dijous, 10 de febrer del 2011

La mobilitat a Molins de Rei

Comentari radiofònic del regidor Àlex Maymó en l'espai Raó del Regidor del mes de maig de 2010 de Ràdio Molins de Rei.

Acabem de passar la 160ena Fira de la Candelera amb un temps que ha acompanyat però que com cada any ha dificultat la mobilitat a la nostra vila. Això no seria un problema si només fós un problema puntual durant el cap de setmana de la Fira però per desgràcia patim el problema de la mobilitat durant tot l’any.

El famós Pla de Mobilitat Urbana continua aturat per la manca d’acord dins del govern municipal format per ICV, ERC i CiU i encara no ha estat redactat i aprovat. Des de la CUP ja vàrem presentar les nostres propostes fa mesos.

Volem que es faci un carril bici que creui tot el municipi ja que actualment no tenim ni un centímetre de carril bici en el nucli urbà. També volem que s’aposti definitivament per la peatonalització dels principals carrers del centre vila. La convivència entre cotxes, el Molins Bus i vianants no sempre és bona al carrer Major o al carrer de Baix.

Només 8 anys després de pavimentar el carrer de Baix ara l’Ajuntament es gastarà 240.000 € per tornar-lo a pavimentar. Un altre cop es demostra la ineficiència a l’hora de fer obres del govern municipal però si el carrer fos peatonal segur que ara ens estalviaríem aquests diners.

Hi ha molts debats pendents en aquest àmbit, ja sigui per garantitzar la mobilitat de persones i bicicletes, o bé per marcar els recorreguts principals destinats al trànsit de vehicles, i modificant la temporització de la xarxa semafòrica. Son debats i actuacions molt importants per millorar la mobilitat del nostre municipi però per desgràcia mai ha estat una prioritat del govern municipal que s’arribi a un acord ampli i seriós en aquesta matèria.

Bon dia i bona hora!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

CIRCULAR POR EN CENTRO DE MOLINS ¡¡¡un caos¡¡¡ increible¡¡¡¡¡vueltas sobre vueltas, mal señalizado, que asco¡¡¡

multas, multas, multas, increible, ¡¡¡solo piensan en recaudar¡¡¡

Anònim ha dit...

CLARO HAY QUE PAGAR A LOS NUEVOS CARGOS DIMITIDOS DE LA GENERALITAT!

Anònim ha dit...

¿¿¿¿quien quitará las multas a los amigos???