dimarts, 28 de desembre del 2010

La CUP exigeix al govern municipal una política de contractació més transparent

Aquesta setmana la CUP de Molins de Rei hem fet dues notes de premsa parlant sobre la contractacions fetes per adjudicar dos serveis d'assessorament jurídic. Des de la CUP sempre hem exigit que els processos de contractació siguin el més transparents possibles i què s'utilitzin els procediments més oberts i publicitats.

Per tot això volem deixar clara la nostra postura al respecte de les responsabilitats polítiques de l'assumpte:
  1. Ens ratifiquem amb tot el que hem dit en les dues notes de premsa perquè simplement hem descrit el què ha passat en la contractació de dos serveis d'assessorament.
  2. Des de la CUP no hem dit en cap moment si els processos han estat legals o il•legals ja que això ho determinarà un jutge si arriba el moment.
  3. Hem volgut donar a conèixer a l'opinió pública tota una sèrie d'irregularitats i observacions fetes per la intervenció municipal i ho hem fet amb tota claretat.
  4. També hem descrit el que tothom sabia dins l'Ajuntament quan hem parlat què s'ha contractat a un regidor d'ICV com a assessor.
  5. També hem descrit el que tothom sabia dins l'Ajuntament quan hem parlat què s'ha contractat a una empresa, l'administrador de la qual té lligams familiars amb un càrrec de confiança i amb un càrrec polític del govern municipal. I en aquest cas no hem parlat mai de responsabilitats legals perquè el grau de familiaritat no és de 1r ni de 2n grau i perquè nosaltres pensem que el govern municipal ha d'assumir les responsabilitats polítiques de forma conjunta. En aquest cas la gestió de l'àrea de Sostenibilitat i Territori que ha contractat l'assessorament depèn d'Iniciativa i Esquerra (IiE). La regidoria que més ha utilitzat aquest assessorament és la d'Activitats i depèn de Convergència i Unió (CiU). Cap regidoria d’ERC (també al govern municipal) ha tingut relació directa amb aquest cas però també en tenien coneixement.
  6. També tenim certa responsabilitat els grups de l'oposició i aquesta passa per denunciar-ho públicament amb l'objectiu que en el futur s'aposti pels procediments més transparents i oberts que la legislació marca. Des de la CUP no hem volgut doncs callar davant d'aquesta situació. Altres grups de l'oposició però han estat callats.
Per tot això, des de la CUP exigim al govern municipal (IiE, ERC, CiU) que assumeixin les responsabilitats polítiques i que d’una vegada per totes apostin per una política de contractació més transparent i que garanteixi la igualtat real d’oportunitats de tothom a poder participar en els concursos públics.

101 comentaris:

Anònim ha dit...

Monsito, la corrupción lleva infinitos disfraces, y tu tienes un armario lleno.

¡¡¡¡¡¡¡MORTADELO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

IVAN, yo creo que llegará un tiempo en que sobre las ruinas de la corrupción se levantará la esplendorosa mañana del mundo emancipado, libre de todas las maldades, de todos los monstruosos anacronismos de nuestra época y de nuestras caducas instituciones.

Anònim ha dit...

El desaliento, el quebranto, la inmoralidad, no surgen de los bajos fondos sociales. Vienen de las alturas. Hoy se sacrifica todo, el honor, la palabra, la fe jurada ante los hijos y la patria, para descender luego a los goces materiales, por gustar con fruición de sibaritas los placeres de la sensualidad y el de gobierno. Hoy no se busca la posición política para poner a su servicio talento, carácter, patriotismo, sino para que aquella sirva a los fugaces caprichos de oscuros bienes, de miserables sueños ¡¡¡¡¡¡¡del MONSITO¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Nadie piensa, donde todos lucran; nadie sueña, donde todos tragan.

Anònim ha dit...

kien es MONSITO???

Anònim ha dit...

Monsito? = SMIGOL
VER:

http://www.gamerzlove.com/f15/smigol-senor-anillos-24535/

Anònim ha dit...

Àlex que t'han fet alguna pressió o amenaça???
Ho dic perquè sembla que et justifiquis, per desgràcia els polítics no es preparen ni van a cap Escola de Dret sinò no es saltarien ni la Constitució ni la Lley de procediment Administratiu que per cert parla de abstenir-se en afers que tinguin relacions familiars o afinitats fins a on grau de consanguitat o AFINITAT..!!! per tant algú hauria de veure si es signen o participen els afins en documents de contractació, si és així Àlex no cal que ho digui un jutje que també.... si sabem llegir aixó es tracte de favor..és corrupció. AMB LLETRES MAJÚSCULES!!!!!

Anònim ha dit...

VER EN ACCION AL MONSITO
REALMENTE ES MUY MUY MUY BUENO, ES GENUINO¡¡¡¡¡¡


http://www.gamerzlove.com/f15/smigol-senor-anillos-24535/

ES GENIAL, NO OS LO PERDAIS

Anònim ha dit...

Artículo 28. Abstención.

1. Las autoridades y el personal al servicio de las Administraciones en quienes se den algunas de las circunstancias señaladas en el número siguiente de este artículo se abstendrán de intervenir en el procedimiento y lo comunicarán a su superior inmediato, quien resolverá lo procedente.

2. Son motivos de abstención los siguientes:

A) Tener interés personal en el asunto de que se trate o en otro en cuya resolución pudiera influir la de aquél ser administrador de sociedad o entidad interesada, o tener cuestión litigiosa pendiente con algún interesado.

B) Tener parentesco de consanguinidad dentro del cuarto grado o de afinidad dentro del segundo, con cualquiera de los interesados, con los administradores de entidades o sociedades interesadas y también con los asesores, representantes legales o mandatarios que intervengan en el procedimiento, así como compartir despacho profesional o estar asociado con éstos para el asesoramiento, la representación o el mandato.

C) Tener amistad íntima o enemistad manifiesta con alguna de las personas mencionadas en el apartado anterior.

D) Haber tenido intervención como perito o como testigo en el procedimiento de que se trate.

E) Tener relación de servicio con persona natural o jurídica interesada directamente en el asunto, o haberle prestado en los dos últimos años servicios profesionales de cualquier tipo y en cualquier circunstancia o lugar.

PD.-:FEM PEDAGOGIA...Llei de Procediment Administratiu. d'acord....!!!! està clar o hi ha algún dubte? ara només cal veure els documents si s'absté o no si en el procediment de contractació hi és o s'absté....etc., etc., etc., i si anem tirant del fil. Quant es conneix que s'infringeisen les lleis i es persisteix com es deia ...... PREVARICACIÓ...???

CUP Molins de Rei ha dit...

Hem fet aquesta nota per aclarir encara més el nostre posicionament i deixar ben clar qui té més o menys responsabilitat en aquest cas.

Ja ho diem que no rectifiquem ni una coma de la nota inicial però creiem que estava bé especificar quin grau de responsabilitat política té cada partit del govern.

Per cert, en aquest cas no hi ha ni 4t grau de familiaritat ni 2n grau d'afinitat. L'administrador de l'empresa no és el cunyat com s'ha apuntat per algun comentari sinó que el grau d'afinitat és més llunyà.

Igualment no existeix cap informe del Director de Serveis amb la seva signatura en els expedients de contractació.

Igualment nosaltres volem posar ènfasi en el fet que els processos s'han fet de la forma menys transparent que permet la llei i tot i que s'hagi fet de forma "legal" pensem que és escandalosa la falta d'ètica d'aquest govern municipal.

Anònim ha dit...

ALEX, SEGUN EL CODIGO CIVIL CATALAN, EL HERMANO DE TU MUJER ¿NO ES SEGUNDO GRADO EN LÍNEA COLATERAL?

Anònim ha dit...

"......Igualment no existeix cap informe del Director de Serveis amb la seva signatura en els expedients de contractació...."

ENTONCES.... SI NO HAY INFORME DEL MONSITO, ES QUE HAY CONOCIMIENTO Y VOLUNTAD DE LA ILEGALIDAD DEL EXPEDIENTE Y NO FIRMA PARA NO PILLARSE LOS DEDOS

¡¡¡¡ HAY, PAJARRÓN¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Yo diria que el contratado es el cuñado de la hermana del Monsito.

Pero como son tantos hermanos igual me hago un lio

Anònim ha dit...

Un cuñado es segundo grado de afinidad.

Padres: primer grado (tronco común)hermanos: segundo grado de consanguinidad
cuñados: segundo grado de afinidad

La categoria de familiaridad: NO EXISTE EN DERECHO.

Para hacer el cálculo del grado siempre se pasa por el tronco común: hermanos= a dos grados

primos: = cuarto grado (pasan por los abuelos.

etc... etc ... FÁCIL !!!!!

Anònim ha dit...

qui lio....!!!!! que el cunyat es un Prats i la dona del director de serveis és Prats, és el seu germà!!!!! per tant cunyat, segon grau d'afinitaaaaat.......
oh!!! clar que hi ha hagut relació i no s'ha excusat....i ha asistit a les meses de contractació i ayyyyy si parlèssin els assessors de la casaaaaa..... i les presions que reben i el nou cap d'assessoria jurídica que s'ha de contractar ....i qui serà? per poder utilitzar-lo com a polixinel·la...!!!
i contractem a assessors externs... per a què....!???!!!!
IMAGINA'T-HO

Anònim ha dit...

¡¡¡¡tongo, tongo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡tongo, tongo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡tongo, tongo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡tongo, tongo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡tongo, tongo¡¡¡¡¡¡¡¡¡

MOLINS YA PARECE UN PAÍS SUDAFRICANO

¡¡¡¡tongo, tongo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡tongo, tongo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡tongo, tongo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡tongo, tongo¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡tongo, tongo¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡ MONSITO, ERES UN SINVERGUENZA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

SI TUS PADRES LEEN ESTE BOGG, SE LES CAERIA LA CARA DE VERGUENZA

Anònim ha dit...

".......i el nou cap d'assessoria jurídica que s'ha de contractar ....i qui serà?

¡¡¡¡¡¡¡¡¡LA VEVA¡¡¡¡¡

No tiene estudios, pero.... a estas alturas de corrupción, ¿qué más dá?

Anònim ha dit...

Montsito, ves recogiendo los expedientes de la mesa y limpiando el despacho, que la VEVA lo necesita limpio de papeles y de intrigas

Anònim ha dit...

Monsito bebe más que el fregadero de Villarriba.

Anònim ha dit...

Montsito, cantas más que las zapatillas de una anuncio de Devorolor.

Anònim ha dit...

Montsito, tus maquinaciones causan más expectación que un striptease de Sor Citroen.

Anònim ha dit...

Montsito, cuando pagas facturas de restaurante a cargo del Ayuntamiento, comes más que el gato de Arguiñano

Anònim ha dit...

Montsito, cuando ves al Alex, corres más que un famoso cuando ve a un Paparazzi

Anònim ha dit...

Montsito, cría cuervos y tendrás muchos

Anònim ha dit...

Monsito, como gestor del Ayuntamiento, das más el cante que un caballito de mar en un hipódromo

Anònim ha dit...

Montsito, de un tiempo a esta parte, das más la nota que un spaghetti con celulitis

Anònim ha dit...

Montsito, das más pena que el anuncio de Vuelve a casa por Navidad

Anònim ha dit...

Montsito, descansas menos que Bruce Willis en la Jungla de Cristal

Anònim ha dit...

Montsito.. ¡¡¡¡¡¡TIEMBLA¡¡¡¡ hemos descubierto más cosas que Colombo interrogando a Mudito

Anònim ha dit...

Montsito, de un tiempo a esta parte das más vueltas que la Madre de Marco dándole esquinazo a él y al mono

Anònim ha dit...

Montsito, durar menos que un polvo en el AVE

Anònim ha dit...

¡¡¡ATENTA LA COMPAÑIA¡¡¡¡¡¡
Monsito hecha más horas que un saco de relojes

Anònim ha dit...

Montsito, como gestor,entretienes más que una manifestación de payasos

Anònim ha dit...

Montsito, eres más complicado que el cuadro de mandos del Star Trek

Anònim ha dit...

Montsito, eres más desagradable que el escaparate de una ortopedia

Anònim ha dit...

Montsito, eres más falso que el flequillo del Dioni

Anònim ha dit...

Montsito, eres más falso que la monja de la Quina Santa Catalina

Anònim ha dit...

Montsito, eres más feo que mandar a la abuela a por droga

Anònim ha dit...

Montsito, eres más inútil que la compresa de Bibi Andersen

Anònim ha dit...

Monsito, eres más retorcido que la mascota Cobi con artritis

Anònim ha dit...

Montsito, eres más sospechoso que un gitano haciendo footing

Anònim ha dit...

Montsito, eres más tonto que el del turrón 'El Almendro', que hace la mili todos los años

Anònim ha dit...

Montsito, eres más agarrado que la paellera de Villaabajo

Anònim ha dit...

Monsito, eres más complicado que instalar aire acondicionado en una moto

Anònim ha dit...

Monsito, ahora ya eres más conocido que el final de Verano azul

Anònim ha dit...

Aquest govern està aixecant les més baixes pasions de les persones que han de treballar cada dia juntament amb ells, ja ho podeu comprovar.... hi ha molta gent ha que ha patit i que pateix les insidies, la presió, les mentires, la feina bruta de marcar a la gent per l'esquena, de utilitzar la divulgació de la mala fama...que algo queda.....!!!! som mases anys en aquesta situació....i al final la gent respon com pot...aquestes manifestacions son una mostra.
Quant hi hagi canvi de govern la majoria estaran per anar al psiquiatra..... treballar a l'ajuntament és una feina de risc..!!!!!
ELS ELECTES SON ELS MÁXIMS RESPONSABLES!!!! I EL CIUTADÀ TÉ EL PODER PER FER-LOS FORA....!!!! I L'OPOSICIÓ TÉ LA RESPONSABILITAT DE DENUNCIAR I TOTES LES SOSPITES D'INFRACCIÓ....ALS TRIBUNALS JA!!!! QUE TOTHOM FACI EL QUE HA DE FER..... SINÒ HO HAUREM DE FER ELS CIUTADANS!

Anònim ha dit...

Montsito, eres más inútil que el intermitente de un Jumbo

Anònim ha dit...

Monsito, eres más peligroso que un tiroteo en un ascensor

Anònim ha dit...

Montsito, estas más caducado que el huevo de Colón

Anònim ha dit...

Montsito, estás más desorientado que una brújula en una lavadora

Anònim ha dit...

Montsito, todo lo que haces esta más enredado que un pulpo a la gallega haciendo nudos marineros

Anònim ha dit...

Montsito, Eestas más estresado que el Lobatón buscando al hombre invisible

Anònim ha dit...

Montsito, estas más nervioso que Monserrat Caballé haciendo puenting

Anònim ha dit...

Montsito esta más nervioso que Naranjito viendo un anuncio de licuadoras

Anònim ha dit...

Montsito esta más nervioso que una convención de flanes en la película Terremoto

Anònim ha dit...

Montsito está más quemado que la metralleta de Rambo

Anònim ha dit...

Montsito, está más vendido que Torrebruno en una pelea de gladiadores

Anònim ha dit...

que no!!!!!! que está muy tranquilo, que los que lo han puesto le siguen jaleando, que tiene todo su soporte. que él solo es el muñeco de las titellas...que son otros los que le meten mano para que haga, o hable.....que no estás apuntando bien....!!! que ya se que algo te habrá hecho , pero alguien le escribe la partituraaaaaaa

Bon Nadal i Bon Any ha dit...

Bon nadal i bon any nou a tots: A tu alex maymo, a l'equip de govern, a l'oposició... a tots i totes.
Intentem, tots junts, que aquest 2011 seguir millor per a tote les persones (siguin o no siguin de Molins de Rei, tinguin o no tinguin un cognom a solera, pensin el que pensin).
Sincerament, Bon Nadal i Bon Any a tots i totes.

Anònim ha dit...

Que així sigui almenys que per desitjar-ho que no quedi!
BONA SORTIDA I ENTRADA D'ANY PER A TOTES I TOTS DEL BLOGGGG...

Anònim ha dit...

Montsito, me he enterado que Dios está enviando sms a todos los santos para felicitar las navidades… ¿A ti te ha llegado? ¡Vaya, a mi tampoco! La jodimos los dos, por golfos.

Anònim ha dit...

Montsito, ¿dónde andas? te estamos buscando por todas partes!. Tienes que volver urgentemente. Eres demasiado importante. Sabes muy bien que no se puede hacer el belén sin el burro...

Anònim ha dit...

El tal "monsito" es el que da la cara, pero los verdaderos responsables de todo el desaguisado están detrás, sin mostrarse, encondiéndose, porque son cobardes y los cobardes siempre necesitan a alguien que les haga el trabajo sucio.
Luego cuando convenga, lo dejarán tirado y más solo que la una. Al tiempo, porque pronto ocurrirá.

Anònim ha dit...

El síndrome de burnout (también llamado síndrome de desgaste profesional o síndrome de desgaste ocupacional (SDO) o síndrome del trabajador desgastado o síndrome del trabajador consumido o incluso síndrome de quemarse por el trabajo como también síndrome de la cabeza quemada) es un padecimiento que consiste en la presencia de una respuesta prolongada de estrés en el organismo ante los factores estresantes emocionales e interpersonales que se presentan en el trabajo, que incluye fatiga crónica, ineficacia y negación de lo ocurrido. Se suele presentar en aquellas situaciones laborales en las que los excesivos niveles de exigencia ya se han vuelto un hábito inconsciente e incluso socialmente valorado. Las consecuencias en la salud de este padecimiento pueden ser muy graves: deterioro en las relaciones interpersonales, desgaste o pérdida de la empatía, y síntomas emocionales (depresión) y físicos (insomnio crónico, graves daños cerebrales o cardiovasculares)

BON NADAL, Monsito

Anònim ha dit...

QUE MAQUINARÀ ARA ICV A MOLINS ??? perquè segur que estan maquinant alguna cosa, aviat es veurà!
què intriga! què emoción! aquest 2011 promet i aquest mes de gener tambééééé.

feliç any nou a tots els que creiem en la veritat i en la justíciaaaaaaaaaaa EN MAJÚSCULES!!!
BRINDEM, PER UNS FUTURS POLÍTICS QUE CREGUIN DE VERITAT EN EL SERVEI PÚBLIC QUE ESTÀ AL SERVEI DE LA CIUTADANIA!!!! SALUT!

Anònim ha dit...

jmo@


ALEA IACTA EST

Anònim ha dit...

jmo@

http://www.migladiador.com.ar/images/Pulgar_abajo.jpg

Àlex Maymó i López ha dit...

Sempre he dit que no censuraré a ningú en aquest bloc, escrigui en contra meu o no.

Però el que si faré és eliminar comentaris repetitius i que no aportin informació al tema que tracti l'article.

En aquest article hi ha molts comentaris sobre el "Montsito" que sobren i que no aporten res de nou.

Per tant, vull demanar a qui els escrigui que no repeteixi els mateixos comentaris perquè fan que hi hagi molts comentaris que no aporten cap informació nova.

Salut i bon any!

Anònim ha dit...

Àlex,

El teu Blog és com la "Radio Pirenaica" que posava veu al silenci feixista del franquisme.

Tu poses "luz y taquigrafos" a la foscor de l'estil fatxa que governa Molins.

Ànims Àlex que la veritat ja comença a donar els seus fruits!!!

Anònim ha dit...

Repasant l'article estic d'acord amb algun comentari que sembla que estiguis excusant-te per haver publicat que la contractació es fa de forma deficient o per ser mes exacte sense complir la llei. El tema de l'afinitat ja veig que está prou descrita. Però després d'aquest article publicat el 28 de desembre, a l'ajuntament hi han hagut canvis, avui es parla que el regidor Frank dimiteix aquest mes de gener i la seva parella está de baixa laboral. O sigui dos surten del "mig" i segueix quedant l'alcalde que signa i signa deu portar piles duracel....BONS REIS BLOGGUERS molinencs!!!!

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo en que hay mas gente que debe asumir su responsabilidad y marcharse, ... lo dice el Código Civil:


"Artículo 1905.
El poseedor de un animal, o el que se sirve de él, es responsable de los perjuicios que causare, aunque se le escape o extravíe."


Todo el mundo tiene muy claro que hay un responsable último (o primero según se vea), aunque el "animal que ha utilizado" se haya escapado o extraviado, o en versión molinenca: se haya escondido (o retirado a sus cuarteles de invierno hasta que escampe el temporal).

Anònim ha dit...

confirmat:
- Frank dimitit
- Montserrat baixa per depressiò

Anònim ha dit...

¿ Depresión ?

¿ Alguien se lo cree ?

¡ Que cara mas dura !

Anònim ha dit...

no es tan estrany!!! quant una parella es trenca o s'allunya la part dèbil entra fàcilment en DEPRESIÓ!!

Anònim ha dit...

no hay mal que cien años dure!!!!

Anònim ha dit...

Compte amb l'estranya parella!!!

Segur que no descansen en els seus objectius...

Anònim ha dit...

A ver si de una vez desaparece la corrupción en el Ajuntament de Molins.

Dos fuera pero aún queda un tercero.

Hasta cuándo???

Anònim ha dit...

Uffff! Si al final canvia el Govern, el primer que hauran de fer els nous que entrin serà una neteja de personal de confiança/arrimaos-por-contratos que ni t'explico...
Perquè hores d'ara, amb aquesta dimisió i aquesta baixa, a més d'un i d'una se li han girat els plans de futur, i li han entrat unes descomposicions... de ventre i de conciències... i van buscant en quin nou arbre es poden aixoplugar ara... què divertit!!!!
Goita què fan ara!... pels seus moviments els coneixereu...

Anònim ha dit...

la Veva es rebaixarà a tornar a Molins, desprès de tenir un càrrec com el que ha tingut???
De política o de funcionària? Em sembla que era una aux admin. com les que s'han carregat en el proces de promoció interna...

... Si que estem fotuts, sen's "arrimen" les deixalles politiques que no vol ningú...

Felip ha dit...

Si el frank plega deu ser pk ja té la jubilacio asegurada, té 63 anys, 2 més d'atur i 100% de jubilació.
A més el treuen de l'esfera pública pk dona mala imatge a l'equip de govern però no crec que el tandem Veva Cateura i Frank estiguin parats, alguna en deuen estar makinant...a menys k sigui veritat el k diu un post anterior k s'han separat la Cateura i el Frank... k tot podria ser... tots dos son uns gallets i ja se sap k 2 galls en 1 galliner no hi poden viure massa temps

Anònim ha dit...

Perdonad que no escriba en catalán, me expreso mejor en castellano.

Me parece que ya se la jugada:

Ahora los de Iniciativa tienen que colocar a los suyos donde sea y rápidamente.

Se les acabó el chollo de la Generalitat, y les queda poco tiempo (hasta mayo) para colocarlos en los ayuntamientos en los que aún gobiernan.

Si al Frank ya lo tienen arreglado con el sueldo hasta la jubilación (como dice el anterior correo) pueden colocar a otro de ICV que no tenga trabajo.

Pregunto: ¿La Veva cerraba la lista de las municipales por Molins? si es así ya tiene curro, y durante este tiempo intentará lavar la mala imagen de ICV. Si no, colocaran a otro y nombrarán a Veva como cargo de confianza de alguien, peró mandando ella y dando un golpe de timón a este barco a la deriva que era el ayuntamiento hasta ahora, intentando salvar algo del naufragio...les queda poco tiempo para el desastre que se les avecina en las municipales.

¿Para qué os creéis que les sirve el poder a éstos?...bueno a éstos y a los otros. Todos son iguales.

Todo lo que no se decida por asamblea y por consenso no es democracia a mi entender.

Salud

Anònim ha dit...

Govern municipal fins el mes de maig....QUIN HORROR!!!
QUE DIUEN ELS SOCIS D'ICV.....EL VÍCTOR PUNTAS I EL JOAQUIM MARTI...??? QUE SON SOCIS I ELS QUE SUBSTITUEIXEN A L'ALCALDE ARCAS..!!!!!

QUE TMBÉ SORTIRAN ESCALDATS....!!!!

Anònim ha dit...

ICV A MOLINS = CUTRE, CUTRE, CUTRE!!!!
és l'antísesi d'un partit polític

" parafraseando" dime si perteneces a ICV Molins y te diré cómo eres:, sin escrúpulos, egocéntrico, trepador, sin amigos, dados a traicionar...vamos un currículum de los que mejor apartarse.... ah! a todas esas definiciones aplicarles el femenino. Hablo con conocimiento son muchos los años tratando con esos tipos he hecho un trabajo de "campo" y tienen esas descripciones, a cada una podria poner nombres y apellidos.Si te compras ese "carnet" ya sabes como acabarás.
Y si tiene razón el anterior comentario HORROR HASTA MAYO!!!!!

Anònim ha dit...

"...a menys k sigui veritat el k diu un post anterior k s'han separat la Cateura i el Frank... k tot podria ser... "

NO, FALSO. ESTE FIN DE SEMANA LOS HE VISTO EN ........ LA NIEVE ( NIEVE ¡¡¡¡¡POLVO¡¡¡¡¡). Y NO ES MENTIRA

Anònim ha dit...

Clam Consulting, SLP = JOSEP MARIA PRATS

Anònim ha dit...

Parece que en Molins este año en vez de la Candelera celebran San Martin con dos meses de retraso.

Nunca es tarde si la dicha es buena para honrar al Santo.

Anònim ha dit...

FRANKY, EL PRIMERO EN ABANDONAR EL BARCO.

NO PUEDOOOR, NO PUEDOOOR......

Anònim ha dit...

SI EN LUGAR DEL FRANCKY, HUVIESES TENIDO UN PERRO, EL NUNCA TE ABANDONARIA.

Anònim ha dit...

es que lo primero, es lo primero YO, lo segundo YO y siempre YO...

lo de ser regidor: CASUALIDADES, me ha ido bien el sueldo no está mal y he hecho amigos para siempre.

AHORA ME JUBILO ANTICIPADAMENTE, como en los bancos..... y a vivir.....que son dos dias.
y dejo todos los proyectos del partido..... bueno que se apañen por listos!

firmado Enric Franch

Anònim ha dit...

hulle........cobarde pecador de la pradera....... hulle ..... buèeee (Chiquito del carrer d'Abaix)

Anònim ha dit...

Eiiiiiii........, en vuestras especulaciones os dejais una pieza MUY IMPORTANTE......

¡¡¡¡¡¡¡CARLES MARTÍNEZ¡¡¡¡¡¡¡¡



ACCOUNTABILITY

Anònim ha dit...

CARLES MARTINEZ.?¿?¿??!!!!
qué pinta? que no te feina??? perquè sino cal feina i no cal euros....

Anònim ha dit...

El Martínez ya el tenen endollat a CC OO i k jo sàpige allà encara conserven el poder...per trair els trevalladors..clar

Anònim ha dit...

Pues, últimamente se le ve mucho entrando en la Alcaldia.

Ahhhhh, claro, han pedido ayuda a los viejos camaradas para poder salvar algunos muebles.

Anònim ha dit...

Por cierto, Monsito, estaras contento. Ayer al mediodia le visitó tu hermana pequeña para ver como estavas. ¡¡¡¡Que entrañable¡¡¡¡ Que família más unida¡¡¡¡

Por cierto, cuendo te llame por teléfono algun compañero del Ayuntamiento, como mínimo, pon voz de estar enfermo, ¡¡¡que se nota mucho¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

vaya no sabia que el Carlos Martinez estaba enchufado en CCOO!!! este blog es una MINA DE INFORMACIÓN!!

a ver si pillo: Convenio de los trabajadores ATASCADO porque està atascado..!!! A QUIEN LE INTERESA?

elecciones sindicales a las puertas!
y dices que el Carlo Martinez entra últimamente a la alcaldia...???
¿ estaran maquinando una pinza POLITICO SINDICAL????

Anònim ha dit...

buenooooooooo!!!
no seria la primera vegada que HO FAN!

Anònim ha dit...

hi ha una llei básica que no pertany a la branca administrativa. És la llei de "la siembra i la siega".

Tot el que fas tard o d'hora ho reculls, és infalible.
Tal haces tal recogeràs..una altra llei
Si siembras vientos recogeras tempestades....
només és questió de temps i paciència, la llàstima es que els "dolents" mentre tan fan tot el mal que poden a gent innocent o a gent que es deixar manipular....algns enmalenteixen i altres se'n van als jutjats.

DENUNCIEM SENSE POR...!!!!

Anònim ha dit...

DIMES Y DIRETES DEL MONTSITO AGAZAPADO

Dicen que al Montsito lo mantienen cobrando de baja y sin destituir para que no se vaya de la lengua.

Dicen que Franqui es su único amigo, que pasea con el y le pide consejo mientras transita por su crepúsculo político estos últimos dias.

Dicen que Montsito tiene tanta porqueria en su curriculum que es mal compañero de viaje y que para acercarte a el (politicamente) tienes que ponerte un traje de goma para no pringarte.

Dicen que todavia da algunas ordenes desde casita por correo electronico y por telefono y que algun Ivan (que no es Arcas) se acerca sigilosamente y discretamente a "can montsito" (sin que lo vean, pero lo ven) para recibir la voluntad de su amo en los trapicheos que todo el mundo conoce.

Dicen que tiene un buen marrón (que apesta) en la gestión que ha hecho de las multas de tràfico de la poli y que cuando se abra ese melón se puede armar una muy gorda.

Anònim ha dit...

El Sr Franky no puede volver a Gallina Blanca porqué no cogió la excedencia, sinó que cobró más de 20 millones de pesetas por plegar y rescindir el contrato con esta empresa cuando entró a trabajar de concejal hace 4 años en el ayuntamiento de Molins.

Por lo tanto si coge el paro será de forma fraudulenta, porqué el ayuntamiento le hará un despido improcedente. Que alguien lo investigue por favor

¡¡¡¡Basta de corrupción!!!