dijous, 25 de novembre del 2010

Recurs sindical contra el procés de selecció d'auxiliars administratius/ves (2a part)

Els representants sindicals de l'Ajuntament de Molins de Rei han tret una segona nota referent al procés de promoció interna d'0nze places de l'escala d'administració general.

En la primera nota denunciaven una sèrie d'irregularitats i ara amplien aquesta llista d'extralimitacions:

  • El secretari del Tribunal (el cap de personal de l'Ajuntament) ha redactat una sola acta de tot el procés (3 sessions). Incompleix el que recull la LRJPAC on indica que "el secretari de cada sessió aixecarà acta".
  • L'informe de la Diputació sobre el procés diu: "que el 33% de les preguntes del qüestionari certament no s'ajusten al contingut, ja sigui perquè no responen al contingut del temari o perquè estan incorrectament formulades o perquè, tot i estar correctament formulades, el redactat de les respostes aternatives indueix a error. Per tant, si es decideix resoldre sobre el fons del recurs d'alçada, el Tribunal hauria de rectificar en aquest sentit i en funció de la decisió que s'adopti - valorar novament els exercicis, sense comptar amb aquestes preguntes, per exemple - es podria alterar el resultat del mateix." Davant d'això el tribunal qualificador no ha rectificat.
  • També es pregunten els sindicats sobre qui ha elaborat les preguntes de les proves ja que no ha estat el Tribunal, tot i que la normativa ho exigeix.
  • En la 1a i 2a prova del procés, que era eliminatòria, es va aplicar un descompte que les bases no recull. En altres processos en el torn lliure (per tant que pot optar qualsevol persona...) la prova del tipus test no ha estat eliminatòria. La normativa diu que l'òrgan selectiu no pot valorar de manera diferent unes mateixes proves ja siguin de promoció interna o en el torn lliure.
  • La prova tenia 15 preguntes i cada una puntuava amb 0,66 punts per encert i restava 0,165 per error. Per tant, el minim per aprovar la prova era respondre correctament 8 preguntes sempre i quan no es cometés cap error en la resta. Però si de 15 preguntes la Diputació diu que hi ha 5 preguntes errònies passem a què s'han d'encertar 8 de 10 preguntes...
Un altre exemple més del tarannà que té aquest Ajuntament suposadament d'esquerres i respectuós amb els drets dels treballadors/es... Està molt clar que no volien que aquestes persones aprovessin el procés per les places d'administratives mentre que altres persones entren a l'ajuntament sense gaires problemes.

44 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡¡¡ Increible !!!!

¡¡¡¡ De juzgao de guardia !!!

Anònim ha dit...

...però a veure per una vegada no hi ha l'extranya parella embolicada i maniobrant..???? NO PUEDORRRRRR

tazthor ha dit...

I ara que? Es tornaran a repetir?

Anònim ha dit...

COM POT PASSSAR AIXÒ, compren al Tribunal?
la Diputacio es pronuncia i no fan cas?
i l'alcalde? ho tolera?
els treballadors com estaran?

Anònim ha dit...

eiiiii...!!! la corrupció està en Iniciativa, Esquerra i Ciu a Molins de Rei.. i tot això ho paguem els molinencs.
organitzem-nos!!!! butlletes o empaperar o escriure a diaris si es pot fer un llibre. Sous, contractacions, Síndic, com utilitzen els diners públics....!
QUIN DESASTRE!!!!

Anònim ha dit...

però a veure alguna cosa no l'entenc fan un procés per deixarlo desert..?
..??!!!!???? chrhrhchhrhr

Anònim ha dit...

perquè Àlex, tu que deus conneixer als treballadors, els hi treuen l'aigua? un conveni ,que segons dius, porten 3 anys negociant... i ara fan un procés amanyat! com està la gen que hi treballa?

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡EL TEST LO HIZO JOAN MONTSERRAT OLIVELLA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

LA CONSIGNA ERA SUSPENDER A CIERTOS ASPIRANTES

Anònim ha dit...

LAS PREGUNTAS SON:

¿ EL TRIBUNAL ACTUÓ SOLO EN COMPAÑIA DE OTRO ?

¿ SI ACTUO EN COMPAÑIA DE OTRO QUIES ES LA "X" QUE IDENTIFICA A "OTRO" ?

¿ ES LA "X" EL MAXIMO DIRIGENTE INTELECTUAL DE LA DE LA "CCCCC" ?

¿ QUE ES LA CCCCC ?

Anònim ha dit...

IVAN, SUSTITUYE AL FRANCK YA¡¡¡¡ O LAS ELECCIONES TE PASARAN FACTURA

Anònim ha dit...

FRANCKY, POR DIGNIDAD, ¡¡¡¡¡¡¡¡DIMITE¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

ESTA SUPERCLARO:

La CCCCC es la Confederacion-Catalana-de-Corrputos-Con-Cuñado

Anònim ha dit...

y la "X" del CCCCC es el MONTSITO

Anònim ha dit...

MONTSERRAT, ERES UN CINICO I UN CORRUPTO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

ALEX, con la informacion que tienes, ¡¡¡¡¡ACTUA¡¡¡¡¡¡¡

EXIGE AL ALCALDE QUE TOME MEDIDAS YA¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Quien no es capaz de cuidarse de uno mismo ni de su familia no es apto para proteger los intereses de la gente del pueblo, por eso yo que soy un supersupergestor me aplico el cuento::::::

Primero pa mi, despues pa mi cuñao, si queda algo pa los colegas y los que me hacen la pelotilla, las sobras pa los del pueblo y PA LOS FUNSIONARIOS NI AQUA !!!!

Anònim ha dit...

Seguro que esto no es CORRUPCION EN MIAMI, lo que no sé es si es CORRUPCION EN MOLINS o ... CORRUPCION EN MONTSERRAT...

¿ a lo mejor las dos cosas juntas, porque huele que alimenta ?

¡ puag que asco !

Anònim ha dit...

Nota de prensa

EL ex alcalde de Jerez, Pacheco no logra el archivo de su causa por enchufismo y acabará en el banquillo

El ex alcalde de Jerez será juzgado por la contratación ilegal como asesores municipales de dos ex miembros del PSA

La Audiencia Provincial de Cádiz emitió un auto el pasado miércoles en el que desestimaba el recurso presentado por el ex alcalde de Jerez, Pedro Pacheco (PSA), para que se anulara la causa abierta contra él por la Fiscalía Anticorrupción, tras una denuncia presentada por la alcaldesa, Pilar Sánchez, sobre los posibles casos de "enchufismo" de los asesores y antiguos miembros del PSA José López y Manuel Cobacho, entre 2005 y 2007. Tras desecharse esta última maniobra para lograr el archivo, el paso siguiente es la formulación de la acusación de la Fiscalía y la solicitud en el plazo de diez días de apertura de juicio oral, lo que supondrá que Pacheco, junto a López y Cobacho, se sienten en el banquillo para responder por presuntos delitos de malversación de fondos públicos y falsedad en documento oficial. Los contratos de supuesto asesoramiento fantasma de los dos ex miembros del PSA pudieron costar más de 200.000 euros a las arcas municipales en sólo dos años, sin que se hayan justificado las labores realizadas tanto en la empresa municipal de suelo como en la sociedad que gestionaba el proyecto de Jerez XXI Speed Festival.

La noticia fue difundida ayer por el Ayuntamiento jerezano y se produce un día después de que se conociesen dos nuevas imputaciones en el llamado caso de los Asesores, en concreto las del marido y ex jefe de gabinete de la alcaldesa, Juan Carlos Jiménez, y la actual delegada de Medio Ambiente, África Becerra, por posible colocación irregular. Esta causa, precisamente, es la respuesta de Pacheco contra la alcaldesa por 32 posibles contrataciones y se formuló a raíz de la que Anticorrupción y la propia regidora socialista tienen abierta contra él y los otros dos andalucistas por los citados casos de enchufismo en la etapa del pacto político PSOE-PSA en el Ayuntamiento de Jerez.

El ex alcalde había solicitado el sobreseimiento y archivo de las diligencias, después de que el auto recurrido de 27 de enero de este año declarase que "existen motivos suficientes" para enjuiciar a Pacheco, López y Cobacho. Ahora, la Audiencia entiende que el procedimiento debe continuar y será más adelante cuando podrán discutirse las cuestiones planteadas por sus defensas. Los abogados de Pacheco, López y Cobacho aseguran que éstos dos últimos se acogieron a su derecho a no responder a las preguntas de Anticorrupción, por lo que la fase de diligencias previas debería completarse con su declaración como imputados; la comparecencia de la alcaldesa como testigo y la incorporación de "unos documentos". Para exculparse de esta denuncia de Anticorrupción, Pacheco siempre ha defendido que las contrataciones denunciadas fueron "fruto de un pacto político", justificación que no ha sido suficiente para la juez instructora.

Anònim ha dit...

¿ No os suena mucho esto por Molins de Rei ?

¡¡¡ Fiscalia Anticorrupcion YA !!!!

http://www.fiscal.es/cs/Satellite?cid=1240559967642&language=es&pagename=PFiscal%2FPage%2FFGE_subHomeFiscalias

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡FISCALIA NO ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ DIRECTOS A

http://www.thegoldenpigproject.com/golden_pigs/y_wearepacheco.html

Anònim ha dit...

http://www.thegoldenpigproject.com/

golden_pigs/y_wearepacheco.html

Anònim ha dit...

....y todo el chanchulleo lo firma con puño y letra el Ivan Arcas.... la extraña pareja a la sombra como la gestapo, intrigando, maniobrando sirviéndose de los que quieren medrar a cuenta de lo que sea.... pero quien se retrata es el ARCAS, tu sí que sales en la foto!!!!!

Anònim ha dit...

si ho tenim més a prop que la fiscalia.... a l'oficina antifrau!!!!
Àlex pregunta a l'Oficina Antifrau....ells posen la maquinària al teu servei i no cal que et gastis diners, vas, exposes i venen i obren una investigació..I TOT DE GRATIS!!!! A QUE NO TIENES LOS C...PIIIIIIIIIIIII
....ATRÉVETE.... SINO OTROS LO HARAN POR TI... QUE MOLINS NO PUEDE AGUANTAR MÁS...

Tinc sed vull aiguaaaaaaaa ha dit...

Investigueu si els que feien els psicotècnis són els mateixos que fan de "coaching" (suport psicològig) a l'Ivan i al franky.

Anònim ha dit...

....dar de beber al sediento....a qué me suena?
A claro que son laicos, que noooo que por sus frutos los conocereis, si ves una naranja= es un naranjo, si un higo=una higuera...ah fácil!
si miro recursos humanos=mierda! huele a podrido!
quien és el responsable??? ah!el paternalista que mira y habla al Àlex como perdonándole la vida!!!! como era su nombre.....si, si lo nombran continuamente en el blog....

Anònim ha dit...

lo del psicotècnics... també seria una altra cosa per investigar....Àlex tio, tens una mina no et queixarás....es que ni una tio ni una, no se dan puntadas sin hilo...cada cosa que sale de economia y servicios generales, ni es economia és antieconomia, ni se sirve a nadie que no sea a uno mismo y los satélites que chupan del bote por lo tanto de general ni saben lo que es... i el alcalde DONDE ESTÁ....en el fondo del mar...matarilerilerile, en el fondo del mar matarilerileron CHIM POM---!!!

Anònim ha dit...

...AL DEL AGUAAAAAAAAAAAA....
pronto te llegarà el LOTE....tranqui tio, tranqui.....

Anònim ha dit...

...que no.... que van pels serveis socials del poble..... qué voleu donar de menjar a un nen o donar un lot als treballadors....QUE ES NADAL... JA DONAREM UNA COMPENSACIÓ a la botiga dels amics d'Iniciativa per compensar... no venen però el guany és el mateix.... que no fem pels amics.!!!! regidor VAS ESTAR MOLT BÉ EN L'ÚLTIM PLE...!!!!
fins i tot vaig plorar....!!! a les famílies necessitades del poble..!!! quin bon cor!!!!

Anònim ha dit...

alcaldeeee... dieu-li estalviat el vermut de nadal..gasta-ho amb els que et fan la pilota...! que t'aprofiti serà l'últim...CAJA MADRID que vieneeeeeeeee

Anònim ha dit...

Un altre exemple més del tarannà que té aquest Ajuntament suposadament d'esquerres i respectuós amb els drets dels treballadors/es... Està molt clar que no volien que aquestes persones aprovessin el procés per les places d'administratives mentre que altres persones entren a l'ajuntament sense gaires problemes.
..i sabrem més coses... i l'alcalde qué.....per cert el Tribunal qui era? treballen amb les persones que les han "robat" què fort...! em sembla ha de ser dur treballar amb aquest ambient i aixó que estan de cara al públic, ara me'ls miraré amb altres ulls quan vagi a l'ajuntament

Anònim ha dit...

perquè no ho publiqueu als diaris i a la rádio..???

Anònim ha dit...

estamos en ello....la noria gira i giraaaa...

Anònim ha dit...

Si he llegit bé, la única cosa que passaria si es tornès a comptar el resultat és que aprovaríen més candidats/ates... no? No voldrà dir que ara suspendrà més gent, i poden perjudicar algú, no? I llavors, quin problema hi ha? Si van fer el procès aquest no es perquè reconeixen que les tasques es fan, i que són d'una altre categoría? Doncs millor que aprovi més gent no?... o es que es volen estalviar les dif. de sous? O es que volen limitar a algú en concret el dret a promoció? Crec que la Fiscalia tindrà feina...

Anònim ha dit...

...que l'extranya parella volia estar en el Tribunal i la Llei els hi ho prohibeix...en TOTS el procesos d'aquesta legislatura han estat...I·LEGALITAT..ÀLEX = CORRUPCIÓ una altra més ves fent llista..) doncs bé els hi va agafar tal emprenyamenta......que van nomenar al Tribunal titella..i així ha anat la cosa....
una farsa, mentidera, jugant amb el temps, els esforços de la gent pel temps d'estudi que re`percuteix en les families a treballadors que estan fent la feina i que l'ajuntament no els retribueix amb el que toca i per la feina que fan, treballaen d'adminitratius i cobren d'auxiliars.. i l'alcalde HO SAP I PILLARÀ..!!! per consentidor AH!!!! LA PARELLA CONSPIRA I L'ALCALDE SIGNA S'HA DE SER TONTO!

Anònim ha dit...

....los psicotècnicos...si me han dicho que para una bolsa de subalternos estuvieron 4 horas de examen picotecnicos, i si leeis bien, para estar en una bolsa como suplentes 4 horas de cuadritos, cartitas.etc., que para qué...??? para que la empresa de los picotecnicos puedan facturar 3000 euritos de nada por nada = a la recaudación de 5 IBIS....
legal???? = CORRUPCIÓ
quien es la empresa que tiene un chollo con los procesos de selección en MOLINS DE REI.... el antiguo trabajo del jefe de personal...!!!!! HAYYYYY!!!!

Àlex.....yujuuuuu!!!!

Àlex Maymó i López ha dit...

Com es diu l'empresa dels psicotècnics? Que així si ho demano serà més ràpid d'aconseguir l'expedient.

Anònim ha dit...

l'empresa dels psicotècnics és diu Faura-Casas Auditors Consultors, El Sr. Faura, actual president del col.legi d'auditors, exfuncionari i proper al PSC. El Sr. Casas, actualment president del col.legi d'Economistes i proper a CiU. Tenen pràcticament tot el mercat de la consultoria en el sector públic.

Anònim ha dit...

OSTRES......!!! CARAMBA CARAMBITA....!!! a que me suena...!!! semblen ara no em surt aquella secta que va captant els alumnes brillants de les universitats i llavors amb el pas del temps "cobren" les col·locacions o favors rebuts..... bé suposo que ja m'enteneu...
doncs aquesta empresa treballa una mica així...el seu objectiu es col·locar a joves que han passat per le seves oficines i després van a les administracions i des de allí els hi subministren "feines" i així va creixent i creixent.... doncs crec que ara aniran a l'ajuntament a fer una auditoriaaaaa.....

Anònim ha dit...

clar que hi ha marro amb els psicotècnics......!!! no si al final tot es va entenent..!!!

Anònim ha dit...

ahhhhhh... el cap de personal també venia de l'empresa dels psicotècnics.....!!!!

Anònim ha dit...

Àlex això no es normal...no, no ho es!!!! l'adjectiu formal no se m'acut perquè el que em bé a la boca seria una sèrie de....paraules que prefereixo no dir-les però segur que en aquest blog hI ha persones que poden utilitzar lleguantge jurídic per definir tot això..però com deia algú ...si hi ha fum es que hi ha foc... QUINA VERGONYA....! i els hi paguem el sou!!!

POBRES TREBALLADORS!!!!

Anònim ha dit...

BUENOOOOO y también era el secretario de este fantástico TRIBUNAL de selección....por cierto le han hecho al Tribunal un spicotècnico???
porque para ejecutar las directrices como marionetas...tienen un perfil psicológico, y una personalidad y una profesionalidad y un hígado...que ...ya ...ya...!!!!
(nos controlaremos con los adjetivos..por el comentario anterior...debe ser la llegada de la Navidad, e broma...)
pero es que es muy fuerteeeeeee

Anònim ha dit...

amb el pas del temps i amb els últims conneixements de contractes a amics i familiars encara és més vergonyós l'actuació d'aquest ALCALDE, com pot anar per l'ajuntament i creuar-se amb els treballadors sense que li caigui la cara de vergonya i encara els convidarà al vermut de NADAL.

Anònim ha dit...

Qué curiós..!!!!.repasant la web i veient les dates després de tot el referent a les proves de promoció interna ha pogut esdevenir en......DESPROMOCIÓ DEL SUPER DIRECTOR DE SERVEIS???