dijous, 5 de març del 2009

Nova "dimissió" a l'Ajuntament de Molins de Rei

Aquesta setmana deixarà de treballar a l’Ajuntament l’actual gerent del consistori, el càrrec de confiança més important en l’organigrama, que fins i tot cobrava més que l’alcalde.

Fa uns mesos també va marxar el cap de comunicació i la persona que el va substituir només va aguantar uns mesos. També va ser notori el nomenament d’una assessora de l’alcalde, càrrec que fins al moment no existia, i que compta amb un sou de 3.300 € mensuals.

Sobre la marxa del gerent corren molts rumors que parlen de la mala maror que es viu dins de l’equip de govern i la suposada divisió interna que es viu a Iniciativa i Esquerra (IiE). Segurament, com ha passat en els altres casos, a l’oposició se’ns dirà que no hi ha cap motius d’aquest tipus que han precipitat aquesta substitució. Jo personalment em creuré que alguna cosa està passant i en diferents reunions internes de l’ajuntament s’ha pogut constatar.

També es pot constatar que passa alguna cosa dins d’IiE i dins de l’equip de govern quan estem veient la paràlisi que existeix en molts temes que porten mesos i anys sense cap avenç.

I la política de personal la veritat és que és un tema que està a punt “d’explotar”. A part del tema de la negociació del conveni que no avança hi ha tota una sèrie de temes realment escandalosos si algú es creu que l’ajuntament de Molins de Rei està governat per partits d’esquerra. Hi ha com a mínim dos procediments judicials, que quasi amb tota seguretat l’ajuntament perdrà. Això ja us aniré informant en quan hi hagi novetats.

I sembla ser que una persona que va ser contractada en aquesta legislatura en un procés molt poc transparent també abandonarà properament el consistori però ja us informaré més endavant...

15 comentaris:

Anònim ha dit...

TE OLVIDAS DE MUCHAS OTRAS DIMISIONES: EL SECRETARIO ACCIDENTAL BRUNO, EL INTERVENTOR VALLDAURA, LA MIREIA VILANOVA, EL INSPECTOR DE TRENES "CAMUÑAS", ....................Y MUCHOS OTROS

FRANK, FRANCK, FRANCK, SIEMPRE FRANCK.... !QUE MAL LO ESTAS HACIENDO

tazthor ha dit...

Uala, quin mals rotllos, quan anirà la revista rosa de Molins a enterar-se'n? Em refereixo al Llaç, clar :P

Escolteu jo pel que cobra el gerent aguanto el que faci falta, jajajaja, no em necessitarien pas? xD

Àlex Maymó i López ha dit...

Per cert, qui era la Mireia Vilanova, aquest cas no el conec.

I pel que sembla ara deixaran la plaça de gerent vacant. De fet fins no fa gaire no hi havia gerent a l'ajuntament, cosa que demostra que ens podríem haver estalviat aquest càrrec....

Anònim ha dit...

......Hi ha com a mínim dos procediments judicials, que quasi amb tota seguretat l’ajuntament perdrà.....

DE QUÉ VA EL TEMA? QUE PROCEDIMIENTOS SON ESTOS?

Anònim ha dit...

Cojonut tu bog Alex y el más activo con diferencia en Molins, por cierto ¿es verdad que Iniciativa está dividida entre la Cateura s novio el ex de gallina blanca y todos los demas?.
Un Saludo a todos y seguro que alguien me podrá responder

Anònim ha dit...

Alex et felicito per la feina ben feta i per informatr-nos de tot alló que passa portes endins de l´ajuntament. Tot alló que passa dins l´ajuntament hauria de ser publicat o be poder tenir accés tots aquells que estem interessats pel bon funcionament d´aquells que tenen el "poder" a la nostra vila.

Anònim ha dit...

De quins procediments judicials parleu?

Àlex Maymó i López ha dit...

Procediments judicials pendents. Al menys n'hi ha aquests dos:

1- Acomiadament improcedent d'un professor de l'escola Taller. L'ajuntament ja ha estat condemnat a pagar uns 6.000 euros al treballador i estem a l'espera de la resolució del recurs presentat per l'ajuntament a instàncies superiors.

2- Denúncia d'un treballador perquè no se li otorga la mobilitat laboral per motius de salut acreditats pel tribunal metge. El judici es va celebrar i segurament l'ajuntament el perdrà.

Anònim ha dit...

Alex, hi ha altres procediments judicials en marxa i d'altres que ja han guanyat treballadors de l'Ajuntament de Molins de Rei.

Per exemple, el caporal que va tenir que marxar a Cervelló.

Anònim ha dit...

El sergent de mobilitat també va denunciar a l'Ajuntament, i va guanyar el contencios. Clar, ara pateix les consequències.

Anònim ha dit...

El model gerèncial a l'administració pública és un sistema que permet donar una visió transversal a la gestió de l'Ajuntament i que aquest vagi com una sola unitat. El model tradicional és que l'Ajuntament esta dividit en parcel.les i que aquestes no interactuen suficientment per a la seva gestió.
Per una altra banda, aclarir que ha estat el gerent el que ha decidit marxar, cosa que denota que és un professional de la gestió pública atès que podria estar vivint com un senyor fins a les eleccions.
No es tracta d'estalviar costos, es tracta d'optimitzar-los, i és per això que tenir un "gestor" a l'administració pública amb la preparació suficient (i aquest és el cas) pot reportar molts beneficis a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Alex,
Tienes 27 años y te aseguro que la forma que tienes de ver la cosas es muy diferente a los 27 que a los 47. La razón es muy sencilla; la experiencia no la puede acumular ni comprar tan solo te la ofrece el tiempo. Si quieres dentro de 20 años revisamos todos tus comentarios y hablamos...
También entiendo que a tu edad, la sangre esta muy caliente y te piensas que te puedes comer el mundo (pero apreciaras que es la reves, el mundo se te come a ti.
En fin que tengas suerte en tu camino.

Anònim ha dit...

"......El model gerencial a l'administració pública és un sistema que permet donar una visió transversal a la gestió de l'Ajuntament i que aquest vagi com una sola unitat. El model tradicional...."

Joan, conceptualment estàs una mica desfasat. El model generancial és el model propi dels anys 90, ara desfasat. Actualment, en el que respecta a gestió pública impera el model de la "Governança" (xarxes multinivell, interacció entre diferents actors, delegació, transparència en la gestió, etc. etc.)

Anònim ha dit...

" .....El model gerèncial a l'administració pública és un sistema que permet donar una visió transversal a la gestió de l'Ajuntament i que aquest vagi com una sola unitat. El model tradicional és que l'Ajuntament esta dividit en parcel.les i que aquestes no interactuen suficientment per a la seva gestió...."

No intentes engañar a nadie. De todos es conocida la falta de sintonia entre el ya ex-gerente y el "director de serveis" afín al FRANK tal como se ha podido comprobar en alguna de las "reuniones de coordinación".

Anònim ha dit...

Ahir vaig anar a un concert de Paco Ibañez. Va cantar la cançó “Me lo dijo mi abuelito”, que té lletra de J. A. Goitisolo.

Per desgràcia cada vegada és més vigent la crítica que fa del poder del diner.

Us recomano que la rellegiu...o millor busqueu el disc i escolteu unes quantes cançons del repertori de P. Ibañez i d’altres que ja fa 40 anys que ens advertien.

Llàstima que alguns dels que tenien idees d’esquerres llavors han acabat sucumbint a la tirania del diner i de la gloria...,encara...que...pitjor per ells.

Us hi reconeixeu Franc i companyia? Si els pares de molts d'ells veiessin les barbaritats que ara fan els seus fills crec que plorarien de ràbia i de pena...

ME LO DECÍA MI ABUELITO - J. A. GOYTISOLO

Me lo decía mi abuelito,
me lo decía mi papá,
me lo dijeron muchas veces
se me olvidaban muchas más.

Me lo decía mi abuelito,
me lo decía mi papá,
me lo dijeron muchas veces
y lo olvidaba muchas más.

Trabaja niño, no te pienses
que sin dinero vivirás,
junta el esfuerzo y el ahorro
ábrete paso, ya verás,
como la vida te depara
buenos momentos, te alzarás
sobre los pobres y mezquinos
que no han sabido descollar.

Me lo decía mi abuelito,
me lo decía mi papá,
me lo dijeron muchas veces
se me olvidaban muchas más.

Me lo decía mi abuelito,
me lo decía mi papá,
me lo dijeron muchas veces
y lo olvidaba muchas más.

La vida es lucha despiadada
nadie te ayuda, así, no más,
y si tú solo no adelantas,
te irán dejando atrás, atrás...
¡anda muchacho dale duro!
la tierra toda, el sol i el mar,
son para aquellos que han sabido,
sentarse sobre los demás.

Me lo decía mi abuelito,
me lo decía mi papá,
me lo dijeron muchas veces
se me olvidaban muchas más.

Me lo decía mi abuelito,
me lo decía mi papá,
me lo dijeron muchas veces
y lo olvidaba muchas más.