dimarts, 5 d’octubre del 2010

Nou alt càrrec a l'Ajuntament amb un salari de 3.398 €

En el proper ple municipal del 6 d'octubre l'equip de govern (IiE, ERC i CiU) vol aprovar la creació d'un nou lloc de treball dins de l'organigrama de l'ajuntament, concretament estem parlant del Cap del Negociat dels Serveis Jurídics, i que cobrarà 3.398,30 € mensuals (sou brut).

Aquests son els motius del vot contrari de la CUP:
  • No ens fiem de la "necessitat" d'aquest cap del negociat. Sempre que s'ha volgut crear un nou alt càrrec dins de l'organigrama se'ns ha justificat dient que realment feia falta pel bon funcionament de l'Ajuntament. Amb la nova assessoria d'alcaldia es va acabar demostrant que està fent el mateix que feia l'administrativa que hi havia abans però amb el doble de sou. El Gerent era molt necessari però després va marxar i sembla que l'ajuntament continua funcionant... També era necessari contractar la Tècnica de Participació amb un procés de selecció que va durar només 3 dies i després aquesta persona ja no hi és i no s'ha ocupat aquesta plaça...
  • La piràmide s'inverteix. Dins de l'organigrama municipal cada cop hi ha més llocs de treball amb salaris elevats i en canvi les categories més baixes s'han anat externalitzant, amb la conseqüent precarització d'aquests llocs de treball.
  • Els sindicats estan en contra. En la reunió de la Comissió de Valoració de Llocs de Treball no va haver-hi acord en crear aquesta nova plaça i per tant l'equip de govern no ha buscat el consens.
  • Hi ha recursos quan interessa. Abans de l'estiu el sr. Puntas (ERC) assegurava en un ple que no hi havia recursos per poder garantir uns millors salaris per les netejadores dels equipaments municipals (que cobren 730 € mensuals) però ara sembla que si que n'hi ha per crear un lloc de treball amb un salari de 3.398 €.
  • Diferents criteris. Actualment en l'ajuntament hi ha 3 assessors/es jurídiques en plantilla però en alguna àrea municipal en els últims anys s'ha contractat empreses privades per realitzar certs assessoraments jurídics. Ara que hi ha menys assessors/es que abans per a què volem un alt càrrec?
Son moltes preguntes que ens formulem i què ens porten a estar en contra d'aquest nou canvi sobre la marxa de l'organigrama municipal i què ens torna a sorprendre de nou....


29 comentaris:

Anònim ha dit...

N'estic segur que aquest treball es per enxufar a algun coleguilla d'aquests neo-komunistes-pijos.

Fa molt fastic tanta cara dura i tanta poca vergonya.

Fins a quan Alex ?

Anònim ha dit...

hola he escoltat el ple, qin cinisme el sr.franc...molt be contestat...

faig una prediccio sobre el colegilla...comença per B estava aturat, pobre i els amics estan per donar suport als amics en moments dificils. la egona lletra es la e d'espanya, tranqui la tercera lletra es la ll de lleida, una i d'italia, una d de dinamarca i una o d'oportu. això si l'acces sera lliure... pero agafaran el millor dels millors que sera , a veure si l'encerto.....

Anònim ha dit...

EL BELLO BELLIDO !!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Com ha de ser, l'alcalde contractarà al noiet caigut d'ICV, perque els neo-kuministes son solidaris entre ells.

Una endevinalla:

- on treballa la dona de l'alcalde Ivan Arcas ?

- quin partit manava quan va entrar a treballar la Sra. Arcas ... al lloc on treballa ?

- no es bonic que s'ajudin els coleguilles i amiguets del partit ?

Qui ho encerti tindrà coma a premi el dret a cinc minuts d'indignació justificada.

Anònim ha dit...

Això si mesures per a reduïr les despeses de l'Ajuntament:
- Eliminació del Lot de Nadal, el qual es comprava a Comerç Just. I com no s'ha comprat el Lot, es dona un subvenció extraordinaria a comerç Just, o més ben dit Comerç Just d'Iniciativa.
- Eliminació de les bombones d'aigua de totes les instal.lacions municipals.
- Reducció del salari en un 5%.
Segueixo ?... no cal, no ?

En relació al text inicial de l'Alex Maymo dir-te que
a) en l'Ajuntament continua havent un gerent, encara que no se'l anomeni com a tal, i tots sabem qui es, comença per... Joan
b) El tècnic de participació no hi és, però miraculosament la feina que feina continua fent-se, qui la fa ara ?
En definitiva, només espero: By By Arcas...

No volem més corrup-pijos ha dit...

Fora tots aquests corruptes de l'ajuntament, JA!!!

Anònim ha dit...

Ara que al Laporta li demanaran els "cuartos" que s'ha gastat pel morro amb els seus coleguilles, es farà el mateix a Molins de Rei ?

Anònim ha dit...

Àlex,
el regidor Enric Franch el dia del Ple et va asegurar que aquest alt carrec seria seleccionat lliure..oi?? doncs segueix-li la pista....perquè el to en que t'ho va repetir era estil Franch "perdonant-te la vida".... lliure, que vol dir oberta..... que si presentarà tothom....!!! JA!

Anònim ha dit...

Aqui hi ha gent que fa demagògia, jo vaig escoltar el ple, i sí que és veritat que l'Enric va dir que seria una oposició lliure i oberta a tothom, pero no és veritat el que diu l'anònim anterior. L'Enric es va adreçar molt correctament a l'Alex.

Seràs capaç de negar-ho Alex ?

I no dubteu que si l'Enric Franc diu que serà una contractació lliure i en condicions d'igualtat per tots, ho serà!

Marc

Anònim ha dit...

Marc... el problema no és que sigui més o menys obert el procés de selecció. El rerafons és que si es crea la plaça és perquè ja hi ha un candidat per ocupar-la.

Aquí es parla d'un tal Bellido, regidor de l'Ajuntament de Cerdanyola per ICV que actualment realitza tasques a l'Ajuntament de Molins de Rei mitjançant contractes administratius -capítol II del pressupost de despeses-.

Evidentment que es complirà amb els tràmits de publicitat i concurrència però de ben segur que tant els criteris de valoració com el contingut de les pseudoproves que es facin aniran adreçades a satisfer el perfil del candidat: feta la llei, feta la trampa.

Anònim ha dit...

M'aposto un pèsol que el candidat escollit és el Bellido, ja ho veureu.

Anònim ha dit...

Marc,
En quin món vius ? una de dues o no treballes a l'administració pública o bé ets un afiliat amb carnet. Els processos de selecció els pots fer a mida tot i complir la llei.

Anònim ha dit...

No tinc carnet ni sé qui és el tal Bellido, però fa molt temps que conec l'Enric i és una persona de paraula.

Si ha dit que tothom podra competir lliurement per aquest contracte, s'ha de fer un vot de confiança; no us podeu posar la tireta abans de tenir la ferida.

A més a més segur que el procés està controlat pels diferents partits de l'ajuntament.

Ja n'hi ha prou de tanta especulació demagògica!

Marc

Anònim ha dit...

Ai Marc, que poc que coneixes el Franch. He treballat amb ell molts anys i és un llop amb pell de corder.
És un gran manipulador, que fa passar per davant de tot els seus interessos, això sí, fent veure que t'està ajudant.
No et fiis d'ell, el seu complexe d'inferioritat el fa fer el que sigui per compensar la seva baixa autoestima

Anònim ha dit...

Jo tambè crec que el Marc pixa fora del test.

L'Enric sempre ha estat un impresentable a l'ajuntament, a la Gallina Blanca i allà on vagi.

Anònim ha dit...

MARC... I el tal Bellido quina experiència acreditarà... L'haver treballat a l'Ajuntament de Molins de Rei mitjançant contractes menors SENSE LLIURE CONCURRÈNCIA I FRAUDULENTS... POT SER SENSE CAP CONTRACTE?

MALEIT FRAU DE MERDA!

Els partits polítics -TOTS- heu destrossat una forma digna i humil de guanyar-se la vida: LA FUNCIÓ PÚBLICA.

Els partits polítics heu fet que el sistema d'accés a la funció pública sigui L'ENDOLLISME.

NOMES ELS ENDOLLATS LLEPAFILS -ASSESSORS DE NO SÉ QUE-, COBREN SOUS DESPROPORCIONAT EN RELACIÓ AL QUE FAN: RES.

XIROÇOS DE MERDA.

Àlex Maymó i López ha dit...

Hola Marc,

No entraré a debatre en quin to es va dirigir l'Enric Franch. Només m'interessava saber de quina forma es cobriria aquesta plaça i em va respondre.

Tal i com diuen per aquí, un concurs pot ser del tot legal però no vol dir que estigui fet amb ètica ja que es pot fer de tal manera que guanyi per "mèrits" el que volien col·locar. I tot això ho dic perquè si repasses el meu bloc he denunciat molts casos similars...

Anònim ha dit...

Marc,
Sembla ser que coneixes molt bé al regidor enric frach. De que el coneixes? o bé podem dir que actualment treballes per a ell i per això el ilodrates?. crec que se qui ets jjjjjjjjjooooooaaaaaaa???

Anònim ha dit...

Alex,

Mai t'has preguntat com va sortir en Frach de Gallina Blanca i com ho va fer i com ho va compatibilitzar amb la feina de regidor ?
Snif, snif... aqui huele a podrido.

Àlex Maymó i López ha dit...

He sentit que el van indemnitzar amb uns quants milions de ptes. però no se res més. Si tu ho saps ho podries explicar....

Anònim ha dit...

Sou una gent carregada de prejudicis i no treballo amb l'Enric ni em dic joan ni res que s'hi assembli.
Gràcies a persones com l'Enric, Molins ès avui un poble envejat a tota la comarca, i que duri..
I tú Alex quin és el teu projecte?
els de la CUP nomès sabeu criticar però no sou capaços d'aportar res, almenys la gent d'Esquerra com el Victor es compromenten per tirar endavant un projecte.
Em sembla de mol mal gust i deplorable treure el tema de la Gallina Blanca, que per cert no teniu puta idea.

Marc

Anònim ha dit...

Marc... Què es això de que Molins és un poble envejat a tota la comarca?

Escolta Molins va ser enveja dels pobles de la comarca perquè no tenia els barris d'immigrants -de l'estat espanyol-, que tenien ciutats com SAnt Feliu de Llobregat, Cornellà, Sant Boi, Viladecans, Gavà, el Prat, etc...

Evidentment la raó és que Molins -en el pla comarcal de 1956-, no tenia espai per crèixer i sí en canvi aquests altres que he esmentat abans. La urbanització d'aquests barris es va fer de forma deplorable, en alguns casos gairebé misserable pels especuladors de l'època.

Aquells pobles han aconseguit reeixir amb els anys de governs democràtics millorant molt considerablement la situació d'aquells barris i, en canvi, Molins durant aquestes dècades no ha sabut aprofitar la oportunitat estratègica que li oferia la situació de partida.

Actualment ens trobem que els pobles de l'entorn tenen millors serveis que els que pot oferir Molins de Rei.

Molins de Rei viu enquistada en una situació de la que necessita amb urgència sortir. La situació financera del seu ajuntament és alarmant i la qualitat dels serveis que es presten és deplorable.

Anònim ha dit...

Marc.. Què ens poden envejar els pobles veïns:

- La biblioteca pública?
- La qualitat de l'obra urbanitzadora?
- La situació de les finances?
- El servei de neteja?
- El servei de recollida de residus?

Fest-t'ho mirar.

Anònim ha dit...

El problema de Molins de Rei és que encara es creu que es una Vila. I senyors, que ja tenim 24.000 habitants, i això vol dir que juguem a primera divisió. Es increible que un col.lectiu reduït de Freakys que només tenen per lluir un cognom manipulin tot Molins de Rei i es creguin que son el centre del món.
Un consell que donaria al meus conciutadans es que obrisin una mica la ment a l'exterior i que deixesim els provincianisme que tan mal a fet a la "vila"

Anònim ha dit...

A qui em precedeix... Sí senyor, aquest és un dels aspectes sinó el principal que fa d'aquesta "vila" una "vila" decadent.

Anònim ha dit...

Aquí el problema es la gent que xupa del bote amb nom de solera molinenca.

M'agradaria saber qui coi es en realitat el tal "Marc"

Tindrà un nom de solera i familia nombrosa?

Pot ser?

Anònim ha dit...

Marc= Alias: "El tot terreny ".

Anònim ha dit...

¿BONA GESTIÓ DEL FRANCK?
Ahir La Junta de Personal en sessió ordinària va acordar interposar recurs de reposició, contra la Resolució d’alcaldia núm. 2686 del dia 4 d’octubre de 2010 que aprova les Bases reguladores del procés de selecció per constituir una borsa de treball per nomenaments temporals per a llocs de treball d’auxiliar administratiu/va de l’ Ajuntament de Molins de Rei.

Anònim ha dit...

Algú em va comentar que estava interessant aquest bloc i si si é força interessant
Mireu a dins de l'ajuntament els 290 treballadors tenim, més ben dit patim la gestió i la feina del regidor de personal Enric Franch.
Crec que l'alcalde Ivan Arcas també conneix en primera persona com "treballa" el seu company de partit. Els treballadors la gran majoria els que no estem "endollats" ni debem el nostre càrrec a ningú. estem deixitjant un canvi de govern. El que sigui però que canvii. Estem patint un grau d'estrés, indignació, i el que és més dificil de dir TENIM POR, d'aquests governants que han prostituit el servei públic. MOLINCS I MOLINENQUES els que voteu a MOLINS DE REI, canvieu aquest govern!!!!! JA! un poble que té tantes entitats..MOVILITZEU-VOS!!! CANVIEM pel bé de tots.