dilluns, 24 de gener del 2011

El Servei de Jardineria s'està efectuant sense contracte en vigor

El Servei de Jardineria de Molins de Rei es va adjudicar el dia 15 de juliol de 2005 a l'empresa Jardineria Moix, SL per una durada de dos anys amb la possibilitat de dues pròrrogues de 1 any cadascuna.

Per tant, el màxim de 4 anys finalitzava el 28 d'agost de 2009 i no es va iniciar cap licitació per adjudicar de nou aquest servei mitjançant un concurs públic. El 26 d'abril de 2010, des de l'àrea de Sostenibilitat i Territori es fa una proposta de resolució en la qual es demana la continuitat del servei per part de la mateixa empresa durant el període del 27 de desembre de 2009 fins al 31 de desembre de 2010 mantenint els preus del contracte original (246.358 € anuals) i afegint el servei addicional del manteniment de la Jardineria de la Riera Nova (20.094 € anuals).

La Intervenció Municipal ha emès el seu informe núm 47/2010 en el qual informa desfavorablement d'aquesta proposta de resolució i té data de 4 d'octubre de 2010.

Recordeu que el mes de desembre de 2009 es va emetre un informe des d'Intervenció on es llistava tots els serveis que estaven funcionant sense contracte en vigor. Per tant fa 1 any i 5 mesos que el servei de Jardineria l'està fent una empresa que no li correspon. Intervenció Municipal ja fa 1 any i 2 mesos que va avisar de la situació irregular.

Tothom pensarà que lo lògic seria que el govern municipal hagués convocat un nou concurs públic per adjudicar aquest servei però precisament han fet el contrari i han intentat allargar encara més aquesta situació que se salta la legislació vigent en matèria de contractació pública.

Com poden tenir la poca vergonya des del govern municipal de dir que estan posant ordre a totes aquestes irregularitats? No han tingut prou amb 1 any i 5 mesos? Com pot dir el Sr. Franch que plega sense deixar res pendent?

De moment no s'ha convocat el concurs públic pel que sabem...

Si voleu podeu llegir l'informe d'intervenció:

Informe d'intervenció número 47/2010 referent al Servei de Jardineria

52 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta situación BENEFICIA a la empresa de jardineria que no tiene que ir a competir en subasta por el contrato .. y PERJUDICA al pueblo de Molins de Rei que tiene que pagar el trabajo a un precio mucho mas alto de su precio real en el mercado actual.

Los precios de estos servicios en contratos nuevos han bajado en más de un 20%, por tanto en un contrato como este (246.000€) el ayuntamiento esta pagando 48.000 € DE MÁS.

Es vergonzosa la mala gestión de este alcalde, no sólo se contratan amigos y parientes ahora resulta que se estan pagando 48.000 € de más en el contrato de jardinería.

¡HORROROSO !

Anònim ha dit...

LA ULTIMA FECHORIA DE MONTSITO DESDE SU GUARIDA

¿ Sabeis quien es el presidente que seleccionará los auxiliares administrativos de la bolsa de trabajo ?

¡Pues el jefe de la policia municipal!

¿ Quien lo ha decidido ?


¿ Que coño tiene que ver el jefe de la policia municipal con los auxiliares administrativos ?

¿ No hay mas funcionarios capacitados con nivel C o superior para hacer esta funcion ?

¿ Alguien lo entiende ?

¡Si alguien lo entiende que lo explique !


¿Alguien conoce algun ayuntamiento de mas de 20.000 habitantes (aparte de Molins) que el presidente de los tribunales de seleccion de auxiliares administrativos sea EL JEFE DE LA POLICIA LOCAL ?

¿ Esto no es muy raro ?

¿ Somos los raros todos los demas ?

Anònim ha dit...

Així doncs, la presidenta del tribunal de selecció de policies municipals serà Belen Esteban

Bromes a part la gent que mana a l'Ajuntament ha perdut el nord i també la vergonya.

Els tres partits que amb el seu pacte de la vergonya (ICV,ERC i CIU) han convertit l'Ajuntmant de Molins en una maquinària absurda, grotesca, insostenible i al servei d'interessos particulars MEREIXEN NO REPETIR LES PROPERES ELECCIONS, perquè esta vist que els dona absolutament igual les barrabassades que caduscú d'ells faci en la seva propia parcel•leta de poder.
Mi@df

Anònim ha dit...

“¿ Sabéis quien es el presidente que seleccionará los auxiliares administrativos de la bolsa de trabajo ? ¡Pues el jefe de la policía municipal!¿ Alguien lo entiende ?”

RESPUESTA: el jefe de la policía municipal depende del Monsito y todavía no tiene la plaza en propiedad. Si quiere que le monten la plaza a su medida, deberá hacer lo que le diga Monsito. TODO TIENE UN PRECIO. De esta manera, desde la lejanía, este malandrín seguirá imponiendo su voluntad y enchufando en el ayuntamiento a sus familiares y allegados

Anònim ha dit...

Por cierto, ¿sabeis que en governación Monsito colocó a una amiga de la hija del Franch? ¿Sabeis que también se llama MONTSERRAT? ¿sabeis que ya tiene la plaza en propiedad?

Anònim ha dit...

48000 euros dividido entre 400 euros de IBI sale a 120 familias de Molins de Rei para pagar más de lo que vale un servicio.
¿¿¿¿BUENA GESTIÓN???

QUE MALA ES LA OPOSICIÓN!

Anònim ha dit...

Y QUÉ PASÓ EN GOVERNACIÓN.....?
para que entrara la amiga de la hija del ex-regidor? Y NO ES UN CHISTE!
qué ocurrió con la auxiliar administrativa que había?que además estuvo de baja por maternidad?
que cuando se incorporó, se encontró sus funciones "ocupadas",que después de un tiempo, cayó enferma y al final de años...por fin, tuvo que cambiar de negociado por el mobbing que estaba sufriendo.
Una de las muchas fechorías de la "pareja".
que nadie piense que en este blog se exagera.
Pero todo se PAGA.
Hay un refran muy apropiado para ilustrar: a todo cerdo le llega su San Martin. PUES ESO.

Anònim ha dit...

¿Qué casualidad?
Enchufe de la amiga de la hija del ex-regidor Franky, y se quitan multas¿?¿?
què curioso!!!
SEGURO QUE LA FELICITACIÓN DE DESPEDIDA DEL EX-REGIDOR IBAN DIRIGIDAS A "ESOS" TRABAJADORES EFICIENTES Y EFICACES CON LA MANO QUE MECE LA CUNA!!!!

Anònim ha dit...

"....a todo cerdo le llega su San Martin....."
"......MANO QUE MECE LA CUNA-----"

¿Primeraespada?

Anònim ha dit...

EL DESAGUISADO CREADO POR EL CARDENAL RICHELIEU Y MALANDRÍN Y CONSENTIDO POR GOLA PROFUNDA, TIENE MÁS CONSECUENCIAS: ROTURA DEL PACTO ICV CON L’Esquerra Nacionalista de Molins de Rei.


http://jromeu.enmolins.bloc.cat/

EL QUE HEM DECIDIT A L'ESQUERRA NACIONALISTA DE MOLINS DE REI
jromeu | 24 Gener, 2011 22:35

L’Esquerra Nacionalista de Molins de Rei, en la seva trobada celebrada el dia 18 de gener de 2011 ha adoptat els següents acords que vol traslladar a l’opinió pública de Molins de Rei:


1 – La realitat política i social de Molins de Rei s’ha modificat de forma important en aquests darrers anys. Creiem que ara calen noves formes d’acció política i noves propostes electorals que siguin engrescadores i capaces de liderar l’Ajuntament de Molins de Rei davant els importants reptes que el propi Ajuntament i el conjunt de la vila tenen plantejats.

2 – En conseqüència donem per acabada la nostra participació en la que ha estat la candidatura d’Iniciativa i Esquerra per Molins de Rei. La valoració de la nostra col·laboració amb els companys d’ICV i la contribució de la nostra feina i la del conjunt dels regidors i regidores elegits en aquesta candidatura al llarg dels darrers 20 anys, la considerem molt positiva i fonamental a l'hora d'explicar el procés de transformació, millora i modernització que ha viscut Molins de Rei i l’enfortiment del seu caràcter específic i propi, reconegut arreu.

3 - Creiem arribat el moment que el conjunt de forces polítiques i socials de l'espai polític del nacionalisme d'esquerres i del sobiranisme, amb esforç, generositat i sentit de vila, hem de posar en comú la nostra experiència de govern, les necessàries noves propostes per a seguir fer avançant Molins de Rei i el conjunt del país, i treballar per fer possible una candidatura a les eleccions municipals que reculli l'esperit unitari i transversal del moviment nascut a partir de la celebració de la Consulta Popular per la Independència celebrada fa 11 mesos a la nostra vila. En aquest camí hi destinarem tots els nostres esforços des d’aquest mateix moment.

Molins de Rei, 24 de gener de 2011

Anònim ha dit...

ENRIC FRANCH PUJOL HA CONSEGUIDO LO QUE NINGUN PARTIDO DE LA OPOSICIÓN HABIA LOGRADO EN 40 AÑOS DE ELECCIONES DEMOCRATICAS EN MOLINS DE REY, UNDIR A ICV.

Anònim ha dit...

CREO QUE EL HUNDIMIENTO DE ICV TAMBIEN A SIDO POR EL NULO LIDERAZGO POLÍTICO DE IVAN ARCAS I BLANCH.

Anònim ha dit...

¿ Y ahora que Romeu lo ha dejado en la estacada, lo cesará bobo-arcas como concejal de cultura o continuará manteniéndolo de "compa" con sueldo a cargo de los "ciudadanos - paganos" de Molins ?

Anònim ha dit...

Si tiene que tomar decisiones, no lo hará.
No sabe tomar decisiones.
Siempre necesita a alguien que las tome.
A lo mejor llama a la Diputación, ara que le asesoren.
O contratará un asesor, para que haga lo que él quiere hacer, pero siempre necesita a un escudero para escudarse y el buen escudador serà: IVAN EL PSEUDOALCALDE.

Anònim ha dit...

SUELDOS ¿eficientes o prescindibles?:
1.- un ex-regidor 60.000 euros ( 1 semana sin regidor de Finanzas y otras....) y no pasa nada.TOT RUTLLA!
2.- un director de servicios haciendo las funciones de super-gerente oros 60.000euritos en números redondos(25 días de baja laboral) y no pasa nada.TOT RUTLLA!

120.000euros que nos podemos ahorrar para servicios sociales de la Vila.!!!!

Anònim ha dit...

A veure si l'OFICINA ANTIFRAU comença a funcionar !!!!!
abans que la m....ens puji al naaaassss....!!!!

Anònim ha dit...

fins i tot els seus socis "fidels" reconeixen en el seu blogg..
"Esquerra exigeix a l'Alcalde, Ivan Arcas, i a ICV que posin remei el més aviat possible a la situació que ells mateixos han ocasionat. A ells els hi correspon decidir de forma immediata el nom de la persona que ha de rellevar al Sr.Franch com a regidor de l'Ajuntament de la vila, i també, a ells els hi correspon decidir a qui d'entre els 7 regidors que tenen li correspon dirigir i responsabilitzar-se de la Presidència de l'Àrea d'Economia i Serveis Generals, i de les Regidories d'Economia i Finances, Serveis Generals, Personal i Organització, i Governació.
Esquerra espera que la solució a la situació creada per ICV no es dilati més en el temps, i actuïn amb responsabilitat i pensant en la vila més que en els interessos del partit. També, demana a l'Alcalde, Ivan Arcas, que lideri el seu grup i prengui les decisions necessàries perquè no tinguem més sorpreses en els propers mesos."

Anònim ha dit...

Comunicat per al director de serveis al que li han "recomanat" que agafi la baixa......

DIMARTS, 25 DE GENER DEL 2011
Esquerra demana a l'Alcalde Ivan Arcas i a ICV una reacció ràpida que posi punt i final a la “crisi de govern” ocasionada per la dimissió del regidor d'Economia i Finances

Esquerra preocupada perquè la inestabilitat ocasionada per ICV a les acaballes del mandat pot confondre a la ciutadania a l'hora de valorar amb objectivitat l'obra de govern dels darrers 4 anys

Esquerra valora que la crisis ocasionada aquest cop per la dimissió del Regidor d'Economia i Finances, Enric Franch (ICV), a 4 mesos de les eleccions no és una bona notícia per al municipi i el govern de la vila. Una nova crisis a dins del partit de l'Alcalde de la vila (ICV) que es trasllada un cop més a l'equip de govern i amb la qual Esquerra no es troba còmoda ni vol estar-hi conforme.

Sense entrar en els motius personals de la renúncia de Sr.Franch de l'acta de regidor, que no ho farem, aquesta té inevitablement associada una valoració política que sí que ens toca fer com a partit polític amb responsabilitats de govern. La dimissió del regidor d'ICV ha posat “en safata d'or” a l'oposició (PSC-CUP-PP) el debat de les divergències de criteri entre la regidoria d'Economia i Finances i la nova intervenció municipal del darrer any. També, agafa a l'equip de govern “amb el peu canviat”, doncs es produeix justament quan s'ha d'acabar la feina que la intervenció municipal va suggerir el més de maig passat per adaptar la gestió econòmica i la contractació, i organitzar l'àrea d'intervenció a les seves directrius.
Relaxa't....es el que té quant un puja i fa el cim, NOMÉS QUEDA BAIXAR!!!!!

Anònim ha dit...

¡¡Coño arcas te estan creciendo los enanos de tu circo municipal!!

¿Y ahora como vas a convencer al victor y al romeu para que te voten un apañete en el pleno para colocar la veva con un sueldecillo digno?

¿Como lo explicarian ahora que van de cambiadores de formas y de maneras?

Ya sabes que Montsito lo dejó todo atado y bien atado para "controlar" las disidencias futuras de sus "valedores".

¡Por suerte el payaso del circo cada vez hace reir más, ya no sólo se rien CON EL en el ayuntamiento sus colegas, ahora ya se rien DE EL por todo Molins !

¡Hay que joderse !

Anònim ha dit...

Es veritat, el Montsito va deixar lligat a la PLANTILLA DE LA RLT, que sense titulació no es podia ser càrrec de confiança (va pensar menys competència).

L'Alcalde que no troba la manera de modificar-lo sense que sembli una manegada per "recolocar" un altre, el Victor i el Juanra
diuen que "nones", que no es el seu problema i que les eleccions estàn a la cantonada, i la veva emprenyadíssima perquè ha de tornar d'auxiliar administrativa

Quin circ !

Anònim ha dit...

EL CIRCO DE MOLINS

Había una vez un circo
que alegraba siempre el corazón,
lleno de color,
un mundo de ilusión,
pleno de alegría y emoción.

Había una vez un circo
que alegraba siempre el corazón,
sin temer jamás
al frío o al calor,
el circo daba siempre su función.

Siempre viajar,
siempre cambiar,
pasen a ver el circo.

Otro país,
otra ciudad,
pasen a ver el circo.

Es magistral,
sensacional,
pasen a ver el circo.

ESTOY ORGULLOSO DE MI CIRCO, ESTA CANCION Y LA GALLINA TURULETA SON MIS PREFERIDAS.

I.A.B.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡VAYA PUTADA LE HA HECHO EL MONSITO MALANDRÍN A LA VEVA¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

La verdad es que despues de ir de gay del paragai tantos años, volver ahora de auxiliar administrativa es bastante cutre y humillante, sobre todo cuando sabe de cierto que todos los tuvimos que sufrir su prepotencia nos partiremos el culo cada vez que la veamos rascando el teclado del ordenador y fichando en la maquinita.

Anònim ha dit...

no cantéis tanto que en chapuzas no los gana nadie....!!!

A la Diputació no hi cap ningú més ha dit...

I a la diputació no els hi cap ningú més!!!

El cementiri dels elefants és plé d'ineptes sense fer res i cobrant sous escandalosos.

I els de CiU diuen: No, no volem eliminar la diputació, ja sabem que no serveig per res...però els llocs que hi ha seran pels nostres..ara ens toca a nosaltres "xupar del bote"...ara tu...ara jo...ara tu...ara jo...

Enllaçant amb això: heu llegit la resposta del Duran i Lleida al Congrés dels Diputats quan el populista José Bono demanava limitar els complements dels diputats i publicar les seves rendes?:

"Si la sociedad quiere que aquí vengan simplemente gente que no tenga nada de propiedad y quieren que ésta Cámara al final sea una Cámara de funcionarios y de gente pobre, pues vamos por el mejor de los caminos"

El link amb la notícia completa:

http://www.kaosenlared.net/noticia/152422/duran-i-lleida-contra-pobres-funcionarios-congreso

Anònim ha dit...

Claro que si ivancito quiere y no lo cogen, puede inventarse una "productividad" por "servicios ilegales" (perdon ha sido un lapsus, queria decir "servicios especiales") y acabarle de redondear el sueldecillo (haberlas ailas) y de paso que no fiche (haberlos ailos), o si que no que tampoco venga al curro (haberlos ailos también).

Pero ... me parece que ya es muy difícil que un dia u otro todo este batiburrillo de porqueria, no caiga en manos de la justicia y se lo lleven por delante como máximo responsable que es de todo este embrollo y abuso.

Incluso se rumorea que en ICV se da ya por perdida la alcaldia y que Herrera a la que pueda, dejará discretamente "lastre" en la medida que es muy perjudicial para la formacion de ICV, tener el futuro jefe de la oposición del ayuntamiento de Molins "empaquetado" por la oficina antifrau y procesado por la fiscalia anticorrupcion.

Anònim ha dit...

Algunos hace ya tiempo que estamos implorando justicia divina, para que el ayuntamiento deje de tener en su dirección a personas que denigran, a tanta gente que luchó por acabar con formas y con hechos que no estaban basados en la Ley y en el bien GENERAL.

BASTA YA DE ENCHUFISMOS Y CORRUPTOS.!!!
NUNCA MÁS!!!!

Anònim ha dit...

por cierto CUIDADO!!!!! tener CUIDADO, bloggers!!!!
en el siglo XVI hubo un movimiento conocido como la SANTA INQUISICIÓN..!!!!!

atención: AMIGOS I AMIGAS BLOGGERS!!!! los inquisidores, son como el cáncer.....!!!! cuando menos te lo esperas......SALTAN!!! y .....a la !HOGUERA!

!ser cautos! que estan muy CABREADOS con los bloggers!!!
que lo de la transparéncia no la entienden, lo ven como una amenaza, y les cabrea muchísimo .

Anònim ha dit...

Estic escoltant el Ple. Molbé Esther Espinosa al demanar que es motivi com i perquè es donen unes productivitats a uns treballadors en concret.

Com es decideix?
què es retribueix?
té accés tothom? o
es DISCRIMINATORI.?
que s'està fomentant?

sembla de totes totes que s'estigui comprant a la gent!
El greuges comparatius , només porten a picabaralles a alterar el clima laboral, a banda de altre coses que em reservo d'adjectivar, per pudor.
alcalde t'estàs cobrint de GLÓRIA!

Anònim ha dit...

QUE TODO EL MUNDO ESTE MUY TRANQUILO PORQUE:

. POR HACER BROMAS Y SARCASMOS DE POLÍTICOS O DE LAS GENTE QUE ESTA EN EL ENTORNO DE LA POLITICA

. POR HACER CRITICA POLITICA

. POR DECIR COSAS QUE SON DEMOSTRABLES

. POR DENUNCIAR LA CORRUPCION Y EL FRAUDE


NADIE TIENE RESPONSABILIDAD !!!!!

QUE VENGAN LOS INQUISIDORES QUE LOS QUEMAREMOS EN SUS PROPIAS HOGUERAS:

SU HOGUERA DE CORRUPCION
SU HOGUERA DE VANIDAD
SU HOGUERA DE PREPOTENCIA
SU HOGUERA DE INDECENCIA
SU HOGUERA DE ABUSOS
SU HOGUERA DE INCOMPETENCIA

QUE VENGAN SI SE ATREVEN QUE LOS ESTAMOS ESPERANDO !!!

ESTOS CORRUPTOS YA NO NOS CALLARAN LA BOCA NUNCA MAS !!!!

NUNCA MAS !!!!

Anònim ha dit...

gracias anónimo anterior!
El tiempo del miedo ha pasado, pero algunos aún tienen miedo y ya se sabe "los inquisidores" usan muy bien el miedo.

Noticia hay trabajadores del Ilustrísimo ayuntamiento de Molins de Rei que han llevado a los Tribunales actuaciones "presuntamente ilegales" para que sea un juez el que dictamine.

Cuando salga la sentencia me han dicho que me la pasaran y no os preocupeis que la mando para su difusión.
POR NUESTROS DERECHOS:¡ DENUNCIA!

Anònim ha dit...

Voleu saber quin es l'últim rumor no confirmat i que sembla que ve d'una indiscreció d'algú molt proper a l'agraciat ?

Una facció d'ICV esta intentant forçar la substituició al Montsito pel BelloBellido (militant d'ICV i regidor de Cerdanyola a l'oposició).

Fort !!!!

Anònim ha dit...

Abans que la Veva???? NO ME LO PUEDO CREEERRR!!!!

COMO QUE..... NO LO VEO,!!!!

Si ja està col·locat! És a la Veva la que s'ha de col·locar, a més ....se dice que per les properes eleccions ICV tirarà de les velles glòries!!!!

(això sembla la NORIA)

Anònim ha dit...

Nomès es un rumor. però hi han dos càrrecs eventuals vacants o semivacants:

- vacant: el de la Nuria que intenten fer un "arreglo" per que la veva pugui ocupar-lo

- i semivacant: el de Montsito que es el lloc on volen col.locar a BelloBellido almenys fins a les eleccions.

Anònim ha dit...

Donc sí QUÉ FORT!!! I ESCANDALÓS!!!!

no se atreveran!

Anònim ha dit...

Diuen que els pobles tenen els governants que es mereixen però jo no estic d'acord, Molins no es mereix està administrat per aquesta colla de malfactors polítics i chicharelos.

Anònim ha dit...

M'encanta aquest blog!!!! Gràcies a tots pels comentaris...gràcies a vosaltres estic al dia jajaja

Anònim ha dit...

Àlex investiga l'escàndol de les productivitats il.legals es paguen:

- als de la corda política del partit

- als chivatos i a les chivatas

- als esbirros de montsito

Anònim ha dit...

Cuando se tocan los privilegios, salta rápidamente la careta demócrata y aparece el verdadero rostro clasista d'ICV

Anònim ha dit...

Lamentable el desmarque oportunista i a última hora d'Esquerra Nacionalista, no oblidem que Jordi Romeu ha estat donant suport fins ara a tot l’escàndol d’irregularitats i corrupteles (contractes il•legals, mobbing a treballadors, manca de ...transparència, oposicions plenes de sospites, etc.) que sembla ser que estan succeint a l’Ajuntament i que la CUP ha denunciat públicament.

Ni una sola paraula crítica hem escoltat del senyor Romeu de la responsabilitat d’aquest desgavell, que ell mateix ha compartit per activa o per passiva formant part del govern municipal; doncs bé, ara resulta que bon vent i barca nova; i tampoc ens ha explicat si ja ha renunciat al càrrec i al sou de a regidor de Cultura o ens farà per caritat nacional i cristiana, el favor de continuar, per no perjudicar la cultura del nostre poble amb la seva marxa, això sí, cobrant i sortint a les fotos fins que arribi el dia de votar.

Quina barra !

Anònim ha dit...

FELICIDADES, ALEX, DE TODO CORAZÓN

GRACIAS A TI, PODEMOS ESTAR AL CORRIENTE DE LA VIDA POLITICA LOCAL

TU BLOG ES EXTREMADAMENTE INTERESANTE

NO DESFALLEZCAS

ESTAS HACIENDO VERDADERA OPOSICIÓ ¡¡¡¡ I SIN COBRAR UN DURO¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

".......a intentant forçar la substituició al Montsito pel BelloBellido"

¡¡¡PUTADA TRAPERA AL MONTSERRAT¡¡¡

Bueno, a lo mejor le siguen pagando el sueldo entero, y así callará el Malandrín

Anònim ha dit...

"......Estic escoltant el Ple. Molbé Esther Espinosa al demanar que es motivi com i perquè es donen unes productivitats a uns treballadors en concret...."

Por favor, que alguien informe sobre las productividades y funcionarios agraciados. Publicidad ante todo.

Si ha alguien le molesta, que no la cobre

Anònim ha dit...

" VICTOR PUNTAS. De Maó a Molins de Rei. Nascut a Maó, Menorca, el 1971 ........Primers passos en política municipal, soc escollit regidor i després Alcalde de Molins de Rei L'any 1998 les meves inquietuds em porten a col·laborar amb esquerra de Molins de Rei de la mà de l'AUGUST TARRAGÓ, l'Eliseu Badosa i en Xavier Montserrat. A les eleccions de 1999 esquerra assoleix dos regidors, comença la meva trajectòria a l'Ajuntament. A les eleccions de 2003 encapçalo la llista de l'AM d'ERC i soc escollit Alcalde de la Vila.......

http://blocs.esquerra.cat/victorpuntas/perfil

HUY, HUY, HUY,.... ¿AUGUST TARRAGÓ NO ES PROPIETARIO DE LA EMPRESA QUE TIENE ADJUDICADA EL MANTENIMIENTO DE LA ZONA DEPORTIVA MUNICIPAL DE MOLINS DE REI?

¡¡¡¡¡¡¡PUNTAS, AQUÍ TAMBIEN HAY MARROOOOOO¡¡¡¡¡¡

ALEX, ¡¡INVESTIGA EL CONTRATO¡¡

Anònim ha dit...

Eiiiiiii, ¡¡¡¡¡este perro sí que es tuyo¡¡¡¡¡¡ Victor, y hay unos cuantos cachorros más.

Anònim ha dit...

Pero acaso no os dáis cuenta que están todos pringados hasta el cuello?

Arcas, Puntas y el Ramón forman un trio peligroso. Tu por aquí, yo por allí y el otro por más allá y así se han repartido bien todo el pastel durante ya demasiado tiempo y sin rubor de ningún tipo que estos tíos no tienen vergüenza porque nunca la han conocido.No los habéis escuchado en los plenos cómo se apoyaban los unos en los otros? Acaso alguno de ellos ha reconocido que algo han hecho mal alguna vez? Han sabido colocar bien a sus amiguitos, chivatos, infiltrados, estomagos agradecidos etc. etc. pensando que eran los dueños del chiringuito llamado AJUNTAMENT y como que están tan acostumbrados a mangonear ha llegado un momento que ya ni se inmutan ante las denuncias y además ya tampoco se esconden porque piensan que la teta de la vaca siempre les llenará los estómagos y seguramente los bolsillos.
Los 3 han perdido ya toda credibilidad y más vale que se retiren por completo y dejen paso a gente decente y con ganas de trabajar honradamente por MOLINS que es lo que necesitamos.

Anònim ha dit...

Coño lo que faltaba, ahora resulta que estamos PRESUNTAMENTE CONECTADOS con el caso PRETORIA

Que emocionante, a lo mejor salimos en el telediario y todo.

Pues mañana mismo me voy a la pelu, que me arreglen el bigotillo y me pongan una pizquita de tinte en las canas, no sea que me saquen por TV3 con estos pelos, me moriria de verguenza.

Jo votaré la CUP ha dit...

Alex, em sembla que hi ha molt PSC fent campanya malt disimulada en el teu blog.

Els que es carreguen l'equip de govern (I AMB TOTA LA RAÓ DEL MÓN AL MEU ENTENDRE) no parlen de que el PSC va estar d'acord amb Arcas i C&A quan van apujar el sou dels regidors.

El PSC és un partit corrupte com els altres, i ara acaba de pactar amb els sindicats grocs (CC OO i UGT) la reforma de les pensions.

Que no vinguin ara a dir-nos que salvaran Molins!!!

Aquí l'unic partit que es salva és la CUP i és a qui la gent (si pensa una mica i fa anàlisi dels antecedents) tindria de votar en les properes eleccions...i si no ho fa...pitjor per ells, alternativa ja en tenen

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'anònim anterior.

Aquí qui ha donat la cara ha estat la CUP

Anònim ha dit...

Am sembla que no es tracta de salvar Molins, es tracta simplement de ser decent y res mes.
De travallar per Molins i els molinencs.
No necesitem cap salvador. Els salvadors son molt pero que molt perillosos.

Jo votaré la CUP ha dit...

Al comunicat anterior:

No m'has entés, deia que la Cup "es salva", no que "ens salva"

La Cup "es salva" en el sentit que no ha estat corrupte.

Estic d'acord amb tu en que els salvadors són gent molt perillosa

Anònim ha dit...

Hem començat l'any prou bé!!!!
Encara seria millor i renovèssim l'alcaldia!
Volem un acalde que governi.
Que s'estimi Molins de Rei.
Que tingui VOCACIÓ de servei.
Que sàpiga liderar.
Que sàpiga escoltar.
Que sàpiga reconneixer errors.
Que sàpiga demanar disculpes.
Que sigui respectuós.
Que sigui honrad.
Que sigui amable.
Que sigui exemple.
Que tingui un tracte igualitari.
Que sigui just.
Qui vulgui ser alcalde i no assoleixi aquests valors.
NO POT SER ALCALDE!
NO VOLEM IMPOSTORS!
un molinenc que espera una alternativa!!!!