dimarts, 26 d’abril del 2011

En assistència a reunions he estat el regidor més actiu

Seguint amb el compromís de transparència que sempre hem defensat des de la CUP volem donar a conèixer en les properes setmanes quina ha estat la nostra feina durant aquests 4 anys. Per començar volem demostrar amb dades concretes que jo com a regidor he estat el més actiu en quan a assistència a reunions.

En la taula adjunta (cliqueu a sobre per ampliar-la) podeu veure a quantes reunions ha assistit cadascun dels regidors/es del consistori de Molins de Rei. Només hem pogut comptar en base a les actes aprovades de les reunions on tots els grups estem representats: plens, comissions informatives de les 4 àrees, Comissió d’Habitatge, Consell Consultiu de Comerç, Consell Escolar, Comitè de Fira i Molins de Rei Solidària.

He assistit també a les Juntes de Portaveus, Consell d’Administració de Ràdio Molins, Comissió de Participació, Junta Local de Seguretat, Comissió de Mobilitat, Meses de Contractació, Comissions de Seguiment d’Obres, Comissions de Seguiment de Processos Participatius. Aquests organismes també tenen representació de tots els grups però no es fan actes de les reunions o no s'envien als grups. Tot això representa més de 350 reunions durant aquesta legislatura.

He estat el regidor més actiu ja que l’Ajuntament no és precisament gaire participatiu i no es podia delegar en altres persones de la CUP. Els horaris de les reunions de la Comissió Informativa de l'Àrea de Serveis Personals (ASP) o del Consell Escolar han fet que no pogués assistir-hi en algunes ocasions per motius laborals però en els altres òrgans l'assistència ha estat molt alta. Altres grups amb més representació han pogut repartir-se millor la feina. Els regidors del govern, que tenen dedicacions i salaris més alts, també han assistit a d'altres reunions on no hi ha representats els grups de l'oposició però a l'hora de fer el recompte hem volgut comptar només les reunions on tothom hi és representat.

El fet d'assistir a una reunió no és l'únic paràmetre per valorar la feina política d'un regidor o un grup municipal però la no assistència si que és bastant simptomàtic. En els propers dies també analitzarem quina feina hem fet en aquestes reunions.

Nosaltres hem fet un esforç important per ser presents a tot arreu per tal de traslladar la informació a les assemblees de la CUP, on hem debatut i treballat tots els temes que es tractaven a l’Ajuntament. No només jo com a regidor he adquirit un ampli coneixement del funcionament intern sinó que totes les persones que hem participat activament en les reunions setmanals també l’hem adquirit. 4 anys després ja som un grup de persones preparades per afrontar qualsevol repte que se’ns presenti.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

IVAN, TE QUEDAN...
¡¡¡¡26 DIAS¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

!!!!!!YUJUUUUUUUUUUUU!!!!!!

Anònim ha dit...

Els treballadors de la deixalleria comencen avui una vaga indefinida tot i no estar d’acord amb els serveis mínims decretats.Aquesta vaga és conseqüència de l’adjudicació per part de l’Ajuntament del servei de la deixalleria a l’empresa Solidança que, probablement, no els absorbirà com a treballadors ja que aquesta empresa solidària té els seus propis criteris alhora de contractar personal.

OTRA CAGADA DEL IVAN-DEMASIADAS

Anònim ha dit...

HEMOS INTERCEPTADO UNA CONVERSACION EN CLAVE DEL NUEVO TESORERO MUNICIPAL DIRIGIDA AL INSPECTOR TORRENTE: "Jo he de comprar la mona per a la meva fillola, la Virgínia, l'he d'encarregar avui a la meva pastisseria favorita de Molins de Rei, que no diré el nom per no fer publi ;) Li hauré de comprar una mona que hi hagi algun personatge femení dels que li agraden a la Virgi, tipus Hanna Montana o l'altra que ara no em surt el nom...21 de abril a las 1:03 http://www.facebook.com/radiomolins?v=wall".

¿ALGUIEN NOS PUEDE DESCIFRAR EL MENSAJE?

¡¡¡¡¡CUIDADO, CUIDADO ¡¡¡¡¡¡ NOS HA INTERCEPTADO: " nooooo que hay espías jajaja. 21 de abril a las 1:31.http://www.facebook.com/radiomolins?v=wall"

Anònim ha dit...

¿ Sabeis que la chica mas popular, esa que tiene un super-super-despacho en pago de servicios prestados, ha comenzado ya su metamorfosis: de chicafirmalotodo a chicaobligadacontrasuvoluntad ?

¿ Cómo ?

Pues... suena el móvil, descuelga un alcadable y la chica explica: que está muy mal, que no quería, que la obligaron, que cuenten con ella para el cambio futuro y que patatin y que patatan.

¿ Y cuela ?


¿?

Anònim ha dit...

Bueno si cuela será una manera de saber de qué palo va el alcaldable.
Nadie es inocente si se quiere limpiar el ayuntamiento no puede ser sobre la misma base.
El cambio se tiene que notar y así NO VALE!

Esta chica tiene que pagar el precio.
TODO TIENE UN PRECIO, EL DESPACHO TAMBIÉN.

Anònim ha dit...

Está muy bien Alex que expliques todo lo que habeis hecho...pero no entiendo que con la que está cayendo y todas las ilegalidades del Arcas en el Pleno nadie diga nada...

Hay un gerente cobrando ilegalmente...y no se pide la destitución?

Está el Montsito lleno de mierda hasta las cejas, y nadie pide que se investigue?

Está el de concejal de Cerdanyola y otro periodista de ICV en la Alcaldía, y tan contentos?

Está el asesor jurídico que cobra todo lo que quiere , totalmente ilegal, y no pasa nada?

Todos estos tíos cobran del Ayuntamiento... mientras los de la deixalleria en vaga, la gente en el paro, quitan el agua... Es que ya nadie defiende a los ciudadanos para que el dinero de nuestros impuestos no lo roben estos políticos de tres al cuarto que hay en Molins?

POR FAVOR, QUE ALGUIEN HAGA ALGO!

Anònim ha dit...

Hacer se está haciendo en plan particular, o sea rascándose el bolsillo el ciudadano porque la administración se ha adulterado por lo menos en MOLINS los políticos que tenemos y hemos de reconocerlo no están a la altura.
No solamente en el conocimiento de las Leyes, el sentido común lo tienen atrofiado y los valores universales y los principios fundamentales no los conocen ni hacen el esfuerzo en conocerlos, pero eso no les exime del cumplimiento. Lo peor es que no los ponen en practica.
Solo basta observar que ocurre a nuestro alrededor.
Al final tendremos que tomar la calle!!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentari, en les reunions Àlex s'han de fer aquestes preguntes.
D'on cobra el pseudo gerent?
Com es que no s'ha apartat del càrrec de personal de confiança al director de serveis?
Què fa ara el director de serveis, si van contractar a un
substitut i ara resulta que s'ha quedat...???
Molins es una oficina de treball temporal d'ICV? que paga 4000 euros al mes a cadascún?
D'on surt tot els diners?
Perquè tants assessors jurídics?
Perquè contractem il·legalment?

Penso que aquestes preguntes s'han de fer!

Anònim ha dit...

I tant que sí! Queda un Ple! No només s'ha d'assistir a les reunions, també s'ha de denunciar les barbaritats d'aquest equip de govern que nomena gerents per Resolució d'Alcaldia, i el Ple es queda tant ample!

Que a Molins de Rei també s'aplica la llei! Els representants del poble que aneu al Ple no podeu permetre que se us riguin a la cara i tot perquè els d'ICV que s'han quedat fora de la Generalitat s'han de recol·locar com sigui i amb sou de gerent!!!!

Què és molt fort tot això? I sobre CLAM CONSULTING, s'ha fet alguna cosa?

Que fem riure a Molins! Que passa com a Marbella, que el Gil feia tot el que volia i quan van intervenir ja era massa tard...no ho permeteu!

Anònim ha dit...

Queda un Pleno...eso es lo que creeis vosotros...como el 22 de mayo reediten el tripartito...lo teneis claro...

Anònim ha dit...

¡¡¡¡¡¡¡¡¡PORRA PARA HOY¡¡¡¡¡¡

IVANMADRID 1 - B/V LA RESISTÈNCIA 3

Anònim ha dit...

LO MÁS IMPORTANTE:

IVAN, TE QUEDAN

¡¡¡¡¡¡¡¡¡25 DIAS¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

ARCAS TIENES MENOS FUTURO QUE MOURINHO...

LA MOSCA COJONERA ha dit...

JORDI ROMEU LO DE TU GRUPO POLITICO ES UNA FANTASMADA CUANTOS SOIS TU Y TU AMIGITO RETIRATE Y DEJA PASO A LA JUVENTUD DE MOLINS DE REI

Anònim ha dit...

pues eso fantasmas!
PERO SI YA SE OS HA VISTO VUESTRAS GANAS DE SERVICIO PERSONAL SI OS CONOCEMOS!!!!

Anònim ha dit...

EN EL PLENO DE AYER.... Patético.
¿Qué la pasa al alcalde contigo Àlex?
Siempre te perdona la vida! sólo faltaria que quisiera pactar contigo después del 22 de mayo,