dilluns, 14 de març del 2011

Que no intentin confondre a la gent!

En l'últim butlletí municipal Casa de la Vila editat per l'Ajuntament de Molins de Rei podem veure com a la pàgina 6, en la notícia "Impostos i Taxes", es diu:

"El Govern de l'Ajuntament va aprovar una rebaixa del tipus impositiu de l'IBI fins al 0,478%, un 6% inferior al de l'any 2010."

El que no diuen és que l'IBI no només es calcula amb el tipus impositiu sinó que se li aplica un increment del 10% cada any, degut a la revisió cadastral de l'any 2006. Per tant, l'increment de l'IBI serà d'un 2,5% de mitjana, segons va assegurar el mateix alcalde Ivan Arcas en declaracions a Radio Molins de Rei.

Pensem que és una vergonya que en el butlletí municipal no s'expliquin les coses tal com son i s'intenti fer creure als molinencs i molinenques que l'IBI baixarà quan la realitat és que pujarà.

També cal recordar que durant els tres anteriors anys (2008,2009,2010) la recaptació per IBI ha experimentat un increment del 35,09% (veure dades). Ara que venen eleccions només ho han pujat un 2,5% però estaria bé que no intentessin a més a més enganyar a la gent fent creure que a sobre baixarà el rebut de l'IBI. Aquest és un altre exemple que demostra que el govern municipal (IiE, ERC, CiU) no creu en la transparència i en garantir una informació ajustada a la realitat.


30 comentaris:

Anònim ha dit...

I aquest augment que paguem els ciutadans de Molins de Rei, servirà per pagar els sous dels nou càrrecs d'ICV que han vingut a Molins per fer quina feina?

Anònim ha dit...

Què podem fer els molinencs a banda de llegir el blog?

Si tenim al govern municipal a mentiders, que han adulterat el servei públic, que només l'utilitzen pels seus interessos!

Només resten 2 mesos i escaig , MENYS MAL!!!!
PATADA AL CUL I FORA!

Anònim ha dit...

Tanto impuesto ¿para qué? para enchufar en el Ayuntamiento a los amigos del partido y dar contratos a familiares.

Lo último, los dos directores...

BASTA YA!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Es un grave problema que al amparo de la ley el IVAN ARCAS haya creado una auténtica superestructura de personal de confianza por encima de la ordinaria de los funcionarios, que pagamos todos los ciudadanos. Personal que muchas veces no se sabe muy bien lo que hace, pero es gente del partido, sin oficio ni beneficio, y tambien están los que se catalogan de "asesores expertos", que emiten el informe a medida que permite al político justificar la cafrada cuando el funcionario le informa que lo que va a hacer es una animalada.


Es una situación vergonzosa que requiere una regulación legal que limite claramente las funciones y el número de este tipo de personal.

Anònim ha dit...

¿Qué está pasando en el Ayuntamiento bajo la dirección de Iniciativa per Molins de Rei ?


1. Se adaptan las estructuras orgánicas en función de los cargos a nombrar y no de las necesidades de la ciudadanía.

2. Hay un exceso de cargos de confianza con funciones y sueldos de alto directivo en la administración, obviando los principios constitucionales de igualdad, mérito, capacidad y publicidad en el acceso a la función pública.

3. “Pelotazos” a los presupuestos municipales por incrementos alrededor de un 36% de salarios de políticos y cargos de confianza.

4. Se elaboran presupuestos orientados a la propaganda política de INICIATIVA, malgastando dineros públicos como : prensa, móviles, dietas, vehículos oficiales, comidas, protocolos e inauguraciones fastuosas

5. A más privatización, más precariedad laboral y salarial : se externalizan los servicios públicos, degradando su calidad, adjudicando los trabajos a empresas afines que suponen un coste mayor en la prestación del servicio y empeora las condiciones de trabajo del personal contratado.

6. La gestión pública del sector privado implica, evidentemente, no dar un servicio social sino buscar un beneficio a costa de las condiciones laborales de sus trabajadores. Se aplica la directiva Bolkestein, “patente de corso”, para desmontar lo que aún queda del sector público con la colaboración del poder político

7. Se HA PARALIZADO la negociación colectiva con la excusa de la crisis. La estrategia de FRANCH I MONTSITO ha sido escudarse en el asesoramiento técnico de la Diputación. Este asesoramiento, políticamente interesado en la búsqueda de un convenio único y a la baja va en contra de los intereses de los/las trabajadores/as de la administración. Este modelo de convenio único nada más beneficia a los sindicatos burocratizados y alineados a los partidos políticos en detrimento de la legítima representación sindical local. ¿Convenio único=Sindicato único ?

Anònim ha dit...

¿Cuáles son las consecuencias de esta política municipal llevada a cabo por INICIATIVA PER MOLINS ?

Después de 30 años de municipalismo “democrático” todavía prima el objetivo electoralista de iniciativa por encima de las necesidades reales de los ciudadanos.

Se genera empleo público “a dedo” y partidista, vetando a la ciudadanía, en especial a los jóvenes, la posibilidad de acceder a un puesto de trabajo público.

Los funcionarios acceden a la función pública mediante procesos selectivos y con retribuciones fruto de la negociación colectiva. La “casta” privilegiada de cargos de confianza, que ejercen la alta dirección de los servicios municipales, accede por su fidelidad política y no por su profesionalidad. Se les asigna grandes sueldos, adjudicados arbitrariamente por el político de turno. Esta situación degrada los servicios públicos.

Una gran parte de los fondos públicos, que pagamos entre todos, se malgastan sin control sindical ni social en detrimento de los gastos sociales.

La externalización y la gestión indirecta precariza el trabajo y tiene como consecuencias inmediatas :

Prestamismo laboral : utilización de espacios y materiales públicos por personas ajenas a la administración

Dobles escalas salariales

Jornadas laborales con “flexibilidad horaria” impuesta que hacen imposible la conciliación de la vida laboral y familiar

Generación de miles de horas extras que corresponderían a puestos de trabajo público con jornadas enteras. La administración no genera empleo público.

Incremento de la siniestralidad laboral por la falta de vigilancia en la prevención de los riesgos laborales.

ACCOUNT

Anònim ha dit...

Ivan Arcas, mañana por la mañana, de pie en el balcón del Ayuntamiento, con la mirada fija al frente, pensando en

-Santa Rita de Casia, virgen, 1456.
-Santa Joaquina Vedruna de Mas
-Santa Quiteria, virgen y mártir, s. II.
-Santos Faustino, Timoteo y Venusto, Roma.
-Santos Casto y Emilio, mártires, Africa, 210.
-Santa Julia, virgen y mártir; Córcega, s. V.
-San Basilisco, mártir, Comona del Ponto (Asia Menor), 308.
-San Marciono, obispo, Ravena.
-San Román, abad, Auxerre, s. VI.
-San Fulco, confesor, Aquino (Italia); s. XII.
-Beato Atón de Pistoya (Italia), 1155.
-Santa Elena, virgen, Auxerre (Francia).
-Beata Rosana.


¿Título de la película?










NUEVE SEMANAS Y MEDIA (del 16 de marzo al 22 de mayo), JA, JA, JA

Anònim ha dit...

ÚLTIMA HORA (Y ULTIMA FECHORIA)

El alcalde y su equipo estan negociando con la Diputación de Barcelona que RETENGA el último informe económico que se ha elaborado de las cuentas municipales.

El objetivo es evitar por todos los medios que este informe externo, que CONFIRMA LA DESASTROSA Y DESCONTROLADA GESTION ECONOMICA DEL AYUNATAMIENTO, salga a la luz antes de las próximas elecciones municipales.

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡ALEX, PONTE LAS PILA QUE AQUÍ HAY MARROOOOOOO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

Confirmat, l'informe està pràcticament enllestit. Manca una signatura i registrar-ho de sortida.

A la Diputació s’estan mouen fils per demorar al màxim el lliurament del document.

L’Alcalde sol•licita ajuda a Jaume Bosch . Sembla ser que l’ajudaran doncs volen mantenir Molins i el Prat com a feudus d’Iniciativa, amés d’intentar recuperar Sant Feliu.

Anònim ha dit...

Diputación de Barcelona¿ colabora con estos mamoneos?

Bueno estos estalinistas intentan presionar lo que sea pero SE SIENTE...todo se sabe y lo publicaremos..
por cierto: cuando se dice ALCALDE ARCAS tambien hay que incluir a VICTOR PUNTAS y JOAN RAMON CASALS...
que no se van a ir de rositas....
que quien calla OTORGA!!!!

Anònim ha dit...

Los sindicatos hace mucho tiempo que han dicho que la pirámide está invertida en el ayuntamiento.
Pero en los Plenos se han ido aprobando repetidamente cambios y organizaciones y contratos de asesores.
También los sindicatos fueron los primeros en el 2007 de decir que lo del Clam Consulting, pero no ha servido para nada.
También los sindicatos hace mucho tiempo que denuncian las horas extras que se hacen y que suponen un gran gasto y nadie controla.

Anònim ha dit...

"El alcalde y su equipo estan negociando con la Diputación de Barcelona que RETENGA el último informe económico que se ha elaborado de las cuentas municipales"

Com sempre Àlex, el teu blog es la casa comú de la demagògia i de la desinformació.

L’alcalde no pot retenir ni amagar res, això es mentida, tothom sap que qualsevol regidor del govern o de l’oposició te tot el dret a consultar l’expedient d’aquest informe econòmic o de qualsevol altre, i també d’obtenir-ne una copia de tots els documents i informes hagi lliurat la Diputació a l’Ajuntament.

Aquí ningú amaga res Àlex, el que passa es que l’alcalde no te cap obligació de publicar cap informe al teu blog, d’això ja t’ocupes tu ! No ?

Anònim ha dit...

Estos sinvergüenzas son capaces de presionar donde sea con tal de salirse con la suya.

Ya lo hicieron con las pruebas fraudulentas de las auxiliares administrativas y la Diputación aunque en el informe dijo que había muchas irregularidades y que el 33% de las preguntas eran incorectas, no se mojó y dejó la pelota en el tejado del Alcalde que lógicamente se salió por la tanjente porque no iba él a reconocer que la había cagado.

Ahora quiere que la Diputación le salve el culo y que retrase el informe sobre las cuentas que todos sabemos que hay fraude.
Las cuentas no están claras pero no se puede decir antes de las elecciones no sea que por ese informe pierdan las elecciones.
De todas formas las van a perder porque ya no hay nadie en Molins que no sepa que son unos chorizos y mangantes y que solo utilizan el Ajuntament para beneficio propio y de los amiguitos de ICV.
Qué vergüenza!!Dónde hemos llegado!!!
Y estos son los que criticaban al franquismo!!!!!.
Si son peores. Los franquistas no se escondían y hacían lo que querían y les venía en gana,pero estos hacen lo que quieren y se esconden detrás de la democracia.
Pandilla de chorizos.
Fuera esta gentuza.

Anònim ha dit...

...."L’alcalde no pot retenir ni amagar res, això es mentida, tothom sap que qualsevol regidor del govern o de l’oposició te tot el dret a consultar l’expedient d’aquest informe econòmic o de qualsevol altre, i també d’obtenir-ne una copia de tots els documents i informes hagi lliurat la Diputació a l’Ajuntament.

Aquí ningú amaga res Àlex, el que passa es que l’alcalde no te cap obligació de publicar cap informe al teu blog, d’això ja t’ocupes tu ! No ?..."
Que l'alcalde no pot retenir ni amagar????
Es clar que pot, es clar que ho fa..!!! i intentar presionar a quifaci falta per intentar doblegar a qui li molesta i tant de MENTIDA RES DE RES...!!!!
si els de la Diputació diuen que estan reben presions per demorar...!!! q qui et sembla que ens creurem després del que està sortint..??

Els regidors de l'oposició continuament DENUNCIEN la manca de transparencia i com s'oculta informació..!! si fins i tot ho han denunciat!!!!
Es clar que tenen dret però els hi ho oculteu!!!
sino exposeu el expedients quant toca per dificultar el treball dels regidors de l'oposició!!!!
QUINA VERGONYA!!! no tenin dignitat!

Anònim ha dit...

Malauradament ni les sessions de Ple han servit durant aqets 4 anys per difondre a l'opinió pública el desgavell, la manca d'honestedad de l'equip de govern, la manca de legalitat en le actuacions, el mal tracte a treballadors, etc.,
Ni tan sols la feina dels sindicats de denúncia contínua davant l'alcaldia ha servit per a quai res...
ha estat el blog d'un regidor que sempre s'ha menyspreat públicament també en els Plens i el regidor Puntes enmig del vestíbul de l'ajuntament el que ha remogut el que pasa de portes en dins a la Casa de la Vila.

Heu presionat, calumniat, difamat....per intentar acallar aquest canal que us està fent mal però estem en una època nova. la ciutadania ÉS LLIURE!!! i no la podeu parar ni manipular.
FORA ELS CORRUPTES I QUE UN COP FORA PAGUIN PER TOT EL QUE HAN FET!!!

Anònim ha dit...

UN MOLINS NOU ÉS POOOOOOSSSSSIIIIIIBBBBBLLLLEEE!!!

UN MOLINS NOU ÉS POSIBLE!!!!
PASA-HO!!

Anònim ha dit...

¿QUE EL ALCALDE NO ESCONDE NADA?

EL ALCALDE ESCONDE UN INFORME


NO OS PERDAIS EL PLENO DE FINAL DE MES

Anònim ha dit...

NUEVO ESCANDALO EN LA SELECCION DE PERSONAL DE MOLINS

Se han publicado las bases para seleccionar al jefe de policia y seguimos haciendo trampas como siempre (BOPB del , 28 de febrero de 2011.

NO TIENEN DESPERDICIO, SOLO FALTA PONER EL NOMBRE:

- Ambiguedad en la determinacion de las pruebas para que el tribunal (ya hemos visto como funciona el tribunal)tenga manga ancha...

- Una de las pruebas:

" TERCERA PROVA: PROJECTE
Els aspirants han de presentar un projecte d'organització de la policia local del municipi amb els mitjans actuals i de
futur, fonamentat en el treball coordinat amb les àrees de l'ajuntament. El projecte ha d'incloure necessàriament
propostes de treball transversal que dirigits des de l'àmbit de Seguretat Pública impliquin altres àmbits de l'ajuntament i
fomentin la participació ciutadana.
En cap cas podran sobrepassar els 30 folis escrits ajustat als paràmetres següents: lletra Arial a 11 punts i interlineat a
1'5, marges superior i inferior de 2,5 cm, marge esquerra 3 cm i marge dret 2 cm.
El projecte s'ha en sobre tancat al registre d'entrada de la corporació en el termini que es determini a l'anunci en el qual
es publiqui el llistat d'admesos i exclosos."

¿ Quien tiene mas ventaja para hacer este proyecto ?

¿ Cuantos dias tendran los otros pobres aspirantes para hacer el proyecto ?

¿ No habra hecho o medio hecho ya algun proyecto, para que luego no falte tiempo ?


- En la fase de Concurso (no se ponen ni colorados, pero la verdad es que se siente verguenza ajena):

" EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL:
a) Per haver exercit de cap de la policia local a Molins de Rei, per cada sis mesos o fracci ó: 0,50 punts fins un màxim de 3 punts."

¿ Quien tendrá todos los puntos del concurso?

- La entrevista 5 puntos¨:

¿Quien tendrá TODITOS los 5 puntos?

ES UNA VERGUENZA
¿ESTO LO FIRMADO EL FUNCIONARIO JEFE DE PERSONAL?

¿NADIE PIENSA HACER NADA?

Anònim ha dit...

Otro estómago agradecido!!!

Cómo no hará luego todo, todo, todo lo que le pidan sin rechistar!

Otro enchufao?

ERC, CIU, PSC y CUP, hasta cuándo váis a seguir mirando para otro lado?
Cada vez hay menos desvergüenza y nadie de la oposición dice ni hace nada?

Manos a la obra por favor, que hay cosas que no se pueden permitir por vergüenza, por honestidad, por servicio a Molins etc. etc.

Anònim ha dit...

Y a las auxiliares administrativas un examen que te cagas para que no aprobasen más que 4 (las 4 a las que se le entregaron todas las preguntas antes aunque fueran equivocadas para que las contestan bien???) Bueno bien, como el que preparó el examen quería que se contestasen.

Hasta dónde vamos a llegar???

Anònim ha dit...

En el ayuntamiento el actual equipo de gobierno està en caida libre.

El alcalde IVAN ARCAS está poseído de algún síndrome irracional, actúa sin razón no atiende a la cordura ni a la ley. ¿A dónde quiere llevar al ayuntamiento?

¿Cómo va a explicar a la ciudadanía los desaguisados de las cuentas, de los contratos, de los procesos de selección, de los temas que tiene en los juzgados, en la Sindicatura, i en la Fiscalía?

¿Contra quién va a cargar ahora el alcalde?


¿quién va a ser el chivo expiatorio? se pregunta ARCAS.....
El Franch, NO! ya fué
El Montserrat, Mmmmmmm...!
La Cateura, No ya me la quité de encima....!
El nuevo que fué contratado como asesor de alcaldia pero que para cobrar el sueldo de Montserrat estaba en funciones..... y que ahora que ya no está en funciones ...cobrará de asesor??? Jajajaja...No este viene avalado por la cúpula d'ICV, y conviene tenerlos contentos, nunca se sabe...!
A quien encontraré para que me dejen tranquilito y pueda hacer campaña electoral.......a ver a ver....

ahora que estoy lleno de mierda a quien puedo cargarle toda mi fobia ....llllSOCORROOOOO!!!
ARCAS ESTÁ MAQUINANDO....

Anònim ha dit...

Trabajadores del ayuntamiento alguna vez habéis hecho huelga contra un ALCALDE..!!!!

Pues con la que está cayendo a lo mejor tenéis que salir
a la calle con pancartas reivindicando al servicio público y a sus servidores porque estos "gestores" no atienden a razones, ni a valores, ni a equidad, ni a eficiencia, ni a servicio público, sus mente solo maquinan el mal.

Porque con todo lo que estoy leyendo de un tiempo a esta parte, esto no se puede aguantar.!!!!
A qué teneis miedo???
Si no es vuestro amo, si está de paso, no o dejéis acoquinar....!!!! hacer piña y bloquear el ayuntamiento, a ver cómo tira para delante él y su equipo.

Que no veis lo que está pasando en los paises árabes que tienen dictadores en el poder..... pues eso REBELAROS, poner los webs dónde hay que ponerlos !!!

Anònim ha dit...

buena idea..... mobilizaros con lo correos, con sms...

Anònim ha dit...

l'Arcas.....!!!!
deu estar que trina!
no li agrada gens que li diguin le coses que fa malament, no accepta les crítiques, no té amistats mireu que ha pasat amb gent del propi partit molt aprop d'ell. imagineu-vos!

És un ególatra, a més molt llest no és, mira qe posar-se de cul amb la secretaria i la intervenora de l'ajuntament! s'ha de ser curt de gambals!

Qué es pensa que pot fugir de la llei, que se la pot pasar pel forro!

I que em diueu del Puntes i del Casals quines parelles de vall, si estan pringant.....DEXEU-LO CAURA D'UNA VEGADA, QUE NO VEIEU ON ESTEU???

QUIN COEFICIENT INTELECTUAL ENTRE ELS TRES NO ARRIBEN A 80!!!!

Anònim ha dit...

CiU DONA UN PAS ENDAVANT I ES DESMARCA DELS SEUS SOCIS DE GOVERN LOCAL

Joan Ramon Casals considera que la legislatura ha estat acompanyada de “molt soroll” i assegura que “Iniciativa s’està desfent i va a la deriva”. Tot i això, al mateix temps, defensa la feina feta pels seus tres regidors dins de l’equip de govern que encapçala ICV.

CiU valora positivament el seu paper dins del govern municipal però al mateix temps dispara contra els seus socis, als que ha dedicat dures paraules. “La deriva i la debilitat del projecte d’ICV ha estat el pitjor d’aquesta legislatura”, va assegurar el portaveu del partit, Joan Ramon Casals,durant l’acte realitzat a la seu del partit la setmana passada.

Pel que fa a la gestió econòmica de l’Ajuntament, el portaveu convergent va acusar a Iniciativa i Esquerra de “minimitzar el problema, el que comporta una pèrdua de credibilitat”. Casals va reconèixer que ara s’estan resolent alguns problemes que havien d’estar solucionats fa vuit mesos, però va lamentar que “la resolució ha estat cruel perquè hi ha hagut regidors que s’han retirat pel camí”. Una mostra de que “ICV s’està desfent ja que no han tingut lideratge i s’han enfrontat entre ells”, segons Joan Ramon Casals.

Casals va lamentar el “soroll que ha acompanyat aquesta legislatura”, fent referència a les irregularitats en la gestió econòmica i les obres. “S’han fet algunes obres tres vegades, s’han fet malament les obres”, va criticar Casals, defensant que les obres del carrer Major han tingut un bon resultat perquè s’han seguit els criteris plantejats pels convergents.

Per al portaveu convergent, “les esquerres ens han portat a una vila que ha perdut atractiu, potencialitats i oportunitats respecte els municipis del seu entorn”. Joan Ramon Casals va lamentar que “ja no som el referent que érem i no tenim una administració a l’alçada del que ens mereixem”. Davant les crítiques de deslleialtat per part dels seus socis de govern, Casals defensa la seva posició assegurant que ells només deuen lleialtat “als votants i al programa electoral”.

Casals va criticar tant al model socialista de fa més d’una dècada com al d’Iniciativa i ERC, posant-los com exemple de “mala gestió, augment d’impostos i oferir pocs i pitjors serveis”. “Molins de Rei no funciona com nosaltres voldríem”, va reconèixer el segon tinent d’alcalde, destacant entre les coses a millorar “una administració més àgil i eficient, i sobretot, la transparència".

Anònim ha dit...

Per culpa d'INICIATIVA PER MOLINS l’oasi molinenc ha esclatat, s’ha acabat. Aquell concepte expressat per primer cop pel periodista Manuel Brunet a la Veu de Catalunya l’any 1936 i que amb els anys hem anat fent nostre, en el sentit de què les aigües polítiques catalanes sempre estaven en calma, ha passat a la història.

NO HA FET FALTA OPOSICIÓ AL GOVERN LOCAL, INICIATIVA S'HA DESTRUIT A SI MATEIXA I HA ENFONSAT MOLINS DE REI

Anònim ha dit...

El model d’esquerres a Molins de Rei és història. Aquest model on amb més o menys responsabilitat han governat, perquè tots han tingut l’alcaldia, i per tant tots ens són coresponsables, IiE per Molins de Rei i ERC.

Un model que ha abocat a tenir un poble que ja no és referent a la comarca, que perd oportunitats de forma permanent, sense il·lusió, mancat d’esperança, brut, amb una mobilitat caòtica, poc acollidor i ple places dures entre d’altres mancances; en definitiva, sense un projecte de present i de futur compartir i engrescador per a la vila

Anònim ha dit...

FORA INICIATIVA PER MOLINS DE REI

És necessari acceptar el repte de present i de futur de la vila. D’engrescar, d’esperançar i il·lusionar als molinencs i molinenques en un projecte comú que trenqui amb aquest oasi de més de trenta anys. Un oasi on les forces d’esquerres en base a canviar únicament la gent d’uns partits a altres i de presentar-se aglutinats darrere grans coalicions per no deixar-nos veure de manera transparent quines eren les formacions polítiques que eren suport ideològic de les candidatures que conformaven, ens han portat a aquest moment de desencís total.

Anònim ha dit...

Sí, fuera ya de Molins de Rei.
Fuera los chupopteros y aprovechados.

Cuidado, que no se irán sin antes hundirlo todo y llenarlo de mierda. Luego, limpiar toda esa mierda dejada por el camino nos va a costar mucho a todos los Molinenses.
Me refiero a trabajo, esfuerzos y también mucho dinero.