diumenge, 8 de març del 2009

Què dur és el Rat Penat!

Avui amb el Club Ciclista Molins de Rei hem anat a pujar el Rat Penat, el port més dur dels voltants de Barcelona. Avui el grup erem 9 ciclistes i anàvem a Sant Pere de Ribes passant per Sant Boi - Gavà - Castelldefels - RAT PENAT- la Plana Novella (on hi ha el monestir budista) - Olivella.

El plat fort de la jornada era la pujada al Rat Penat, amb rampes que arriben al 23% i un km sencer amb una mitja del 15%. El famós Mortirolo té com a màxim un km al 14% tot i que és més llarg. Des de l'inici he pujat regulant bastant i he posat el 39x29 bastanta estona. Ara encara no estic en gaire bona forma i he pujat a poc a poc. Tot i així estic bastant content perquè no he patit en excés tot i que en moltes estones anava a menys de 10 km/h i he arribat a pujar a 5 km/h en una de les rampes més dures. De la gent del Club tothom ha pujat a un ritme bastant bó tot i que alguns encara no ho coneixien.

Després tocaven els "repetxons" fins arribar a Plana Novella, que també son força durs i el repetxó dur de Can Grau. Després d'esmorzar a Sant Pere de Ribes hem tornat per Canyelles - Vilafranca del Penedès - Sant Sadurní - Gelida - Martorell. En total han estat 115 kms a un ritme bastant ràpid en tot moment. Tot i així em falta millorar. 3 setmanes parat per la caiguda s'han notat. La setmana vinent a veure si puc sortir més dies i fer uns 400 kms al llarg de la setmana.

Galeria fotogràfica de la pujada del Rat Penat


3 comentaris:

glòria ha dit...

Ei Àlex,

veig que ja deus estar recuperat! me n'alegro!

enguany no podré pas assistir a la calçotada...em sap greu, ja començava a ser visita obligada al vostre poble! en fi, en la propera edició mirarem de no tenir altres compromisos.

veig que ultimament el teu bloc està molt animat a nivell comentaris, de continguts ja ho està sempre!

apa, una abraçada penedesenca,

Glò

Anònim ha dit...

Alex:
Gran sortida i millor nivell el del Club ahir, felicitats a tots, no es gens facil fer mes de 120 kms a mes de 27 de mitja amb l increible rat-penat per el mit i arribar a casa "senserets".
Santi.

Anònim ha dit...

Molt bé per la sortida!

A mi 7 voltes a l'estadi de Montjuïc se'm van fer més dures que el Rat Penat.

Carles "Bluesbiker"