dimarts, 26 de juliol de 2011

La CUP es mostra contrària al tancament del servei d'urgències del CAP de la Granja

El proper 1 d’agost s’iniciarà una ordenació de l’atenció urgent que s’ofereix als centres d’atenció primària per part del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Això significarà que a partir d’aquest mes d’agost el servei d’urgències sanitàries del CAP de la Granja de Molins de Rei estarà tancat de dilluns a diumenge des de les 21h fins les 8h

En el cas de requerir atenció sanitària els molinencs i molinenques s’hauran de dirigir al centre de salut de Sant Vicenç dels Horts, al CUAP de Sant Andreu de la Barca o a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí

Una vegada més els ciutadans hem de pagar la crisi provocada per l’especulació de banquers i polítics, amb retallades tant importants com són les de la sanitat pública. Des de la CUP volem mostrar el nostre rebuig a aquesta retallada i volem instar a que les diferents formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament de Molins de Rei prenguin una posició ferma i clara de rebuig a aquesta nova situació i faci tot el que sigui possible per instar al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que faci marxa enrere a aquesta situació.

Cridem a la mobilització i l’organització ciutadana, tal i com ja s’està fent en poblacions veïnes (Corbera de Llobregat, Castellbisbal, Rubí i altres), per tal de mostrar el nostre rebuig a totes les retallades, començant per la sanitat pública. Per això us convidem a participar de l’assemblea ciutadana que es farà el proper dilluns 25 de juliol a les 20:00h a la Plaça de la Creu.

5 comentaris:

EL PREDICADOR ha dit...

ALEX QUE PROPUESTAS DE PRESION SALIERON EL LUNES DE LA ASMBLEA.

Anònim ha dit...

Alex,
Totalment d'acord amb el que exposes, però no creus que aquesta crisi esta posant a lloc a moltes persones que pensaven que vivien en una festa constant ?.
És a dir, tenim de defensar els drets, la sanitat i la educació, però ho volem fer sense res a canvi i sense cap tipus d'esforç.

Jo no comprenc aquells que es queixen de les retallades del sector públic però alhora:
- Tenen dos o tres linies de contracte amb mòbils.
- Tenen el canal + o gol tv
- Amplien la hipoteca per comprar un cotxe
- Etc...

Crec que hem de lliutar pels drets assolits pels nostres avis i pares però també cal que reflexionem un miqueta i que ens adonem que no podem viure amb aquest ritme.

Què en penses Alex ?

FunciMol ha dit...

Proposta a tots els grups municipals (govern i oposició):
Sou coneixedors que n'hi ha un falta d'espai físic a l'ajuntament i que l'espai és el que és.
Perquè no cediu els vostres despatxos als treballadors municipals, ja que els infrautilitzeu i tan sols els utilitzeu un o dos cops per setmanes. En definitiva ells són els que es pasen 7 hores diaries treballant i en moltes ocasions no tenen ni un petit espai per poder treballar ni reunir-se.

EL PREDICADOR ha dit...

DIA 1-08- 2011 A LAS 20:00H CONCENTRACION EN LA PLAZA DEL AYUNTAMIENTO Y POSTERIOR MARCHA HASTA EL CAP DE MOLINS.

Àlex Maymó i López ha dit...

És cert que hauríem de replantejas els pàrametres de consum que tenim com a societat però com molt bé dius això no treu que defensem els nostres drets socials.

Sobre els espais dels grups municipals el nou govern està pensant una redistribució aprofitant l'arxiu de la planta baixa. Nosaltres hi estem d'acord perquè es guanyarà espai.