dijous, 24 de febrer del 2011

Irregularitats en la gestió del consistori.

Notícia apareguda al Setmanari La Directa del 26 de gener de 2011

LA INTERVENTORA DE L’AJUNTAMENT I LA CUP DENUNCIEN QUE S’HAN CONTRACTAT DOS SERVEIS SENSE PUBLICITAT

L’alcalde de Molins de Rei, Ivan Arcas (ICV), va anunciar, en declaracions a la ràdio municipal fetes a mitjans de gener, que el regidor d’Economia i Finances i de Seguretat Pública, Enric Franch, deixa el seu càrrec per jubilar-se als 63 anys. La jubilació de Franch ha arribat després dels informes redactats per la interventora municipal durant els darrers mesos, que detecten irregularitats en la gestió econòmica i la contractació pública de l’Ajuntament. Els partits de l’oposició van qualificar la jubilació del regidor de “dimissió” i el regidor de la CUP, Àlex Maymó, va reclamar “que es diguin les coses pel seu nom”, ja que va considerar que “ha dimitit o l’han fet dimitir”. El càrrec de Franch l’ocuparà la número 10 de la llista electoral d’IiE, Núria Artés. La substitució es fa efectiva durant el ple del dimecres 26 de gener.

156.000 euros per a un familiar
El primer informe redactat per la interventora municipal va denunciar que l’empresa CLAM CONSULTING SLP, que ha fet assessorament al govern municipal (ICV, ERC i CiU) durant els darrers anys, “ha rebut un tracte preferent” per part de l’Ajuntament. Des de 2007, segons la interventora, l’empresa ha cobrat la quantitat de 156.749,60 euros, ja que “han anat encadenant diferents contractes menors de caràcter mensual o han estat els adjudicataris de procediments negociats sense publicitat”. En aquest sentit, la interventora ja havia advertit que “si el servei d’assessorament de CLAM CONSULTING tenia caràcter de permanència, caldria tramitar una contractació de major durada”, que seria amb procediment obert i publicitat.

Aquest 2010, l’Ajuntament ha tornat a contractar l’empresa CLAM CONSULTING amb un preu de sortida de 58.620,69 euros, més 9.379,31 euros d’IVA i una durada de disset mesos. En referència al nou contracte, la CUP va denunciar que “han ajustat la durada del contracte a aquests mesos perquè, si el contracte supera els 60.000 euros, llavors és obligatori fer un procediment obert i amb publicitat” i que “com que no té la competència d’altres ofertes, ha guanyat sense problemes”. L’administrador de CLAM CONSULTING, és J.M.P.G, que és familiar del director de Serveis de l’Àrea d’Economia i Serveis Generals, Joan Montserrat Olivella (que ostenta el càrrec de confiança més elevat dins l’Àrea d’Economia, controlada per ICV). A més, J.M.P.G també és familiar de Xavier Montserrat i Olivella, que és regidor d’ERC, un dels tres partits del govern al municipi.

Càrrec per un regidor de Cerdanyola
El 23 de novembre de 2010, l’alcalde Ivan Arcas va signar un contracte per adjudicar el servei d’assessorament jurídic per la secció de Planejament i Gestió Urbanística a Rafael Bellido Cárdenas, que és regidor d’ICV a Cerdanyola del Vallès. Durant setze mesos i mig, Bellido cobrarà 65.888 euros(3.993 euros mensuals) per portar a la pràctica aquest servei d’assessorament. El govern de Molins va tramitar la contractació mitjançant un procediment negociat, sense publicitat i urgent. Això va
fer que només sol·licités la presentació d’ofertes a tres empreses. En una nota de premsa, la CUP va denunciar que les empreses “Jordi Panadès i Associats Advocats i CLAM CONSULTING van manifestar per escrit que no podien presentar una oferta perquè tenen un excés de feina”. A més, la interventora municipal va manifestar que “no es contempla com a complert el requisit de sol·licitar oferta a tres empreses, ja que CLAM CONSULTING ja prestava serveis d’assessorament a l’Ajuntament i es podia veure la impossibilitat de participar en el procés”.

El govern municipal ha justificat la contractació d’aquest servei en tot moment perquè existeix “un gran retard” en la tramitació de nombrosos expedients urbanístics. El retard es deu, segons un informe intern de l’Ajuntament, al fet que l’assessora jurídica que feia aquesta feina “ha estat de baixa durant sis mesos”, sense que el seu lloc fos cobert per cap altra persona. La CUP ha manifestat que “s’ha adjudicat aquest servei sense que el govern municipal hagi fet cap esforç per assegurar-se més ofertes i, per tant, ha guanyat l’única oferta presentada”. La formació independentista també critica el fet que no s’hagi substituït la persona que estava de baixa i qualifica l’actuació del govern d’“externalització d’un servei, que sempre acaba sortint molt més car”.

136 comentaris:

Anònim ha dit...

Precísamente hoy he estado en la presentación del libro "EL CIRCO DE LOS CORRUPTOS: MONSERGA DE TORPES, PERVERSOS Y DEMAS FANTOCHES DE LO INMORAL" de JOSEP MARIA LOPERENA.

Se lo deberíais de regalar al Ivan, se lo ha ganado a pulso.

Accountability

Anònim ha dit...

Són malalts, xelis de qualitat, passotes, xoriços de tota espècie que, junts i una mica barrejats, s’amunteguen en magmàtiques confraries deleroses de fer les delícies d’estudiants d’econòmiques o de funcionaris de circulars ulleres. Només viuen per a ells mateixos, aliens per complet als problemes socials de l’atur, fracàs escolar, immigració, míseres jubilacions o manca de treball… Són delinqüents que haurien d’estar en centres adequats de rehabilitació amb una teràpia inicial que hauria de consistir en tornar el diner saquejat.

Anònim ha dit...

la corrupció que practiquen alguns polítics per a enriquir-se a costa dels cabals públics no és una qüestió de riure perquè constitueix la depredació del patrimoni del poble

Anònim ha dit...

Àlex a banda de publiciar tota aquesta "merda" disculpeu però no trobo altre aldjectiu, no hauries de portar-ho a la Fiscalia!!!
Hi ha masses indicis delictius.

Anònim ha dit...

Assessorament, aquest és el motiu dels dos conractes que exposes, el primer el del Clam.
Que és el que assessora?
on és el treball pel que es retribueix tan "generosament".
No té l'ajuntament de Molins de Rei assessors?
algú pot dir quants en tenim? què guanyen?
perquè només faltaria que paguèssim més als assessors que contractem fora que als de dintre!

Anònim ha dit...

I del assessor Bellido se'l contracta per "excés en els expedients urbanístics"????

Som el reducte del baix! tenim excés en expedients urbanístics!!!!
MOLINS ÉS DIFERENT!!!!!
VENGA HOMBRE!!!!
Que expliqui quina feina fa!!!! i el que cobra!
ASSESSOR DE QUÈ??

Anònim ha dit...

i de tot això l'alcalde NO SABE NADA! OI???
EL Víctor no sabe nada de nada!
I el Joan Ramón, nada de nda!

SORT QUE LLEGEIXEN EL BOLGG, Àlex no podran escudarse en...." yo no sabia nada de nada...."

PRINGAOS!!!!
mirad las resoluciones que firmáis!!!!

Anònim ha dit...

En la empresa CLAM no sólo está el cuñado de Montsito, está tambien su suegro...ES UN ESCÁNDALO

Anònim ha dit...

que escándalo!
!ACTUACIÓN JUDICIAL!
Tanta soberbia y prepotencia! SE HAN PASADO DE FRENADA.....!!!!
El suegro , primer grado de consanguinitad o afinidad!
CASI NADA!!!!

Anònim ha dit...

¿Ahora os enterais de lo que sabe todo Molins?

¿Es que no sabíais que en la empresa aparte del cuñado de monsito y de su suegro también esta la mujer del cuñado o sea su cuñada ester?

¡Pues a ver si espabiláis un poquito!

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡ ME SUENA A MOLINS !!!!!

NOTICIA DIFUNDIDA POR LA AGENCIA EFE HOY 24 DE FEBRERO 2011

El gerente de Obras de Carreteras de empresa publica GISA de la Generalitat de Catalunya, Jordi Vergé, ha sido detenido por una presunta ADJUDICACION IRREGULAR de contratos de obasr según han explicado a EFE fuentes conocedoras del caso.

Vergé fue nombrado gerente de obras de GISA por el anterior gobierno tripartito de la Generalitat.

La detención ha sido efectuada por la Guardia Civil después de registrar las oficinas centrales de GISA en Barcelona

Las operación abierta contra GISA ha sido ordenada por el juzgado número 5 de Barcelona y la investigación la dirige la fiscalía de Delitos Económicos, según han informado a Efe fuentes de la investigación del caso.

Anònim ha dit...

Arcas y Monsito, hay que tener a punto un pijama, dos calzonzillos, un chandal, el cepillo de dientes y un libro para entretenerse...

... porque en cualquier momento os pasa como a Vergé, que viene a buscaros sin prévio aviso la "bene"

Anònim ha dit...

La "benemerita Guarcia Civil"

Anònim ha dit...

La maquinilla de afeitar es optativa, mejor que es dejeis barba para darnos pena, porque ahora lo que nos haceis sentir es VERGUENZA.

Anònim ha dit...

¿ Por que Arcas sigue protegiendo a Monsito y no lo destituye ?

¿ Puede seguir haciendo como si no supiera lo que esta pasando ?

Anònim ha dit...

" ... en la empresa aparte del cuñado de monsito y de su suegro también esta la mujer del cuñado o sea su cuñada ester ..."

Àlex, això es molt fort, pots investigar si es veritat que a part del cunyat també hi es la cunyada i el sogre ?

Anònim ha dit...

No són pas notícies noves.
Ara bé, cal distingir el que és il·legal del que ès immoral o èticament incorrecte, o com se li vulgui dir.
Si les actuacions són il·legals s'haurien de denunciar, però com entenc que no ho són es publiquen aquí i així com a mínim ens en enterem tots.

Anònim ha dit...

A l'anònim anteror:

JA T'HO DIRÀ LA FISCALIA SI ES IL.LEGAL MONSITO

TANTA MERDA I TANT ABÚS NO ET SORTIRÀ GRATIS

FINS AQUÍ HAS ARRIBAT

Anònim ha dit...

Ooooooooooh m'has descobert!

En ocasiones veo Montsitos (on no n'hi han).

Anònim ha dit...

"Ooooooooooh m'has descobert!"

El nou regidor de Finances, Miquel Vila, reconeix que s’han de millorar coses en la gestió econòmica de l’Ajuntament.

PUES EMPIEZA DANDOLE UNA PATADA AL CULO AL MONSITO, QUE SE LA HA GANADO A PULSO

Anònim ha dit...

Espero que se inicie una investigación y todos los chorizos, empezando por los cabezas del tripartito de Molins den explicaciones en público a todo Molins.
Después de dar explicaciones lo segundo que tienen que hacer es dimitir, por dignidad aunque parece que no la tienen pero aunque solo sea por el bien de Molins, deben desaparecer del panorama político de nuestro pueblo.
Sinvergüenzas.
Aprovechados.
Chorizos.
Mangantes.
Chupopteros.
Indecentes.
Sanguijuelas.

Fuera ya!!!

Anònim ha dit...

"Irregularitats en la gestió del consistori."

Alguna cosa es regular y está regulada en las actuaciones de este Ajuntament de Molins?

Parece ser que no. Todo se hace al mergen de la Ley ó bien rozando la ilegalidad.

Tengo un Ajuntament y lo govierno como me da la gana. Hago lo que quiero y no tengo porqué dar explicaciones, para eso soy el mandamás, debe decirse el alcalde.

Si además los amiguitos de ERC y CIU le dan su apoyo,pues adelante...

Señores de ERC y CIU, hasta cuándo van a seguir así???

Qué película nos van a vender en la campaña electoral?
Que Vds. sí son honrados? La honradez se demuestra andando y no hablando.

Anònim ha dit...

SANTIAGO Y CIERRA ESPAÑA

NO, NO NO

SAN MARTIN Y CIERRA MOLINS

SI SI SI

Anònim ha dit...

La CUP es el único partido de Molins que no juega a aprovecharse del cargo. los socialistas han estado disimulando hasta que la CUP sacó el tema y ya no pudieron disimular más...
Me da vergüenza por Molins y por su gente, basta ya de corrupción, que devuelvan el dinero...que se exijan responsabilidades...el pleno del ayuntamiento no puede callar más, tienen que hacer una comisión como la del cas Palau, ICV seguro que estará de acuerdo...

Anònim ha dit...

bueno que a parte de este blogg que hace la función de portavoz.... los que han ido a la Sindicatura de Comptes han sido los SOCIALISTAS, digamos las cosas como son.
El Blogg está muy bien pero no tiene consecuencias, bueno si que tiene pero ya me entendeis.....
los pataleos van bien...pero ha que denunciar y de momento que yo sepa lo han hecho los Socialistas.

Anònim ha dit...

Cuando el trabajo constituye hoy el bien más preciado por los catalanes, debido a la gran tasa de paro que asola el país y que supone un drama para muchas miles de familias.

Aunque la Constitución diga que todos tienen el deber de trabajar y el derecho al trabajo (artículo 35) y que a la función pública se ha de acceder en condiciones de igualdad (artículo 23), debiendo primar a este respecto sólo el mérito y la capacidad.

Siendo las Administraciones Públicas que conforman el Estado patrimonio común de todos los ciudadanos.

A pesar de que los gobernantes en un Estado de Derecho tienen la obligación ineludible de cumplir escrupulosamente la Ley en su actuación, con objetividad, no debiendo favorecer a nadie en perjuicio de nadie, ya que nos representan supuestamente a todos.

Pues bien, no obstante todo lo cual, estamos asistiendo de forma peligrosa, cada vez más intensamente, a un fenómeno injustificable: el tráfico o negocio ilícito de empleo público.

En efecto, cada vez es mayor el número de puestos de trabajo existentes en el Ayuntamiento de Molins de Rei, muchos de ellos absolutamente innecesarios, pero muy bien remunerados a costa, naturalmente, del bolsillo de los contribuyentes. La mayoría son creados artificiosamente por los responsables políticos d’ICV, para colocar a personas afines al partido. De tal manera que para acceder a dichos puestos de trabajo, algunos fijos y otros de personal eventual o de confianza, que se crean, por supuesto que no es preciso superar un proceso selectivo (oposición o concurso), ni acreditar capacidad profesional ni mérito alguno, ni aún necesidad económica; basta con militar políticamente, jurar fidelidad al que manda y prestarle determinados y muchas veces inconfesables servicios. Y lo que es todavía peor: algunos de estos puestos de trabajo ni siquiera son desempeñados por los “agraciados”; así, los contribuyentes les pagan una nómina y ellos trabajan para el partido.

Esto que les estoy contando es radicalmente cierto, por muy exagerado que parezca. Y es que el descaro y la falta de responsabilidad en el manejo de fondos y recursos públicos están alcanzando cotas insospechadas hace sólo unos años. Muchos dirigentes políticos d’ICV gobiernan el Ayuntamiento de Molins de Rei con la misma arbitrariedad que si administraran su propia casa.

Las consecuencias de este delictivo proceder son muy graves: el empleo público se dispara, con el consiguiente despilfarro económico; los funcionarios de carrera son marginados en su tarea y la función pública se resiente en su eficacia e independencia; la actividad administrativa se pliega a los intereses partidistas, en claro perjuicio de la legalidad y del interés general; se produce un claro supuesto de financiación ilegal del partido político; y, en fin, lo que es peor, si cabe: la ciudadanía pierde la confianza en las instituciones democráticas, que ve como cotos privados de las distintas formaciones políticas.

¿Qué se puede hacer ante tal panorama?. Por lo pronto, tomar conciencia de su existencia, generalidad e injusticia. A continuación, denunciarlo; de distinta manera, como cada uno pueda, y en tercer lugar, demostrar nuestro propio desacuerdo con su gestión el dia 22 de mayo 2011.

A este comentario hay que añadir lo importante que es también para ICV la conexión que tiene con la central sindical CCOO del Baix, muy conectada...marido de la regidora Laura Duran, el mismo Ivan Arcas, Higini experto en "guarrerias",(sindicales, claro) por cierto esta semana lo hemos visto cerquita del ayuntamiento que estaria tramando...¿?¿?

Anònim ha dit...

ARCAS A LA CALLE YA!!!

BASTA YA DE COLOCAR PARIENTES Y AMIGOS DEL PARTIDO!!!!!!!!!

ESO YA LO HACEN LOS DEL PP DE VALENCIA, ARCAS Y FABRA COMPARTEN ALGO MÁS QUE ALGUNAS A

Anònim ha dit...

al Higini ese yo lo vi entrando en un café próximo al ayuntamiento con el tesorero del ajuntament y con una sindicalista de CCOO que se pasa la vida de baja laboral y haciendo cursos y en verano cogiendo el alta...vamos una perla de representante.... con otra perla y un tesorero juntos.... para hacer un collar!!!! SEGURO!
refran:¡ MIRA CON QUIÉN ANDAS Y TE DIRÉ QUIEN ERES!

Anònim ha dit...

FRASE DE SÁBADO:

" NO SE COBRA DINERO POR COMPORTARSE COMO UN SER HUMANO"
Paul Auster

Anònim ha dit...

al leer la Frase del sábado mi mente ha hecho una correlación de ideas: HUMANO = ¿DEPREDADOR?

echo mano del diccionario....
depredar.
(Del lat. depraedāri).
1. tr. Robar, saquear con violencia y destrozo.
2. tr. Dicho de un animal: Cazar a otros de distinta especie para su subsistencia.

1a. acepción, cabe aplicarla a la gestión del gobierno ARCAS ¿?¿? por lo que leemos en el blogg mi opinión es SI!
2a. acepción LOS DEPREDADORES SE DITINGUEN POR "cazar a otros de distinta especie...." cabe aplicarla con: cazar a otros LOS QUE no cobran dinero por comportarse como un ser humano, como no soy depredadores intento CAZARLOS, PORQUE SU ACTITUD DENUNCIA MI FOBIA DE DEPREDADOR!!!!
BUEN FINDE BLOGGERS, ESTOS DEL GOBIERNO ESTAN EN CAIDA LIBRE..!!!! PERO CUIDAROS LOS QUE TRABAJAIS CON ELLOS:! UNA FIERA HERIDA ES MUY PELIGROSA!

Anònim ha dit...

UN MUCHACHITO MADURO EN LA LISTA DE LA SINDICAL VERGUENZA

Este muchachito maduro pero que todo el mundo sabe poco que es productivo, de cuando en cuando tiene que devolver los favores de una nómina mensual mas que generosa que cobra cada mes:

- Firma todo lo que se le ponga por delante

- Lo ponemos en la lista sindical "oficial" de delegado que este hará y firmará TODO LO QUE DIGAMOS NOSOTROS

Por cierto, a este muchachito maduro i bon jan, que ha sido nuestro delegado en estos ultimos cuatro años ¿Alguien lo ha visto batirse el cobre con el clam frank-monsito para defender a los funcionarios?

¿Alguien lo ha visto partirse la cara por sacar adelante el convenio que nos ha negado arcas-frank-monsito Y QUE NO TENEMOS?
¿Mas bien lo contrario no?

¡ Pues ahora repite el muchachito por orden de ... !

Anònim ha dit...

Defender a los funcionarios y funcionarias es una función digna y necesaria desde cualquier posicion ideoloógica o sindical siempre que se haga honestamente, pero "ponerte" o que "ten pongan" en una lista para defender intereses inconfensables es tan equivocado como inmoral.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Pues ya te lo puedes creer.

Las serpientes venenosas y los trepas se apuntan a todo lo que pueda servirles para seguir medrando.

Se trata de servirse a sí mismos/as y ni mucho menos a los demás.

Pero tranquilos que todo se verá....

Anònim ha dit...

Los delegados de la lista de la verguenza negociaran un convenio para que todos podamos:

- cobrar sin trabajar

- cobrar un "plus" por chivarnos al monsito o a quien se tercie de nuestros compañeros/as

- cobrar un porron de horas extras sin hacerlas

- fichar sin estar en el trabajo

- no dar un palo al agua y cobrar una pasta gansa al mes

- ser mezquinos y malas personas

- ser lo son los que los han "puesto" en la lista


- y sobre todo para que podamos tener lo que nos merecemos por votarlos

Anònim ha dit...

Article d'opinió en el diari d'avui:
"¿mediocres o débiles?
Hoy -desde la alta política hasta la última asociación- nadie quiere asumir riesgos.
...."en la situación actual de nuestra sociedad que desconoce el mérito y por la ausencia de un modelo que defina el interés general.En esta situación acceden al poder con más facilidad que anates aventureros sin preparación con más bagaje que su osadía, así como segundones sin más capacidad que haber dicho durante muchos ´ños "sí, señor", y "mande usted". La pretendida mediocridad de nuestros dirigentes no deriva, en su menor formación o la ausencia de cualidades personales, sino -lisa y llanamente- de su debilidad.
La primera obligación de quien manda es mandar -osea, decidir- asumir el riesgo que comporta la decisión. Y hoy desde la política nadie queire asumir riesgos. No son mediocres, son débiles...· Juan-José López Burniol

Molins és diferent: aquí hi ha mediocritat i debilitat, només cal veure l'equip de govern : EL TRIO LA,LA,LA
ELS TRES UTILITZANT MÈTODES DEL CHAVES!!! HO HAVEU VIST!!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Por-fi, ¿alguien me puede decir quien es "bons jans"?

Anònim ha dit...

BON JAN...
UN MUCHACHITO MADURO EN LA LISTA DE LA SINDICAL VERGUENZA

Este muchachito maduro pero que todo el mundo sabe poco que es productivo, de cuando en cuando tiene que devolver los favores de una nómina mensual mas que generosa que cobra cada mes:

- Firma todo lo que se le ponga por delante

- Lo ponemos en la lista sindical "oficial" de delegado que este hará y firmará TODO LO QUE DIGAMOS NOSOTROS

Por cierto, a este muchachito maduro i bon jan, que ha sido nuestro delegado en estos ultimos cuatro años ¿Alguien lo ha visto batirse el cobre con el clam frank-monsito para defender a los funcionarios?

¿Alguien lo ha visto partirse la cara por sacar adelante el convenio que nos ha negado arcas-frank-monsito Y QUE NO TENEMOS?
¿Mas bien lo contrario no?

¡ Pues ahora repite el muchachito por orden de ... !

Anònim ha dit...

...al que lo vienen a buscar al ayuntamieno el Higini y la representante que "vive del cuento...."

Anònim ha dit...

!Ay quien maneja mi barca quien.....!
solo faltaba en el circo del ayuntamiento la elecciones sindicales y claro el ARCAS Y COMPAÑIA (malandrines afines, chivatos y chivatas....) se han puesto a caminar.
objetivo: romper la UNIDAD que no haya una voz INDEPENDIENTE.

!EMPLEADOS PUBLICOS QUE DEFENDEMOS LA HONRADEZ LA TRANSPARENCIA, LA OBJETIVIDAD, QUE ESTAMOS HARTOS DE PRIVILEGIOS Y PREBENDAS, MANIFESTEMOS NUESTRA OPINIÓN Y PONGAMOS DECENCIA EN LA CASA DE LA VILA.¡

Anònim ha dit...

EL MOVIMIENTO, EL SINDICATO VERTICAL Y LA DEMOCACIA ORGANICA

¿Os acordais del Movimiento Nacional, el partido único de Franco?

¿Os acordais del sindicato vertical franquista que representaba tanto a los empresarios como a los trabajadores (a los trabajadores del regimen claro) ?


¿Os acordais de la democracia orgánica que era la manera de entender la democracia de los totalitaristas franquistas, fascistas, cubanos y estalinistas?

¿No os suena algo a Molins?

Anònim ha dit...

¿ bon jan ?

¡ Sí! bon jan al "servicio fiel" de sus corruptas majestades, cualquier cosa hará el "bon jan" para "justificarse" uno de los supersueldos del ayunatamiento sin dar golpe en todo el dia.

De bon jan nada, lo que es este personaje es un indececente y un cara dura.

Anònim ha dit...

Mira que apuntarse al "equipillo pseudo-sindical" de la serpiente carrá.

Lo último ya que podia esperarse de él NI VERGUENZA TORERA.

Anònim ha dit...

Sí, pero quien es "bon jan"?

Và, compis... por-fi. ¿quien es?

Anònim ha dit...

Pues alguien que va de bueno, de no romper nunca un plato, de no mojarse nunca pero que ya sabemos de qué parte está.

Pero hace ya mucho tiempo que sabemos a qué juega...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡No me lo puedo creer¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

¡pues mira que estaba claro!
con todas las descripciones..no hay nadie más, lo de "bon jan" es irónico, eh! quizás por eso te ha despistado....
Porque alguien que va de una cosa que no es, tiene otro apelativo.
Además es falso como la falsa moneda.
En fin nada nuevo pertenece al "CLAN", pero también pringará, vaya si pringará! al tiempo....

Anònim ha dit...

EL MOVIMIENTO, EL SINDICATO VERTICAL Y LA DEMOCACIA ORGANICA

¿Os acordais del Movimiento Nacional, el partido único de Franco?

¿Os acordais del sindicato vertical franquista que representaba tanto a los empresarios como a los trabajadores (a los trabajadores del regimen claro) ?


¿Os acordais de la democracia orgánica que era la manera de entender la democracia de los totalitaristas franquistas, fascistas, cubanos y estalinistas?

¿No os suena algo a Molins?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Cuidado con los comisarios políticos!!!

Ahora los quieren infiltrar por todas partes para que nada ni nadie se les escape.
No lo controlan todo y eso no puede ser...

Al más puro estilo estalinista.

Pobres trabajadores del Ajuntament de Molins. No saben lo que les espera!!!

Se sienten perdedores en las próximas elecciones municipales y ya se están posicionando para controlarlo todo.

Anònim ha dit...

Gadafi: "Mi gente me ama y moriría por protegerme"

¿a alguien se le ocurre un paralelismo con el ajuntament?
!!!!Cómo está el mundo, mundial!!!!

Àlex Maymó i López ha dit...

He borrat tots els comentaris que citen a treballadors/es de l'Ajuntament amb noms i cognoms o amb "apodos" que son molt similars als seus noms.

Es pot opinar sense dir noms.

Anònim ha dit...

Àlex, pot confirmar si t'ha trucat algu per queixar-se o ha estat una iniciativa teva ?

Àlex Maymó i López ha dit...

Des de fa molt de temps que rebo elogis i crítiques pel bloc. Hi ha gent que li agrada i hi ha gent que no.

Penso que hi ha una línia que s'ha sobrepassat últimament quan s'han citat noms de treballadors/es de l'Ajuntament. Jo no se si el que es diu és veritat o no i per tant borraré tots els comentaris que parlin de noms concrets.

Tothom es lliure de dir que hi ha treballadors/es que son "xivatos" però es pot dir sense noms. I és més, penso que el problema principal son les actituts dels càrrecs polítics i de confiança i no pas el que faci cada treballador/a, que no deixa de ser un subordinat.

Espero que tothom ho entengui. Salutacions!

Anònim ha dit...

Ten rao no cal, les coneixem molt bé.
El que pasa es que aquest tipus de pseudotreballadors de la funció pública son una vergonya i també utilitzen formes corruptes. Per que hi hagi corrupció es necesita "colaboradors" i si aquests son treballadors els hem de poder denunciar, així com els polítics, encara més segons la meva opinió els polítics els podem trian cada 4 anys però als pseudotreballadors de la funció pública hem de de suportar tota la seva vida laboral!!!!

Anònim ha dit...

Dels polítics democràtics exigim que guardi i facin guardar la legalitat, tant als que tenen la responsabilitat de govern com els que estan a l'oposició. Tots cadascún amb la seva funció han de vetllar perquè la legalitat sigui la norma de conducta.

Si hi han indicis més que provats de que la getió és nefasta que està sortint a la llum de diferents maneres, no ni ha prou Àlex amb el blogg, s'ha de demanar una investigació als òrgans que tenen la facultat de fer-ho, als delators també se'ls ha de posar d'amunt la taula, aquestes conductes s'han de fer públiques s'han de senyalar. La gran majoria de treballadors de l'ajuntament son honestos i responsables amb el càrrec que ocupen i estan o han estat víctimes d'aquests esbirros, delators organitzadors de mentires i aprofitats que només els mou com guanyar més diners encara que sigui facturant hores que no fan i que "algú" signa sense cap escrúpol.

Anònim ha dit...

ALEX,

No son subordinados, son personas oscuras que estan en el Ayuntamiento, no preguntes como entraron o quien los colocó (luego mejor no hablar de las oposiciones), que trepan y trepan para tener un buen sitio y un buen sueldo. No importa el respeto a los compañeros ni a la ley, firman y hacen lo que se les pide. Y SE LO COBRAN.
SON UNA VERGÜENZA Y LO SABEN

Anònim ha dit...

Àlex el canvi en la portada del teu blogg...anuncia.... tormenta o que estem en els núvols???

bona nitttttt.....!!!!
VOLEM UN CANVI JA!!!!
VINGA CIU DESMAR-CA'T!!!!

Anònim ha dit...

ÀLEX SINDICATURA JAAAAA!!!
FISCALIA, JAAAAA!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats pel blog Alex!

Amb tanta informació toca fer un pas més...actua com a regidor Alex

Anònim ha dit...

Eres un crack Alex, me gusta mucho la libertad que respira tu página.

Anònim ha dit...

m'han dit que la Cateura s'ha desmarcat d'ICV???
algú ha escoltat la Raó del Regidor avui...????

Anònim ha dit...

Resposta a l'últim comentari de l'Àlex en relació a:
..."penso que el problema principal son les actituts dels càrrecs polítics i de confiança i no pas el que faci cada treballador/a, que no deixa de ser un subordinat...."

No estic d'acord,! un funcionari té responsabilitats davant la Llei . Donat que li dona un plus de credibilitat davant un ciutadà i això té responsabilitats. La obediencia debida ja no està en vigor....això és passat.
Un servidor públic ha de fer el que diu la Llei si el superior li mana una cosa que és contrària a la Llei no ha de fer-la.
I si estic en un error que m'ho aclareixi algú del
blogg siusplau!

Anònim ha dit...

Em fa l'efecte que a la parelleta Franch-Cateura se l'han tret de sobre definitivament, cosa que ja havien d'haver fet fa temps els d'ICV. Com no facin una bona neteja ho porten clar els ecopijos a les municipals.

La notícia sona a rebequería de la Sra. Cateura...abans de que em facin fora m'en vaig indignada! I de pas esquitxo merda a dojo!

De tota manera el Sr. Romeu o la Sra. Cateura han estat exemples clars de que estan a la Casa únicament per diners. Si fòssin integres, agafarien i plegarien però...ai amic! Qui renuncia a un bon sou?

Anònim ha dit...

i que em dieu de la triste figura.....de l'alcalde....què vol dir que agraeix la feina feta.....????
quina feina si estan fugint del vaixell que s'enfonsaaaa!!!!
i el "personatge de la triste figura..." xiulant!!!
si senyor por mis webs!!!! jo nomeno se'm pixen a la cara però jo xiulo...i vaig signant.....pringaràs, tot tot i tot!!!!
QUIN NIVELL!!!! JA QUEDA MENYS...!!!!

Anònim ha dit...

DESBANDADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!


SALVESE QUIEN PUEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!

Anònim ha dit...

UY, uy, uy.....regidoria de sostenibilitat i territori....
contractacions, Clam consulting.... Bello Bellido....!!
a què huele????
a quí passa alguna cosa?
alguns es queden sense xarxa?
CONTINUARÀ......

Anònim ha dit...

La regidora d’IiE, Montse Cateura, ha anunciat avui a RMR que no tornarà a presentar-se i que deixa la política

Ràdio Molins de Rei el dimecres, 2 / març / 2011 a les 04:26

A través de l’espai d’opinió política, la raó del regidor, Cateura que fa 7 anys que és regidora, ha dit que no es tornarà a presentar perquè el projecte polític del seu partit està desdibuixat, també ha afirmat que els seus socis de govern són deslleials i que el discurs de l’oposició només vol desprestigiar el contrari.

Anònim ha dit...

PERÒ a dos mesos d'eleccions segueix, havent manifestat el que ha dit? o se'n va?
L'alcalde agraeix la feina feta.. l'està espitjant perquè se'n vagi?

quina classe política li ha quedat a ICV Molins?
Es que no hi ha ningú que tingui un mímim de dignitat i decència?
I va i comunica el tema per la radio!
Dimiteix per .......no seguir amb la nova línia, diu l'Arcas. Quina linia?
masses preguntes, masses incognites.
Patètic, patètic...però mira el mosntre engoleix als seus, què es pot esperar d'un "partit" així....
APARTEU-VOS QUE CAUUUUUU....!!!!

Anònim ha dit...

Cateura despues de largar tanto contra todos DIMITE POR VERGUENZA TORERA.

¿O es que tu dignidad vale menos que el sueldo que cobras del Ayunatamiento ?

¿ LA PELA ES LA PELA, EH QUE SI CATEURA ?

¡Y LA COHERENCIA Y LA DIGNIDAD COSA DE BOBOS !


¡¡BON VOYAGE MRS. FRANKY, QUE SOS VAYA BONITO !!

Anònim ha dit...

Franki
Monsi
Catiurina
...

Cuando las barbas de tu vecino veas cortar pon las tuyas a remojar

Ivan empiza a remojarte el bigote, antes de que te lo arranque en seco algun marron de esos que tantos tienes en el armario de la desvergüenza.

Anònim ha dit...

ME HUELE QUE LOS NUEVOS CARGOS NO DURARAN MUCHO..!!!!

Anònim ha dit...

...para que luego digan que lo único que vale son los trapicheos....ja!

Que los mayores enemigos los tenemos en casaaaaa!!!
la soberbia, el orgullo, la envidia, los falsos testimonios, todo esto no trae más que desatinos, frustración, desprecio a los demás,etc., y al final hay que rendir cuentas.
Y en politica la mentira, el ir al filo de la ley o al margen tiene consecuencias.
Mucho tiempo habéis estado sin funcionarios estatales, en vez de buscar su asesoramiento os habéis creido que podías hacer lo qe os viniera en gana y no se puede. IVAN ARCAS : NO SE PUEDE IR AL MARGEN DE LA LEY. TE HAS PASADO!

Anònim ha dit...

TOTALMENT D'ACORD, MOLINS DE REI TÉ UN DEUTE D'AGRAIMENT AMB LA SENYORA INTERVENTORA.

VAJA QUINA TEMPORADETA...!!!

MOLTES GRÀCIES INTERVENTORA PER L'OXÍGEN QUE HAS PORTAT A LA CASA DE LA VILA. L'AIRE ERA IRRESPIRABLE.
T'HA TOCAT TREBALLAR AMB UNA QUALITAT DE PERSONES ...
PERÒ T'HO BEN ASEGURO NO TOTS ELS MOLINENCS SOM COM AQUESTS !
ENS AVERGONYEIXEN! GENT SENSE PRINCIPIS NI MORAL!

Anònim ha dit...

I de què viuran la parella Frank-Cateura?

Tinc entés que ell ja cobra l'atur, i que d'aquí 2 anys (que és quan ell farà els 65 anys) es jubilarà amb el 100% de la pensió.

Com ja es sospitava era mentida que plegués per jublilar-se.

Qui li ha arreglat el xanxullo?
A veura si algú ho logra esbrinar.

Però clar que acostumats als 2 sous de regidors, no en tindran ni per començar!!!

Anònim ha dit...

¿Duermes bien IVAN?

Anònim ha dit...

Reunion multitudinaria en la alcladia de antiguos viejos amigos y hoy no ya no tanto, caras conocidas con semblante preocupado, mal rollo, violencia verbal contenida, tonos fura de tono y reproches mútuos.

!Sálvese quien pueda!

¿Que esta pasando?

Anònim ha dit...

PER COBRAR L'ATUR T'HAN D'HAVER DESPATXAT DE LA FEINA..? NO?

A VEURE I ESTEM DAVANT UN FRAU DE LLEI??????

ÀLEX NECESSITEM QUE HO PREGUNTIS..!!!!

Anònim ha dit...

OTRA PUERTA ABIERTA PARA DEJAR SALIR:

¡¡¡¡¡EL DIRECTOR DE SERVEIS DE SIT¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

MIRA PUEDE SER...PORQUE SUGERIRLE QUE COJA LA BAJA POR DEPRESIÓN.....!! COMO QUE NO CUELA!

LA REUNIÓN MULTITUDINARIA... ERAN DE POLITICOS O UN MIX DE POLITICOS I AFINES....????

Anònim ha dit...

PARA PASAR AL PARO ...LA EMPRESA TIENE QUE DESPEDIRTE IMPROCEDENTEMENTE. Y EL ALCALDE HA DICHO VARIAS VECES PÚBLICAMENTE QUE EL EX-REGIDOR E. FRANCH SE IBA POR JUBILACIÓN.

SI ESTO NO FUERA VERDAD, ES UN FRAUDE!
MEJOR QUE APLIQUEMOS EL PRINCIPIO DE PRUDENCIA...Y QUE EL REGIDOR MAYMÓ, SE INFORME Y NOS SAQUE DE LA DUDA.
VAMOS A DECLARARLO INOCENTE HASTA QUE SE DEMUESTRE.....(ellos no lo harían)

Anònim ha dit...

L’IVAN ARCAS SEMPRE VA L'INREVÉS DEL MÓN.

Anònim ha dit...

ELECCIONES SINDICALES AYUNTAMIENTO MOLINS:

FIJAROS EN LA NUMERO UNO DE LA LISTA DE CCOO (funcionarios) Y AHORA PENSAD PARA QUIEN TRABAJA ¡¡¡tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo,tongo, tongo, tongo, tongo, tongo, ¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

¡¡¡¡Esta empresa tiene la sombra muy larga, ya me entendeis¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Al Frank també el poden haver donat d'alta en una altre empresa d'algun conegut i després fer-li un despido improcedent per cobrar l'atur.

No cal que l'hagi despedit l'ajuntament directament, seria massa evident, però empreses disposades a fer el xanxullo segur que en deuen tenir més d'una i més de dues, o no creieu que n'hi han que els hi tenen de tornar favors?

Anònim ha dit...

Que tongo ni que tongo, le pondran un doble complemento de productividad por especial rendimiento chivatero, no solo de sus compis de trabajo sino tambien de los representantes de sus compis.

Anònim ha dit...

"Reunion multitudinaria en la alcladia de antiguos viejos amigos y hoy no ya no tanto, caras conocidas con semblante preocupado, mal rollo, violencia verbal contenida, tonos fura de tono y reproches mútuos"

¿Alguien puede explicar de que iba esta reunion?

Anònim ha dit...

Parece ser que la reunion ha sido para repartir muertos y basurilla entre funcionarios y politicos caidos en desgracia y así desinfectar y abrillantar el curriculum del maravilloso jefe arcas.

Anònim ha dit...

tranquilos ¿quien va a votar a un personaje así?
que los trabajadores del ayuntamiento no son tontos!
Reunión en alcaldia: ¿?¿? si ha estado MALANDRIN y el ex regidor, el jubilado....
para saber de qué ha ido la reunión tendrán que hablar los asistentes.... bueno hablar ya han empezado: mal rollo, violencia verbal contenida.....etc., bueno por lo asistentes no ha sido de trabajo....
paciencia que todo se sabe..... hay que hace tiempo que se veía venir, saldremos en los periódicos......y cuidadito con ser un pringao.......
ALGUNOS TENDRAN QUE REPASAR LA NORMATIVA VIGENTE: PROCEDIMIENTO ADMINISTRATIVO, LEY DE CONTRATOS, TEXT REFOS DE LA HACIENDAS LOCALES.... NO SOLO LOS DEBEN CONOCER LA AUXILIARES I ADMINISTRATIVAS ....Y SOBRE TODO TENER EN CUENTA LAS RECOMENDACIONES DE LOS FUNCIONARIOS ESTATALES..!!!!!
QUE SON LOS GARANTES DE LA LEGALIDAD!!!!
ES QUE DE VERDAD, SE ME OCURREN UNOS ADJETIVOS...!!!!
PERO ME RESERVO SINO EL ÀLEX ME BORRA!
SIEMPRE NOS QUEDA EL ALCALDE ARCAS..!!!

Anònim ha dit...

Algo muy gordo debe estar pasando porque los caretos al salir de la reunion eran de funeral.

Anònim ha dit...

a lo mejor el alcalde se va......!!!!

Anònim ha dit...

" Algo muy gordo debe estar pasando ... "

EL SILENCIO DE LOS CORDEROS

Anònim ha dit...

¡NO ENTIENDO NA DE NA!

¿PARA QUE ERA ESTA REUNION TAN MISTERIOSA?

¿QUE QUERIA EL ARCAS?

¿ES VERDAD QUE ESTABA MONSITO?

¿ALGUIEN PUEDE DAR LA LISTA DE LOS ASISTENTES A LA REUNION DE LA ALCALDIA Y EL ASUNTO?

¡VENGA PÒR FI, NO OS HAGAIS TANTO DE ROGAR!

Anònim ha dit...

Que se ven venir algo gordo y se están preparando ó intentando preparar.

Se les acumulan ya demasiadas denuncias por irregularidades de todo tipo.
Desde contrataciones a dedo, hasta enchufismo de "amigüitos compis",
oposiciones trampa etc. etc.
Todo ha sido denunciado y sigue su curso y uno de estos días nos desayunaremos con alguna noticia gorda sobre Molins.
El alcalde tiene el culito que no se lo encuentra y quiere avisar a sus compinches de lo que les viene encima.Porque muchos de los que estaban en la reunión han colaborado en todos los trapicheos sucios.
Todo llega..........y los chanchullos tarde o temprano se descubren por muy tapados que estén..

Anònim ha dit...

Espero que todo se descubra antes de las próximas elecciones y entonces todos los molinenses sabremos de verdad lo que se ha estado cociendo en el Ajuntament durante muchos años.

Demasiadas cosas ocultas y compadreo y todos los componentes del tripartito lo saben y son cómplices.

La mierda siempre acaba por salpicar a todos aquellos que han estado alrededor de ella y demasiado cerca.

Anònim ha dit...

Así que era una reunión de pillos y malhechores compinchandose para esconder algun marron gordo

Anònim ha dit...

¿Àlex sabes algo?

Anònim ha dit...

Superfuerte que Hannibal-arcas reuna a su fiel COMANDO SWAT DE TRAMITES MUNICIPALES INCONFENSABLES para juramentarlos en un pacto de silencio.

Anònim ha dit...

Montserrat Cateura també abandona el vaixell d’Iniciativa

La regidora d’IiE, Montserrat Cateura, ha anunciat a Ràdio Molins de Rei que abandona la política i no anirà a la llista d’Iniciativa a les properes eleccions municipals. Amb aquesta baixa ja són tres els regidors actuals que es desvinculen del projecte polític de l’alcalde

Primer va ser el polèmic regidor de Finances, Enric Franch, amb la prejubilació entesa com una dimissió. Després va ser el carismàtic regidor de Cultura, Jordi Romeu, qui ha preferit seguir en política però en un projecte separat de l’alcalde. I ara és Montserrat Cateura qui ha fet pública la seva desvinculació d’Iniciativa i Esquerra per Molins de Rei a través de l’espai “La raó del regidor” de Ràdio Molins de Rei.

Cateura ha explicat que no es tornarà a presentar i ho ha fet en un minut i mig ben aprofitat, repartint a tort i a dret. El projecte polític d’Iniciativa, del que ha format part durant les dues últimes legislatures, l’ha qualificat de “desdibuixat”. Als seus socis de govern els ha acusat de “deslleials” i ha criticat el discurs de l’oposició que “actua barroerament fent del desprestigi al contrincant la base del seu programa”. Tot plegat l’ha titllat de “sainet de premsa groga”.

La interventora responsable dels informes que han portat més d’un maldecap a Cateura i els seus, tampoc s’ha escapat de les crítiques de la regidora. Cateura considera que “Intervenció i Secretaria Municipals han assaltat el poder i han esdevingut protagonistes al servei de no se sap exactament quins interessos, però que en cap cas són els de la nostra vila”. Una duresa poc habitual contra treballadors de l’Ajuntament que contrasta amb “aquells, que són la majoria, que treballen compromesos amb l’organització municipal” segons el parer de Cateura, que s’atreveix a establir una diferència que fins ara ningú havia obert en públic entre funcionaris afins a l’equip de govern i altres que no ho són.
“No crec en aquestes regles de joc. Ho lamento, però aquí i així no vull seguir”, ha conclòs Montserrat Cateura, que ha estat regidora durant els últims set anys i ha considerat, al mateix espai radiofònic, aquesta etapa com una “experiència única i esgotadora, absorbent i enriquidora”.

Anònim ha dit...

Cateura s’atreveix a:
·.. establir una diferència que fins ara ningú havia obert en públic entre funcionaris afins a l’equip de govern i altres que no ho són..."


¡¡¡¡¡¡¡ QUE FUERTE¡¡¡¡¡¡¡

RECONOCE LA EXISTENCIA DE FUNCIONARIOS ¡¡¡¡¡CORRUPTS¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Más madera a la crisis de gobierno del ayuntamiento de Molins. Otra regidora que hace las maletas

Anònim ha dit...

La marxa de Cateura, dos mesos després de la d’Enric Franch, significa la retirada i derrota del sector que en alguns moments havia vist l’oportunitat de plantar cara a l’alcalde en les disputes internes d’Iniciativa i Esquerra per Molins de Rei. L’alcalde,Ivan Arcas, hores després de l’anunci de Cateura ha assegurat que “Iniciativa ha començat a tirar endavant una nova línia de cara a les municipals”. El projecte Molins2020 és un exemple i els dirigents ecosocialistes no deuen veure amb mals ulls la pèrdua de velles glòries si el que busquen és renovar cares a la llista electoral que estan confeccionant

Anònim ha dit...

Cateura t'has confós de moment históric. La lleialtat que tu practiques es la del feudalisme.
Et recomano que posis en práctica la paraula dignitat=DIMITEIX!

Anònim ha dit...

...els que tu dius que son fidels.....han començat a corre...i a tremolar....els ansiolitics pujen a les farmàcies de Molins de Rei.

Anònim ha dit...

Feu-vos-ho mirar, confoneu la veritat en mentida, i confeccioneu históries falses, acabareu boixos....
A veure i us ho fiqueu al cap, la Secretaria i la Interventora, son responsables en guardar i fer guardar la Llei el vostre error ha estat en pensar que vosaltres = equip de govern, SOU LA LLEI I NO US HEU EQUIVOCAT.
No feu cas a les recomanacions us hen entossodit i tot té un límit i l'heu ultrapassat, ara només cal entomar les conseqüències.
Molins de Rei vol saber que han fet "els seus fills" triats per governar i ho volem saber TOT per poder jutjar.

Anònim ha dit...

Arcas com no demanis explicacions PÚBLIQUES, tu sol ho entomaràs tot. que no veus que el teu "titànic" s'enfonsa!!!!!! tio que estàs en els núvols !!!!

Anònim ha dit...

Al anonimo anterior:

NO digamos tonterias por favor, a quien quieres que pida explicaciones publicas el sr. Arcas, si...

sin Arcas y su apoyo absoluto la CORRUPCION en MOLINS esta NO HUBIERA SIDO POSIBLE,

Arcas es el principal responsable QUE AHORA NO SABE NADA, pero que lo SABIA TODO, TODO, TODO, TODO,

Arcas es el que LO FIRMABA TODO, TODO, TODO TODO y el que cuando firmaba nunca se tapó la nariz, porque JAMAS LE MOLESTO la pestilencia de algunas de sus decisiones,

Arcas es el PEOR DE TODOS, es el que va de UNA COSA Y ES OTRA,

Arcas es QUIEN HA COBVERTIDO LA MENTIRA POLITICA EN SU DISCURSO DIARIO y es QUIEN es capaz de DEJAR CAER y de vender a sus propios "colaboradores" ahora que vienen mal dadas,

Y Arcas es QUIEN HA HECHO POSIBLE CON SU FIRMA COMPLICE que importantes sumas de DINERO PUBLICO se destinen a intereses QUE NO SON LOS DEL PUEBLO DE MOLINS.

Anònim ha dit...

diu Cateura:

“Intervenció i Secretaria Municipals han assaltat el poder i han esdevingut protagonistes al servei de no se sap exactament quins interessos, però que en cap cas són els de la nostra vila”.

Emplea sense cap pudor uns adjectius que nomès demostren el grau l'enfermetat mentat que té:
assaltat???,
poder????,
protagonistes????
al servei d'uns interessos no se sap exactament.....???
...no son els de la NOSTRE vila..????

Senyora Cateura, qué està dient!!!!
què entén vosté per PODER i per ASSALT, ens agradaria molt veure defensar davant un jutje com ha utilitzat vosté el PODER del càrrec que li havía donat la ciutadania, PODER que no era seu, que estava SUBJECTE a la LLEI i que amb arbietrarietat ha utilitzat. TINGUI LA DECÈNCIA I CALLI QUE PARLA COM EL SEU COMPANY DE COXÍ.!!

Protagonistes....: de què? per fer la feina que la Llei els hi otorga?
Sino ho fessin serien còmplices de VOSTÉ.
VOSTÉ no ha fet cas de les recomanacions ans al contrari ha intentar ofegar i acorralar als sevidors públics que serveixen als INTERESSOS PÚBLICS.
Sigui decent! i deixi el projecte que ja no comparteix, o es que vol seguir mantenint el sou al servei de ......la VILA??
VINGA DÒNA SIGUI DECENT...!!

FA MAL A L' ORELLA I A LA VISTA LLEGIR I ESCOLTAR "LA NOSTRE VILA" AMB ELS FETS I LES MANERES QUE HA EMPLEAT.
ELS IMPORTA BEN POC LA NOSTRA VILA, LA DELS CIUTADANS DE MOLINS, QUE TENIM VERGONYA DE LES PERSONES QUE HEM TRIAT.....!

ENS DEIXA BEN DESCANSATS, SABER QUE NO TORNARÀ A LA POLÍTICA , UNA VENGONYA MENYS!

Anònim ha dit...

El que ha de fer aquesta senyora són quatre coses:

Primera. DEMANAR PERDÓ A TOT ELS MOLINENCS per abusar tant de la confiança política que li van fer i que ha traït.

Segona. TANCAR-SE A CASA SEVA UNA TEMPORADETA per evitar als molinencs el gest desagradable d'haver-li de girar la cara quan se la trobin pel carrer o suportar les seves mentires i la seva poca vergonaya quan els expliqui les raons per les que ha marxat o l'han fet fora.

Tercera. TORNAR ELS DINERS QUE HA COBRAT DE L'AJUNTAMENT, I QUE CONTINUA COBRANT, per haver gestionat l'Ajuntament en el seu propi profit (ja es veurà que passarà quan s'investigui l'actuació urbanística d'aquesta senyora el que acabarà sortint).

Quarta. POSAR UNA ESPELMA A SANTA RITA a veure si te sort i no li reclamen els DANYS I PERJUDICIS que li ha produït a l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

molt bon consell de l'anònim anterior...!
que també se'ls faci seus L'ALCALDE I EL VICTOR PUNTAS.....I ELS DE CIU.....
CONSELL: ANAR EN COMPTE AMB QUI PACTES!!!! NO S'HO VAL!!! DESPRÉS ESTARÀS PRINGAT...!!!! I LAMENTAR-SE NO SERVEIX DE RES.!!!
JA TRIGUEU EN PRENDRE DECISIONS....

Anònim ha dit...

Sra. Cateura.
No tiene Vd. ni vergüenza, ni decencia ni lo mínimo que se tiene que tener para estar en política con honradez.
Hay un refrán muy claro y castizo que dice. "Se piensa el ladrón que todos son de su condición.."

A la Interventora y la Secretaria así como a muchos otros funcionarios/as del Ajuntament de Molins solo les mueve hacer bien su trabajo, cumplir escrupulosamente con la Ley, evitar que se produzcan atropellos y villerías y sobre todo servir a todos y cada uno de los molinenses con honestidad.
Todo eso, seguramente a Vd. le suena a pamplinas ya que está acostumbrada a hacer lo que le viene en gana sin respetar nada y a nadie, pero todo tiene su fin y como muy bien puede comprobar el suyo ya ha llegado como hace unos días le llegó también a más de uno de sus compinches muy cercanos y no ha acabado aquí.
Se han descubierto muchos trapicheos y más que se irán descubriendo con el paso del tiempo porque Vd. y los que son como Vd. piensan que tienen carta blanca para hacer todo lo que les viene en gana, sin respetar ni la Ley, ni a los funcionarios honrados y se rodean de aquellos que les rien las gracias y chupan del bote por hacer no se sabe qué, aunque ya se va sabiendo lo que hacían y hacen.
Hay otro refrán que dice que
"a todo cerdo le llega su San Martín...."

Esta es una Ley inexorable, que siempre se cumple aunque por desgracia muchas veces tenga que transcurrir mucho tiempo.

Pienso que no vale la pena seguir porque a Vd. ninguna de estas reflexiones le importan, a Vd. sí le que han movido y le mueven intereses ocultos pero que poco a poco salen a la luz.

Que le vaya bonito....

Anònim ha dit...

" Superfuerte que Hannibal-arcas reuna a su fiel COMANDO SWAT DE TRAMITES MUNICIPALES INCONFENSABLES para juramentarlos en un pacto de silencio."


A mi mas que a silencio de COMANDO SWAT me suena mas al ruido-melodia de un conocido grupo musical que se llama PRESUNTOS IMPLICADOS.


Por cierto a la reunión de parece que asistieron como artistas invitados la conocida pareja catifranki y su niño monsito

Anònim ha dit...

EN GALICIA TAMBIEN CONTRATAN PARIENTES

Cuando Rogelio Martínez era alcalde de Arnoia, aprobó la construcción de un tanatorio en su municipio ubicado en terreno catalogado por Patrimonio.

Martínez autorizó la obra, que realizó la empresa de UN PRIMO SUYO, desoyendo la orden de la Xunta, que entonces lo conminó a paralizarla.

El tanatorio de Arnoia fue financiado por la Diputación y la Administración autónoma.

Martínez, que adjudicó la obra desde el Ayuntamiento, reconoce que "al menos la parte de la Diputación", de la que él era vicepresidente, la realizó Cruzval, LA EMPRESA DE SU PARIENTE. El representante de Feijóo en Ourense no recuerda si hubo otra adjudicataria "porque de eso hace ya al menos seis años", señala.

El PSOE incluye a Cruzval en la "trama empresarial" vinculada a Ceivam (la asociación de desarrollo local creada para recibir subvenciones de la UE) con "el objetivo de malversar ayudas europeas", según consta en la denuncia penal -registrada también por los socialistas ourensanos, que lo acusan en este caso de malversación de fondos públicos, prevaricación y fraude en subvenciones- por la que está siendo ya investigado judicialmente.

Por este mismo hecho el superdelegado ourensano fue condenado en sentencia firme por la Audiencia Nacional, que lo declaró culpable de defraudar, desde Ceivam, más de 50.000 euros de ayudas comunitarias mediante la certificación de obras "inexistentes".

Anònim ha dit...

CUANDO VEAS LAS BARBAS DE TU VECINO AFEITAR...PON TUS BIGOTES A REMOJAR....
HAY ,,,QUE SEMANAS NOS QUEDAN!!!!

Anònim ha dit...

diu Cateura:

“Intervenció i Secretaria Municipals han assaltat el poder i han esdevingut protagonistes al servei de no se sap exactament quins interessos, però que en cap cas són els de la nostra vila”.

Los intereses de la Cateura sí son de la "nostra vila", cual? la nostra se refiere a la suya y la du amigo? Su Vila particular? Cuánto se han llevado de la casa de la Vila en los años que han estado dentro?
No me refiero a que se hayan llevado dinero ó recibido sobornos, ní se me ocurre pensarlo. No faltaría más!!!
Pero en sueldos fantásticos sin dar palo al agua? cuánto? Alguien lo podría cuantificar? Sería interesante saberlo, no os parece?
Es hora de que salgan todos los trapos sucios que me parece hay muchos y que Molins se entere de una vez, para que todos sepamos lo que se ha estado cociendo a fuego lento durante demasiados años.
Esta señora y su señor pensaban y piensan que todo el campo es orégano y acampaban a sus anchas dando órdenes a diestro y siniestro, más bien a siniestro y acostumbrados a que todos los súbditos que les lamían el culo
corriesen a ejecutar sur órdenes. Ahora resulta que han dado con una señora Interventora y otra señora Secretaria que no se pliegan a sus deseos y les dicen que por aquí, no, por allí tampoco, hay que hacer las cosas conforme a la Ley. No puede Vd. adjudicar a dedo. No puede Vd. mandar saltarse la Ley etc. etc....
Y claro como que no estaban acostumbrados, pues debe ser que estas señoras tienen intereses ocultos e inconfesables.
No señora Cateura, no tienen ese tipo de intereses.
Chocan con los suyos que seguro que sí han sido ocultos e inconfesables a lo largo de demasiados años y lógicamente, Vd. no lo puede entender.

Esta es la única explicación coherente.

Anònim ha dit...

Estoy preocupadisimo por que cuando alguien ex-obeso y con mucha mala leche:

- esta a punto de perder su cargo de presidentavivodelcuentosindargolpeyconunsueldoquetecagas

- delira y discursea con fingida dignidad intentandohacernoscreerqueelpueblohaperdidosumirlablancasuperdemocraticayfantastica

- y escupe veneno en todas direcciones sindejarde agarrarsealanominamolinenca

Corre el riesgo de tener que hacer un gasto extra en vestuario si se pone a comer compulsivamente y vuelve a sus tallas de antaño.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡PATETICATUERA !!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

les irregularitats dels consistori son manifestes i alguna està ja en els Tribunals, com l'escàndol de la promoció interna de le administratives un FRAU!!! permés per l'equip de govern i fraguat pel ex regidor (jubilat) i el (depresiu) Monterrat.
El Tribunal, ha admés a tràmit la demanda i ja ha donat dia pel judici 25 de maig!!! llástima que sortirà deprés de les eleccions municipals.
També una treballadora ha denunciat a l'ajuntament i el jutjat l'ha admés, encara està pendent de dia per la vista.
Ja veieu els treballadors han de defensar la Llei i l'ordre davant els que se l'han apropiat.....

Anònim ha dit...

Aquesta dona ha perdut la xaveta, o es que mai l'ha tingut a lloc.

Tot el que ha dit, en el seu discurs pretesament digne, no és res més que: "TOT EL MÓN ESTÀ EQUIVOCAT I JO SOC LA VERITAT SUPREMA"...ufff!!! quina por que fan aquest tipus de gent, no sé si es que s'ha contagiat del seu home (el regidor jubilat o a l'atur que encara no se sap en quina situassió està) o ja era així abans.

El sindicalista Franc utilitzava aquestes formes quan treballava a la gallina blanca i ningú el podia veure, li deien el TALIVAN.

Anònim ha dit...

El disfraz de carnaval de una presidenta cesante

Esta señora cuya trayectoria y politica y calidad personal es de todo Molins conocida, ha abierto este año el carnaval de la poca verguenza del Ayuntamiento de Molins con un pregon en el que solo faltaba que al final se felicitase ella misma por ser tan guapa.

Y como es tan absolutamente maravillos, tambien ha decidido encabezar la rua luciendo su disfraz:

- de digna
- de izquierdista progresista y social
- de preocupada por el Pueblo
- de democratica
- de íntegra
- de coherente


Ya se sabe que en estos dias de carnaval todo el mundo tiene derecho a fantasear y disfrazarse de otra cosa, y la verdad es que algunos disfraces llevados por segun quien, nos hacen reir mucho.


Pero ya se sabe que el carnaval se acaba con el entierro de la sardina.

Anònim ha dit...

Doncs jo no he entenc quina necessitat te un capgross de disfressar-se.

Anònim ha dit...

“...........PARA PASAR AL PARO ...LA EMPRESA TIENE QUE DESPEDIRTE IMPROCEDENTEMENTE. Y EL ALCALDE HA DICHO VARIAS VECES PÚBLICAMENTE QUE EL EX-REGIDOR E. FRANCH SE IBA POR JUBILACIÓN......”

ATENTA LA COMPAÑÍA:

Antes de ser teniente de Alcalde del Ayuntamiento de Molins de Rei, Montserrat Cateura trabajaba en INTERMEDIACIÓN LABORAL EN UNA OFICINA DE TRABAJO DE LA GENERALITAT.

http://www.guai.com/molins/enquesta/primariesini.htm

Anònim ha dit...

ACABÁRAMOS! ESTO HUELE A Y SE VA FRAUDE..!!!!
Y ¿SE VA HA QUEDAR ASÍ?
¿CÓMO SE PUEDE SABER SI ESTÁ COBRANDO EL PARO O LA JUBILACIÓN?
HA SIDO UN CARGO PÚBLICO, DEBE SER EJEMPLO, EXIJIMOS QUE LOS CARGOS PÚBLICOS SEAN GARANTES DE LA LEY Y QUE NO USEN LA MISMA PARA SUS INTERESES ESPÚREOS Y CORRUPTOS, SI LOS DESCRUBRIMOS QUE SEAN EJEMPLO DE LO QUE NO SE DEBE HACER Y QUE QUEDEN EXPUESTOS A LA LEY, QUE PAGUEN Y AL ESCARNIO PÚBLICO.
PARA EL BIEN DE LA SOCIEDAD, LIMPIEMOS Y DENUNCIEMOS, SOLO ASÍ PODREMOS CONSTRUIR SOCIEDADES LIMPIAS.

Anònim ha dit...

ACABÁRAMOS! ESTO HUELE A Y SE VA FRAUDE..!!!!
Y ¿SE VA HA QUEDAR ASÍ?
¿CÓMO SE PUEDE SABER SI ESTÁ COBRANDO EL PARO O LA JUBILACIÓN?
HA SIDO UN CARGO PÚBLICO, DEBE SER EJEMPLO, EXIJIMOS QUE LOS CARGOS PÚBLICOS SEAN GARANTES DE LA LEY Y QUE NO USEN LA MISMA PARA SUS INTERESES ESPÚREOS Y CORRUPTOS, SI LOS DESCRUBRIMOS QUE SEAN EJEMPLO DE LO QUE NO SE DEBE HACER Y QUE QUEDEN EXPUESTOS A LA LEY, QUE PAGUEN Y AL ESCARNIO PÚBLICO.
PARA EL BIEN DE LA SOCIEDAD, LIMPIEMOS Y DENUNCIEMOS, SOLO ASÍ PODREMOS CONSTRUIR SOCIEDADES LIMPIAS.

Anònim ha dit...

ACABÁRAMOS! ESTO HUELE A Y SE VA FRAUDE..!!!!
Y ¿SE VA HA QUEDAR ASÍ?
¿CÓMO SE PUEDE SABER SI ESTÁ COBRANDO EL PARO O LA JUBILACIÓN?
HA SIDO UN CARGO PÚBLICO, DEBE SER EJEMPLO, EXIJIMOS QUE LOS CARGOS PÚBLICOS SEAN GARANTES DE LA LEY Y QUE NO USEN LA MISMA PARA SUS INTERESES ESPÚREOS Y CORRUPTOS, SI LOS DESCRUBRIMOS QUE SEAN EJEMPLO DE LO QUE NO SE DEBE HACER Y QUE QUEDEN EXPUESTOS A LA LEY, QUE PAGUEN Y AL ESCARNIO PÚBLICO.
PARA EL BIEN DE LA SOCIEDAD, LIMPIEMOS Y DENUNCIEMOS, SOLO ASÍ PODREMOS CONSTRUIR SOCIEDADES LIMPIAS.

Anònim ha dit...

MAÑANA ELECCIONES SINDICALES EN EL AYUNTAMIENTO DE MOLINS DE REI

RECORDAD QUE LA PRIMERA DE LA LISTA DE CCOO ES LA MANO DERECHA DEL MONTSITO

RECORDAD QUE GRACIAS AL MONSITO, DESPUES DE CUATRO AÑOS DE NEGOCIACION, TODAVIA NO TENEMOS CONVENIO

TENERLO EN CUENTA PARA NO LAMENTARLO POSTERIORMENTE

HASTA MAÑANA, COMPAÑEROS

Anònim ha dit...

Aprovechando el comentario, elecciones sindicales pasado mañana, mañana REFLEXIÓN!
QUE MUCHA FALTA NO HACE, !CON LA QUE ESTÁ CAYENDO!
!.....veremos quien mece la cuna...!

Anònim ha dit...

Resulta curiòs: les dotacions pressupostàries que hi havien (ara ja no sé com van) per les places d'Interventor i de Secretari totes dues d'habilitació amb caràcter nacional, eren les mínimes. I això era per assegurar-se que no les reclamava ningú, i durant molt de temps han tingut funcionaris firmant el que ells volien en aquests llocs de treball... evidentment ben untadets en el sou... I ara, com que no poden aconsseguir que signin en que volen, i no "passen pel tubo" son dolentíssimes... Claro, claro... ellas no son sicarios de nadie. Con ellas no podéis, aunque lo intentáis, poniendo un Director de Serveis trs otro por encima de ellas... he visto hasta informes en los que se ha omitido la fima de la Interventora y de la Secretaria... Eso no es delito???

Anònim ha dit...

Claro que es delito.

Estos sinvergüenzas se piensan que todo el campo es orégano.
Acostumbrados a hacer lo que les viene en gana, no pueden comprender que alguien les pare los pies.
Si lo hace es que debe tener algún motivo inconfesable.
Vaya descaro, vaya falta de ética, de profesionalidad, de respecto hacia los ciudadanos de Molins.

Me paro porque no sé hasta donde llegaría diciendo lo que son esta pandilla de impresentables.
Se piensan que estamos aún en la época de Franco pero se les llena la boca de demócratas y resulta que sus actuaciones no difieren para nada de las del tío Paco.
De esta gentuza nos tenemos que fiar???

Anònim ha dit...

Carles Martinez (ICV) i Jordi Romeu (ENMRA).
"dos dels artifexs de la coalicií IiE que durant 20 ans ha governat la vila"

Dicen " Plegats hem fet una bona feina per Molins de Rei, però hem arribat al final del trajecte".

Qué bonito mientras duró!!!!!
Qué morro que tienen estos dos! Cómo pueden decir que "hem fet una bona feina per Molins de Rei"?

Enchufando a los amigos? Pagando por servicios no prestados? Pagando por algunos servicios mucho más de lo normal?
Eso no es servicio a Molins, es servicio a uno mismo.
Cuándo vamos a poder contar con personas honradas en la política de Molins que lo único que les preocupe sea servir y no servirse?