divendres, 6 de març del 2009

Aquest diumenge pugem el Rat Penat

Segurament molts de vosaltres us preguntareu ara mateix que és el Rat Penat. Doncs es tracta de la pujada més dura que hi ha pels voltants de Barcelona i es troba situada aprop de Castelldefels en una carretera que puja des de nivell de mar fins a La Plana Novella, al bell mig del Parc Natural del Garraf i on està situat el Monestir Budista més important de Catalunya.

Doncs el diumenge el grup A del club ciclista anem a pujar-lo. Alguns no l’han pujat mai i altres si però per a tots sempre es fan dures les rampes que arriben fins al 23%. Jo arribo amb un estat de forma no gaire bó però serà qüestió de pujar amb calma.

Avui divendres he aprofitat per fer una sortida de 52 kms rodant pel pla fins a la platja de Castelldefels i tornant per l’autovia de Castelldefels. Avui feia molt vent i la veritat és que la tornada s’ha fet bastant dura pel vent en contra però si es vol agafar la forma s’ha de sortir fins i tot en dies com avui ja que en el ciclisme tot s’ha de guanyar a base d’esforç i constància.

Aquest any espero no tenir més caigudes i pdoer entrenar amb constància i millorar el meu estat de forma dels últims dos anys. Serà dificil arribar al nivell que tenia en el 2005 i 2006 ja que en aquella època entrenava quasi cada dia i ara no ho puc fer. Tot i així aquest any estic motivat per intentar apropar-me en tot el que pugui a aquest nivell. Durant les marxes que vagi fent aquest any ja veurem com rendeixo sobretot en les més dures com la Volta al Cadí Moixeró, Bonaigua o Quebrantahuesos.

PD: si cliqueu en la imatge podreu veure l'altimetria del Rat Penat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina llàstima que no pugui anar al Rat Penat aquest diumenge, a mi m'agrada molt!

Però em toca defensar el colors del Molins al trofeig Gavaldà a Montjuïc.

Segur que si entrenes arribaràs al nivell que tenies fa uns anys.

Carles "Bluesbiker"