dilluns, 23 de maig del 2011

1.797 gràcies!

Com podreu imaginar estic molt i molt content pels resultats d'ahir diumenge 22 de maig. La CUP hem passat de 539 vots i 1 regidor a 1.797 vots i 4 regidors. Som la gran sorpresa, que s'ha de dir que ja estàvem intuint en els últims dies de campanya, però no pensàvem que arribaríem a ser la tercera força política amb 4 regidors i més d'un 17% de vots.

Des d'aquí us vull agraïr el vostre suport, sobretot a totes aquelles persones que s'han implicat a la CUP durant aquest temps. Som molta gent la que hem fet possible aquesta campanya electoral i el reforçament del nostre projecte polític.

Ara toca analitzar els resultats electorals i decidir entre tots i totes quina ha de ser l'estratègia de la CUP. Convocarem properament una Assemblea Oberta de militants i simpatitzants per prendre una decisió. Volem que tothom sigui partícep d'una proposta consensuada per influir en la governabilitat de la vila.

Sempre hem cregut que els pactes son simples repartiments de cadires i es parla poc de programa polític i per tant creiem que la CUP té una altra visió que la resta de formacions polítiques. Nosaltres no entrarem mai en aquest joc de negociar càrrecs de confiança i parceles de poder. Prioritzarem per sobre de tot el nostre programa electoral. Hi ha moltes fórmules per influir en la governabilitat de la vila i no totes passen necessariament per pactar un equip de govern.

Ja us informaré de la convocatòria d'aquesta Assemblea Oberta. De moment només us volia agraïr el vostre suport! A continuació podeu veure els resultats electorals mesa per mesa:

Veure resultats electorals a Molins de Rei mesa per mesa

36 comentaris:

Anònim ha dit...

Àlex la normalitat fa que una força que es presenta a les eleccions municipals i que obté la confiança dels ciutadans en una aclaparant suma de vots com la vostre sigui motiu de FELICITACIÓ.

El que no és gaire normal es que aquesta força no estigui preparada per al repte.

Ens heu il·lusionat, hem cregut en un projecte nou, hem vist honestedad, sinceritat i per aixó volem que entreu en l'ajuntament amb el vostre estil per canviar maneres de fer.
No volem que només sigueu crítics aixó ja ho fem els ciutadans.
Volem que l'ajuntament canvii i aixó només es pot fer si les persones que governin, siguin diferents a les que fins ara han dut a l'ajuntament als tribunals de comptes, sindicatura, fiscalia i etc., etc.,

Desitjo que la vostra assemblea sigui madura i no tingui por! sinò ens demostrareu que encara l'adolescència està present en la CUP de Molins de Rei.

Anònim ha dit...

No en feu cas del missatge anterior. No podeu fer cap pacte amb ningú pk no hi ha cap altre partit k comparteixi la vostra ética e ideals.
M'agradaria k l'anterior comunicant digués kin pacte proposa.
Per fer kin frau amb els de CiU, ICV i ER?
Va home , va!!!!!
Felicitats i a treballar k de feina en podeu fer molta sense necessitat de vendre-us.

Anònim ha dit...

crec que es força saludable escoltar totes les opinions.

UNO QUE COBRA 800 EUROS ha dit...

ALEX EN EL PRIMER PLENO PROPONER LA BAJADA DEL SUELDO DE LOS REGIDORES EL PUEBLO LO ESTA ESPERANDO.

LA MOSCA COJONERA ha dit...

IVAN,PUNTAS POR VERGUENZA DIMISION.

Anònim ha dit...

aupa los cuatro fantasticos.

Anònim ha dit...

Por verguenza ajena y por verguenza torera.

Marchensse par de chorizos !!!

glòria ha dit...

MOLTES FELICITATS ÀLEX!
PER LA FEINA BEN FETA QUE HEU DEMOSTRAT I PER LA FEINA BEN FETA QUE SABREU DEMOSTRAR!
UNA ABRAÇADA!
GLÒ
EL PLA DEL PDES

Anònim ha dit...

ALEX AYER VI AL RAMON CASAL Y LO ESTUVE OBSERBANDO Y TIENE MAS MIEDO QUE UN TORERO CUANDO SALE A LA PLAZA. SABE LOS CHANCHULLOS QUE SE HAN COCIDO EN EL AYUNTAMIENTO.

uno que cobra 800 al mes ha dit...

estanli y oliver- puntas y ivan dimision. que se siente cuando se dejan de ganar 5000 euros al mes

Anònim ha dit...

LAURA DURAN PONTE PEGAMENTO EN EL CULO PARA QUE NO TE SAQUEN DE LA SILLA. VALLA RIDICULO QUE HACES EN LAS REUNIONES DEL CONSELL ESCOLAR. DIMISION YA FALSANTE.

Anònim ha dit...

El Víctor s'ha catalanitzat els congonoms, ara es diu:

Víctor SiNoPacto NoTincOnCaureMort

Anònim ha dit...

" EL PERRO QUE NO ERA SUYO Finalmente los electores de Victor encontraron el perro que no era suyo, le pusieron un nombre (Boby-cup), le dieron de comer y Boby-cup creció fiel y leal a sus nuevos dueños que son la gente independentista y decente de Molins de Rei.

Ayer (el domingo pasado) Boby-cup persiguió y le mordió los cataplines al tal Victor cuando intentaba pescar votos con la caña de la indecencia.
Bien hecho Boby-cup ! "

PUES VAYA CON EL PERRITO BOBY-CUP NOS HA "DESCOJONAO" AL JETA REPUBLICANO.

AHORA LA CUP POR RESPONSABILIDAD TIENE QUE PRESENTAR UNA MOCION PARA CREAR "LA CORAL DE EUNUCOS MOLINENCA", Y QUE ASÍ EL DANNIFICADO PUEDA TENER UN TRABAJO POR PRIMERA VEZ EN SU VIDA CANTANDO MILONGAS.

SANITARIOS DE 700 EUROS ha dit...

CUP FELICIDADES SOLIDARIDAD CON LOS TRABAJADORES DE LA CLINICA DE MOLINS BASTA DE DESPIDOS Y RECORTES Y LOS TORRENTES A SUBIRSE EL SUELDO.

Anònim ha dit...

Cuidadin ahora con lo que se firma estos dias RECOMENDACIONES Y CONSEJOS:

NO FIARSE DE MARRONES, APAÑOS Y MANDANGAS QUE MONTSITOS Y TORRENTES PASEN A FIRMAR DE AQUÍ HASTA EL NUEVO AYUNTAMIENTO PARA SALVARSE SU PROPIO CULO...

... QUE LO FIRMEN ELLOS

Anònim ha dit...

Es veritat, el primer que voldran serà un informe del super professional interventor accidental que digui que tot el tancament de 2010 esta perfecte i que s'ajusta a totes les lleis i així quan es destapi el pastís i tota la merdegada que han fet, només pringarà el Torne , i l’Arcas, el Montsito i el Torrente de rositas.

INDIGNADOS ha dit...

LOS INDIGNADOS DE MOLINS FELICITAMOS A LOS COMPAÑEROS DE LA CUP DE MOLINS DE REI.

Anònim ha dit...

Felicitats pels 4 regidors, és el segon cop que us voto i ho he fet perque heu demostrat que treballeu amb transparència i humilitat, espero que no canvieu i no us torneu uns xoriços, com la majoria han fet al conseguir poder.
Som uns quants indignats que estem al vostre costat!

Anònim ha dit...

ÚLTIMOS DIAS DE SAQUEO ESCANDOLOSO A CARGO DE LOS CORRUPTOS Y SINVERGUENZAS

Un "amigo" del asesor de la 586 hace un "informe a medida" para que se le pague lo que se le debe al "CLAM" antes que el Arcas salte de la silla.

Anònim ha dit...

¿ Firmaran la secretaria, el interventor accdiental y el tesorero ?

Anònim ha dit...

Se representó a si mismo y perdió todas las sentencias:

http://www.tribunalconstitucional.es/es/jurisprudencia/Paginas/Auto.aspx?cod=6110

VICTOR PUNTAS CADIRAS ha dit...

POR QUE MAU

LA MOSCA COJONERA ha dit...

ALEX OJO CON LOS DEL PP QUE ESTAN SUBIENDO Y ESOS SI QUE SON PELIGROSOS. VISCA CATALUYA LLIURA

Anònim ha dit...

Debe estar muy pillado por Montsito este Ivan para tenerse que tragar un sapo tan gordo camino de la puerta de salida.

¿Que sabe Montsito para que Ivan antes de marchar tenga pagar al cuñado en un expediente delictivo?

¿Cuanto han pagado por el informe bastardo?

Anònim ha dit...

Hay que evitar el expolio del Ayuntamiento de Molins de Rei en estos últimos dias

Anònim ha dit...

A Joan Ramon Casals (que encara forma part del gover) si vol ser futur alcalde li toca PARAR L'EXPOLI i donar ordres verbals al interventor Torne i al tresorer Borrego que no es pagui res ilegal que ell doni l'OK previ.

Ivan Arcas, Torrens i Montsito ja no tenen legitimitat per decidir res important ESTAN EN FUNCIONS no poden decidir contra els interessos de Molins de Rei.

NO ESTEU OBLIGATS A COMPLIR LES SEVES ORDRES I PAGAMENTS IL.LEGALS, SI HO FEU DESPRÈS US EXIGIRAN RESPONSABLITATS

Anònim ha dit...

Moltes Felictats!
M'ha sorprès veure que l'única taula on la CUP ha guanyat ha estat al pont de la cadena... és fantàstic que a l'Incresa, un dels barris més obrers de Molins, la gent hagi votat a la CUP.. fins i tot molta gent que potser no és delcaradament independentista ha votat la CUP per la defensa dels treballadors i la denuncia els escàndols.. Molt bé!!
Jo estic d'acord amb el que ha dit un altre comentari... condició sine qua non per donar suport a cap govern és la rebaixa dels sous, que s'arregli la situació de les netejadores de l'ajuntament i de la deixalleria i la completa transperència de tots els comptes... això no és negociable!
Salut!

Marc

Anònim ha dit...

Més que abaixar el sou dels polítics el que s'ha de fer és reduir el seu nombre i que aquests siguin realment POLÍTICS.

Però aquesta és una qüestió que pertoca de resoldre al legislador.

Anònim ha dit...

però la CUP governarà o s'ho mirarà desde la barrera?
amb 4 regidors....!!!!

Anònim ha dit...

la Secretària de l'ajuntament hauria d'advertir als dirigents en funcions del que es pot fer i del que no, oi?

Algú sabeu on es recull el que es pot fer i el que no quant un govern està en funcions...????

Anònim ha dit...

Àlex potser que pasis per l'ajuntament a fer una visita a l 'alcalde en funcions.
Només prgunta dues cosetes:
1.- que a RA 666 (número de la béstia...) ell mateix va acordar la suspensió cautelar de CLAM CONSULTING YA que el Minsteri Fiscal ha obert un procés...i que la mateixa Secretària de l'ajuntament ho recomana, la col·laboració. Que en aquests moments d'impàs de govern no es desdigui i dicti cap altra Resolució.
Que et digui si està SENT PRESIONAT....!!! i
2.- que s'estan saltant el procediment administratiu pel que fa al procés selectiu que estan fet a CORRE CUITA del Cap del Cos de la Guàrdia Urbana. Que han dictat una COMISSIÓ DE SERVEIS FRAUDULENTA lfa pocs dies i que la Junta de Personal ha fet un RECURS!!!!
ÀLEX DIGA'NS QUÉ PASSA!!!!!

Anònim ha dit...

FINS L'11 DE JUNY HAUREU D'ESTAR AL LOROOOO!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per a tu i el teu equip. Aquest és el resultat de la bona feina que heu dut a terme durant aquests darrers quatre anys.
Em sembla que sou els únics candidats contents amb els resultats.
Salut,
Núria i Carles

UN CUPERO ha dit...

ACLARACION LOS VOTANTES DE LA ESCOLA PONT DE LA CADENA NO SON DEL BARRIO DE LA INCRESA SI NO DE LA LLAVE DE ORO,CALLE LORCA,GENERAL CASTAÑOS ETC.

Àlex Maymó i López ha dit...

A l'anònim que es queixa què he borrat alguns comentaris:

Sempre he borrat els comentaris que insulten a alguna persona. La CUP no paga ni dinars, ni sopars, ni altres "coses" a ningú. Així que si vols acusar-nos de malversar els fons públics ves-te'n a un jutjat i ho denuncies, o en tot cas fes-ho amb el teu nom i cognoms.

Salut!

LA MOSCA COJONERA ha dit...

BASTA DE SUELDOS DE BANQUEROS EN EL AYUNTAMIENTO. PRIMER PLENO PROPONER BAJADA DEL SUELDO DE LOS CONCEJALES QUE TENEMOS QUE CONTRATAR Y PAGAR EL SUELDO DE ADMINISTRATIVA A LA VEVA. 900 EURITOS COMO AL CURRANTE.