dimarts, 10 de març del 2009

Valoració de la Fira de la Candelera 2009

Ahir dilluns 9 de març de 2009 es va reunir el Comitè Executiu de la Fira de la Candelera per fer una valoració de l'edició d'enguany. Jo com a representant de la CUP hi vaig assistir-hi i també vàrem fer les nostres aportacions, que es basen en els següents apunts:
  • Balanç econòmic: Hem demanat un balanç econòmic de la Fira per veure si era justificat l'augment de les tarifes que s'ha aplicat aquest any i del qual la CUP es va abstenir quan es va aprovar en el ple municipal. Se'ns ha comunicat que ja se'ns passarà aquesta informació.
  • Fira d'Entitats: hem defensat que han de ser les entitats qui han de decidir com han d'estar presents a la propera Fira. Des de la CUP creiem, i així ho hem dit, que el carrer Pere Calders i la nova zona del Molí poden ser un bon indret per les entitats. Des de l'equip de govern s'ha informat que abans de l'estiu es convocarà una reunió amb les entitats per parlar del tema.
  • Millora senyalització: hem demanat que es senyalitzi millor el C/ Pere Calders per aconseguir que sigui un carrer més transitat i així també es revitalitza la part final del Passeig del Terraplè.
  • Visibilitat dels punts d'informació: enguany el punt d'informació de la plaça de l'ajuntament practicament ni es veia. Se'ns ha informat que l'any vinent es millorarà.
Aquesta reunió ha estat més aviat una pluja d'idees i valoracions dels diferents membres del Comitè Executiu i esperem que alguns d'aquests temes es vagin concretant en properes reunions. De pas si algú de vosaltres té algun comentari o aportació us animo a què la deixeu en forma de comentari.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si s'ha de fer una valoració cal presentar un balanç de despeses i ingressos. Feu bé de demanar-lo...

Jo vaig tenir una parada i us puc comentar que: em van cobrar 80 euros per 2 metres, em van posar una multa de 90 euros per aparcar el cotxe al carrer Puigcerdà i a sobre com que va ploure sempre vaig vendre poc... vaja un fracàs.

S'hauria de ser més flexible amb el tema de l'aparcament, em vaig fixar que enguany es van posar les botes posant multes. I tenint en compte que no es pot aparcar enlloc...

Anònim ha dit...

Pues la grua es va posar les botes. S'hauria de demanar informació al respecta, per valorar el paper de la Policia Local, en la seva bassant preventiva/repressiva i formular propostes de millora pels propers anys.

Anònim ha dit...

Pel que fa a les multes, si jo evito deixar el cotxe mal aparcat, no hi ha dret que vingui un/a senyor/a i per la seva cara bonica hi aparqui sense més. Així que totalment d'acord amb les multes. (és cert que en casos excepcionals es poden fer excepcions, i potser la Fira n'és un, però queixar-se de que et posen una multa quan has fet una infracció em sembla molt egoista).
I pel tema del preu de la parada... 80€ per 2 dies i mig tampoc em sembla cap barbaritat. Fins i tot vaig veure uns paradistes que repartien informació als seus clients queixant-se de que els havien apujat el preu de la parada un % elevadíssim (ara no recordo si parlaven del 75%) i acabaven dient "...i això ho fa un ajuntament d'esquerres!!!". Suposo que el que ells volien és que la llum, la parada, la neteja, la seguretat... les paguem entre tots, i el benefici de les vendes embutxacar-se'l ells solets, que això si que és d'esquerres!!!
Ara puc deduir què pagaven els paradistes l'any passat, i només puc dir que, ja era hora que es fes una miqueta més de justícia!

Molnenc.

Àlex Maymó i López ha dit...

Respecte al temes de les tarifes si que és cert que aquest any han augmentat força i des de la CUP ens vàrem abstenir perquè l'argumentació de l'equip de govern era que els costos de muntatge i d'instalacions de la Fira havia augmentat però no van presentar cap estudi econòmic per justificar l'augment. Per això ara hem demanat un balanç econòmic per veure si era necessari o no aquest augment de tarifes. De totes maneres hi ha moltes modalitats de paradetes. N'hi ha que paguen poc però per exemple els stands comercials paguen més de 1.000 €.

Anònim ha dit...

Ei Molinenc! vaig deixar el cotxe al mateix lloc on el deixo moltissimes vegades durant tot l'any. La diferència és que la resta de l'any no me'l multen i per la Fira si... que curiós...
No estava mal aparcat, no estava a sobre d'una acera, no molestava a ningú i durant tot l'any hi aparquen cotxes sense que passi absoltutament res... tampoc sóc tonto i no deixaré el cotxe mal aparcat perquè me'l multin, no creus?.

Per cert, no em posen mai multes perquè jo també miro d'aparcar bé, ara per la Fira això és impossible!.