divendres, 13 de novembre del 2009

La CUP de Molins de Rei coorganitza un acte per exigir Democràcia per a Euskal Herria

La CUP de Molins de Rei, conjuntament amb Amics i Amigues d’Euskal Herria, Endavant (OSAN) i l’Ateneu Mulei, ha organitzat un acte pel proper dilluns 23 de novembre sobre la situació que es viu a Euskal Herria arran de les últimes detencions de dirigents polítics de l’esquerra abertzale.

Aquest acte s’enmarca en una gira que es realitzarà per diferents municipis catalans i en el qual intervindrà el portaveu de l’esquerra abertzale Gabi Basáñez, per explicar-nos de primera ma quina és la situació política d’Euskal Herria i quines propostes presenta l’esquerra abertzale per solucionar el conflicte basc i aconseguir que es doni veu al poble basc.

També intervindrà en l’acte Àlex Maymó, regidor de la CUP de Molins de Rei, per recordar que la CUP i l’esquerra independentista sempre ens hem posicionat contra els intents de l’estat espanyol i francès d’acabar amb el conflicte basc utilitzant la repressió ja que entenem que la solució al conflicte només passa pel diàleg i per l’inici d’un procés que garanteixi el dret d’Euskal Herria a decidir lliurement el seu futur.

Des de la CUP animem a la ciutadania a assistir a aquest acte perquè és una ocasió ideal per escoltar de primera ma quines son les propostes de l’esquerra abertzale, cosa realment díficil degut a la manipulació habitual dels mitjans de comunicació oficials.

Democràcia per a Euskal Herria
Llibertat detinguts i detingudes


Dilluns 23 de novembre de 2009
20:00h Sala d’Actes del Poliesportiu Municipal (C/ Sant Antoni Maria Claret s/n)
Molins de Rei (Baix Llobregat, Països Catalans)

Intervindran:
  • Gabi Basáñez, portaveu de l’esquerra abertzale
  • Àlex Maymó, regidor de la CUP de Molins de Rei

Donen suport a l’acte:


4 comentaris:

Anònim ha dit...

prouuuuuuu, prou basquitis!

Àlex Maymó i López ha dit...

Amic anònim, no recordo comentaris del mateix estil quan la CUP ha fet actes sobre la situació d'altres indrets com Venezuela, Colòmbia, Equador o Bolívia. O tampoc quan vàrem presentar una moció sobre el Kurdistan...

Potser els que tenen basquitis son els que només es concentren quan hi ha morts generats pel conflicte basc, no creus?

Anònim ha dit...

I qui pagarà l'interpret, per que l'invitat no sap castellà/español, català crec que tampoc, a veure com es solucciona aquest problema.

Àlex Maymó i López ha dit...

Que jo sàpiga si que sap parlar castellà i per tant no hi haurà problema.