESIONAL DE CABO Y RABO.

EL FRANK SOLO HA GESTIONADO BIEN SU FINIQUITO DE LA GALLINA BLANCA.

FRANK, FUERA DE LA NEGOCIACION....

Anònim ha dit...

Creo que el Sr Franc es la típica persona con personalidad sadomasoquista, lo cual le inhabilita para el cargo que ejerce.

Solo hay que recordar los múltiples conflictos que ha generado el el ayuntamiento desde que es regidor.

Este tipo de personalidad nunca busca la resolución de los conflictos, sinó que se nutre del enfrontamiento.

Necesita humillar y ser humillado y prevalece esta necesidad frente al sentido común.

Lo mejor que podria hacer el alcalde es renovar el gobierno municipal y destituirlo.

Pienso que seria bueno buscar una persona mas sana mentalmente para ejercer este cargo, para el bien de la ciudad y de los trabajadores municipales, ganariamos todos tanto económica como emocionalmente. Estas tensiones que se viven desde hace años son inaguantables y si no hay un cambio iran a peor.

Gracias por este blog que explica las situaciones que ningun otro grupo municipal es capaz de sacar a la luz.

Anònim ha dit...

¡¿El Romeu es un profesional?! ¿Un profesional de qué?

Àlex Maymó i López ha dit...

Jo personalment crec que demanar la dimissió del Sr. Franch no se si serviria per alguna cosa. Està clar que l'equip de govern (ICV, ERC i CiU) dona suport al que està fent el sr. Franch i per tant no és problema d'una persona en concret.

Anònim ha dit...

QUE VERGUENZA

EN PLENO CONFLICTO POR EL CONVENIO LABORAL I EL FRANK PRETENDE DIVIDIR A LOS FUNCIONARIOS ORGANIZANDO UN PARTIDO DE FUTBOL POLÍTICOS/FUNCIONARIOS.

Anònim ha dit...

Es verdad, el partido se jugó el jueves por la tarde.

Y ganó Economia y Servicios Generales

Anònim ha dit...

Quines tonteries! aquest partit el vam organitzar alguns jugadors perquè ens venia de gust, el repte era ASP contra ESG... i sí va guanyar per un gol ESG, però properament organitzarem una revantxa...

no barrejeu naps i cols! això no té res a veure amb el conveni!