dijous, 17 de març del 2011

La Interventora Municipal considera que hi ha indicis de criminalitat en la contractació d’un servei d’assessorament

Avui dijous 17 de març de 2011 la Intervenció Municipal ha enviat un informe a tots els regidors/es de l’Ajuntament de Molins de Rei sobre el cas dels contractes adjudicats a l’empresa CLAM CONSULTING, SLP.

Cal recordar que la CUP vàrem ser el primer grup municipal que vàrem denunciar públicament l’adjudicació d’aquests contractes enmig de pressumptes irregularitats, que ara es veuen ampliades i confirmades per l’informe d’intervenció.

Aquest informe té data del 21 de febrer de 2011 i per tant ja feia dies que en tenia coneixement el govern municipal (IiE, ERC, CiU).

En les conclusions d’aquest extens informe la interventora municipal afirma: “a la vista de les conductes descrites, un cop s’ha disposat de la informació global, i de les vinculacions existents entre les empreses i professionals convidats a participar en els diferents procediments negociats, considera que en la contractació de CLAM CONSULTING, SLP per part de l’Ajuntament de Molins de Rei apareixen indicis racionals de criminalitat que podrien subsumir-se en els tipus penals de prevaricació i/o tràfic d’influències previstos als articles 404 i 428 del vigent Codi Penal (veure annex 2 d’aquest document)”

Intervenció Municipal ha enviat a l’Oficina Antifrau i a la Fiscalia Anticorrupció aquest cas. Des de la CUP volem denunciar públicament, un cop més, que el govern municipal no ha fet res en tots aquests anys per garantir una política de contractació pública que fós transparent i garantís la igualtat d’oportunitats de tothom a l’hora de poder ser adjudicataris.

Nosaltres sí que tenim un compromís amb la transparència i per això també fem públic aquest Informe d’Intervenció per tal que la ciutadania conegui les pressumptes irregularitats que ha denunciat la Intervenció Municipal. A continuació us podeu descarregar l'informe d'intervenció:

Veure Informe d'Intervenció 01/2011/GVC

201 comentaris:

«El més antic   ‹Més antic   201 – 201 de 201
Anònim ha dit...

Votem amb llibertat i dignitat.

Fora del Ajuntament de Molins els aprofitats!!!

«El més antic ‹Més antic   201 – 201 de 201   Més nou› El més recent»