dimarts, 22 de març del 2011

Manifest a favor de la Interventora Municipal

Us adjunto a continuació un manifest que està corrent per la xarxa a favor de la Interventora Municipal on s'expliquen els motius per oposar-se a la resolució d'alcaldia signada aquesta setmana passada.

MANIFEST A FAVOR DE LA SRA. INTERVENTORA MUNICIPAL, DE LA LEGALITAT, LA TRANSPARÈNCIA L’EFICÀCIA I L’EFICIÈNCIA DE LA GESTIÓ PÚBLICA.

Com a funcionari de l’Ajuntament de Molins de Rei, he quedat desagradablement sorprès al tenir coneixement de la Resolució d’Alcaldia número 586 de data 15.03.2011, signada per l’Alcalde Ivan Arcas i com a secretària accidental per la Cap de Negociat de l’Oficina Administrativa de Sostenibilitat i Territori.

Aquesta resolució constitueix un autèntic buidatge de les funcions reservades per llei a Intervenció , i es basa en pressupostos fàctics falsos, tendenciosos, incorrectes i manipulats, que en cap cas poden justificar l’eliminació de les atribucions legals a la Sra. Interventora municipal.

Sorprèn a aquesta part que la finalitat de l’Alcalde hagi estat buidar de contingut la tasca professional de la Sra. Interventora, a dos mesos vista de les eleccions municipals del proper 22 de maig, repartint la seva responsabilitat i tasca professional a d’altres funcionaris “afins a l’equip de govern”. Si realment el que pretenia l’Alcalde era tramitar el més ràpid possible un determinat nombre de factures pendents de pagaments, hauria estat més encertat reforçar el servei, incrementant el personal operatiu i dotant al departament de més medis tècnic materials tal com tots sabem que venia reclamant des de fa molt de temps per part de la Sra. Interventora, més que eliminar, menysprear i fins i tot assetjar professionalment a la funcionària del cos nacional encarregada de supervisar la correcta legalitat de la gestió econòmica de l’Ajuntament de Molins de Rei.

Molts de nosaltres hem estat testimonis conforme diàriament, abans de les nou del matí, la Sra. Interventora ja estava en el seu lloc de treball, menjant bastonets, i que molts dies a les vuit del vespre la llum del seu despatx encara estava encesa i ella davant l’ordinador, complint amb la seva tasca professional, per tant manca de dedicació no se li podrà retreure en cap cas.

També sorprèn i sobre tot desconcerta que la funcionària que signa com a secretària accidental la resolució sigui la responsable administrativa de les contractacions de CLAM CONSULTING denunciades per la Sra. Interventora

A títol no exhaustiu, i en el que respecta a la Resolució 586, podem citar les següents irregularitats de caràcter tècnic legal, que invalidan l’eficàcia de la resolució:

1.- Es nomena de facto un gerent, amb la forma fraudulenta d’assignar-li funcions, quan es competència del Ple nomenar el personal directiu i el lloc de treball no està dotat pressupostàriament, i sense que la Sra. Interventora hagi tingut possibilitats de fiscalitzar-ho prèviament. El gerent nomenat era un càrrec de confiança a la Generalitat, concretament Director de Serveis del Departament d’Interior, que en perdre el seu lloc de treball l’Alcalde de Molins i per una qüestió de quota de partit i afinitat política l’ha incorporat com a càrrec de confiança a l’Ajuntament de Molins de Rei.

2.- Es nomena un responsable de comptabilitat quan és un lloc que no existeix ni està previst a la relació de llocs de treball aprovada pel Ple de l’Ajuntament.

3.- Es nomena com a tresorer a un funcionari que es el Cap del Servei d’Atenció Ciutadana, de formació universitària aliena a la de tresorer, i que no compleix el requisits de funcionari qualificat que exigeix la normativa reguladora d’aquests llocs de treball.

4.- La Intervenció queda buidada total i absolutament de contingut personal, i a la titular de la intervenció se li exigeix que es posi una BENA DAVANT DELS ULLS i que CALLI i SIGNI TOTS ELS DOCUMENTS I TALONS QUE LI SIGUIN PRESENTATS.

5.- Se li ordena lliurar els expedients d’Intervenció pel dia 18.03.2011 en una mena d’ordre, entrada i registre del despatx com si fos una operació d’incautació i efectivament el dia 18.03.11 (tot i que la Sra. Interventora no ha rebut la notificació) i desprès que l’Alcalde li llegeixi a la Secretària amb la presència de testimonis una ordre d’inventariar i aixecar acta, i que la Secretària municipal marxi sense complir-la, entre les 15.00 H i les 20:00 h el nou gerent, amb el recolzament del seu equip de fidels col•laboradors, seguint instruccions de l’Alcalde, van procedir a iniciar el buidatge del despatx de la Sra. Interventora.

6.- Finalment, respecte a la Resolució 586, sense comentar la motivació que és amb tota probabilitat difamatòria, alarmista i falsa, doncs mai no hi ha hagut 10 persones a Intervenció, en els millors moments hi ha hagut quatre com a màxim, i ni molt menys hi havia aquestes 2000 factures a Intervenció ni per suposat 4.000.000 € a la Tresoreria, la qual cosa és fàcilment comprovable, podríem afegir que: LA RESOLUCIÓ ÉS A TOTHES LLUMS NUL•LA DE PLE DRET, de contingut impossible, que vulnera la normativa d’hisendes locals, dictada per òrgan manifestament incompetent, sense respectar cap tipus de procediment, i el que és més greu POT SER CONSTITUTIVA D’INFRACCIÓ PENAL, perquè la persecució laboral de treballadors avui en dia ja és un delicte al vigent Codi Penal.

La Resolució 586 va ser comunicada en reunió pública al personal i llegida pel nou gerent, essent aquest un mecanisme singular que presumiblement tenia la finalitat de crear una ambient propici al trencament anímic de la Sra. Interventora amb la finalitat que abandoni la seva plaça en propietat a Molins de Rei.

Considero que es tracta d’un atemptat contra la seva dignitat, honestedat i contra la seva imatge pública, agreujat amb el fet insòlit que per primera vegada a la vida i des de l’Alcaldia s’ha enviat per correu intern, a tot els personal administratiu (funcionaris, laborals i eventuals) de l’Ajuntament una copia de la Resolució. Queda clar que el que es pretén, entre d’altres objectius, es ridiculitzar-la davant tothom i que serveixi com a exemple del que et pot arribar a passar si no compleixes estrictament el que et diu l’Alcalde actual. (si això li han fet a tota una Interventora, imaginat el que em podem arribar a fer a mi ?)

Mitjançant aquest escrit mostro la meva més sincera solidaritat amb la Sra. Interventora de Molins de Rei, i sol•licito a tots els partits amb representació a Molins de Rei l’estricte compliment de la legalitat, la transparència, l’eficàcia i l’eficiència de la gestió pública, i que investiguin la veritable motivació que ha portat a l’Alcalde a emetre la Resolució 586 i esbrinar el que es vol amagar mitjançant l’eliminació professional de la funcionària del cos nacional que actua com a garant de la legalitat vigent en matèria econòmica.

Tots estem amb la Sra. Interventora

135 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡MOLT BÉ¡¡¡¡¡¡¡




Juan Carles

Anònim ha dit...

QUÈ? ARA ANIRÀN CONTRA LA SECRETÀRIA MUNICIPAL?


Juan Carles

Anònim ha dit...

Els membres de l’equip de Govern són els gestors dels bens del poble i han de buscar permanentment l’eficàcia i eficiència del servei, amb total subjecció a la llei.

Sembla ser que alguns individus han perdut el seny, la moral i la honestedat i solament busquen la seva pròpia satisfacció personal actuant amb mètodes que podrien qualificar de mafiosos.

Queda clar la il•legalitat de la resolució 586, i l’alcalde ho sap, però com l’interessa que es paguin determinades factures, ha tirat pel dret amb coneixement i voluntat del seu comportament no ajustat a dret.

L’alcalde sap que la Interventora pot impugnar la resolució i amb tota seguretat la guanyarà, però la sentència trigarà mesos o fins i tot anys, i l’alcalde necessita els propers mesos per “maquillar” els comptes municipals i pagar favors prestats indegudament.

INTERVENTORA, ESTEM AMB TU.

Juan Carles

Anònim ha dit...

¡¡¡¡VAYA CARETO EL TIO DE LA FOTO¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

"L’Ajuntament de Molins de Rei aplica un pla de xoc per reduir el temps de pagament de les factures"


JA, JA, JA, AHORA EL ACOSO LABORAL SE DENOMINA "PLAN DE CHOQUE"

¡¡¡¡¡MOLINS IS DIFERENT¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Llegiu "EL PUNT" Dimarts 22 de març de 2011

http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/10-administracions/386449.html

Anònim ha dit...

AVUI Dimarts 22 de març

http://www.presencia.cat/noticia/article/1-territori/10-administracions/386449-la-interventora-es-trasllada-apalleja.html?dema=1

Anònim ha dit...

La resolució 586 és un atac no només a la interventora, sinó a l'Estat de Dret, al Ple, del qual es sostreuen competències i sobretot a tots els treballadors, perquè els roba la dignitat.

Anònim ha dit...

IVAN ARCAS: LA PERSECUCIÓ LABORAL QUE HA ESTAT TANT HABITUAL DURANT EL TEU MANDAT PER FI ESTÀ AL CODI PENAL.

PREPARA'T...

Anònim ha dit...

PROU D'ESTAR ATEMORITS, A MOLINS DE REI NO TOTS ELS TREBALLADORS SOM COM ELS AFINS AL GERENT, NI HI HA QUE NO ACCEPTEM NI ENS LUCREM AMB LES INJUSTÍCIES.

CAL REACCIONAR JA, NO US DEIXEU MANIPULAR MÉS PELS CAPS DE NEGOCIAT QUE L'UNIC OBJECTIU QUE TENEN ES COBRAR EL SEU SOU I ATEMORIR ELS SEUS TREBALLADORS PERQUÈ ES FACI EL QUE DIGUI L'ALCALDE,

Anònim ha dit...

Treballo a l'Ajuntament. L'ambient que hi ha és força dolent, i els ànims estan per terra fa temps. La manera dictatorial de funcionar de l'equip de govern està perjudicant l'Ajuntament i de rebot la vila.

La Sra. Interventora es una molt bona professional.

Estic satisfet d'haver treballat amb ella.

Anònim ha dit...

Yo soy un molinense que hace más de 23 años que vivo aquí y que me he involucrado en todo lo que se hace en Molins.

De un tiempo a esta parte me llegan noticias de la casa de la Vila que no me gustan nada.
Qué pasa ahora con la Interventora?
He leido en el blog primero la denuncia presentada por la Interventora y luego la resolución nº 586 del alcalde y me parece de escándalo.

Claro que la resulución es una clara represalia por la denuncia hecha que está bien fudamentada y con aportaciones muy importantes.

Lo que se dice allí con nombres y apellidos y aportando datos muy concretos, hacen preveer que el alcalde va a salir muy mal parado cuando la Justicia entre a dilucidad.

Me parece que se quiere matar al mensajero.
Sra. Interventora. Tengo que decir que es Vd. muy valiente y le animo a que siga siéndolo ya que no se pueden aceptar comportamientos de amiguismo, enchufismo y favoritismo en una entidad como es el Ajuntament.

Animo que saldrá Vd. reforzada de todo esto.
Veo que gran parte de los funcionarios están con Vd.y eso quiere decir algo.

Anònim ha dit...

La Audiencia Provincial de Sevilla ha condenado a tres años de cárcel y seis años de inhabilitación al alcalde de La Puebla del Río, Julio Álvarez González (PSOE), por un delito de malversación de caudales públicos al gastar, en un año, 6.098,66 euros en llamadas privadas a una vecina y a teléfonos eróticos con el teléfono móvil del Ayuntamiento. El regidor fue hallado culpable la pasada semana por el jurado popular.

Àlex Maymó i López ha dit...

Hi ha comentaris que m'arriben a mi al correu electrònic però no es publiquen al bloc perquè el sistema del bloc els detecta com a spam.

Si copieu i enganxeu una notícia ho detecta com a spam. Per això no surten.

Anònim ha dit...

ALEX LA FOTO ARCAS ÉS HORRIBLE I DEPRIMENT...DESMEREIX TOTALMENT EL MANIFEST POSAR LA FOTO D'AQUEST INDIVIDUU A LA VORA.


ÀNIMS INTERVENTORA!!!

ARCAS ESTÀS ACABAT!!!!

Anònim ha dit...

Y LO MAS SORPRENDENTE E INAUDITO ES QUE EL FUNCIONARIO IMPLICADO EN LA CONTRATACIÓN DE LA EMPRESA FAMILIAR,¡¡¡¡SIGUE EN ACTIVO¡¡¡¡¡, CON PLENAS COMPETENCIAS COMO DIRECTOR DE ECONOMIA Y SERVICIOS GENERALES¡¡¡¡¡¡COBRANDO SU SUELDO DE 4.000 EUROS MENSUALES INTEGROS¡¡¡¡¡¡Y REPRESENTANTE DE LA PATRONAL EN LA NEGOCIACIÓN EL CONVENIO DE LOS FUNCIONARIOS¡¡¡¡¡

IVAN, DE QUÉ LE TIENES MIEDO A ESTE INDIVIDUO???

EXPEDIENTALO YAAAA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

QUE TE ESTA HACIENDO CHANTAJE????

NO VES QUE TE ESTÀ LLEVANDO A LA RUINA¡¡¡¡¡¡¡¡

NO SERÁ QUE HACE LAS MISMAS FUNCIONES QUE EL MILLET???

Anònim ha dit...

ALEX, AHORA VAN A POR LA SECRETARIA. NO LES INTERESA. YA HACE TIEMPO QUE LA ESTAN ACOSANDO Y HACIENDOLE LA VIDA IMPOSIBLE, Y AL FINAL CAERÁ ENFERMA.

A ESTOS DE INICIATIVA NO LES INTERESA FUNCIONARIOS DE CUERPOS NACIONALES.

YA LO DIJO LA KATEURA (LO DE FUNCIONARIOS AFINES) QUE FIRMAN TODO CON LOS OJOS CERRADOS, A CAMBIO DE UN SOBRESUELDO MENSUAL Y LA BUDANDA ANUAL.

ÉS UNA VERGUENZA COMO HAN GESTIONADO EL AYUNTAMIENTO ESTOS DE INICIATIVA POR SU BOLSILLO, PERDÓN, QUERIA DECIR INICIATIVA POR MOLINS.

Anònim ha dit...

el principal implicado de CLAM CONSULTING junto con el Alcalde i la secretaria de SIT no es el antiguo jefe de rentas? Esos saben recaudar no?

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡HOSTIA¡¡¡¡ COMO PONGAN ESTA FOTOGRAFIA DEL ALCALDE EN LOS CARTELES ELECTORALES, LOS CONDUCTORES EVITARAN PASAR POR LA CARRETERA PARA NO SUSTARSE Y HARAN LA CIRCUNVALACIÓN POR COLLCEROLA

¡¡¡¡JODER¡¡¡¡ QUE SUSTO¡¡¡¡

Anònim ha dit...

".....antiguo jefe de rentas? Esos saben recaudar no?..."

MONTSMILLET

Anònim ha dit...

Treballo a l'ajuntament, estic escandalitzat del que ha fet l'alcalde.
Certifico a qui faci falta que la Interventora ha actual conforme a la Llei i a l'Ordenament Jurídic.
Que es una persona independent i que s'ha esforçat a ensenyar-nos els mals hàbits que teiem de treballar.
20 anys sense un Interventor independent del cos nacional !!!!!!
Per a nosaltres era com oxígen, davant de tan anhidric carbónic!
EL CLIMA LABORAL ÉS IRRESPIRABLE!
ENS HAN COL·LOCAT EN UN CLIMA DE TERROR!!!

Anònim ha dit...

Sóc funcionari, demano a la oposició que ACTUI!!!!

Anònim ha dit...

Els treballadors ens sentim acosats, espiats, Estic d'acord que s'ha instal·lat la pràctica del TERROR!!!

Anònim ha dit...

SINDICATS I PARTITS DE L'OPOSICIÓ FEU ALGUNA COSA!!!!

L'ELIMINACIÓ DE LA INTERVENTORA DONA A ICV EL CONTROL TOTAL DELS DINERS, I JA SABEU QUE EN FAN DELS DINERS AQUESTA GENT..,

QUEDA ALGUNA HONRADESA EN LA CLASSE POLÍTICA?

ALEX EL BLOC ESTÀ MOLT BÉ, PERÒ LA GENT NECESSITA SABER LES ACCIONS QUE FAREU PER PROTEGIR L'AJUNTAMENT, PERQUÈ EL QUE S'HA FET ÉS UN ATAC A L'AJUNTAMENT PER PODER PAGAR ALS AMICS DE L'ALCALDE, I SI PER AIXÒ CAL TENIR ATEMORITS A TOTS ELS FUNCIONARIS ES FA...

ARCAS HA FITXAT UNA BÈSTIA DEL PARTIT QUE S'EMPORTARÀ EL POC QUE QUEDA DE L'AJUNTAMENT...

ALEX QUÈ FAREU?

ARCAS HA FITXAT UNA BÈST

ARCAS HA FITXAT UNA BÈST

Anònim ha dit...

No us valdrà desprestigiar a l'interventora.

Ha fet bona feina!!

Anònim ha dit...

Un corrupte no pot desprestigiar!!!
cada vegada que obren la boca LA CAGEN MÉS!!!!

Pregunta: Els documents que entren pel Registre General de l'Ajuntament, qui els vetlla????

Tenim constància pública que ahir va entrar un document pel Registre i avui està en els diaris!

AIXÒ NO ÉS UN DELICTE????
HI HA ALGÚ QUE SÀPIGA LLEIS I ENS PUGUI IL·LUSTRAR!!!!

GRÀCIES! ESPERO RESPOSTA!

Anònim ha dit...

DECRETAZO CONSENSUADO POE EL EQUIPO DE GOBIENO:

ICV+ERC+CIU = RA
RA = EJECUCIÓN PÚBLICA DE LA INTERVENTORA

.... y la democaracia ??

Quanto dinero tiene que pagar el contribuyente para quien "ha parido" esta......

... y al Nuevo GERENTE

.... y al nuevo CONTABLE

... y al nuevo TESORERO

Hay más ???

Anònim ha dit...

SE DICE, SE COMENTA, SE RUMOREA QUE LA SECRETARIA QUE FIRMA LA RESOLUCIÓN 586, QUE NO ES LA TITULAR DEL AYUNTAMIENTO, LA OBLIGARON A FIRMAR BAJO PRESIÓN DE LA KATEURA.

SI NO HUBIRA FIRMADO, SERIA LA SIGUIENTE VÍCTIMA DEL IVAN-DEMASIADAS

¿QUIEN SERÁ LA PROXIMA VÍCTIMA? PROXIMAMENTE LO SABREMOS.

Anònim ha dit...

HOY HEMOS SABIDO QUE LA SRA. INTERVENTORA ¡¡¡¡¡¡¡SE VA¡¡¡¡¡

MOLINS ESTÀ DE LUTO

Anònim ha dit...

¡¡¡¡IVAN, EL DIA DEL JUICIO FINAL SE ACERCA¡¡¡¡

De acuerdo a lo establecido por la Ley Orgánica del Régimen Electoral General (LOREG),el 22 de mayo de 2011 (cuarto domingo de mayo), se celebrarán en Molins de Rei elecciones municipales. Asimismo, esta misma Ley prevé que el 28 de marzo de 2011 (el día quincuagésimo quinto antes del cuarto domingo de mayo) se expidan los Decretos de convocatoria.

Anònim ha dit...

La funcionaria que firma com secretaria accidental siempre aparece en los expedientes complicados...

Estaba en el tribunal de las administrativas...

Tramito el expediente de contratación denunciado por la interventora

Tramito el expediente para contratar al concejal de ICV de Cerdanyola

Y todo bajo presión? No bajo presion no, a cambio de ...solo hace falta visitarla y ver donde trabaja...tiene todo lo que quiere...y AHORA YA SABEMOS PORQUE

Anònim ha dit...

DEDICADO A LOS FUNCIONARIOS!!!!

No importa como haya ido el día...

Vuelve siempre a casa con la cabeza bien alta”


Desplumado, puteado y jodido, vale, pero bien estirao "COÑO"

!!! Esa es la Actitud !!! CON CARIÑO!!!!

Anònim ha dit...

No crec que hi hagi gaire gent que signi aquest manifest.

Només cal veure aquest blog on gairebé tothom participem de manera anònima.
Però es nota molt que sovint és la mateixa persona qui escriu llargues parrafades (una senyora sindicalista de l'ajuntament que ja molts sabem qui és) i per altra part molts altres posts són dels mateixos polítics i afins a la recerca dels seus interessos.

En suma, l'anonimat és una bona eina de propaganda.

Ni qui governa la vila són tan dolents ni la interventora és una santa. La gent que ha treballat a Abrera amb ella ho sap de primera mà, a més d'haver col·locat ella també al seu marit en un ajuntament que llinda amb Molins en un bon carrec.

Personalment no aniré a votar, dona la sensació que aquí ningú juga del tot net. Però de tota manera no em perdo ni un dia fer una ullada el teu blog Àlex. Bona feina!

Anònim ha dit...

AL FUNCIONARIO QUE HA ESCRITO EL ANÓNIMO ANTERIOR:

NO SOY SINDICALISTA

NO SOY MUJER

EMPIEZO A PENSAR QUE YA NO SOY PERSONA PORQUE HE PERDIDO LA DIGNIDAD AL RODEARME DE GENTE TAN CORRUPTA

TRABAJO EN UN LUGAR DONDE IMPERA LA LEY DEL TERROR

NOS PUTEAN, Y NO SABEMOS PORQUÈ

NOS BAJAN EL SUELDO PARA INCORPORAR COMISARIOS POLITICOS DE ICV

ESCRIBO CON ANONIMO PORQUE TENGO MIEDO, MIEDO AL ALCALDE Y A SUS SECUACES

NO HAY TRANSPARENCIA

NO HAY SENTIMIENTOS

NO HAY DIGNIDAD

Y TÚ LO SABES MUY BIEN

Y AHORA FIRMARÉ CON MI NOMBRE


J U A N

Anònim ha dit...

ah, se me olvidava

"....En suma, l'anonimat és una bona eina de propaganda...."

MENTIRA, EL ANONIMATO ES UNA BOCANADA DE AIRE PARA PODER RESPIRAR

J U A N

Anònim ha dit...

Abrera? VENGA, NO SEAS CÍNICO

POR CIERTO, HAS DEJADO DEMASIADAS PISTAS PARA SABER QUIEN ERES,

MAÑANA TE SALUDARÉ

Anònim ha dit...

"....Personalment no aniré a votar, dona la sensació que aquí ningú juga del tot net..."

VENGA HOMBRE....... SI ERES AFÍN AL SISTEMA

Anònim ha dit...

"Personalment no aniré a votar"

Pues cómo quieres arreglar lo que está mal?
Cómo podemos cambiar a los corruptos?

Se te ha visto el plumero.
Seguro que eres uno de los secuaces comprados y te sabe mal que aquí se publique todo lo que se está haciendo a espaldas de los molinenses.

Lo de que crees que no habrá mucha gente que firme el manifiesto, todo se verá.
Tu ahora vas echando mierda que ahí queda pero escondes la mano.
A quién defiendes? A los trabajadores del Ajuntament?
Parece ser que no pero que sabes bastante de lo que se cuece dentro.

Anònim ha dit...

Hola Juan,

Ni sóc home, ni et conec, ni crec que fessin falta tants posts per dir una sola cosa.

Certament, hi ha una senyora sindicalista que escriu amb assiduitat al blog llargs posts, ho se del cert a través d'una amiga comuna que tenim.

De tota manera gràcies pel protagonisme... i no, no penso anar a votar.

Anònim ha dit...

No defenso a ningú. El tema de la corrupció s'arregla denunciant en un o altre sentit, i no pas escribint a un blog, per molt que el segueixi.

Tampoc tinc cap relació amb la política, tot i que treballo en l'administració municipal (no a Molins)i la informació corre que se les pela.

I evidentment, no crec que vagi "echando mierda", només expresso la meva opinió amb educació i respecte. I m'agradaria que tothom es mostrés respectuós amb mi.

Anònim ha dit...

Gràcies a aquest Blog s'ha descobert la corrupció a Molins de Rei.

Anirà sortint tota la corrupció, TOTA !!!!!

Anònim ha dit...

ON SON ELS QUATRE MIL.LIONS IVAN ARCAS ?


Ara resulta que ha dit que hi havien 4.000.000,00 d'euros als comptes municipals i resulta que ES MENTIDA QUE NO HI EREN (REPETIM: NO HI EREN NI DE LLUNY) i el que es pitjor ES POT COMPROVAR QUE ES MENTIDA.

L'Alcalde Arcas ha mentit (com sempre) la pregunta es:

Ha mentit per què es un mentider o ha mentit perquè el tresorer l'ha enganyat ?

Anònim ha dit...

CLASE PRACICA DE PSICOLOGIA:

"Personalment no aniré a votar, dona la sensació que aquí ningú juga del tot net"

PERFIL

Hombre
Entre 35 y 53 años
1,76 altura
42 de zapatos
Bien situado en el Ayuntamiento de Molins
Nivel C de catalàn
Afín a ICV, pero desengañado de los dirigentes actuales
Recientemente le han cambiado cargo professional
Problemas personales a nivel familiar derivado de su actual dedicación professional
El telèfono que utiliza, és a cargo de la administración local
Hoy vestia pantalones oscuros y camisa a rallas


Ho revoire

Anònim ha dit...

SI HAY 4.000.000 de euros en las arcas municipales, porquè nos han descontado parte de nuestro sueldo, nos han quitado el agua, las agendas y un sinfín de derechos que teníamos adquiridos????

ESTO SIGUE OLIENDO A PODRIDO

Anònim ha dit...

Al Sr. Psicòleg que ha estudiat amb la vicepresidenta del govern... ja em va passar un cop que deien que era en Montsito i ara no se qui creus que sóc.
Ja t'ho dic jo, simplement una ciutadana anònima descontenta amb la política i que no pensa com tú, no hi ha més.

Anònim ha dit...

Els ciutadans tenim drets i deures. Si no volem exercir els deures, com anar a votar, és una decissió personal però llavors no et queixis.
La democràcia ha costat molt tenir-la per veure com la malbaraten els brètols.

Anònim ha dit...

I la llibertat sindical saps el que és?

Anònim ha dit...

i la llibertrat d'expressió????

Anònim ha dit...

Tranqui que ara es tracta d'atacar als que estan defensant als que intenten trapitjar!!!!
!el mundo al revés!

DEMOCRACIA, LIBERTAD, !!!!! SIGLO XXI!!! QUE NO TE ENTERAS
AH!!!! LIBERTAD DE EXPRESIÓN...

Anònim ha dit...

A L'AJUNTAMENT NOMÉS HI HA UNA REPRESENTANT SINDICAL???
QUÁNTA FEINA!!

Anònim ha dit...

A L'AJUNTAMENT NOMÉS HI HA UNA REPRESENTANT SINDICAL???
QUÁNTA FEINA!!

Anònim ha dit...

M'HAN DIT QUE L'arcas DIUMENGE VA ESTAR PATÈTIC EN EL DISCURS..!!!!
EN COMPTE DE PARLAR DE L'ACTE VA PARLAR DELS FETS DE DIJOUS I DIVENDRES

CÓJETE LA BAJA POR ESTRÉS!!!!!
ASÍ DESCANSARAN LOS TRABAJADORES Y PODRAN TRABAJAR QUE ESTOS DIAS......

Anònim ha dit...

COM ES POSSIBLE QUE UN DOCUMENT QUE ENTRA A L'AJUNTAMENT A L'ENDEMÀ EL TINGUI UN PERIODISTA I ES PUBLIQUI EN ELS MITJANS.
M'HE QUEDAT BOCABADAT AMB EL COMENTARI QUE HE LLEGIT I VEIG QUE NINGÚ CONTESTA, PREGUNTO:
QUI CONTROLA EL REGISTRE D'ENTRADA? UN FUNCIONARI NO FA AIXÒ PEL SEU COMPTE? OI?

AIXÒ NO ÉS UN DELICTE?

Àlex Maymó i López ha dit...

La interventora va entrar el document per registre dirigit a l'alcalde el matí de dilluns.

Doncs el mateix dilluns a la tarda ja va arribar escanejat i enviat via correu electrònic a la premsa.

És una vergonya. Un cop més haurem de demanar explicacions per aquest tema però no ens enganyem... ningú assumirà cap responsabilitat. Només ens queda denunciar-ho públicament perquè tothom sàpiga que passa.

Anònim ha dit...

Vulneració de la Llei de protecció de dades..!!!!!!
MAS MADERA!!!!!!
CAMAROTE DE LOS HERMANOS MARX!!!!!

Anònim ha dit...

Para que luego digan que no hay infiltrados entre los funcionarios.
Claro, si los han puesto a dedo y cobran buenos sueldos sin dar palo al agua.

Algunos hacen de comisarios políticos de ICV. Igüalito que en CUBA y en VENEZUELA.

Qué peligrosos son estos fascistas!!!

Anònim ha dit...

Vulneració de la Llei de protecció de dades.

Efectivament és una vulneració.

Pero en aquest Ajuntament es vulnera tot sense cap problema.

Qui és el responsable del departament de registre d´entrada?

A qui demanarem responsabilitats?

Anònim ha dit...

Manolo Xai ?

Anònim ha dit...

!!!!!!!!EL NUEVO TESORERO!!!!!!!!

Anònim ha dit...

NOTICIA,......
EL ALCALDE VUELVE A DICTAR OTRA RESOLUCIÓN.

Anònim ha dit...

Des d'aquí vull fer una crida a la formació d'una candidatura d'unitat nacional formada per ERC, ENMR, la CUP i Solidaritat. Demanem públicament la dimissió de Víctor Puntas i Alvarado com a regidor i com alcaldable d'ERC pel seu suport explícit a la corrupció darrerament denunciada a l'Ajuntament dels seus companys de govern d'ICV. El col•lectiu independentista de Molins de Rei no podrà unir-se mai al voltant d'un “pal de paller” que com hem vist està podrit.

Anònim ha dit...

No es el que se va a la piscina en horas de trabajo?

Ostras!!! Ahora lo entiendo todo.

Claro que filtrará lo que sea necesario.
Este es el perrito faldero que hará todo lo que se le pida sin rechistar que para eso cobra un pastón.

Comisario político de ICV?

Anònim ha dit...

" NOTICIA,..EL ALCALDE VUELVE A DICTAR OTRA RESOLUCIÓN"

¿A QUIEN SE QUIEREN CARGAR AHORA?

Anònim ha dit...

Aquest tipus de funcionaris son els que denigren la funciò pública.

Son funcionaris del partit, per servir al seu partit, no la seva Vila com Molins.
Comissaris polítics disfressats de funcionaris.

Donar-li la custòdia d´un document és com posar al llop a vetllar per las ovelles.

Anònim ha dit...

Avui dimecres he escoltat la tertúlia de Radio Molins (al 'Bon dia i bona hora') i m'ha semblat bastant lamentable com els 'representants' d'ICV i d'ERC s'han dedicat tota l'estona a desacreditar a la 'famosa' interventora. O sigui, si hem perdut 8-0 la culpa és de l'arbitre, no de que el nostre equip sigui de quinta regional...

ICV I ERC, QUE TENEIS QUE ENCONDER???

LE TENEIS MIEDO A LA INTERVENTOR????

Anònim ha dit...

HIMNE 586 2011

(Llegir a ritme de l’himne del Barça)


No tot l’ajuntament
es un CLAM
som la gent honesta
Tan se val d'on venim
Si del sud o del nord
ara estem d'acord
estem d'acord
una companya ens agermana.
funcionaris al vent
un crit valent
tenim un nom
el sap tothom

Interventora!, Interventora!, Interventooora!!!!



Funcionaris
Seguidors
tots unit fem força
son molts d'anys plens d'afanys
son molts els gols que ens han colat
i s'ha demostrat
s'ha demostrat
que mai ningú no ens podrà tòrcer
Funcionaris al vent
un crit valent
tenim un nom
el sap tothom

Interventora!, Interventora!, Interventooora!!!!

Accounyability

Anònim ha dit...

!!!!!!!ets genial Accountability.!!!!
Interventora,! Interventora,! Interventooora! = Independencia, subjecció a l'Ordenament jurídic.

Anònim ha dit...

ACCOUNTABILITY ET SUPERES CADA DIA

MOLT BÉ!!!

Anònim ha dit...

EL BOGG DEL ÀLEX ES COMO LA CANCIÓN DE AMARAL:

Sin ti no soy nada

Los días que pasan,
Las luces del alba,
Mi alma, mi cuerpo, mi voz, no sirven de nada
Porque yo sin ti no soy nada
Sin ti no soy nada
Sin ti no soy nada

Accounty

Anònim ha dit...

" Tot i que Esquerra ha jugat a fet i amagar durant les crisis de govern, guardant silenci, aquest diumenge Puntas va començar també a desmarcar-se, molt sutilment, de l’equip de govern"

http://www.viumolinsderei.com/2011/03/24/victor-puntas-es-proclamat-candidat-lalcaldia-desquerres-molins-de-rei/

Anònim ha dit...

"..... va ser reiterat, i Jordi Romeu va atacar al “socialisme espanyolista i al catalanisme conservador“, obviant a Iniciativa, el que ja demostra des del primer minut contra qui es juga el partit aquestes eleccions"

http://www.viumolinsderei.com/2011/03/24/victor-puntas-es-proclamat-candidat-lalcaldia-desquerres-molins-de-rei/

Anònim ha dit...

Los culpables del fraude, lo son también las própias empresas que trabajan para los ayuntamientos, Ellas están perfectamente organizadas y confabuladas, y tienen acuerdos, hoy para mi en Molins de Rei y no bajes la puja, mañana para ti en Cornellá y yo no pujo. ¿ Se ha quejado en los medios de comunicación alguna de esas empresas, marca Moix, Ruiz, GF2 , arquitetura Rodriguez ? , muchos de ellos en el Gremio de constructores , ¿ A que viene tanto intereés de Arcas en pagarles lo antes posible, argumentando de que se trata de empresas locales? ,¿Son todas locales?, ¿ Se han fijado ua todas las lamobordas de las nuevas calles con cemento(?) tal como dicen sus socios de CIU? ¿ Se ha quejado de trato de favores, alguna de esas empresa que se dedican como Glamp a asesoramientos jurídicos?, ¿ la decisión de “choque” del Arcas, la ha tomado sin asesoría jurídica o ha contratado a otra más? , ¿ Lo paga de su bolsillo? , ¿Cuanto nos cuesta tanto lio a los contribuyentes de Molins?

Anònim ha dit...

vICTOR

" MA Jesús Burgos és l'antiga recaptadora que l'Ajuntament d'Abrera va haver de denunciar al jutjat per beneficiar els seus familiars"

Accounty

Anònim ha dit...

El Victor ja la coneix sap, se l'ha presentat el Montisito i ara la volen ftxar per ERC com a tècnica adjunta de choriceo tributario.

Anònim ha dit...

VICTOR PUNTAS = IVAN ARCAS

SÓN UNA VERGONYA PER TOTS ELS CIUTADANS MOLINENCS

EL DOS SIGNEN ADJUDICACIONS A CLAM DURANT AQUESTS 4 ANYS

FORA AQUESTS INDIVIDUUS DE LA POLÍTICA !!!!

REGENERACIÓ JA!!!!

Anònim ha dit...

" MA Jesús Burgos és l'antiga recaptadora que l'Ajuntament d'Abrera va haver de denunciar al jutjat per beneficiar els seus familiars"

Dios los cria y ellos se juntan.

Ahora vendrá una choriza más???

Este Monsito solo se junta con gente de su misma calaña.
Es que no tienen remedio. Claro como que no saben actuar de otra forma!!!
Deben llevarlo en los genes eso de chorizar.

Anònim ha dit...

MONTSITO FUE QUIEN LOCALIZO A SU COLEGA RECAUDADORA PARA DIFAMAR, FÍJATE TU...LOS DOS ERAN RECAUDADORES...Y EL DINERO PARA ELLOS Y LA FAMILIA...

CUANTA MIERDA!!!! QUE ASCO DE VERDAD!!!!

MONTSITO PATETICO DE DIRECTOR DE SERVICIOS POSTIZO

Anònim ha dit...

vICTORS, PARA TI TAMBIÉN TENEMOS MATERIAL.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡L L O P ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

oi que la has pillado????????

Anònim ha dit...

CiU portarà a l’Oficina antifrau l’informe de la interventora

CiU, actual soci d'IiE i ERC al govern municipal, ha anunciat aquest matí a RMR que portarà l'informe de la interventora a l'oficina antifrau. També hem sabut que des d’avui s’ha suspès el contracte amb Clam consulting, l’empresa que fa l’assessorament jurídic.

Recordem que en aquest informe la Interventora afirma que en la contractació per part de l’Ajuntament apareixen indicis de prevaricació i / o tràfic d’influències. Al llarg de l’informe s’afirma que l’empresa ha treballat per l’Ajuntament sense contracte en alguns períodes. També es diu que en un altre període es fan contractes menors per no convocar un concurs públic i que en altres es demanen ofertes a tres empreses i que les tres que es presenten comparteixen domicili social. Pressumptament i segons la interventora hi ha indicis que fan presumir l’existència d’ofertes concertades, i en conseqüència la manca d’una concurrència real.

A l’informe també s’explica que un funcionari de l’ajuntament, el director de serveis de l’area d’economia i serveis generals, té una relació de parentiu amb Clam Consulting, l’empresa a qui es va adjudicar el servei d’assessoria jurídica.

Avui CiU ha tornat a desmarcar-se del govern municipal al dir que com que no ho fa el govern, el seu grup municipal durà l’informe a l’Oficina Antifrau i també ha anunciat que no estan d’acord amb la reestructuració que s’ha fet a l’àrea d’economia per poder fer un pla de xoc per pagar les factures pendents.

El portaveu de Ciu no ha volgut valorar l’actual baixa de la interventora ni que hagi demanat el trasllat a l’ajuntament de pallejà.

Accounty

Anònim ha dit...

" També hem sabut que des d’avui s’ha suspès el contracte amb Clam consulting, l’empresa que fa l’assessorament jurídic. "

¡¡¡CLARO, CLARO, CLARO, SI SE HA SUSPENDIDO SERÁ PORQUE ES VERDAD LO QUE HA DENUNCIADO LA INTERVENTORA¡¡¡¡¡¡¡

POLÍTICAMENTE HABLANDO ¡¡¡IVAN ESTA ACABADO¡¡¡

Anònim ha dit...

El PSC no està d’acord amb els canvis interns de l’Ajuntament per fer front al pagament de factures

http://www.facebook.com/radiomolins?sk=wall

Anònim ha dit...

I A MONTSITO CUANDO LO VAN A SUSPENDER?

YA SABEMOS QUE LO TIENEN ESCONDIDO Y QUE EL TORRENTE "SUPERGERENTE" LO MALTRATA...

PERO SI SUSPENDEN CLAM HABRÁ QUE SUSPENSER AL RESTO DE IMPLICADOS DIGO YO:

ALCALDE ARCAS
VICTOR PUNTAS
LA ADMINISTRATIVA DE SIT
Y COMO NO ... MONTSITO...

DESTITUCIÓN DE TODOS YA!!!!

Anònim ha dit...

s'HA trencat el govern municipal?

CIU porta al govern a l'Oficina Antifrau?
CIU està en el govern municipal?
CIU es porta a ell mateix, a 'Oficina Antifrau?

NOTICIA:
Un dels socis de GOVERN municipal: CIU ha sofert en el dia d'avui un atac molt greu d'ESQUIZOFRÈNIA!!!!!
FORMAR PART DEL GOVERN MUNICIPAL DE MOLINS DE REI PERJUDICA GREUMENT LA SALUD!!!
Molinencs no voteu a un ESQUIZOFRÈNIC!!!!
!!!!!!!ALGÚ HO HAVIA DE DIR!!!!!!!

Anònim ha dit...

IVAN, RESPONSABILIDAD CIVIL, RESPONSABILIDAD PENAL, RESPONSABILIDAD ADMINISTRATIVA, RESPONSABILIDAD POLÍTICA,..........

Y TODO POR CULPA DEL MONTSERRAT

¡¡¡¡TÚ MISMO¡¡¡¡JA SABES LO QUE TE JUEGAS


SILVA, SILVA, TU MISMO

Anònim ha dit...

PENSAMIENTO DEL ALCALDE EN EL MOMENTO DE ESCRIBIR LA RESOLUCIÓN 586

A esta Sra. la tenemos que:

Afrentar
Agraviar
Burlarse
Calumniar
Chancearse
Denigrar
Desacreditar
Desaprobar
Desautorizar
Deshonrar
Desprestigiar
Detractar
Difamar
Envilecer
Escarnecer
Humillar
Infamar
Injuriar
Insultar
Maltratar
Manchar
Mancillar
Mofarse
Mortificar
Ofender
Oprimir
Oprobiar
Reírse
Represaliar
Revanchar
Ridiculizar
Ultrajar
Vejar
Venganza
Vituperar
Zaherir


Firmado
Juanito, el de las cabras

Anònim ha dit...

INTERVENTORA, ¡¡¡ QUE LA FUERZA TE ACOMPAÑE¡¡¡¡¡¡

ESTAMOS CONTIGO

Anònim ha dit...

FRASE DE LA TARDE:
PARA LOS EMPLEADOS DEL AYUNTAMIENTO:
!!!!!!!!!INDIGNAOS Y REACCIONAR!!!!!!!

Anònim ha dit...

algú ha lit......Víctor Puntas....LLOP!!!!!

LLob de lobo (el de caperucita??)

Anònim ha dit...

CIU antifrau ????

però si CIU també ok a la "famosa" RA.

CIU també ha col·aborat a "JAQUE" a la interventora.

Si no se'n salva cap !!!

Anònim ha dit...

"algú ha lit......Víctor Puntas....LLOP!!!!!LLob de lobo (el de caperucita??)?

FRIO

LLOP DE TRAFICO DE INFLUENCIAS
LLOP DE A.T. & COMPANY

Anònim ha dit...

IVAN-DEMASIADAS & vICTOR

"Sólo las verdades duelen."

Anònim ha dit...

VÍCTOR...QUE VIENE EL LOBO...NO ERES TU POR CASUALIDAD CONCEJAL DE DEPORTES?

QUIEN GESTIONA LAS INSTALACIONES SIN CONTRATO?

UY UY UY QUE ES EL LLOP...MILITANTE DE ...A VER SI LO ADIVINAIS...

PRESUME TODO LO QUE QUIERAS VÍCTOR , ESTAMOS DETRÁS DE TI...

Anònim ha dit...

vICTOR, MIRA QUE SI AHORA RESULTA QUE APARECE UNA FOTO DE LLOP&CIA EN LAS LISTA DE LAS MUNICIPALES???

¡¡¡¡VAYA CAGADA¡¡¡¡

BUENO, EL SABADO NOS VEMOS, OI????

Anònim ha dit...

LA INTERVENTORA, IGUAL QUE GARZÓN, DEMASIADOS PROFESIONALES PARA SER VERDAD.

Anònim ha dit...

frase del DIAAAAAA..

"UN COP HAS RENUNCIAT A LA INTEGRITAT, LA RESTA ÉS FÀCIL"

Anònim ha dit...

http://www.inap.map.es/NR/rdonlyres/29F95C6D-03E8-4481-A7FF-DB85447430CE/0/LACORRUPCIÓNENESPAÑAcomisiónPrats1.pdf
LA RESPONSABILITAT DELS REPONSABLES.... ABANS DE CAURE EN LA CORRUPCIÓ.
QUÉ ÉS CORRUPCIÓ?
DIFERÈNCIES ENTRE CORRUPCIÓ I CORRUPTELES...
SER CONSCIENT DELS RISCOS.
POSAR MESURES PREVENTIVES PER NO CAURE...
TOLERÀNCIA CERO DAVANT LA CORRUPCIÓ, AIXÒ ÉS EL QUE HA FET LA INTERVENTORA. TOLERÀNCIA CERO DAVANT LA CORRUPCIÓ.

DEPRÉS S'HAURÀ D'ENFORTIR L'ORGANITZACIÓ!!!
QUIN DESGAVELL QUE HAS PROVOCAT IVAN ARCAS I CIA!!!!

Anònim ha dit...

http://3.bp.blogspot.com/_pJkJzUMQEV0/TMWgrVR_iiI/AAAAAAAAAAQ/FOhwC_25X34/s1600/ho+haveu+vist.jpg


EL QUE HA FET AQUEST IVAN???????


Accounty

Anònim ha dit...

DEDICADO A LA SRA. INTERVENTORA DE MOLINS DE REI


Cantar a ritmo de la canción "ALGO SE MUERE EN EL ALMA"


1. Algo se muere en el alma, cuando una amiga se va,
Y va dejando una huella que ni las sras. de la limpieza pueden borrar

(Estribillo)
No te vallas todavía, no te vallas por favor
no te vallas todavía que hasta la Kateura llora cuando dices adiós.

2-.
Un pañuelo de silencio a la hora de partir,
Porque hay palabras que hieren y no se deben decir.

(Estribillo)
No te vallas todavía, no te vallas por favor
no te vallas todavía que hasta el Montserrat llora cuando dices adiós.


3-.
Tu coche se hace pequeño cuando te alejas en la Casa Gran,
Y cuando se va perdiendo que grande es la soledad.

(Estribillo)
No te vallas todavía, no te vallas por favor
no te vallas todavía que hasta el Ivan llora cuando dices adiós.


4-.
Ese vacío que deja la amiga que se va
Es como un pozo sin fondo que no se vuelve a llenar.

(Estribillo)
No te vallas todavía, no te vallas por favor
no te vallas todavía que hasta el Torrents llora cuando dices adiós

Accounty

Anònim ha dit...

ACCOUNTY CONFIRMA'T ET SUPERES CADA DIA!!!!MOLT BÉ!!!!

Anònim ha dit...

Sóc treballador de l'ajuntament.
Si a la Interventora li han fet això què faran a la resta????
és la política del terror!
I HO van escenificar el passat dijous en la lectura de la resolució, tan ben fonamentada (ironia) de l'acalde, només mancava el redoble de tambores en la sala de Plens, una sala institucional on el debat democràtic té lloc cada mes (ironia)

Aquella sala la recordarem com el lloc on es van repartir les despulles de la indignitat a una funcionària que defensa la Llei i l'Odre en front dels interessos particulars per afavorir amics i familiars = CORRUPCIÓ!

Els treballadors aguantarem, tenim una pell forta, encara que molts de nosaltres caiem malalts, però estimem la funció pública i ens refarem, ara estem colpits per la INJUSTÍCIA, alguns estan encoratjats i planten cara, ha estat un rebulsiu! altres estan ensorrats i el desànim els envaeix, però fem pinya.

Per tot això els treballadors som presoners d'un govern que està actuant al marge de la llei, quant l'administració ha de ser el que garanteixi l'ordre constitucional.

Per sort vosaltres els ciutadans de Molins de Rei podeu posar fi a aquesta bogeria.
FEU-HO, PER DIGNITAT!

¡¡¡¡¡FANTÁSTICAMENTE EXPLICADO¡¡¡

Anònim ha dit...

La primera pregunta que nos deberíamos hacer los ciudadanos de Molins de Rei de la efemeide,tal como está de caldeado el ambiente político local , es si ERC en la presentación de la candidatura del Sr. Víctor Puntas el pasado día 13 de marzo en la Sala Gòtica, dispone del correspondiente recibo de pago, por el uso de dicha sala , o si por esos de la coalición de ERC con EN , siendo actualmente de regidor de cultura su nuevo socio, les ha condemado el importe, ¿Estan vigentes las tarifas en las ordenanzas , ¿ Se pueden consular las tarifas por la web?
Un centenar de personas, entre ERC + EN , es muy poco , ¿ No? .
No nos gustan las frases milagrosas y gratuitas como, “vamos a superar la crisi sense que es vegin afectats els serveis públics” ¿ ERC va a organizar un autocar a Lourdes? , tampoco nos gusta lo de “catalanisme, civisme i cohesió social” ¿Alguien que haya recibido respuesta del Sr. Puntas como accidental, ante un recurso de alguna multa de aparcamiento cree que sus respuestas de funcionarillo autómata, ayudan a la cohesión social ? , ¿ El Sr. Puntas un “experimentado político”? , en el el forum de viu/opinió/oasis/16-03-2011, lo tildan de viejo zorro listillo y oportunista . No es nada original cuando dice lo que dicen los demás partidos, de que gestionaran “eficaçment els pressupostos”, ¿ Lo haran jugando al`gato y al ratón como han hecho como sus socios de gobierno de IV , guardando los “silencios”?, ¿ Cree ERC que “la política local ja no és mou en els eixos de sempre” y que IV ya no volverán a ganar como es habitual en la plaza? , Creo que s equivocan de lleno, El gran elefante blanco de IV tiene mucha inercia en Molins, no le afectarán los escándolos , y volverá a ganar. Tiempo al tiempo.
En cuanto a las declaraciones del socio de EN en que hay que “treballar per fer avançar Molins de Rei”, también es pura palabreria política, nada original y lo dicen ya todos los partidos, y todo eso de la “feina transversal de la Consulta” , nos de nuevo que demuestra que se perderán en los plenos en moción tras moción con eso de la indepencencia , descuidando lo local

Anònim ha dit...

¿HABRAN EMPEZADO A PAGAR EN EL AYUNTAMIENTO?

HOY HACE 7 DIAS DE LA RESOLUCIÓN ESA……NO? QUE LLEVARAN PAGADO 1 MILLONCETE DE EUROS….¿?

Y A QUIÉN HABRÁN EMPEZADO A PAGAR?

!!!SEGURO QUE POR ANTIGÜEDAD!!

Anònim ha dit...

COMUNICADO DE CiU

http://joanramoncasals.blogspot.com/

25/03/2011
Comunicat

A.- Respecte l’informe de reparament de la intervenció municipal, pel contracte d’assessorament mediambiental CiU de Molins de Rei vol comunicar que:
Des que el Grup Municipal de CiU té coneixement de l’informe de reparament de la interventora en relació del contracte de Clam-consulting, CiU ha demanat que l’ajuntament faci el que diu i demana l’esmentat l’informe:

- suspensió del contracte
- Enviament del mateix a l’oficina antifrau


Respecte a la suspensió- El contracte, en aquests moments, i en funció del que diu l’informe de la secretaria demanat a l’efecte, està suspès des d’aquesta setmana. Cosa que és una de les reivindicacions i peticions de CiU.

Respecte a l’enviament a l’oficina antifrau: CiU entén i ha demanat que l’ajuntament enviï l’informe a l’oficina antifrau. Donat que a data d’avui l’ajuntament no ho ha fet, el Grup Municipal de CiU, que també som part del consistori municipal, ho farà.

Traslladem l’informe a l’oficina antifrau, perquè estem convençuts que l’ajuntament ha de fer el possible perquè que s’aclareixin els fets. Com que un ajuntament i un grup municipal no són “jutges”, el que han de fer és posar els fets en coneixement de qui té aquesta capacitat. I així un òrgan independent i amb competències per fer-ho aclareixi si hi hagut irregularitats i si són greus o no.

CiU considera que amb la mateixa contundència que s’expressa que s’ha d’actuar per pagar les factures pendents, també s’ha d’actuar per ser transparents i anar contra qualsevol indici d’irregularitats dins l’ajuntament. I en aquest cas per aclarir els fets descrits en l’informe de la interventora.

CiU, si té prou força a les properes eleccions municipals, crearà una comissió de contractació, on participarà la societat civil (entitats, treballadors i representants empresarials). Aquesta comissió fiscalitzarà tota la contractació municipal, tal i com fan altres ajuntaments i proposen les entitats municipalistes a Catalunya. Això és una mesura per aconseguir un sistema de contractació totalment transparent.


El hombre de Negro

Anònim ha dit...

SEGUNDA PARTE

B.- Respecte a les mesures que han estat aprovades per una resolució d’alcaldia per agilitar els pagaments de les factures CiU fa les següents consideracions:
Hem arribat a aquest punt per culpa de la falta de capacitat de gestió d’IC-V i la falta de lideratge d’IC-V. El propi alcalde ha dit que fins ara ha estat mal assessorat.

Ens sembla lamentable que IC-V passi tota la responsabilitat dels retards dels pagaments a una sola persona sense assumir la seva pròpia responsabilitat, en la seva falta d’assumir el problema i la manca de capacitat per gestionar correctament la qüestió. Recordem que la gestió econòmica i contractual de l’ajuntament depenen de regidories d’IC-V.

No estem d’acord en les formes. Una resolució d’aquest tipus no es pot prendre sense abans haver-ho parlat amb les persones afectades. Més quan son cossos habilitats per l’Estat, que tenen la funció de fiscalitzar la tasca municipal. Ha faltat diàleg i s’ha actuat de forma autoritària.

Les mesures arriben tard. Recordem que hi ha proveïdors i entitats que fa molts i molts mesos que no cobren.

La forma en que s’han dut a terme aquestes mesures, han generat inseguretat en molts treballadors i tècnics de la casa, fet que no és positiu pel bon funcionament de l’ajuntament. CiU té clar que s’ha de retornar la confiança als treballadors de l’ajuntament, que les formes que s’han fet servir han donat un missatge equivocat.

No estem d’acord en que s’hagi entrat al despatx la interventora de la forma que s’ha fet.

En definitiva, s’ha actuat tard i d’una forma precipitada, i això ha comportat errors importants en les formes. Que han donat una imatge dolenta de l’ajuntament de Molins de Rei, una imatge que la nostra vila no es mereix.

Creiem que l’alcalde i el grup municipal d’IC-V, responsable directe de les àrees afectades en gestió econòmica i contractació de tot l’ajuntament, no han estat a l’alçada de les circumstàncies i ens han fet arribar a una situació lamentable. I ens han fet donar una imatge dolenta del nostre ajuntament, dels seus polítics i dels seus treballadors.

GRACIAS POR DEFENDER A LOS TRABAJADORES DEL AYUNTAMIENTO DE MOLINS DE REI

El Hombre de Negro

Anònim ha dit...

" Una resolució d’aquest tipus no es pot prendre sense abans haver-ho parlat amb les persones afectades ... "

SENYORS DE CIU: NO ES POT ESTAR A LA MISA I AL REPIQUE, una resolució d'aquest tipus no es pot prendre PERQUE ES UN ABÚS D'AUTORITAT, PERQUE ES TOTALMENT IL.LEGAL, PERQUE ES IMMORAL I PERQUE ES UNA PREVARICACIÓ com una casa.

Per reaccionar TARDE, NUNCA Y MAL, millor quedar-se callat i no intentar passar per una cosa diferent del que s'és realment.

Anònim ha dit...

DISCREPO COMPAÑERO, UNA RETIRADA A TIEMPO ES UNA VICTORIA

Anònim ha dit...

En directe a RMR la presentació de la memòria de Mandat a càrrec de l'Alcalde i el 1r tinent d'Alcalde, absència per sorpresa del 2n tinent Joan Ramón Casals (membre de CiU)

DIOS LOS CRIA Y ELLOS SE JUNTAN. ¡¡¡¡LOS DOS SON IGUALES¡¡¡¡

Anònim ha dit...

MOLINS DE REI, QUALITAT DE VIDA

Memória del Pla d'Actuació Municipal 2007-2011

Salutació Alcalde.

Anònim ha dit...

PRIMERA PART

MOULIN ROUGE, MEDIOCRITAT I EMMERDATS FINS AL “PAL DE PALLER”

MEMÒRIA DEL DESGAVELL MUNICIPAL 2007-2011

Moulin Rouge, una aposta vulgar per la mediocritat.

Una de les estratègies que sempre hem utilitzat des de que estem a la Casa Gran amb els ciutadans i ciutadanes de la vila és maquillar els comptes municipals abans d’acabar la legislatura. És per això que, a pocs dies d’exhaurir l’actual mandat, si és que arribem, i amb la intenció que ens voteu com si fóssiu autòmats, us fem arribar el present conte de ciència ficció “MEMÒRIA DEL QUE ALS CIUTADANS I CIUTADANES DE MOULIN ROUGE ELS HI AGRADARIA -HAVER VIST- I QUE MAI PODRÁ SER POSSIBLE DEGUT A LA NOSTRA INCOMPETÈNCIA I INEPTITUD 2007-2011”. Gràcies a un treball constant i intens del nostre equip de tècnics virtuals, hem dissenyat pràcticament tots els compromisos recollits en el Pla d’Inactivitat Municipal. Una feina feta des de la ceguesa, incapacitat, incompetència, ineptitud, i inutilitat, la connivència i el mutisme, i pensant sempre en el nostre interès personal i en enfotren’s del poble.

Han estat uns anys marcats per una caòtica situació organitzativa d’àmbit local, per això, la prioritat de l’equip de l’alcalde ha estat amagar als molinencs i molinenques la informació que els hi podria afectar electoralment parlant. Aquesta insensibilitat és la que ens ha permès apostar per augmentar, millorar i consolidar més quotes d’insatisfacció i tensió per als nostres funcionaris i laborals i ho hem fet dotant-nos d’equipaments i mitjans repressius de última generació. El nou Centre de Reunions Repressives al barri de la Gallina, la potenciació dels serveis d’assetjament laboral domiciliària, els nous .centres d’aïllament per a treballadores municipals, la rehabilitació dels calabossos en els baixos de l’edifici central dotats d’aixeta amb goteró, o el pati de càstig col•lectiu en són alguns exemples. Però també mirant cap al futur, i pensant solament en els nostres interessos individuals, quedaran com a llegat les dues noves presons condicionades amb les últimes tecnologies digitals, mobiliari ergonòmic, sala de cinema, solàrium i sauna, sala col•lectiva per vis a vis, parking de vehicles per sortides puntuals, vistes panoràmiques als aiguamolls, les ampliacions de dues piscines annexes a la presó, la creació de la nova escola per polítics i tècnics mangants al barri de la Llargavista o la compra dels terrenys per la futura residència d’exregidors aturats. Aquesta inversió en el nostre propi futur ja s’ha vist recompensada amb l’excel•lència demostrada pel sistema fraudulent dut a terme en la gestió de contractacions municipals, que se situa molt per damunt de la mitjana catalana, espanyola i europea.

Anònim ha dit...

SEGONA PART

Els èxits de la nostra gestió són molts i variats: fomentem les obres públiques potenciant que els carrers s’hagin d’obrir reiteradament, inaugurem l’ascensor de la biblioteca abans que funcioni, l’índex local d’absentisme laboral per la pressió laboral a que es veuen sotmesos els funcionaris supera la mitjana europea, l’índex de dissidència de membres de l’equip i dels socis de govern supera les millors previsions possibles, augmenta dia a dia la dimissió de regidors, la pròpia oposició fa propaganda gratuïta de la gestió de l’equip de govern (Tot va com les rodes de la meva bici), hi ha una revista local amb el títol “VIU i FLIPA A MOLINS” –entretinguda a tope-. La Casa de la Vila és una replica de 13 RUE DEL PERCEBE, fins i tot, hem arribar a fer heroïna a la pròpia interventora municipal. En resum, aquest poble és la hòstia. Hauríem d’augmentar l’IBI ja que hem tornat a ser pubilla del Baix Llobregat

Una part de les inversions d’aquest mandat s’ha destinat a millorar els despatxos de determinats regidors i directors de servei, perquè l’espai de la Casa Gran ha d’esdevenir un veritable espai de trobada i connivència entre gent de la mateixa inclinació fraudulenta. Així s’ha reflectit en la inactivitat als carrers Majoret, Pintor Fortunato, Josep Fotre-la-hi o a la plaça del Molinet Trapella entre d’altres, i a més s’han repetit la manca d’actuació a tots els barris per garantir la mateixa inactivitat interterritorial. En aquest sentit, un dels contractes més emblemàtiques, tenint en compte el procés d’exclusió a la participació social ha estat el signat amb CLAM MONTSITO SL.

Con ja és habitual a Moulin Rouge, tot s’ha fet amb reserva i silenci com a eix transversal, que durant aquest mandat s’ha potenciat en la gestió de personal, contractes, subministrament de proveïdors, aconseguint un gran estalvi econòmic en nòmines de funcionaris, aigua, lots de Nadal, entre d’altres.

Anònim ha dit...

TERCERA PART

Finalment, hem de recordar que a Moulin Rouge i per primera vegada a la vida, hem marejat la perdiu durant més de quatre anys i fins a extrems que ni els propis tècnics de la Diputació podrien haver ni somiat en un deute legal i històric com és signar un acord de treball amb els funcionaris i laborals, un repte que ens permetrà continuar així durant molt mes de temps, reforçar-nos amb l’esperit dels valors autoritaris i del individualisme, que han fet de la nostra gestió la seva característica essencial.

El que trobareu en aquestes pàgines (“MEMÒRIA DEL QUE ALS CIUTADANS I CIUTADANES DE MOULIN ROUGE ELS HI AGRADARIA -HAVER VIST- I QUE MAI PODRÁ SER POSSIBLE 2007-2011”) s’ha fet gràcies a la nostra inactivitat , de les persones que han viscut del conte des de la irresponsabilitat i la mediocritat, d’aconseguir l’abstenció dels ciutadans i de les entitats i associacions moulinrougenes, als quals hem obstaculitzat amb èxit amb la finalitat que la nostra vila hagi fet un pas enrere per millorar la seva qualitat i de la qual els vilatans i vilatanes us podreu sentir francament defraudats.


L’alcalde fins al 22 de maig




Copyraaaachíssss....
EL HOMBRE DE NEGRO

Anònim ha dit...

SENYORS DE CIU: NO ES POT ESTAR A LA MISA I AL REPIQUE, una resolució d'aquest tipus no es pot prendre PERQUE ES UN ABÚS D'AUTORITAT, PERQUE ES TOTALMENT IL.LEGAL, PERQUE ES IMMORAL I PERQUE ES UNA PREVARICACIÓ com una casa.

Per reaccionar TARDE, NUNCA Y MAL, millor quedar-se callat i no intentar passar per una cosa diferent del que s'és realment.

Els senyors de CIU no esperàven la repercussió que ha tingut aquest abús d'autoritat, els d'ICV sempre han anat com una serp.

A veure què feu en la pròxima sessió de PLE, quin teatrillo feu. HEU PERDUT TOTA CREDIBILITAT.
IMMORAL, IL·LEGAL, PREVARICACIÓ!!!
ESTEM EN UN ESTAT DE DRET!!!
I LA JUSTÍCIA ACTUARÀ !!!

Anònim ha dit...

EL HOMBRE DE NEGRO se ha cansado de la hipocresia!
EL HOMBR DE NEGRO dice las cosas por su nombre.
EL HOMBRE DE NEGRO ha oído hablar de MOLEN Rouge.
EL HOMBRE DE NEGRO mueve las conciencias.
EL HOMBRE DE NEGRO conciencia al ciudadano que tiene poder.
EL HOMBRE DE NEGRO dice que el PODER está en el pueblo.
EL HOMBRE DE NEGRO dice que el miedo paraliza.
EL HOMBRE DE NEGRO DICE BASTA YA!!!!!

Anònim ha dit...

MOLINS DE REI, UNA APOSTA PER LA QUALITAT????

ja podeu apostar ja!!!! que ve la FISCALIA, apuesto que que os pillan..!!!

Anònim ha dit...

SOM EL MUNICIPI DEL BAIX QUE MENYS HA MILLORAT.
HEM ANAT ENRERA EN TOT!!!

ON ESTEU MIRANT??? JA PODEU ENQUADERNAR I GASTAR DINERS QUE NO TENIU I QUE NO SON VOSTRES!!!
QUE ELS CIUTADANS NO ENS HO EMPASEM, QUE JA SOM MAJORS D'EDAT!!!!

HEU EMMERDAT LA CASA DE LA VILA!!
HEU ESTAT UN MAL SON!!
NO HEU ESTAT A L'ALÇADA DEL QUE HEM ESPERAT DE VOSALTRES!

Anònim ha dit...

DEDICADO AL HOMBRE DE NEGRO

Leer a ritmo de la canción “Escandalo” de Raphael


Siempre la misma rutina
nos vemos por las esquinas
evitando ver el careto del Franck
mi cuerpo no se acostumbra
a esta tensión entre penumbras
que es mas fuerte que un volcán

Escondidos de la Kateura
no se puede continuar
por desgracia o por fortuna
no dejaré de ver al Ivan

Escándalo, es un escándalo
escándalo, es un escándalo
escándalo, es un escándalo
escándalo, es un escándalo

No me importa que murmuren
y que mi nombre censuren
por todita la ciudad
ahora no hay quien me detenga
hasta que pare la lengua
de la Veva que pronto vendrá

Esta web desbordada no se puede parar
si lo nuestro no es un delito
no dejare de denuncia

Escándalo, es un escándalo
escándalo, es un escándalo
escándalo, es un escándalo
escándalo, es un escándalo

Vivo mi vida, soy como soy...
No me interesa que les tome por sorpresa
un alma libre siempre he sido yo
si tengo ganas hago lo que me da la gana
yo soy el que decide sí o no

Si piensan mal no me tiene preocupado
del lado del Maymó no me voy a separar
pienso diferente, no vivo con esa gente
y mi manera no la voy a cambiar

Escándalo, es un escándalo
escándalo, es un escándalo
escándalo, es un escándalo
escándalo, es un escándalo


Juanito, el de las cabras

Anònim ha dit...

Y MAÑANA EL MÁS CÍNICO QUE JAMÁS PISÓ EL AYUNTAMIENTO.
SE PRESENTA OTRA VEZ!
DÉMOSLE LO QUE SE MERECE!!!
A CASAAAAAAAAAAAA!!! EXTORSIONA, MALTRATA, AMENAZA, EN TU CASA! SI TE DEJAN!

TOLERANCIA CERO CONTRA LA CORRUPCIÓN.
NO VOY A OBEDECER, NO AL CHANTAJE, DIRÉ LA VERDAD TODA LA VERDAD, Y NADA MÁS QUE LA VERDAD!

Anònim ha dit...

"SOM EL MUNICIPI DEL BAIX QUE MENYS HA MILLORAT.HEM ANAT ENRERA EN TOT!!!"


NO ES CIERTO DEL TODO, A NIVEL DE SUELDO DE LOS POLÍTICOS DE ICV ESTAMOS EN LA MEDIA DE LA COMARCA.

A NIVEL DE INCORPORACIÓN EN EL AYUNTAMIENTO DE EXCARGOS DE LA GENERALITAT AFINES A ICV, TENEMOS LA QUOTA MAL ALTA DEL BAJO LLOBREGAT

Anònim ha dit...

El deber de la juventud es pelear contra la corrupción (Kurt Cobain)


EL HOMBRE DE NEGRO SE LA LEVANTADO CABREADO

Anònim ha dit...

La corrupción es un mal inherente a todo gobierno que no está controlado por la opinión pública (
Ludwig von Mises)

Anònim ha dit...

El Ayuntamiento envía a la prensa un documento entrado por el Registro General de Entrada.

¿Estamos los ciudadanos protegidos de nuestra administración?

El documento en cuestión pertenece la la sra. Interventora y va dirigido al alcalde ARCAS y dice en un párrafo: " actualment es troba en situació de baixa per Incapacitat temporal des del passat dia 17 de març de 2011....i com a conseqüència de l'efecte anímic provocat per les últimes decisions adoptades per vostè"

¿Hay más decisiones adoptadas por el ALCALDE dirigidas al maltrato?
¿Hay más bajas laborales en estos últimos días?
¿Te han extorsionado, amenazado, presionado?
Tu estado anímico se está viendo resentido...

DENUNCIAAAAAA!!!! Los tienes pillados por los webs..!!!
Ellos no tienen escrúpulos son FRATICIDAS!!!
DENUNCIA!!!! Y DEJA DE LLORAR!!!!!
DECÍDETE LA FISCALIA ESTÁ A PUNTO...!!!!

Anònim ha dit...

Mañana se cumplen 10 días del GOLPE AL ESTADO DE DERECHO del gobierno municipal en el ayuntamiento.

Anònim ha dit...

Hoy el golpista y los que siguen a su lado insisten en presentarse a la próximas elecciones.

Quieren reeditar la santa inquisición.

Ya la han ensayado estos dias.

AL LORO!!!!! CIUDADANOS!!! EL LORO!!!!
LA HISTÓRIA ESTÀ LLENA DE EJEMPLOS, YA HEMOS TROPEZADO BASTANTE.
RENOVACIÓN!!!!! Y JUSTICIA!!!!!

Anònim ha dit...

Visc a Molins i sòc empleat públc en l'autonómica i sòc addicte al blog.

Imagino el clima laboral dins de l'ajuntament. Per la lectura de tots els documents que ha penjat el regidor Maymó entenc clarísimament que la Interventora ha posat de manifest no una ni dos un bon farcell de irregularitats i entenc també que si ho posat per escrit abans ha hagut de manifestar-ho d'altres maneres.

L'alcalde deu estar mancat d'assessorament independent, honest i lleial a la Llei. No s'entén la resolució que ha dictat.

Segur que la Interventora denunciarà aquest clar ABÚS DE PODER.

Als treballadors s'els ha col·locat en un impàs molt perillós, el funcionari és reponsable, "LA OBEDIENCIA DEBIDA" no està vigent en el nostre Ordenament Jurídic. Per tant quant rebin una ordre d'un superior que està fora del marc jurídic què farà?

No es d'extranyar que de mica en mica la societat percebi que l'administració cada vegada es més corrupte.
A qui beneficía aquest estat d'opinió?.
a la democracia NO.
I DESPRÉS PARLEN DE LA DESAFECCIÓ POLITICA?
Necessitem exemples, models, de persones de maneres de fer: INTEGRES, HONESTES, ELS VALORS ÈTICS, cal evitar els RISCOS, MINIMITZAR-LOS.

El 22 de maig els que vivim a Molins podem fer net, cal parlar, dialogar amb la gent de la responsabilitat de canviar les coses.
Estic molt d'acord amb algú que ha escrit.
EL PODER RESIDEIX EN EL POBLE DE MOLINS DE REI,
UTILITZEM-LO!

Anònim ha dit...

DIU LA GENOVEVA CATALÀ DE L'ALCALDE ARCAS QUE TORNA A PRESENTAR-SE A LES ELECCIONS MUNICIPALS.
"És una bona persona compromesa amb el bé comú , per ell primer és l’interès general i el servei públic. "

Per sort ho hem comprovat i no cairem una altre vegada en l'error.
Cap d'aquestes afirmacions és certa.
Les coses que fa no son DE BONA PERSONA.
No busca el bé comú.
I menys l'interés general.
I fa anys Genoveva que no sap el que és SERVEI PÚBLIC

Anònim ha dit...

ARCAS I GENOVEVA CATALÀ SÓN MALES PERSONES, I TOTS HO SABEM...

QUE NO PRENGUIN EL PÈL A NINGÚ...

SI ES TORNA A PRESENTAR ÉS PERQUÈ NO TÉ ON CAURE MORT...

NO EL VOLEN NI ELS DE CAJA MADRID...

IVAN ARCAS FORA!!!!

Anònim ha dit...

Si mirais la lita de Iniciativa podreis comprobar que la ejecutiva le ha dado la vuelta al calcetin del partido, y menos el alcalde, han caido todos los concejales implicados en los continuos escandalos que se estan produciendo en el ayuntamiento

¿Porqué será?

Anònim ha dit...

INICIATIVA POR MOLINS DE REI = LA CAIDA DEL IMPERIO ROMANO

El Hombre de negro

Anònim ha dit...

Dilluns 14 de març de 2011. RENOVACIÓ I EXPERIÈNCIA PER INICIAR UN NOU CICLE . “…….Les més malèvoles tècniques del marqueting polític són utilitzades per l’oposició, “difama que algo queda” i hi ha algun soci de govern, com CIU, que només s’apunta als encerts i per omissió S’APUNTA TAMBÉ A ALTRES ESTRATÈGIES, com dir el que s’ha fet bé ho he fet jo i el que s’ha fet malament l’alcalde........” Genoveva Català i Bosch. http://www.iemolinsderei.cat/

Anònim ha dit...

La Genoveva deu estar en una altra galaxia!!!!
No cal que els altres facin màrqueting en contra d'ICV.
El màrqueting el fa sol IVAN ARCAS I BLANCH.

Es públic que no ha atès els informes de la Inteventora.
Es públic que no entrega la documentació a l'oposició.
Es públic que no s'ajusta a la Llei de Contractes.
Es públic que els treballadors han d'anar als tribunals.
Es públic que dicta resolucions il·legals.
Es públic que contracte a amics al partit i familiars.
es públic que documents que entren pel Registre General d'Entrada a la tarda estan d'amunt de la taula de la premsa.

i diu que hi ha una campanya de desprestigi???
Aquest es anàlisi de la situació?
Tothom circula per l'autopista en contra direcció??

ICV TÉ UNA EFERMETAT MENTAL MOLT GREU!
FEU-VOS HO MIRAR!

Anònim ha dit...

FELICITATS A L'ANÒMIN ANTERIOR.¡¡¡¡¡¡¡ES POT DIR MÉS ALT, PERÒ NO MES CLAR¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

IVAN ARCAS I VÍCTOR PUNTAS REPRESENTEN EL PIJTOR DE LA POLÍTICA MOLINENCA.

DIMISSIÓ JA!!!!

Anònim ha dit...

I a ningú se li ha acudit preguntar quí ha filtrat el document entrat per Registre a la premsa?
... Es que jo m'ho pensaré això d'entrar documents per aquest Registre demanant alguna cosa o denunciant alguna cosa, que igual surto als diaris al dia següent!
A algú li sona el concepte de "secret professional"?
I no ens enganyem: no ha estat el funcionari de torn, segur que no.
De quí es "la mano que ha mecido la cuna"?

Anònim ha dit...

el que mece a trompicones el Alcalde, y la mano....
la de su jefe de confianza ELMONSITO MALANDRIN!!!!

Anònim ha dit...

ELS TREBALLADORS DE L'AJUNTAMENT HAN PROMOGUT UNA RECOLLIDA DE SIGNATURES A FAVOR DE LA DIGNITAT DELS TREBALLADORS I EN CONTRA DE COM S'HA TRACTAT A LA INTERVENTORA, TANT EN EL FONS COM EN LE FORMES.

A ICV NO LI AGRADA!!!
A QUI PRESIONARAN?