dimarts, 14 de desembre del 2010

Rumors pre-electorals

En els últims temps estan sorgint molts rumors sobre possibles novetats tant de cara a les eleccions municipals com en el govern municipal. Potser alguns són falsos i alguns són veritat però en tot cas d'aquí un temps sabrem si s'han acomplert.

Expulsió de CiU del govern municipal: corre el rumor que a principis de l'any vinent el grup municipal de CiU serà expulsat del govern un cop ja hagin aprovat el Pressupost Municipal del 2011. No seria gens extrany que això passés si ens fixem en la línia política d'oposició que ha agafat CiU a Molins de Rei en els últims mesos.

Es repetirà la coalició entre ICV i ENMR? Mirant al registre de partits polítics podreu veure com al mes de gener del 2010 el president d'ICV de Molins va inscriure un nou partit anomenat "Iniciativa i Esquerra". Sembla que es vulguin assegurar el mateix nom per presentar-se tot i que Esquerra Nacionalista de Molins de Rei (ENMR) no revalidés la coalició. Sembla ser que la gent d'ENMR no coneixia aquest moviment dels seus companys de coalició...
Es presentarà de nou Ivan Arcas com a candidat i hi haurà primàries a IiE? Fa uns mesos semblava clar que el mateix alcalde Ivan Arcas no repetiria com a candidat i els rumors deien que IiE estava dividida en dos sectors ja que Montserrat Cateura volia ser candidata però no tothom hi estava d'acord. Últimament sembla que els rumors apunten a què l'Ivan repetirà com a cap de llista. El que sembla clar és que aquesta vegada no faran primàries per escollir la llista ja que les altres vegades havien començat just després de l'estiu el procés i enguany estem al desembre i no se sap res...

Paula Moré, cap de llista de Ciutadans a Molins. Per la xarxa corre el rumor que la Paula Moré serà la candidata de Ciutadans a la nostra vila. Qui segueix el facebook de la Ràdio o Cotilleos Molins haurà pogut veure com aquesta persona demanava el vot per C's i fa pocs dies s'ha creat un grup de Ciutadans Molins de Rei on aquesta persona és molt activa penjant notícies.
Candidatura de Plataforma per Catalunya (PxC). Ja fa mesos el partit del militant ultradretà Josep Anglada va anunciar que es presentava a les eleccions municipals i la candidata era una tal Menchu Martí. A ningú li sona aquesta persona i segurament no sigui de la nostra vila però veient el creixement experimentat arreu segur que PxC intenta presentar-se a la nostra vila i no es descartable que algú trobin a la nostra vila per formar part de les llistes.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

".....Proposo crear un perfil facebook amb el nom de VOLEM FER NET A MOLINS o quelcom semblant....."

ALEX, NOOOOOOOOOOOO.

Tu bolg a conseguido despertar el interes de muchos ciudadanos de Molins de Rey. Diariamente lo siguen muchas personas. Ahora no es el momento de hacer cambios. Sigue en esta línea. NO HAGAS CAMBIOS, PORQUE ESTAS SIGUIENDO EL CAMINO CORRECTO.

Recuerda que Monsito sigue la estrategia de "divide y vencerás".

Accountability

Anònim ha dit...

Alex, sembla que hi ha també un rumor molt insistent de destitució del director dels serveis Joan Montserrat.

Els rumors apunten que un sector d'ICV el fa personalment responsable del desgavell econòmic de l'Ajuntament i del deteriorament de la imatge d'ICV a Molins que ha arrivat a nivells preocupants i que esta posant molt nerviosos als militants i simpatitzants d'aquesta formació.

Sembla ser que efectivament al gener hi hauran canvis importants, i que a la sortida de CIU s'afegirà la de Joan Montserrat que molt probablement serà substituït per la Genoveva Català que ja ha anunciat que SI que torna.

Un últim apunt del lloc brut i de ganivetades d'ICV: el registre del nom d'ESQUERRA NACIONALISTA DE MOLINS es va fer d'esquenes a Jordi Romeu, justament quan l'any passat va fer l'espantada. Es van reconciliar però els col.legues d'ICV no s'acaben de refiar del JOrdi (que es un tio que val) i per si les mosques han mantingut el registre.

Ens pots dir alquna cosa mes d'aquests rumors ?

Àlex Maymó i López ha dit...

Lo del Montserrat no ho sabia i per tant no en se res més.

Lo d'ENMR ja ho comento en l'article.

Veurem com evoluciona el tema...

Anònim ha dit...

No crec que puguin destiuïr a aquest senyor, es veu que sap tots els draps bruts i totes les vergonyes inconfensables del tripartit, els te "pillats pels collons a tots"

Anònim ha dit...

Lo del Joan Montserrat no m'ho acabo de creure sap molta informació té coneixement i ha participat en molts jocs els hi ha fet molta feina a l'alcalde i a la seva benvolguda parella de fet el Franch.

Anònim ha dit...

De les primaries d'ICV millor no parlem am la que esta caient.

Les primaries de 2007 les va supervisar el fiscal Jimenez Villarejo, i ja s'ha vist el pelatge i la transparencia d'Ivan i sus chicos/as de la llista.

Algú tindria que avisar a l'honorable exfiscal per que no torni a fer el ridícul ajudant a fer altra llista de corruptes el 2011.

VIVIR PARA VER !!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

com et pot produir una expulsió de CIU de l'equip de govern..????

Que Esquerra i ICV creein un partit, tampoc ho veig!!!però la intel·ligencia de l'ARCAS cau pendent avall tot és posible!!!!
del "noi" Puntas.....què dir sino es dedica a la politica molinenca què farà????

Anònim ha dit...

QUE FEIA ABANS EL NOI PUNTAS ?

COM S'ATREVEIX COMPROMETRE LA IMATGE D'ERC TAPANT LES VERGONYES D'ICV ?

TE MOLT QUE EXPLICAR EL PUNTAS !

L'ELECTORAT JA LI PASSARÀ COMPTES !

Anònim ha dit...

Que el Monsito es mucho Monsito que es va treure del mig al gerent.... .
Ara ve Nadal i l'esperit nadalenc també arriba a la Casa Gran dels molinencs i molinenques i els "Afinitis" d'Iniciativa el comerç just, justíssisim.... lots de nadal als treballadors....NOOOOOO compensació económica per ser amic de l'alcalde ???? potser 2.500 euritos TOTAL 5 IBIS DE molinencs i molinenques... NAVIDAD NAVIDAD DULCE NAVIDAD

Anònim ha dit...

Lo del Montsito superfuerte, pero por lo visto la Veva es mucha Veva... y ha reclamado "mando en plaza" como si fuera un comandante del tercio de Ceuta.

A ver si ahora el Monsito acabará hacindo el papel de "cabra" de la legión...

Anònim ha dit...

UFFFF...què tard se m'ha fet!!! es que, per dormir bé, una dosi de descàrrega funciona per comptar ovelletes...GRACIES MAYMÓ!!!!!
A VEURE SI LA RESTA D'OPOSICIÓ SURT DE L'ARMARI D'UNA PUNYETERA VEGADA...!!!! BONA NIT

Anònim ha dit...

Pues a mi el papel de "cabra" me parece apropiadísimo para alguien que está como una "chota"

Àlex Maymó i López ha dit...

Us enganxo un comentari que heu enviat però que no s'ha publicat perquè blogspot l'ha considerat SPAM:

¿QUIEN ES QUIEN?

http://www.google.es/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_LdHjCssz96o/THbueT1g3kI/AAAAAAAAGe8/ng06Kuga_VM/s1600/en-la-mezquita.jpg&imgrefurl=http://xinhuar.blogspot.com/2010_08_01_archive.html&usg=__4ic7I1Ibd1jb4uYAKnF0WFIyMqA=&h=401&w=531&sz=36&hl=ca&start=0&zoom=1&tbnid=bOYLsx2AknTpoM:&tbnh=154&tbnw=201&prev=/images%3Fq%3Dcaricatura%2Bcabra%2Blegi%25C3%25B3n%26hl%3Dca%26sa%3DG%26biw%3D1276%26bih%3D640%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&ei=GlQITaK-FciK4gb8vpSRAQ&oei=21MITePKG4KB5AactvnYDw&esq=14&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=174&ty=39

Anònim ha dit...

Decàleg de bones pràctiques:
1.- Els funcionaris d'una administració local no poden estar empadronats en la mateixa localitat.
2.- Els electes nomès poden estar dos legislatures i posteriorment abandonar tota activitat politica.
3.- Cal dotar de les eines de transparència i control extern, és a dir auditoria anual.
4.- Els cosos de funcionaris habilitat (secretaris i interventors) no tenen de limitar la seva feina a la pura fiscalització i donar fe, cal que estableixin pons de col.laboració per fer una administració més àgil i efiçac però sota la tutela legal.
5.- Cal establir objectius (assumibles, mesurables, realitzables i temporalitzables i dotar de primes al personal per ssolir els objectius.
6.- Les persones, a títol individual, no poden sol.licitar entrevista amb l'alcalde. Per això cal establir mecanismes de recepció d'aquestes peticions.
7.- L'oposició, a part de fer d'oposició, cal que es posi a disposició del govern local per tal de treballar (conjuntament) amb temes vitals per la localitat.

Manual de Bones pràcticas - Ajuntament de Zurich.

Vigileu la Veva, el frank i la cateura ha dit...

La mente mas inteligente, retorcida y maquiavélica de este ayuntamiento es la del frank, él es el que intenta mover todos los hilos, otra cosa es que la correlación de fuerzas dentro de ICV le sea favorable y pueda salirse con la suya, pero entre él, la cateura i la veva tienen mucho poder.
Son le núcleo duro, los demás son ĺos comparsas de la función, incluido el arcas.

Fijaros en lo que hace el trío y sabréis por donde irán los tiros.