dissabte, 14 de març del 2009

Primera sortida de més de 200 kms en bici de la temporada

Avui dissabte he realitzat la primera sortida de més de 200 kms en bici de la temporada. He sortit a les 5:50 de casa meva en direcció a l'estació de tren de Barcelona Sants per agafar el tren de les 6:30 en direcció a Reus, per fer juntament amb amics de Barcelona i Reus una sortida per la zona de les muntanyes de Prades i el Montsant.

A l'estació de Reus ens hem juntat més de 20 ciclistes per fer un recorregut circular de 100 kms passant per Reus - Vilaplana - Alforja - COLL D'ALFORJA - Escaladei - MORERA DE MONTSANT - Cornudella de Montsant - Pantà de Siurana - ARBOLÍ - CASTILLEJOS - La Mussara - Vilaplana - Reus (en majúscules estan els 4 ports de la jornada).

El recorregut era bastant trencacames i tant el segon com el tercer port tenien rampes molt dures. En el primer he apretat bastant però en els altres he pujat tranquil ja que em feia mal la panxa i a part encara em quedava la tornada de Reus a Molins en bici. La zona realment és molt bonica i val la pena anar-hi. Sobretot destacar les muntanyes del Montsant i la zona de la Mussara, amb unes excel·lents vistes del Camp de Tarragona.

Un cop hem tornat a Reus he pogut cagar i el mal de panxa ha marxat i a partir d'aquí s'acabava la sortida per la majoria però jo i en Xavi Òdena hem tornat en bici des de Reus fins a Molins de Rei. Hem acabat de dinar a les 15:10 i ens hem pujat de nou a la bici per fer el següent recorregut de tornada: Reus - Tarragona - Altafulla - Torredembarra - El Vendrell - Vilafranca del Penedès - COLL DE L'ORDAL - Vallirana - Molins de Rei.

La tornada s'ha fet bastant dura perquè teníem vent en contra i a més he tingut la "bona sort" de punxar a l'altura de Torredembarra. Les cames la veritat que ja anaven tocades de tants quilòmetres tot i que a un ritme constant i bastant bo hem arribat a Molins just abans de fer-se de nit a les 19:00h. Al final m'han sortit 215 kms.

Aquesta setmana l'he acabada amb 320 kms a les cames però aquest quilometratge setmanal ha d'incrementar-se progressivament properament per anar agafant una millor forma.






3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bonica ruta i bona quilometrada!

Jo he fet 120 km. en tota la setmana, 50 de ctra i la resta BTT

Carles "Bluesbiker"

Lu ha dit...

Àlex!! Ja et vai dir que t'agradaria aquesta zona, ja saps, sempre que vulguis tornar-hi, tens casa ben a prop, estàs més que convidat!!

A mi la marxa dels castells de la Segarra també em va anar molt bé!!

Vai trigar 9 hores (51 km).. més o menys és la mitjana de la darrera Molins - Vilafranca...

... vinga, ens veiem a la Molins - Montserrat!!

Felicitats pels teus més de 200 km!!

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Lu!

La zona ja la coneixia en part però em faltaven alguns trams que vàrem fer.

M'alegro que anés bé la Caminada dels Castells però no entrenis gaire que sinó em faràs patir per seguir-te. A veure si fas una crònica al teu bloc!!!!

Vinga, salut!