dilluns, 31 de gener del 2011

Unitat independentista

Editorial publicat en el butlletí número 8 de la CUP de Molins de Rei

En els darrers mesos s’ha posat sobre la taula la possibilitat que les diferents forces independentistes vagin unides a les eleccions municipals. També a Molins de Rei hem sentit posicionaments al respecte i sembla que hi ha alguns moviments en l’espai polític independentista. La nostra posició volem compartir-la amb tota la gent de Molins.

El nostre nom, unitat popular, ja deixa ben clar que l’objectiu de l’independentisme ha de ser sumar el major nombre de persones, sensibilitats i sectors socials, en defensa dels interessos de les classes populars i l’alliberament nacional. La gent de la CUP som conscients que podem compartir la voluntat de construcció nacional i els valors d’esquerres amb la militància i l’entorn de diferents partits.

Però per tal que aquesta unitat cristal•litzés en una sola candidatura, s’haurien de donar les següents condicions:
  • Una candidatura nova i assembleària. No una coalició. Això evidenciaria que és un projecte basat en la democràcia de base, no en els interessos partidistes. Seria una candidatura popular en el millor sentit de la paraula: amb, del i per al poble.
  • Més programa que llistes. Entenem que la prioritat és parlar del projecte polític que hi ha al darrere. No exclusivament de les persones que acabaran entrant a l’ajuntament. La participació seria la millor via per elaborar aquest programa.
  • Uns representants diferents. Les persones que se situessin al capdavant de la candidatura, per ser regidors i regidores, haurien de donar la imatge el més allunyada possible dels polítics convencionals i acomodats. No ens semblaria pertinent que una candidatura que vol representar el canvi i les noves formes de fer política, posés al capdavant gent que ja ha estat regidora durant molts anys. I no és arrogància juvenil: les cares noves ho poden ser independentment de la seva edat. Encara que algú hagi fet bones aportacions com a regidor, pot sumar el seu capital polític participant del projecte i acompanyant noves persones que arribin a la política municipal. Els professionals de la política no són, al nostre entendre, el millor actiu que té l’independentisme.
  • Fets, no paraules. La defensa d’una nova manera d’entendre la política no ha de ser pura retòrica. El comportament dels representants de la candidatura hauria de ser-ne l’exemple. Mesures simbòliques però importants, com ara la rebaixa dels sous o la rendició de comptes permanent, són exemples d’allò que presentaria l’independentisme com una força diferent i popular.
  • Sigles. Els grans partits, com a estructures de poder que són, estan molt interessats en què les llistes municipals sumin per a les seves sigles i marques blanques (AM, EPM...), per a poder tenir consellers comarcals i diputats provincials (o sigui, més recursos econòmics i llocs de feina). En cap cas, una candidatura nova hauria de servir per mantenir aquesta dinàmica totalment contrària a la transparència.
Com ja s’ha dit, la nostra és una cursa de fons. Entenem que, posant aquestes condicions sobre la taula, l’entesa amb altres partits ara per ara és difícil. Però el nostre objectiu és la construcció d’una candidatura d’unitat popular, és a dir, una proposta política que sumi el màxim de voluntats per l’alliberament nacional i social. Sabem que això pot portar-nos temps, però tenim il•lusió i empenta per fer-ho.

51 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims i endevant, plantejaments com aquests són els que ens portaran cap a una societat més lliure i justa.

El futur serà així o la humanitat ho té difícil per aguantar molt més temps en el planeta.

Anònim ha dit...

LA HERENCIA DE MONSITO Y LA RECOMPENSA DE LA MEZQUINDAD

Los pedazos de la herencia del moribundo municipal se han convertido en estos dias de desasosiego, en oscuro objeto de deseo de carroñeros postulantes que no dejan revolotear alrrededor de los restos del naufragio.

Son aquellos mismos que antaño fueron fieles servidores del caido y que exhiben hoy como mérito su fidelidad pasada a los acosadores y a los corruptos, quieren cobrarse cuanto antes la recompensa de sus traiciones, de su insolidaridad y de su complicidad, antes de que la tortilla cambie del todo y puedan perder definitivamente las prevendas de su ignominia.

Son los que con disimulo continuan como siempre, reportando y recibiendo las últimas voluntades del deshauciado, al tiempo que con la mezquindad que les es propia porque son hijos e hijas de la mentira y de la manipulación, consuelan a su antiguo mentor diciéndole que sólo quieren guardarle sus esencias por si un dia vuelve, pero que su fidelidad no ha cambiado.

¡ Que asco !

Anònim ha dit...

¿ Cual es el nombre artistico de monsito el corruptito ?












¡LacagasteBurlanCaste!

Anònim ha dit...

LOS JUEVES AL SOL
Diálogos de celuloide –

http://39escalones.wordpress.com/2010/12/13/dialogos-de-celuloide-los-lunes-al-sol/

ARGUMENTO: Malandrín es uno de los cientos de trabajadores que están a punto de perder su puesto de trabajo en la reconversión de aspirantes a gerente municipal. En su misma situación se encuentra Richeliueu ex-compañero de fatigas de Malandrín. Se reúnen a menudo en el paseo del Terraplé los jueves, 3 de febrero, sobre las 12:58 horas. Richeliueu, quien con el dinero de la indemnización del despido de Gallina Desplumada monto un negocio de laiser faire. Allí cada jueves 3 de febrero Malandrín y Richeliueu, pasan las horas sintiendo nostalgia de los buenos tiempos, intentando encontrar soluciones para un futuro amenazante. La desesperación se junta con los sueños imposibles de realizar. Cada uno a cuestas con su drama diario, Malandrín dependiente de su cuñado, Richeliueu con problemas con su pareja de partido.

Esta película no es mas que el retrato de todas estas gentes públicas, los cuales consiguen llamar nuestra atención viéndoles algún día en la televisión luchando por sus puestos de trabajo, pero que inmediatamente son borrados de nuestras memorias.

ESCENAS RESALTABLES: -De las múltiples escenas desarrolladas , destacar la del paseo por el Terrraplé ¿Porqué? En ella nos pone de manifiesto las diferentes actitudes tomadas ante el problema del paro. Diálogos llenos de ironía y en un tono agridulce y áspero. En resumen, genial.
Divertida, ácida, agria como la vida misma.
- Cuando Malandrín ejerce de canguro provoca alguna situación disparatada (por ejemplo la lectura del cuento al niño). Es un resumen perfecto de toda la película. Una reunión en casa ajena, con niño de 4 años incluido, que comienza entre risas y acaba entre malos rollos por culpa de la desesperación sentida en todos ellos por su situaciones.

CONCLUSIÓN: Extremadamente tierna, extremadamente cruda, así es la película de sus vidas. El argumento esta muy por encima de sus capacidades profesionales, aunque la fotografía es digna de mención y donde se hace difícil creer que Malandrín no se llevara el premio a la mejor interpretación en el festival de Cine Escatológico de Molins. Película llena de escenas emotivas, comienza con un ligero toque de comedia, donde nos hace sentir que tal vez estar parado a los 40 años no es algo tan malo. Tienes a tus amigos de siempre disponibles las 24 horas, un lugar donde reunirte y pasar buenos ratos de conversación, pero poco a poco nos van robando la sonrisa de la cara, los sueños presentados al principio en forma de viaje al país de Nunca Jamás, se diluyen rápidamente y todo se transforma en un drama diario por sobrevivir.

La película llega tan adentro, porque es fácil ponerse en la piel de los protagonistas, piensas que ayer fueron los jefe de todo, hoy ya no son nada, y mañana pueden ser cualquier cosa y puede ser tu mismo el afectado por esta situación. Donde te hace ver si realmente es importante el orgullo o la dignidad.

Un consejo sino pasas por un buen momento, si tu moral esta por los suelos, esperar a vivir este film no es lo más aconsejable. Pero en cuanto recuperes los buenos momentos, ves a ver esta EXCEPCIONAL película.

Anònim ha dit...

...."restos del naufragio....."
los pájaros que revolotean buscando carroña son los buitres.....!
pero tranquilos que el alcalde ha montado un gran ESPANTAPÁJAROS....y los buitres se irán a otros lares.
seguro! y si no tendremos que investigar a ver qué "favores" se pagan o qué prebendas se ocultan!!!

Una vez oí a una regidora que decía:
..." a esta chica hay que cuidarla..." ???
que chica???
y porqué hay que cuidarla?
pronto.......... más......

Anònim ha dit...

"....Una vez oí a una regidora que decía: ..." a esta chica hay que cuidarla..." ??? que chica??? y porqué hay que cuidarla? pronto.......... más......"

HABER, HABER.....NO SERÀ?

http://www.google.es/imgres?imgurl=http://www.surferrosa.es/wp-content/images/rafaela-carra-6.jpg&imgrefurl=http://www.surferrosa.es/2010/03/03/%25C2%25BFque-cancion-fue-numero-1-el-dia-que-naci/&usg=__Uz03QvkrqFEZX8mjpHFNKE-DLAk=&h=523&w=533&sz=67&hl=es&start=0&zoom=1&tbnid=Del5fnI6KZkuNM:&tbnh=110&tbnw=112&ei=ngNLTZ3hNdG34AagrbnKCw&prev=/images%3Fq%3DRAFAELA%2BCARR%25C3%2580%26hl%3Des%26sa%3DG%26biw%3D969%26bih%3D488%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=hc&vpx=111&vpy=49&dur=1032&hovh=222&hovw=227&tx=123&ty=97&oei=ngNLTZ3hNdG34AagrbnKCw&esq=1&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:0

Anònim ha dit...

-----""" CALIENTE, CALIENTE EO..CALIENTE CALIENTE OAHHH""".....
¡¡¡¡¡¡....QUÉ BUENOS SOIS Y QUÉ LISTOS.....!!!!!

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡ Las soplonas a galeras !!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ser valiente y no doblegarse ante todos los ataques, ejercer la resistencia, es el día a día de los funcionarios leales a la Ley, en el ayuntamiento de Molins de Rei.
No hay brújula, hay el ¡sálvese quien pueda! y el quítate tu para ponerme yo. Y la máxima autoridad el alcalde, administrando y resolviendo, dejándose aconsejar por los "afines" que lo mal aconsejan, anes de dejarse guiar por los funcionarios del cuerpo que lo aconsejaran conforme a la Ley. no escucha cuando se le dice que no puede otorgar prebendas a personas y creando indignidad, si quiere "agradecer" algún servicio prestado.....que lo pague de su sueldo, no del erario público.
Que lo sepa NO VAMOS A TOLERARLO, LO PUBLICAREMOS .
El ayuntamiento no es el chiringuito de nadie. ¡ESTAREMOS ALERTA!
no confundirse: estamos en un SERVICIO PÚBLICO!
Basta ya de cinismo.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡ o a un plan de ocupación!!!!!
chssssss.....en una central sindical....chsssss

Anònim ha dit...

Y dijo don Quijote: son GIGANTES!!!! Sancho son GIGANTES!!! noooooo! fue un "servicio" a ICV hace 10 años que le vino bien a CCOO.

Anònim ha dit...

El cuento de un buitre.
- Y el favor que te voy a hacer, cuánto vale?
- pues mucho, mucho.....!
- primero un puesto de trabajo, que ahora no tengo.
- después vendrá una promoción, y te pasaré las preguntas para que sea fácil para ti.
¿Y luego y luego.....?mira que yo te hice un gran favor!!!!
- Bueno podrás hacer muchas horas extras, las que quieras que te las firmaré sin problema.
Además podrás estar en muchas reuniones y te enterarás de todo y ya se sabe...iras engordando y engordando y te convertirás en la MAS MEJOR!!!!
Hasta que.......

Anònim ha dit...

¡ Ay galerez, que te han pillao con el carrito del helao !

L'alcalde ha perdut els papers ha dit...

L'Ivan Arcas sembla que s'ha tornat ximple:
A l'entrevista a "VIU MOLINS", quan li pregunten per si l’incomoda el tipus d’oposició que està fent el PSC, diu:

"No només parlo del PSC. Hi ha partits polítics que fan el que han fet sempre i mentre es dediquen a això almenys no estan cremant mobiliari urbà"

Si no parla del PSC només pot parlar del PP o de la CUP.
Alex, per mi es motiu de denúncia, aquest home s'ha begut l'enteniment.
Podeu llegir l'entrevista a:

http://www.viumolinsderei.com/2011/02/03/entrevista-amb-ivan-arcas-no-es-facil-governar-amb-tres-partits/

I veure-la al You Tube, a on encara diu més coses:

http://www.youtube.com/watch?v=kHNl7qnVg9k&feature=player_embedded

Anònim ha dit...

IVAN ARCAS amenaza:

".....Hi ha forces polítiques concretes a Molins de Rei, i sempre els hi passa abans de les eleccions, que estan trencant tots els ponts possibles perquè no es pugui parlar amb ells el dia 23 de maig."

http://www.viumolinsderei.com/2011/02/03/entrevista-amb-ivan-arcas-no-es-facil-governar-amb-tres-partits/

Anònim ha dit...

PRIMERA BRECHA EN LA EXPLICACIÓN OFICIAL DEL CESE DE FRANCH:

"....En un context com l’actual, amb un sistema de pensions que no pinta bé i un seguit de raons personals, de salut i familiars que no utilitzaré per rebatre les mentides que poden dir altres, l’Enric [Franch] decideix marxar de l’Ajuntament."

http://www.viumolinsderei.com/2011/02/03/entrevista-amb-ivan-arcas-no-es-facil-governar-amb-tres-partits/

Anònim ha dit...

IVAN ARCAS ACUSA A LA CUP DE BANDALISMO Y DE INCENDIARIOS:

"....Hi ha partits polítics que fan el que han fet sempre i mentre es dediquen a això almenys no estan cremant mobiliari urbà."

http://www.viumolinsderei.com/2011/02/03/entrevista-amb-ivan-arcas-no-es-facil-governar-amb-tres-partits/

Anònim ha dit...

IVAN ARCAS TODAVIA NO SE HA ENTERADO DE LAS GRAVES IRREGULARIDADES DETECTADAS EN LA GESTIÓN MUNICIPAL

".....Però hi ha coses que el PSC no hauria de fer i crec que no pot jugar a provocar una ombra de dubte sobre la honorabilitat dels professionals de l’Ajuntament."

http://www.viumolinsderei.com/2011/02/03/entrevista-amb-ivan-arcas-no-es-facil-governar-amb-tres-partits/

Anònim ha dit...

IVAN ALUCINA. CREE QUE TODAVIA TIENE UN ÀPICE DE CREDIBILIDAD. ¿COMO SE VA A REDUCIR ALGO QUE YA NO EXISTE?:

".....El que hi ha és una crisi de projecte del PSC. Quan el que has de fer a pocs mesos de les eleccions és jugar a aquest joc per estar al davant i reduir la credibilitat del que governa és perquè no pots fer-ho en positiu."

http://www.viumolinsderei.com/2011/02/03/entrevista-amb-ivan-arcas-no-es-facil-governar-amb-tres-partits/

Anònim ha dit...

IVAN RECONOCE QUE YA LLEVA TRES AÑOS DE CRISIS DE GOBIERNO LOCAL:

"....Jo sí que sé com ho farem per sortir endavant i la prova és que durant tres anys molt difícils aquest ajuntament ha seguit garantint els serveis, funcionant i ajudant a ...."

http://www.viumolinsderei.com/2011/02/03/entrevista-amb-ivan-arcas-no-es-facil-governar-amb-tres-partits/

Anònim ha dit...

IVAN PASA FACTURA A JORDI ROMEU:

"....Li sap greu que els seus socis reneguin del govern actual?

No, no ha d’estranyar que en política la gent es mogui i faci moviments. Esquerra lícitament planteja una coalició de partits independentistes perquè l’escenari d’independentistes d’avui no té res a veure amb el del 2007. Penso en el mig plaç i crec que ningú no està fent res que no sigui normal que faci. Una altra cosa és que t’agradin o no t’agradin determinats posicionaments. En política s’ha d’anar molt amb compte de no cremar mai ponts ni fer coses que poden impossibilitat fer marxa enrere, i si algú ho fa em sabrà molt greu
......."

http://www.viumolinsderei.com/2011/02/03/entrevista-amb-ivan-arcas-no-es-facil-governar-amb-tres-partits/

Anònim ha dit...

El treball en equip ara es troba coix perquè no hi ha regidor d’economia i finances. Quan es nomenarà?

Tant aviat arribi l’acta de Madrid farem un ple extraordinari per nomenar a la Núria Artés com a regidora i presidenta d’àrea d’Economia i Serveis Generals. El regidor de Finances serà el Miquel Vila


http://www.viumolinsderei.com/2011/02/03/entrevista-amb-ivan-arcas-no-es-facil-governar-amb-tres-partits/

Anònim ha dit...

HA SALIDO EL LLAÇ DE LA CANDELERA, Número 463, enero 2011

"Iniciativa i Esquerra navega a la deriva".

"La CUP exigeix al Govern municipal una política de contractació més transparent"

"El PSC denuncia els comptes municipals a l'Oficina Antifrau"

"La CUP denuncia que l'Ajuntament hauria realitzat processos d'adjudicació de serveis sense publicitat"

"El regidor d'IiE, Enric Franch, abandona el vaixell per jubilar-se"

"Esquerra Nacionalista trenca amb Iniciativa"

¡¡¡¡¡¡GUAUUUUUUUUUU¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Després de la marxa d'Enric Franch com a regidor de finances de l'Ajuntament, des de la Desinfecció proposem que ocupi el càrrec... Jose Bono!! I no el president del Congrés eh?? No, no...

El psicòleg José Bono està dins del llibre dels rècords gràcies a la seva habilitat per calcular xifres amb gran rapidesa. Més ràpid fins i tot que una calculadora convencional.

Ràdio Molins de Rei. Desinfecció Política.

http://www.facebook.com/pages/Desinfeccio-Politica-a-Radio-Molins-de-Rei/141776112531558

Anònim ha dit...

Sabias palabras de Josep Janés:

"EN DEMOCRACIA NO POTS DEIXAR A L'OPOSICIÓ AL MIG DE LA PLAÇA A PA I AIGUA"

Anònim ha dit...

Lluis Carrasco Martínez, Presidente de Iniciativa por Molins:

"Tan sols m'agradaria aclarir que la gestió econòmica municipal ha estat rigorosa i honesta......."

" Crec que cal fer una mica de balanç i explicar que tenim el convenciment que els encerts han superat amb escreix les possibles errades........"

".... i que per veure-ho només cal repassar amb rigor el treball i les realitzacions d'aquest Govern municipal......"

"...Nosaltres, tal com sempre hem fet, amb responsabilitat, amb discrecció, amb rigor, amb participació....."


ESTE SEÑOR NECSITA UN EMPLEO EN LA O N C E

http://www.once.es/home.cfm?id=225&nivel=2&orden=4

Anònim ha dit...

Àlex, si et presentes a les municipals en coalició amb els bananeros perdreràs tota la teva credibilitat.

Anònim ha dit...

ICV de Molins de Rei fa aigues per tot arreu!!!
S'han enrrocat, no reconeixen errors i l'alcalde va amenaçant, que és el que sap fer millor.
Recompensa la mesquinesa, nomena afins o paga prebendas i després amenaça! ..."no hi haurà ponts...."
uy quina poooorrr!!! si el dia 23 de maig aniràs pidolant com fa 4 anys!!!! era igual pactar amb el PSC com amb Esquerra....es clar amb el PSC hauries de compartir alcaldia....!!!!! i no volies l'alcaldia...perquè el Banc et fa tiricia. No sigui hipócrita ni cínic, bé els que et coneixem sabem que ho ets.
I aquest Carrasco que sentencia....que esperi a veure què diu l'Oficina Antifrau!!!! ell què sap?
Els funcionaris independents sr. Carrasco diuen una altra cosa ben diferent! i si l'oposició hagués fet la seva feina ben feta des de el principi més coses sortirien a la llum pública.
La llum pública senyors! si tot està bé no pateixin tant!! la feina ben feta es veu i es nota. i la MAL FETA TAMBÉ!

Anònim ha dit...

Continuament hem de fer referència al diccionari, sembla que utilitzem les paraules fora del sentit real i "adulteren" no només les paraules sinò també allò que volem comunicar.
Diu el senyor Carrasco d'ICV " hem fet les coses amb honestetad..."
Què vol coumunicar aquest "líder d'ICV?
diu el DIEC de la paraaula honest:
1 adj. [LC] Que es conforma al que exigeix el pudor, la decència. Un vestit honest.
1 2 adj. [LC] Que no s’oposa als bons costums. Un parlar honest. Condició honesta.
2 adj. [LC] Raonable, moderat. Un preu honest.

Senyor Carrasco l'alcalde Arcas i els regidors que l'acompanyen i el director d'ESG que vosté va nomenar no ha actuat amb pudor, ni decència.
Primer:Es pudorós contractar persones amb un grau de familiaritat o afinitat de partit? això es pudorós?
Segona accepció de la paraula honest: no s'oposa al bon costum. Relacionat amb els principis de la Funció pública bona fe i confiança legítima. Les seves actuacions per exemple amb el personal està molt lluny d'aquests principis. El bon costum vostés han dilapidat el bon costum, actuant com en èpoques del dictador i tercer: raonable, moderat. Fa molts dies que l'alcalde no es ni raonable ni moderat i això ho veiem en les resolucions que signa i els canvis continus en la gestió
Per tant no intenti utilitzar paraules per definir gestions que no s'apropen ni de lluny a la realitat. En l'actual govern presidit per ICV no HI HA HONESTEDAT.

Anònim ha dit...

Tenia tanto poder y tanta Corte monsito el FARAON, que ha acabado conertido en la MOMIA de Tutancabron.

Anònim ha dit...

"Son los que con disimulo continuan como siempre, reportando y recibiendo las últimas voluntades del deshauciado, al tiempo que con la mezquindad que les es propia porque son hijos e hijas de la mentira y de la manipulación, consuelan a su antiguo mentor diciéndole que sólo quieren guardarle sus esencias por si un dia vuelve, pero que su fidelidad no ha cambiado."
ALGUIEN DEBERIA ADVERTIR A ESTOS QUE REVOLOTEAN EN LOS RETOS DEL NAUFRAGIO QUE SALIR DEL AYUNTAMIENTO CON EXPEDIENTES ES UN ACTO QUE LA LEY PROHIBE...!!! A VER SI ALGUN PRINGADO/PRINGADA SE VA HA VER ENVUELTA EN UN PROBLEMA GORDOOOOO!!!!
¿¿POR CIERTO EL ALCALDE ARCAS ESTÁ AL TANTO?? PUES ESO CONTARSELO, QUE AUNQUE NO QUIERE SER LIDER LE GUSTA ESO DEL EQUIPO.

Anònim ha dit...

Al Alcalde IVAN ARCAS que le gusta trabajar en equipo y que según sus palabras no le gusta liderar (no se ha enterado después de años que es el jefe... y un jefe siempre lidera sino no es un buen jefe...pues, eso..)
está preparando un gabinete de crisis, no para resolver la crisis de fuera del ayuntamiento, ¡no! esa no le preocupa. La crisis que le ocupa y preocupa es como retribuir a los "colaboradores" externos que vienen a "colaborar" , vamos a darles un buen sueldo que estamos en MOLINS y MOLINS paga bien!!!!
También está ocupado en como retribuirá a los "colaboradores" internos, no por el trabajo que hacen ¡no! eso no es lo que se retribuye, ¿qué prebendas paga señor alcalde? no queremos pensar mal pero al final pensaremos mal y todo...¡ah! sabe que debe dar cuenta de sus RESOLUCIONES.
Estamos ansiosos de publicarlas.
¡Que distraídos estáis los trabajadores del ilustrísimo ayuntamiento!

Anònim ha dit...

¡Nombres queremos nombres!

¡ Que salgan los nombres de las delatoras y de los pelotas!

¡ Que se sepa cuanto cobran con mentiras y en concepto de que se les paga!

¡ ESTO SE ACABO AQUÍ SE VA SABER TODO !

¡ TODOS A DENUNCIAR YA LOS TRATOS DE FAVOR !

¡NOMBRES Y APELLIDOS Y PRECIO DE LA IGNOMINIA !

¡ NO CALLAREMOS !

¡ NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

L' Esther Espinosa va demanar en l'últim Ple Municipal que es motivi com i perquè es donen unes productivitats a uns treballadors en concret.

Que també demani les Resolucions que dicta l'alcalde en relació a les funcions que deixa de fer el malandrin i que ordena que es retribueixen a un funcionari o funcionaria en concret que no té la titulació ni la categoria per fer-ho.

Tota la casa està escandalitzada amb aquesta manera d'actuar.

Què vol retribuir l'alcalde? el present NO, el futur....¿? o el passat?

Si vol retribuir alguna cosa INCONFESABLE , ho denunciarem que ho pagui de la seva butxaca però les funcions es retribueixen amb llum i taquígrafos.

TRASNPARÈNCIA SENYOR ARCAS, TRANSPARENCIA!!

Anònim ha dit...

Que no està prou mogut el Consistori que ara vol un altre front de conflicte?

Potser a l'alcalde ARCAS li agrada el masoquisme?

SOCIS DEL GOVERN A ON ESTEU MIRANT, AIXÒ US ESQUITJA TAMBÉ A VOSALTRES!!!

els ciutadans ho tindrem en compte, fem-ho corre als nostres contactes!

Anònim ha dit...

Yo ya he enviado 50 mensajes a mis contactos, si hacemos lo mismo cada uno......fijaros en un momento la de gente a la que llegamos.

VENGA NO DEJEMOS QUE LA CARROÑA CREZCA!
El servicio público se lo merece y nuestro ayuntamiento también.

Anònim ha dit...

"....los postulantes que no dejan de revolotear..."

un especimen a descubrir:
se les distingue enseguida, bueno te lleva un tiempo pero los hueles con relativa facilidad.
1.- salen continuamente de su puesto de trabajo y no sabes dónde están.
2.- no se sabe muy bien cuál es su trabajo.
3.- tienen la mirada fija en la pantalla.
4.- no gestionan papeles (y en el ayuntamiento es la materia primera...)
5.- te los encuentras siempre hablando con algún compañero a cualquier hora.
6.- nunca están estresados de trabajo.
7.- y....suben ....y suben.....
8.- ah! y fichan parece que entran....pero no!
se van...
¡POSTULANTES!

Anònim ha dit...

PLEBEYOS DEL MALANDRIN

Vaya mi repulsa para tod@s l@s pelotas, chivat@s y rastrer@s que se sirven de ir contando chismes de sus compañer@s para destacar y ascender en no sé que!!!...

Sólo una reflexión, si anda por aqui algún personaje de estos que piense, que siempre puede haber uno más pelota que él y le pague con la misma moneda que él pago a sus compañeros...

Anònim ha dit...

Coño!!!!!!!
Sí que estáis entretenidos en el Ajuntament!

Lo he visto con mis propios ojos. Lo he vivido en la última empresa en la que trabajé.Todos los trepas se encuentran algún día con otro que es más trepa y le chafa el negocio.

Solo es cuestión de tiempo. Lo que ocurre es que a dicho especimen (el trepa) todo el mundo lo ve venir y mientras quien le apoya está en el poder todo le va bien pero cuando cambian las tortas entonces, entonces, tierra trágame!!!

Anònim ha dit...

Carrá : LA AVARICIA ROMPE EL SACO

Anònim ha dit...

carra = carrañera

Anònim ha dit...

¡BASTA YA DE CHIVATAS SUBVENCIONADAS!

Los trabajadores públicos tienen un derecho legalmente reconocico de proteccion de su intimidad en el puesto de trabajo.

Espiar a los compañeros y reportar a los jefes vulnera este derecho.

Ha llegado el momento de identificar a las chivatas (esas que espian con desvergüenza, sin disimulo y a cara de perro) y pedir que se les abra UN EXPEDIENTE DISCIPLINARIO.

Si tienen la desvergüenza de espiarnos y de vendermos, tengamos la dignidad de denunciarlas.

¡ Si no espian por lo menos que disimulen !

Anònim ha dit...

No s'hauria de pactar ni amb partits independentistes ni amb anticapitalistes perquè amdós han demostrat que bàsicament son projectes electorals. La CUP ha demostrat que la feina es fa durant tota la legislatura, no només els 3 mesos abans, pràctica molt practicada per alguns independentistes i algunes anticapitalistes.

Àlex Maymó i López ha dit...

He esborrat dos comentaris que acusaven a una treballadora municipal amb noms i cognoms.

Jo no tinc proves per saber si això és veritat o no i per tant ho he borrat ja que no és necessari posar noms. Hi ha altres vies per denunciar aquests fets si son veritat.

Salutacions!

Anònim ha dit...

M'ha agradat veure que s'han esborrat els comentaris amb nom i cognom, no cal, ja sabem de qui es parla i sinò ho preguntem i per els trets ens diuen qui es.

A la casa consitorial es coneix quasi bé tothom, i sabem del peu que calça cadascú, per dir-ho amb cortesía.

El que ens ha de importar ( es la meva opinió) es esbrinar perquè l'alcalde tolera o incentiva aquesta manera de fer.

Li fan xantatge a l'alcalde? i per això autoritza nomenaments fora de llei?
Quant otorga tractes de favor discrimina a la resta!

Perquè es tan parcial i subjectiu?
Què oculta l'alcalde què vol tapar?
això sí que es la veritable qüestió?

A l'alcalde se li ha de demanar responsabilitats i explicacions de com utilitza els diners.
Què està comprant? lleialtats? mentides?

I la oposició ha de fer la seva feina, per tant, quant surtin resolucions on s'otorguin prebendes, pagaments a compte, funcions que no es fan, retribucions no reglades, hores que ningú controla, hores que s'autoritza de forma barruera, i sempre als mateixos...això ja es sospitós. LLavors s'ha de fer púbic i llegir-ho en el Ple de l'Ajuntament, s'ha de mirar els informes que acompanyen a aquestes resolucions quant van signades per funcionaris independents i que Molins de Rei sàpiga llavors si amb noms i cognoms les persones que son objecte de FAVORS.
Per cert també sortiran algún dia, que tot acaba sortint quins sons els FAVORS.
Hem d'acabar amb aquestes formes de fer que recorden massa a temps passats on la democràcia era un somni desitjat per molts i que ara, veure i comprobar dia a dia aquests comportaments CORRUPTES no es poden tolerar gaire temps més.

Anònim ha dit...

La màxima transparència és sempre una arma
fonamental, perquè desincentiva les actuacions irregulars si poden ser conegudes per altres i, d’altra banda, facilita el control polític i social d’eventuals conductes corruptes.

Garantir canals adequats de denúncia .
Més enllà de la denúncia davant l’Oficina Antifrau,
en molts organismes pot ser adequat generar canals
interns fàcils per tal que empleats i usuaris puguin alertar sobre sospites de corrupció (de forma confidencial o, fins i tot, anònima).
estracte de les Eines de l'Oficina Antifrau.

Anònim ha dit...

Hem de tenir activada la capacitat crítica i d'anàlisi. Tenir clar el que està bé i el que no. Si tenim un fonament clar del servei públic sabrem detectar conductes corruptes i denunciar-les sino ho fem som cómplices i per tant també som responsables.
No es pot mirar cap a un altre lloc, pensant " ami no m'afecta", les conductes corruptes sempre ens afecten.

Anònim ha dit...

Denunciem! tenim canals per fer-ho!!!!

Anònim ha dit...

Al llegir l'entrevista de l'alcalde IVAN ARCAS m'he quedat xocat, no m'ho trec del cap..."no soc líder...."diu l'alcalde que és el màxim responsable que es ell qui delega competències als regidors, que si els regidors se'n van les competències tornen al òrgan delegant.."" AL·LUCINANT els comentaris de l'alcalde. Doncs bé diu l'Oficina antifrau (gràcies anónim...m'he conectat...)

.."Alts càrrecs i directius han d’exercir, amb el seu
exemple, un rol de lideratge en la promoció dels
comportaments honestos."

Alcalde FACI UN FAVOR A VOSTÉ I A LA RESTA QUE PATIM LES SEVES MANCANCES:
EXEMPLE,
LIDERATGE I
PROMOURE COMPORTAMENTS HONESTOS.
Faci un treball de camp d'aquests adjectius. GRÀCIES.