dimarts, 8 de març del 2011

Sobre la retirada i declaracions de la regidora Montserrat Cateura

Aquests dies hem pogut llegir com la regidora Montserrat Cateura (IiE) ha anunciat que no es torna a presentar a les eleccions dins de la candidatura Iniciativa per Molins de Rei. També ha carregat contra tothom: el seu propi partit, els socis de govern i l'oposició.

Concretament sobre l'oposició ens ha dit que “actua barroerament fent del desprestigi al contrincant la base del seu programa”. Sembla com si tothom fos el dimoni i aquesta senyora ho hagués fet tot bé.

Cal recordar que ha estat ostentant la presidència de l'Àrea de Sostenibilitat i Territori i evidentment que s'han fet coses (només faltaria que no!) però també han quedat moltes coses a mitges o per començar. I per tant, nosaltres hem fet la nostra tasca demanant que tots aquests aspectes es portessin a terme:

  • Pla de Mobilitat: des de l'inici de legislatura (any 2007) s'ha avançat molt poc i cal recordar que inicialment el govern municipal l'havia promès per abans del 2007 i ja estem al 2011...
  • Planta de Biomassa: la gestió de la planta de Biomassa per part de Molins Energia ha estat més aviat dolenta i deficitària tots els anys. Malgrat les contants promeses mai se'ns ha presentat cap pla de viabilitat ni cap canvi en la gestió per aconseguir que aquest important projecte pugui continuar creixent i desenvolupant-se.
  • Mapa acústic: a dia d'avui encara no tenim el Mapa Acústic de Molins de Rei malgrat que s'ha demanat en tota la legislatura
  • Projectes d'urbanització als barris de muntanya. El govern municipal no ha donat resposta encara a les al·legacions presentades (una de la CUP) l'any 2007 al planejament urbanístic de la Rierada i tot està aturat.
  • Aparcament de camions. En 4 anys no han estat capaços de redactar i aprovar un conveni per regular com poden aparcar els camions en aquest solar municipal i han permès que una empresa ocupi la majoria d'espai sense pagar ni un euro.
  • Pisos c/ Sant Pere Romaní. El projecte per reallotjar als veïns i veïnes de les cases del C/ Sant Pere Romaní continua desenvolupant-se de forma molt lenta i encara ni tan sols s'han enderrocat les cases.
  • Irregularitats en l'adjudicació de serveis municipals. Alguns serveis municipals no tenen contracte en vigor ja que fa anys que s'hauria d'haver realitzat el concurs públic per adjudicar-ho a una nova empresa. Casos com a la Deixalleria estem parlant des del 2006 però també altres serveis com la Jardineria fa anys que estan caducats els contractes.
  • Gestió nefasta de les obres. En aquesta legislatura, moltes obres públiques s'han executat de forma molt discutible i han acabat ocasionant problemes i posteriors intervencions. Per exemple, en els baixos dels Pisos Incresa l'ajuntament ha perdut més de 300.000 € com a increments d'obra per haver de refer completament el paviment de 3 places.
  • Salvem del foc Collserola. Els boscos del nostre terme municipal continuen amb un estat lamentable i des de l'ajuntament no s'ha aconseguit practicament res a l'hora de netejar els boscos, ni amb el govern tripartit ni ara.
  • Habitatge públic: poc i tard. En aquesta legislatura s'han adjudicat els pisos per la gent gran i ara es farà el mateix amb els pisos per la gent jove però aquestes dues promocions estaven promeses per abans del 2007 i han arribat amb més de 4 anys de retard. I cal recordar que fa més de 10 anys que no es feia cap promoció d'habitatge públic a la nostra vila.
Podria continuar enumerant aspectes de la gestió de la Sra. Cateura que serien molt millorables però penso que aquests ja son prou importants per determinar que en general la gestió no ha estat bona. Per tant, hauríem de demanar-li a la Montse Cateura que es preocupi primer de solucionar aquests problemes, en la mesura del possible, abans de les eleccions i després que parli si vol dels problemes interns dins ICV, però que no ens digui que l'oposició fem oposició, que per això estem, entre d'altres motius.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

8 de març dia de la dona treballadora per compte d'altri...!
És un mal exemple la feina MAL feta per la regidora M. Cateura.
Que l'alcalde descrigui la feina BEN feta de la regidora, ja que li agraeix.
El que descrius, Àlex, en el teu comentari demostre la feina, això és el que necessitem els ciudatans de Molins de Rei, concreció i ja jutjarem nosaltres.

Anònim ha dit...

Un aclariment, es retira, vol dir que se'n va?

Anònim ha dit...

Unas se van y otros vuelven ...

Hoy volvió Montsito de su exilio forzado y cuando preguntó: "Arcas que hay de lo mio? " se hizo un silencio frio y se oyo un murmullo de "... esto no estaba en el pacto... ahora no es oportuno que vuelvas..."

Montsito el hombre que sabia demasiado, cada vez desconfia mas de sus viejos camaradas y esta con la mosca en la oreja.

Y aunque sin confirmar todavia parece que Arcas le ha ofrecido para contentarlo, un permiso para poner una churreria en el paseo del Terraple, y que por lo visto intentaba engatusarlo diciendole mientras se tocaba el bigote: "... tu tienes mucha experiencia en hacer churros, no hay mas que ver como hemos acabado en el Ayuntamiento ... para ti seria una buena oportunidad dedicarte profesionalmente a esto de los churros... el pueblo esta creciendo ... necesitamos una churreria de renombre en Molins ... piensatelo tranquilamente ... no hace falta que vuelvas todavia ... ya veras como al final todo ira bien ... puede ser una buena salida profesional..."

Parece que finalmente Arcas empieza a acertar en sus políticas y desde aquí justamente queremos felicitarlo por la brillante idea de la churreria.

¡ Aupa Arcas !

Anònim ha dit...

Recuerda para hacer unos buenos churros es importante la materia prima: el aceite IMPORTANTE, que esté muy caliente, la harina de TRIGO y el AGUA.

Han dicho AGUA!!!!, esa que quitaste a los funcionarios!!!

ale! hacer churros!
¡QUÉ BUENA IDEA! BLOGGER!!!!

nombre de la churreria: CHURRERIA MALANDRIN CONSULTING, SL

Anònim ha dit...

Recuerda para hacer unos buenos churros es importante la materia prima: el aceite IMPORTANTE, que esté muy caliente, la harina de TRIGO y el AGUA.

Han dicho AGUA!!!!, esa que quitaste a los funcionarios!!!

ale! hacer churros!
¡QUÉ BUENA IDEA! BLOGGER!!!!

nombre de la churreria: CHURRERIA MALANDRIN CONSULTING, SL

Anònim ha dit...

¡¡¡¡OJITO, OJITO, COMPIS¡¡¡¡¡

COMO MONTSITO NO SE PUEDE PRESENTAR COMO ENLACE SINDICAL, COLOCA A SU SECRETARIA COMO NUMERO UNO DE LA LISTA, Y ZÁSSSSS¡¡¡¡ DOMINA LO QUE SE FRAGUA EN LA COCINA DE LOS FUNCIONARIOS, Y HASTA PUEDE PLANIFICAR EL MENÚ DIARIO Y DECIDIR LO QUE SE HA DE COMER CADA DIA¡¡¡¡¡¡

ANTES DE VOTAR HOY, PENSAD LO QUE COMPORTA VUESTRA DECISIÓN.

Anònim ha dit...

IVAN ARCAS Y CCOO COGIDOS DE LA MANO

http://www.iniciativa.cat/molinsderei/news/27746

¡¡¡¡CCOO no puede defender los derechos de los trabajadores del Ayuntamiento de Molins de Rey y al mismo tiempo ir cogidos de la mano de la patronal¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

ÚLTIMA HORA: Esquerra Nacionalista i ERC confirmen que es presenten en una llista conjunta a les properes eleccions

La situación me recuerda aquel anuncio estremecedor, un perro abandonado en mitad de una carretera, bajo la lluvia, sus ojos cansados y tristes.........

Anònim ha dit...

Voleu dir que la Cateura no esta deixant espai a la Veva??

Anònim ha dit...

Pot ser.....

Todo se verá tarde o temprano.

Atentos a los acontecimientos.

Anònim ha dit...

OJO AL DATO que esto se esta yendo de madre.

Ha vuelto Montsito semiescondido.

¿Que pasará ahora?

¿NADIE SE VA?

¿NADIE SE DESTITUYE?

¿QUIEN PAGA LA FIESTA?

¿LOS MOLINENCS COMO SIEMPRE?

¿Dos sueldos para un mismo trabajo?

¿ ICV, ENM, ERC I CIU APOYAN ESTE NUEVO ABUSO ?

¿ LA CUB I EL PSC DENUNCIARAN ESTE NUEVO SAQUEO DEL DINERO PUBLICO ?


¡IVAN ARCAS DIMITE YA !

Àlex Maymó i López ha dit...

La regidora Montse Cateura ha anunciat que no es torna a presentar però continuarà a la feina fins el 22 de maig.

Anònim ha dit...

".....Cateura ha anunciat que no es torna a presentar però continuarà a la feina fins el 22 de maig."

¿ continuará per ideologia o per materialisme?

¡¡¡¡¡LA PELA ÉS LA PELA¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

La última de la sra. Cateura.
Ver El Llaç nº 464 de Febrer 2011.
"Las placas solars del Molí es fan ombra!

Por qué se han pagado 240.000Euros cuando según un experto el coste normal de una instalación similar va de 130 a 160.000Euros?
A quién se adjudicó la instalación?
A un amiguito?
Porqué se han regalado entre 80 y 110.000Euros?

Qué otra instalación ó servicio a Molins se podría haber dado por ese importe de 110.000Euros?
Alex. Por qué no pides información en el Ajuntament y empiezas a tirar del hilo?

Nos encontraremos con alguna otra sorpresa???

Continuará....

Anònim ha dit...

Aquí el que fa ombra Molins de Rei es la incompetencia d'Ivan Arcas i del seu equip d'aprofitats.


QUINA VERGONYA!

Anònim ha dit...

Alex. Has preguntado ya para saber a qué empresa se adjudicó la instalación?
Es interesante saberlo por que seguro que será de un amiguito.

Has preguntado también por el coste?
Por qué hay esa diferencia de entre 80 y 110.000Euros?

Molins debe saberlo.
Todo el mundo alucina que dicha instalación.. Todo el mundo se pregunta para qué sirve.
Se ha convertido en una alarma social en Molins.