dimecres, 23 de març del 2011

La CUP de Molins de Rei creix amb força i constància

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) va neixer a la nostra vila el mes de gener de 2007. Inicialment érem un grup de persones que en la seva gran majoria no passàvem dels 30 anys i ens vàrem presentar a les eleccions municipals amb una llista clarament jove.

Durant aquests 4 anys de feina a dins i fora de l'Ajuntament hem treballat activament per fer que el projecte de la CUP fós cada vegada més conegut i això també ha fet que s'hagi anat apropant gent nova.

En els últims mesos és quan s'ha notat més l'increment de persones que col·laboren amb major o menor mesura amb la CUP, ja sigui militant activament o participant puntualment en els actes o en la redacció del programa.

Aquestes noves incorporacions ho son de diferents edats i en la llista electoral d'enguany es veurà reflectit que una gran part de la llista sobrepassa els 40 anys, quan fa 4 anys no hi havia practicament ningú.

També la procedència dels nous suports és cada cop més diversa: gent que havia militat a ERC, molta gent jove que no va poder votar fa 4 anys, gent del PSUC que ara no se sent identificada amb ICV, gent que en els últims anys estava desencantada amb la política, i en definitiva, gent que ha valorat positivament la nostra tasca a dins i fora de l'Ajuntament i ens ha volgut donar la seva confiança.

I la forma de donar suport a la CUP l'hem articulada amb el bloc Jo també dono la cara per la CUP, on han signat de moment 103 molinencs i molinenques. Sabem que sempre és dificil que la gent doni suport a una candidatura que es presenta a les eleccions perquè molta gent recela de què se'ls relacioni amb una opció política. Tot i així vàrem ser valents i valentes perquè continuem creient que avui en dia encara cal que la gent es mulli políticament i s'impliqui en treballar per construir una societat millor. I això també passa per defensar públicament una candidatura com la CUP.

Les altres formacions polítiques ja estan consolidades mediàticament i per tant volem fer una crida a totes aquelles persones que creuen en el projecte i en les persones de la CUP, que facin un pas endavant i donin suport públicament al nostre projecte. Cal que visualitzem que som molts i moltes els que apostarem per la CUP en les eleccions municipals del 22 de maig i que donarem la gran sorpresa!

Veure llista d'adhesions

Afegeix-te tu també!



23 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡FELICITATS, ALEX¡¡¡¡¡¡

Unknown ha dit...

Endavant! molt bona feina

Anònim ha dit...

Àlex, una questió importan:

Pots esbrinar si s'estan produïnt pressions a Radio Molins per evitar que surtin al seu facebook alguns comentaris que podrien perjudicar políticament a als partits del govern de l'ajuntament ?

Pots interessar-te per la nostra tranquilitat i confirmar que no s'ha instal.lat la CENSURA ni la ATOCENSURA tamé a Radio Molins d Rei ?

Anònim ha dit...

Álex, compta amb el meu vot, sou l'única força independentista que em doneu garanties.

Víctor Puntas s'ha aprofitat d'unes idees per consolidar un càrrec personal, i ERC s'enfonsa amb ell.

Continueu endavant la gent de la CUP, sou l'única opció que tenim els votants independentistes de Molins

Anònim ha dit...

Álex, compta amb el meu vot, sou l'única força independentista que em doneu garanties.

Víctor Puntas s'ha aprofitat d'unes idees per consolidar un càrrec personal, i ERC s'enfonsa amb ell.

Continueu endavant la gent de la CUP, sou l'única opció que tenim els votants independentistes de Molins

Anònim ha dit...

Àlex, es cert que hi ha una part de la militancia d'ERC que estan molt molestos amb el comportament que ha tingut ERC en aquest tema de la corrupció ?

Anònim ha dit...

Enhorabona Àlex no canviis.
UN MON NOU ÉS POSSIBLE!!!!
PERÒ NECESSITEM GENT HONESTA I QUE VULGUI SERVIR ALS ALTRES PER FER UNA TASCA PER LA COMUNITAT.
NO PER L'ORGULL O LA VANAGLÒRIA..... O.....O.....

FORA VOLEM GENT NETA, PER FER COSES NETES!

L'ENHORABONA!

Àlex Maymó i López ha dit...

El tema de la Ràdio ja ho preguntaré però de moment no tinc cap sospita en aquesta direcció.

Sobre el tema de la militància actual d'ERC no se que en pensen.

Anònim ha dit...

EL BOGG DEL ÀLEX ES COMO LA CANCIÓN DE AMARAL:

Sin ti no soy nada

Los días que pasan,
Las luces del alba,
Mi alma, mi cuerpo, mi voz, no sirven de nada
Porque yo sin ti no soy nada
Sin ti no soy nada
Sin ti no soy nada

GRACIAS ÀLEX, POR SER COMO ERES

Accounty

Anònim ha dit...

Lo que le puede pasar al que propone o nombra ilegalmente a un gerente:

Codigo Penal: Artículo 405. A la autoridad o funcionario público que, en el ejercicio de su competencia y a sabiendas de su ilegalidad, propusiere, nombrare o diere posesión para el ejercicio de un determinado cargo público a cualquier persona sin que concurran los requisitos legalmente establecidos para ello, se le castigará con las penas de multa de tres a ocho meses y suspensión de empleo o cargo público por tiempo de seis meses a dos años.

Anònim ha dit...

Lo que le puede pasar a un tipo que acepta (expresamente o tácitamente por su ejercicio) un cargo de gerente podrido de ilegalidad (aunque le cambie el nombre para disimilar i le diga encargo de funciones provisional o milongas parecidas)

Código Penal: Artículo 406. La misma pena de multa se impondrá a la persona que acepte la propuesta, nombramiento o toma de posesión mencionada en el artículo anterior, sabiendo que carece de los requisitos legalmente exigibles.

Anònim ha dit...

ÀLEX ,

ACTUA AL PROPER PLE!!!!

CAL UNA MOCIÓ DENUNCIANT EL NOMENAMENT IL·LEGAL DEL GERENT, OBLIGA A CIU A MULLAR-SE, A VEURE QUÈ VOTEN!!!!!
A VEURE ON ESTÀ LA RESPONSABILITAT DE QUÈ PARLEN!!!

Anònim ha dit...

CIU són igual o pitjors que els altres dos! Poder pitjors perquè al menys els altres dos s'enfronten al problema, mentre que el Sr. Casals, com diu un per aquí...este perro no es mio

Amb el canvi al govern dels millors la Sra. de Casals va anar a parar a la Generalitat amb sou de categoria A i un complementet de més de 30.000 €

RESOLUCIÓ BSF/4211/2010, de 30 de desembre, per la qual es nomena la senyora Georgina Pou i Hervàs com a adjunta a la cap del Gabinet per a les Relacions amb el Parlament del Departament de Benestar Social i Família.

Anònim ha dit...

CIU trenca el pacte!

Demostreu que encara queda dignitat!

Anònim ha dit...

Trencar??? Ells es desmarquen.
CIU només trencara el pacte per pactar amb els socialistes segons el que passi el dia 22. Què t'hi jugues Mari Pili?
Ho sento però és que no els puc ni veure i ara he de veure al Casals als fanals de mig poble!

Anònim ha dit...

"....Ho sento però és que no els puc ni veure i ara he de veure al Casals als fanals de mig poble!..."

Pues no te queda nada. A partir de mayo lo veras muy a menudo en el boletin municipal LA CASA DE LA VILA como alcalde recien nombrado

Anònim ha dit...

"Amb el canvi al govern dels millors la Sra. de Casals va anar a parar a la Generalitat amb sou de categoria A i un complementet de més de 30.000 €"

Pues menos mal, porque los de Iniciativa, que viven a cargo de nuestros impuestos, han colocado en Molins a tres comisarios con sueldos superiores a los 60.000 euros anuales

Anònim ha dit...

".......com diu un per aquí...este perro no es mio ..."


Compañero, veo que vas muy perdido. Esas palabras son del vICTOR cuando le explican alguna fechoria del IVAN-DEMASIADAS.

Anònim ha dit...

Espero que l'Alex sigui el proper alcalde de Molins de Rei.

Anònim ha dit...

EN MOLINS VIU:

"Benvolgut Rossend, entenc el teu nerviosisme per aquesta missió tan complicada que tens encomenada, creu-me que comprenc que per tú, si tens una mica de valor,s no deu ser gens fàcil que estiguis aquí defensant lo indefensable. Mira Ross...ent els militatns d'ERC segur que sou gent intel.ligent i que sabeu perfectament que hi ha en tot aquest afer de corrupció de l'Ajuntament. Hi haurà molta gent que us votarà igual, així que estas disculpat de passar-li "la prueba del algodon" al Víctor Puntas, per que el cotò surt negre. Que estigui tranquil el Víctor, que no es preocupi per no tenir on caure mort si perd les eleccions, que amb una mica de sort serà partit "bisagra" i podrà continuar cobrant la nòmina de dedicació exclusiva."

SE PUDE DECIR MAS FUERTE PERNO NO MAS CLARO, VICTOR PUNTAS QUE NO DA UN PALO AL AGUA Y QUE ES UNA PERSONA "SIN OFICIO PERO CON BENEFICIO" ESTA CAGADÍSIMO DE PERDER EL CHOLLO Y DE CONVERTIRSE EN UN "SIN OFICIO (LO QUE YA ERA) Y SIN BENEFICIO", ESTO ÚLTIMO ES LO QUE SE MERECE POR INDECENTE POLITICO Y POR CORRUPTO.

Anònim ha dit...

AJUDA PORFA..

Si algú a l'Ajuntament ha vist alguna vegada, en algun moment, a Víctor Fanfarra Puntas treballar pel poble de Molins, que faci urgentment un informe indicant el dia i l'hora en es que es va produïr l'evento i ho notifiqui de seguida, perquè el tio ha demanat un certificat de serveis prestats i no sabem com collons fer-lo.

Anònim ha dit...

" Una resolució d’aquest tipus no es pot prendre sense abans haver-ho parlat amb les persones afectades ... "

Senyors de CIU: NO ES POT ESTAR A LA MISA I AL REPIQUE, una resolució d'aquest tipus no es pot prendre PERQUE ES UN ABÚS D'AUTORITAT, PERQUE ES TOTALMENT IL.LEGAL, PERQUE ES IMMORAL I PERQUE ES UNA PREVARICACIÓ com una casa.

Per reaccionar TARDE, NUNCA Y MAL, millor quedar-se callat i no intentar passar per una cosa diferent del que s'és realment.

Anònim ha dit...

"Per reaccionar TARDE, NUNCA Y MAL, millor quedar-se...."

CON TODOS MIS RESPETOS DISCREPO DE ESTA AFIRMACIÓN YA QUE UNA RETIRADA A TIEMPO ES UNA VICTORIA